Clubul aspirantelor - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crysyam30
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2015
Hello!!!
Ce vad eu aici?! Lipsesc si eu cateva zile si va faceti de cap!!!
Felicitari Alexa!!! Clap Clap Sa vii cu beta baban!!!
Alexa stai linistita ca eu am facut-o mai de oaie ca tine. Sa vezi cum arata piciorul meu dupa ce am facut entorsa fix in seara in care am plecat la mare. A fost o tragedie, credeam ca nu mai pot sa merg, dar am mers si a fost ok la mare si acuma mai e vanat si umflat dar macar nu ma doare.

Am intrat si eu pe grupul de pe fb. Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
crysyam30 wrote:
Hello!!!
Ce vad eu aici?! Lipsesc si eu cateva zile si va faceti de cap!!!
Felicitari Alexa!!! Clap Clap Sa vii cu beta baban!!!
Alexa stai linistita ca eu am facut-o mai de oaie ca tine. Sa vezi cum arata piciorul meu dupa ce am facut entorsa fix in seara in care am plecat la mare. A fost o tragedie, credeam ca nu mai pot sa merg, dar am mers si a fost ok la mare si acuma mai e vanat si umflat dar macar nu ma doare.

Am intrat si eu pe grupul de pe fb. Cheek Kiss

Veezi daca nu ai grija de noi...si nu ne urmaresti...pierzi lucruri interesante Cheek Kiss
ingrig
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Rubynne wrote:

Calm Alexa...calm! Cheek Kiss
Alexa dar eu ce sa mai zic ca am dozat de ieri si tot astept !NuImiPasa
Mihaela1234
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
ingrig wrote:

Ingrig, tu unde ai facut beta? ti-au zis cand il primesti?
Teoftici
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
Va fi bine dragilor, o sa vedeti!Cheek Kiss
Alina_N
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 8/5/2015
Bby cand ma gandesc cum era el asa hotarat sa te "vindece",ma apuca groaza...
Asa sunt ei saritori,sa iti dea tratament chiar daca nu este nevoie,sa te prinda de pacienta,sa stai luni in sir la usa lor,sa le umpli buzunarele de bani,si sa bagi tot felul de prostii in tine chiar daca nu e nevoie,la recomandarea renumitului medic...
Am niste emotii pt voi,abia astept sa vad ce va recomanda pt gigei.Hilar

florinamaria
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
ingrig wrote:

daca tot astepti atat, trebuie sa iasa unul bun DistanceKiss nu poti da un telefon sa vezi cat mai dureaza?
Alexa001
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
ingrig wrote:

Aoleu sper sa nu se intample si la mine la fel. Unde ai facut beta? Big Surprise
bby88
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Tania2105 wrote:

Ma bucur pt tinepupici Dar ma gandeam acum, daca mergea o dna care poate e abia la inceput de drum cu investigatiile, si aude aberatiile doctorului, poti sa mori de inima rea...Uff doamne unde au invatat medicina doctorii astia?!?NuImiPasa

Asa e... Daca eram prima data acum luam nu ?tiu ce tratamente degeaba si ma panicam ca mi-a zis un nebun ca eu pot face copii doar daca " se hotara?te Duhul Sfânt sa repete povestea". Asa ca mare grija fetelor mai ales cele care sunteti la inceput. Cereti mereu a doua parere sau si a 10-a daca e nevoie.
bby88
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:39 PM
Nivel

Alina_N wrote:
Bby cand ma gandesc cum era el asa hotarat sa te "vindece",ma apuca groaza...
Asa sunt ei saritori,sa iti dea tratament chiar daca nu este nevoie,sa te prinda de pacienta,sa stai luni in sir la usa lor,sa le umpli buzunarele de bani,si sa bagi tot felul de prostii in tine chiar daca nu e nevoie,la recomandarea renumitului medic...
Am niste emotii pt voi,abia astept sa vad ce va recomanda pt gigei.Hilar

Ce tare e e?ti cu emo?iile computerlove si eu astept ci nerabdare si rezultatele sotului si pe ale voastre. Cu putin noroc ne vedeam pe aici si asteptam amandouagrup
Mire
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
bby88 wrote:

Asa e... Daca eram prima data acum luam nu ?tiu ce tratamente degeaba si ma panicam ca mi-a zis un nebun ca eu pot face copii doar daca " se hotara?te Duhul Sfânt sa repete povestea". Asa ca mare grija fetelor mai ales cele care sunteti la inceput. Cereti mereu a doua parere sau si a 10-a daca e nevoie.

Si eu sunt pe acelasi principiu..treb sa ceri mai multe pareri,sau sa astepti sa vezi cum decurg lucrurile..pacat ca unii medici fac asemenea afirmatii cu nonsalanta..fara sa se gandeasca inainte la ce scot pe gura.
ingrig
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:41 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Ingrig, tu unde ai facut beta? ti-au zis cand il primesti?
La Clinica AIS si rezultatul in 3 zile uff , maine merg sa dozez iar !
AnonymAB
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am dat si eu add la grup :) Am o pisica desenata neagra la poza. De mult ma gandeam sa ne facem un grup si acolo ce bine ca v-ati gandit si voi! In legatura cu hcg-ul am o prietena care luna trecuta si-a facut la Synevo in Bucuresti si i-au dat rezultatul de ambele dati a 2-a zi pe la ora 13-14. Dar stati fara grija o sa fie perfecte valorile voastre!
ingrig
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:43 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Aoleu sper sa nu se intample si la mine la fel. Unde ai facut beta? Big Surprise
La clinica AIS si scrie ca rezultatul in 3 zile , a costat si 50 lei ! Maine merg sa dozez iar !
bby88
Scris: Wednesday, June 15, 2016 2:44 PM
Nivel

Mire wrote:

Si eu sunt pe acelasi principiu..treb sa ceri mai multe pareri,sau sa astepti sa vezi cum decurg lucrurile..pacat ca unii medici fac asemenea afirmatii cu nonsalanta..fara sa se gandeasca inainte la ce scot pe gura.

Asa e.. Eu o am exemplu pe cumnata mea careia i-a vazut un cretin un chist de 3cm si a operat-o de urgenta si ia scos si un ovar si o trompa. A avut un ?oc cand s-a trezit taiata toata si mai ales ca dupa a aflat ca acel chist se elimina cel mai probabil simplu. Deci grija mareDistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.