|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Neataaa! Kikka imi pare rau ca nu e luna asta norocoasa ptr tine dar o sa vina si ziua cu test pozitiv Andy nu fi descurajata,inca nu e totul pierdut!La mila naturii suntem toti intr un fel sau altul,,,,stii cum gandesc eu:nimic nu e intamplator si mare ar fi minunea sa se intample natural si la tine!Conteaza sa nu iti pierzi speranta si sa ramai pozitiva Teo asteptam test pozitiv peste 2 saptamani! Crissy nu fi nici tu suparata,nu se stie niciodata ...parca nici Alexa nu spera luna asta si uite o fericita !! Nu stiu care mai urmeaza la testare dar va tin pumnii tuturor sa deveniti cat mai repede burtoase cu acte in regula! Eu ma chinui cu abdomenele si genoflexiunile sa mai dau colacelul jos...mereu ii zic sotului ca macar sa raman insarcinata si atunci imi afisez cu mandrie burticuta dar asa.... O zi frumoasa tuturor si sa ne pregatim in week end ul asta de balaceala ca se anunta canicula... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| kikka wrote:neata fetele!am facut testul si e negativ.asta e.acum astept sa scada temperatura si sa imi vina cm.de lu a asta iau vintex. neata fetele
kikka , imi pare rau de rezultatul negativ, Doamne ajuta ca luna ce vine sa vezi dublu
alexa, eram sigura ca o sa fie i frumusete de test azi cu siguranta primesti si rezultatul beta. abia astept sa iti vad cele 2 liniute de azi |
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| KIKKA curaj ROXANINE ai facut testul? Ne tii pe jar |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| Alexa001 wrote:Daca totusi nu reusesti sa o scazi cu vitex (am inteles ca dureaza vreo 2-3 luni sa aiba efect) nu vrei tu sa incerci cu dostinex? poti intreba medicul si vezi ce parere are...oricum nu e bine sa il iei de capul tau, iti trebuie si o schema de tratament personalizata. Zic si eu...ca pe mine m-a ajutat nu o sa iau asa de capul meu intai ma duc la endocrinolog.poate imi da ceva mai rapid vintex am luat tot la i d med ginecolog.atunci a zis ca isi face efectul in 6 saptamani |
| Tania2105 wrote:KIKKA curaj ROXANINE ai facut testul? Ne tii pe jar 100% negativ. |
| Alexa001 wrote:Daca totusi nu reusesti sa o scazi cu vitex (am inteles ca dureaza vreo 2-3 luni sa aiba efect) nu vrei tu sa incerci cu dostinex? poti intreba medicul si vezi ce parere are...oricum nu e bine sa il iei de capul tau, iti trebuie si o schema de tratament personalizata. Zic si eu...ca pe mine m-a ajutat Alexa, eu azi sunt ziua 1 si ciclul asta asi vrea sa incerc si eu vaginal...Zi-mi te rog cum faci in primele zile cand ai menstruatie, nu masori nu? Si plus la asta tu cum dezinfectezi termometrul? |
| va multumesc pentru incurajari sunt obijnuita cu rezultatele negative.asa ca...asta e. |
| kikka wrote: 100% negativ.
Da KIKKA citisem mai sus ca e negativ si daia ti-am zis CURAJ si CAPUL SUS |
| : ai dreptate nu am citit si cuvantul curaj.am imbatranit nu mai vad bine. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Mai am un test pt maine,sa mai iau o cutie? Sau e suficient ala de maine? Ce spuneti? Samb dimineata nu o sa am cum sa imi iau temperatura ca plecam la 4dim..o fi relevanta atunci? Mire attached the following image(s):
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Tania2105 wrote:Alexa, eu azi sunt ziua 1 si ciclul asta asi vrea sa incerc si eu vaginal...Zi-mi te rog cum faci in primele zile cand ai menstruatie, nu masori nu? Si plus la asta tu cum dezinfectezi termometrul? Hai ca ma bag si eu aici in seama. Eu una încep sa masor dupa ce trece sângerarea si termometrul in dezinfectez cu spirt. Sa nu ui?i sa il ?tergi bine si nu o sa ai probleme. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Neata fetelor!! ce faceti? Bby cum a fost la doc Stegarescu?in ce a constat controlul? Al meu este terminat....de abia poate sa urineze asa ca,cu toate ca am avut secretie albus de ou aseara,nu am facut nimic ,insa ma consolez cu gandul ca si daca faceam nu erau sanse ca gigeii nu sunt in forma... Sper sa avem un raspuns,un tratament si dupa sa fie bine Teo,Doamne ajuta sa fi ovulat,sa ne arati si tu frumusete de test pozitiv in curand! FlorentinaC spor la exercitii!si eu ar trebui sa ma mobilizez,dar cam greu cu motivarea Alexa ne tii pe jar!
|
|
| Mire wrote:Mai am un test pt maine,sa mai iau o cutie? Sau e suficient ala de maine? Ce spuneti? Samb dimineata nu o sa am cum sa imi iau temperatura ca plecam la 4dim..o fi relevanta atunci? Nu cred ca e cazul sa mai iei o cutie luna aceasta...e destul de clar totul...deja cand va creste temperatura iti vei da seama cand ai ovulat si plus la astea cred ca vei simti ziua ovulatiei zilele astea...Si unde plecati sambata, in vacanta ? |
|
| bby88 wrote: Hai ca ma bag si eu aici in seama. Eu una încep sa masor dupa ce trece sângerarea si termometrul in dezinfectez cu spirt. Sa nu ui?i sa il ?tergi bine si nu o sa ai probleme.
Te pup Mersi Azi o sa merg la farmacie sa-mi iau din ala de bebe cu capul flexibil, parca asa zicea Alexa ca are unul...Timp de 1 an de zile eu am masurat sublingual, si da, intradevar temperatura mea era mai mica decat cea a fetelor, dar totusi vedeam cresterea de dupa ovulatie |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Mire wrote:Mai am un test pt maine,sa mai iau o cutie? Sau e suficient ala de maine? Ce spuneti? Samb dimineata nu o sa am cum sa imi iau temperatura ca plecam la 4dim..o fi relevanta atunci? Înca nu e pozitiv. Daca si maine iese asa mai ia i cutie daca iese pozitiv Presta?i si voi vreo 3-4 zile si o sa fii sigura ca ai prins ovulatia. Poate nu ar fi rau azi sa face?i pauza sa fie mai mul?i viteji de maine. Zic si eu...treaba asta cu pauzele e controversata printre medici. Fostul imi zicea sa prestam zilnic iar asta de acum cu care fac monitorizari ne pune la abstinenta 2-3 zile pana in ziua ovula?iei. |
|
|