Clubul aspirantelor - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maryella77
Scris: Monday, June 20, 2016 7:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Alexa001 wrote:
Fetelor, am niste emotii...tremur toata ! M-am trezit si am masurat temperatura, iar cand am vazut ca era 36.8 am facut test. A aparut o a doua liniuta palida in primul minut !!! yes yes yes
Testul e surecheck, altceva nu am gasit in zona (sunt in sighisoara). Din ce stiu eu, astea nu prea dau fals pozitiv, asa-i?? O sa incerc sa va pun poza.

Pfoai...sunt atat de emotionata ca nu mai pot...sunt inca inchisa in baie...incerc sa imi pun gandurile in ordine si sa ma opresc din plans, sotul inca doarme ras
Ma gandesc cum sa il anunt, daca sa ii spun acum sau mai tarziu...mare surpriza nu prea pot sa ii fac aici, trebuie sa ma gandesc la ceva.
Dar daca e "pacaleala"? Ma tot uit la test si nu pot sa cred ! Am scos cutia din cosul de gunoi sa ma asigur ca e test de sarcina si nu de ovulatie Haha
Pffff, am gandurile amestecate...de-abia astept sa ajung acasa Crazy

Felicitari din suflet Alexa! Sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Ma gandeam eu ca pisicutzul vine cu noroc. Eu nu am mai intrat de ceva timp pe forum asa ca abia astazi am aflat vestea cea buna.Acum trage cu piciorul si mai ia cateva aspirante cu tine!
korina
Scris: Monday, June 20, 2016 7:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Alexis21 wrote:

Am inteles.Ai ramas tu de samanta?:)))))

Da!!!!Sper sa fie si samânta buna!!!dance hohot
Cred ca am deschis forumul de nu stiu cate ori sa vad mai e cineva pe aici???newclap
Tu? Cum stai la capitolul bebeleala,samânta....
korina
Scris: Monday, June 20, 2016 7:22 PM
Nivel

maryella77 wrote:

Felicitari din suflet Alexa! Sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Ma gandeam eu ca pisicutzul vine cu noroc. Eu nu am mai intrat de ceva timp pe forum asa ca abia astazi am aflat vestea cea buna.Acum trage cu piciorul si mai ia cateva aspirante cu tine!

Eu inca sper sa ma ia cu ea luna asta....ras
florinamaria
Scris: Monday, June 20, 2016 7:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Roxanine wrote:
Fete. Azi test negativ.
Am tot spotting maro. Wtf? Ce se intampla?
Nu stiti care sunt simptomele la extrauterina?

Nu te gândi la extrauterina. Testul se pozitiveaza, sângerezi ca la menstrua?ie dar cu întârziere, ai dureri si beta iese aiurea. In 23.11 a fost um, in 24.12 aveam 2 liniuțe clare, in 30.12 a început spottingul, in 04.01 roșu, in 13.01 laparoscopia.
bright
Scris: Monday, June 20, 2016 7:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2016
stelutza wrote:
buna dimineata fetelor nu am postat de mult v-am citit din urma urez bun venit fetelor noi si sa stati cat mai putin iar celor care au ramas sarcina usoara sper sa va urmez si eu ,astazi sun doctorita sa vad cand ma programeaza sa fac histerosalpinografia si sa vedem ce mai spune ca deja trece timpul si nu se intampla nimic ! incerc sa nu ma stresez dar inainte sa vina ciclu asa ma doare stomacul si am o stare de rau am inceput sa iau miere cu polen si laptisor de matca si magne b6 imi puteti spune si alte remedii am avut si dureri de burta primele zile de ciclu acum ca sunt in a 4 zi m-au mai lasat ,sper ca nu v-am plictisit Argue o zi frumoasa si cu mult soareDistanceKiss

Buna!
Pai e bine sa cunosti cauza intai.De ce te doare stomacul? Ai vreo usooara gastrita? Probleme cu fierea?
bright
Scris: Monday, June 20, 2016 7:53 PM
Nivel

emanicole wrote:
Fetelor va pupam si va tinem pumnii, intram si noi in competitie din iulie-august computerlove iloveyou

Cheek Kiss
andrada1983
Scris: Monday, June 20, 2016 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
fetele eu sunt in ceata totala Boredom , sunt 8 dpo si au inceput sa ma doara sanii, care nu m-au mai durut de anul trecut ca si sindrom pms...oare ma dereglez sau pot sa sper....ma dor ciudat ,mai mult pe sub sfarcuri si niste junghiuri
korina
Scris: Monday, June 20, 2016 8:02 PM
Nivel

andrada1983 wrote:
fetele eu sunt in ceata totala Boredom , sunt 8 dpo si au inceput sa ma doara sanii, care nu m-au mai durut de anul trecut ca si sindrom pms...oare ma dereglez sau pot sa sper....ma dor ciudat ,mai mult pe sub sfarcuri si niste junghiuri

Simti ca sunt sensibili la sfarcuri?asta e un simptom de sarcina...ras
bright
Scris: Monday, June 20, 2016 8:02 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Doamne ajuta sa ne dai o veste buna in curand!newclap
andrada1983
Scris: Monday, June 20, 2016 8:07 PM
Nivel

korina wrote:

Simti ca sunt sensibili la sfarcuri?asta e un simptom de sarcina...ras

da pe langa sfarcuri....mi-e frica parca sa sper, ma doare si spatele de cateva zile
imi e groaza sa imi fac sperante si sa fie dezamagirea mai mare
andrada1983
Scris: Monday, June 20, 2016 8:08 PM
Nivel

bright wrote:

Doamne ajuta sa ne dai o veste buna in curand!newclap

Cheek Kiss Doamne da, imi e frica sa sper hainoroc
carlita
Scris: Monday, June 20, 2016 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Nu mai gasesc unde sunt enumerate analizele de z2/3. Mi-am notat asa: LH, TSH, FSH, estradiol, progesteron, prolactina. E ok? Mai este altceva? Blushing
bright
Scris: Monday, June 20, 2016 8:16 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Cheek Kiss Doamne da, imi e frica sa sper hainoroc

Daca e vremea sa fie bebe, va fi si ca speri si ca nu speri.Asa ca nu ai nimic de pierdut daca esti optimista. Buddy1
Si in cateva zile, poti face si un test.majoreta
carlita
Scris: Monday, June 20, 2016 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Rubynne, ai testat azi?
Andrada si toate fetele care urmeaza la testare, aveti galerie!majoreta majoreta majoreta
bright
Scris: Monday, June 20, 2016 8:18 PM
Nivel

bright wrote:

Daca e vremea sa fie bebe, va fi si ca speri si ca nu speri. Sau mai bine zis , este deja...Asa ca nu ai nimic de pierdut daca esti optimista. Buddy1
Si in cateva zile, poti face si un test.majoreta

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.