Clubul aspirantelor - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Alexa001 wrote:
Au afisat rezultatuuuul !!! yes yes yes

Este 634....asta cum e? E bine, nu? ras cine se pricepe ?

Superhearts inca putin si mergi la echocomputerlove
Alina_N
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2015
bby88 wrote:

Inseamna ca asteptam impreuna..Al meu de durere uitase sa lase si cnp-ul sa ii posteze rezultatele cand sunt gata. Cred ca s-au si gasit acolo. Parca al tau a avut la 15:40 iar al meu pe la 15:50 a termninat :)) Pune-l sa bea multa apa si sa nu urineze pana nu simte vezica plina de tot. Bafta! Sa fie ok si sa gasiti solutia

Dap,a zis ca l-a vazut pe cel care a fost inaintea lui Lol
Acum asteptam,sper sa iasa bine si la voi,sa gasiti problema,sa o tratati si sa vina bebe cat mai repede!!Clap

clawdia si eu cred ca si venele alea care nu sunt ok afecteaza,o sa vedem ce ne spune doctorul dupa ce avem tabloul complet.

Alexa001 felicitari, ce grasan e!!!O sa vezi bobita la ecocoeur
Sa ai o sarcina usoara!! :*

Alexa001
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Pai am vazut ca se incadreaza la saptamana 4 de sarcina..maximul era 700 si ceva ras nu cred ca sunt gemeni, sincer nu prea imi doresc Lol dar ce o fi acuma...nu mai conteaza !
Eu cred totusi ca s-a implantat foarte devreme, am simtit in z5 dpo intepatura in uter si tot de atunci a mai crescut si temperatura sic
Imi vine sa topai,dar sunt la lucru, si nu stie nimeni nimic ! topai topai topai topai topai topai
andrada1983
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Alexa001 wrote:
Pai am vazut ca se incadreaza la saptamana 4 de sarcina..maximul era 700 si ceva ras nu cred ca sunt gemeni, sincer nu prea imi doresc Lol dar ce o fi acuma...nu mai conteaza !
Eu cred totusi ca s-a implantat foarte devreme, am simtit in z5 dpo intepatura in uter si tot de atunci a mai crescut si temperatura sic
Imi vine sa topai,dar sunt la lucru, si nu stie nimeni nimic ! topai topai topai topai topai topai

computerlove

dupa pana la baie si topaie putin acolo Cheek Kiss
bby88
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
anemona30 wrote:

sincer iti zic,este mai bine sa apatra o bacterie ,decat sa iasa analizele bine

sotului meui i-au iesit toate analizele ok si doctora mi-a zis ca era de preferat sa apara o bacterie deoarece acestea pot fi tratate ..

Asta speram si noi...ca in analizele astea sa iasa o bacterie si sa gasim solutia cat mai repede. Medicul a zis ca asta ar fi norocul nostru si ca daca ar fi altceva cel mai probabil tot la Fiv ajungem. Acum aiurea mi se pare ca totusi Matei i-a scris pe spermograma dupa diagnostic ca se incadreaza in limite pentru a obtine o sarcinaNuStiu
PS. Eu sper tare de tot sa ii gaseasca un microb mai ales ca i-au gasit la spermograma leucocite peste limita

Alexaaayes yes yes Bravoo Bravo! Sa crreasca mare si frumos si sa ai sarcina usoara si la termen. Te astept cu beta dubluDistanceKiss
anemona30
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Alexa001 wrote:

este perfect cred !!!Bravoo Bravoo Hilar

azi testezi iar,nu ?
parca la 48 ore trebuia
AnonymAB
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:38 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Felicitari, Alexa!topai topai
Teoftici
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
Alexa SimplyLove yes yes yes bounce Sanatate si bebe cumintel, la termen, si in rest...tot ce iti doreste inimioara! Sa nu ne uiti, sa mai dai cu praf de burtica- dar pretentii o sa avem numai dupa cel de-al doilea beta- acum e optional!SimplyLove Cheek Kiss
RalukM
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
ce beta frumos alexadance dance eu topaiam la propriu prima dataa:)) se uita lumea ciudathohot fetele am pus si eu o intrebare in urma legat de progesteron si temp pls help cu un raspHands
bby88
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
RalukM wrote:
progesteronul sintetic-arefam influenteaza temp? nu stiu daca sa mai iau, am luat doar ieri 1 pastila de 200. Eu am faza luteala f scurta si ma gandeam daca s a prins ceva luna asta sa ajut cumva sa creasca faza luteala.Acum daca opresc arefamul si e sarcina dar nu ma ajuta faza luteala ce fac? oare daca dozez un progesteron zilele astea o avea vreo relevanta? ca mi e asa sa astept psna in z7do.

Chiar discutasem despre asta aici...duphastonul nu influenteaza dar de arefam si utrogestan nu stiu (eu cred ca da pentru ca eu cand iau arefam 14 zile imi scade temperatura dupa ce le termin adica abia prin z 16-17dpo iar cand nu iau in z 12-13 scade). Daca ai inceput sa il iei nu il opri acum. Macar 10 zile se ia, pe mine medicii ma puneau sa iau 14-15 pana la test. Daca dozezi acum progesteronul nu cred ca are vreo relevanta. Rabdarica si succesras Cheek Kiss
Alexa001
Nivel

anemona30 wrote:

este perfect cred !!!Bravoo Bravoo Hilar

azi testezi iar,nu ?
parca la 48 ore trebuia

Nu, maine voi testa, ca ieri am fost prima data ras
computerlove
andy07
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
RalukM wrote:
ce beta frumos alexadance dance eu topaiam la propriu prima dataa:)) se uita lumea ciudathohot fetele am pus si eu o intrebare in urma legat de progesteron si temp pls help cu un raspHands

raluca, eu am citit prospectul la arefam si nu scire nimic de temperatura. La dupahston scrie ca nu o creste, dar nu e chiar progesteron, e o molecula inrudita. Oricum tie ti-a crescut temperatuta inainte sa il incepi, de ovulat ai ovulat sigur. Peogesteronul secretat de organism creste sinur temperatuta, asta sintetic nu mi-e clar.
ingrig
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Alexa001 wrote:

Felicitari Alexa !Bravoo la mine inca nu au afisat NuImiPasa si dimineata am fost sa dozez iar !NuImiPasa
Alexa001
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:48 AM
Nivel

Fetelor, inca o data va multumesc pentru sustinere si incurajari ! computerlove imi sunteti dragi de nu mai pot !

Maine repet beta, si daca o sa fie peste 1000 saptamana viitoare ma programez la eco (probabil vineri, ca marti nu stiu daca mai apuc). Eu cred ca e ok sarcina, e prea mare valoarea sa fie extrauterina sau ceva. Dupa ce imi confirma si medicul ca e totul ok vin pe aici si imprastii tot praful de burtica ! Cheek Kiss
Mihaela1234
Scris: Thursday, June 16, 2016 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Alexa001 wrote:
Fetelor, inca o data va multumesc pentru sustinere si incurajari ! computerlove imi sunteti dragi de nu mai pot !

Maine repet beta, si daca o sa fie peste 1000 saptamana viitoare ma programez la eco (probabil vineri, ca marti nu stiu daca mai apuc). Eu cred ca e ok sarcina, e prea mare valoarea sa fie extrauterina sau ceva. Dupa ce imi confirma si medicul ca e totul ok vin pe aici si imprastii tot praful de burtica ! Cheek Kiss

Felicitari Alexa!!!Bravoo topai topai

Clar o sa fie maine peste 1000, o sa fie mai mult decat dublu..DistanceKiss newclap newclap

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.