|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Hello!!! Ce vad eu aici?! Lipsesc si eu cateva zile si va faceti de cap!!! Felicitari Alexa!!! Sa vii cu beta baban!!! Alexa stai linistita ca eu am facut-o mai de oaie ca tine. Sa vezi cum arata piciorul meu dupa ce am facut entorsa fix in seara in care am plecat la mare. A fost o tragedie, credeam ca nu mai pot sa merg, dar am mers si a fost ok la mare si acuma mai e vanat si umflat dar macar nu ma doare.
Am intrat si eu pe grupul de pe fb. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| crysyam30 wrote:Hello!!! Ce vad eu aici?! Lipsesc si eu cateva zile si va faceti de cap!!! Felicitari Alexa!!! Sa vii cu beta baban!!! Alexa stai linistita ca eu am facut-o mai de oaie ca tine. Sa vezi cum arata piciorul meu dupa ce am facut entorsa fix in seara in care am plecat la mare. A fost o tragedie, credeam ca nu mai pot sa merg, dar am mers si a fost ok la mare si acuma mai e vanat si umflat dar macar nu ma doare. Am intrat si eu pe grupul de pe fb. Veezi daca nu ai grija de noi...si nu ne urmaresti...pierzi lucruri interesante |
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Rubynne wrote:Calm Alexa...calm! Alexa dar eu ce sa mai zic ca am dozat de ieri si tot astept ! |
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote:Alexa dar eu ce sa mai zic ca am dozat de ieri si tot astept !
Ingrig, tu unde ai facut beta? ti-au zis cand il primesti? |
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Va fi bine dragilor, o sa vedeti! |
|
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Bby cand ma gandesc cum era el asa hotarat sa te "vindece",ma apuca groaza... Asa sunt ei saritori,sa iti dea tratament chiar daca nu este nevoie,sa te prinda de pacienta,sa stai luni in sir la usa lor,sa le umpli buzunarele de bani,si sa bagi tot felul de prostii in tine chiar daca nu e nevoie,la recomandarea renumitului medic... Am niste emotii pt voi,abia astept sa vad ce va recomanda pt gigei.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| ingrig wrote:Alexa dar eu ce sa mai zic ca am dozat de ieri si tot astept ! daca tot astepti atat, trebuie sa iasa unul bun nu poti da un telefon sa vezi cat mai dureaza? |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| ingrig wrote:Alexa dar eu ce sa mai zic ca am dozat de ieri si tot astept !
Aoleu sper sa nu se intample si la mine la fel. Unde ai facut beta? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Tania2105 wrote:Ma bucur pt tine Dar ma gandeam acum, daca mergea o dna care poate e abia la inceput de drum cu investigatiile, si aude aberatiile doctorului, poti sa mori de inima rea...Uff doamne unde au invatat medicina doctorii astia?!? Asa e... Daca eram prima data acum luam nu ?tiu ce tratamente degeaba si ma panicam ca mi-a zis un nebun ca eu pot face copii doar daca " se hotara?te Duhul Sfânt sa repete povestea". Asa ca mare grija fetelor mai ales cele care sunteti la inceput. Cereti mereu a doua parere sau si a 10-a daca e nevoie. |
|
| Alina_N wrote:Bby cand ma gandesc cum era el asa hotarat sa te "vindece",ma apuca groaza... Asa sunt ei saritori,sa iti dea tratament chiar daca nu este nevoie,sa te prinda de pacienta,sa stai luni in sir la usa lor,sa le umpli buzunarele de bani,si sa bagi tot felul de prostii in tine chiar daca nu e nevoie,la recomandarea renumitului medic... Am niste emotii pt voi,abia astept sa vad ce va recomanda pt gigei. Ce tare e e?ti cu emo?iile si eu astept ci nerabdare si rezultatele sotului si pe ale voastre. Cu putin noroc ne vedeam pe aici si asteptam amandoua |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bby88 wrote: Asa e... Daca eram prima data acum luam nu ?tiu ce tratamente degeaba si ma panicam ca mi-a zis un nebun ca eu pot face copii doar daca " se hotara?te Duhul Sfânt sa repete povestea". Asa ca mare grija fetelor mai ales cele care sunteti la inceput. Cereti mereu a doua parere sau si a 10-a daca e nevoie.
Si eu sunt pe acelasi principiu..treb sa ceri mai multe pareri,sau sa astepti sa vezi cum decurg lucrurile..pacat ca unii medici fac asemenea afirmatii cu nonsalanta..fara sa se gandeasca inainte la ce scot pe gura. |
|
| Mihaela1234 wrote:
Ingrig, tu unde ai facut beta? ti-au zis cand il primesti?
La Clinica AIS si rezultatul in 3 zile , maine merg sa dozez iar ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am dat si eu add la grup :) Am o pisica desenata neagra la poza. De mult ma gandeam sa ne facem un grup si acolo ce bine ca v-ati gandit si voi! In legatura cu hcg-ul am o prietena care luna trecuta si-a facut la Synevo in Bucuresti si i-au dat rezultatul de ambele dati a 2-a zi pe la ora 13-14. Dar stati fara grija o sa fie perfecte valorile voastre! |
|
| Alexa001 wrote:Aoleu sper sa nu se intample si la mine la fel. Unde ai facut beta? La clinica AIS si scrie ca rezultatul in 3 zile , a costat si 50 lei ! Maine merg sa dozez iar ! |
|
| Mire wrote:
Si eu sunt pe acelasi principiu..treb sa ceri mai multe pareri,sau sa astepti sa vezi cum decurg lucrurile..pacat ca unii medici fac asemenea afirmatii cu nonsalanta..fara sa se gandeasca inainte la ce scot pe gura.
Asa e.. Eu o am exemplu pe cumnata mea careia i-a vazut un cretin un chist de 3cm si a operat-o de urgenta si ia scos si un ovar si o trompa. A avut un ?oc cand s-a trezit taiata toata si mai ales ca dupa a aflat ca acel chist se elimina cel mai probabil simplu. Deci grija mare |
|
|