|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Tania, si eu cred ca am ovulat in z10, probelma e ca m-a luat pe nepregatite, nu ma asteptam asa repede, credeam ca prin z11-12 o sa ovulez. In z9 nu am avut contact, iar in z10 am avut f pe fuga, la o jumatate de ora am plecat in oras cu o treaba, am s8mtit cum s-a scurs toata treaba A fost ultima luna de incercari naturale, ultima sansa sa avem un copil facut doar prin munca noastra, ca din iunie incepem procedurile pt fiv. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote:Tania, si eu cred ca am ovulat in z10, probelma e ca m-a luat pe nepregatite, nu ma asteptam asa repede, credeam ca prin z11-12 o sa ovulez. In z9 nu am avut contact, iar in z10 am avut f pe fuga, la o jumatate de ora am plecat in oras cu o treaba, am s8mtit cum s-a scurs toata treaba A fost ultima luna de incercari naturale, ultima sansa sa avem un copil facut doar prin munca noastra, ca din iunie incepem procedurile pt fiv. Hai draga mea, fii increzatoare, stii cum zic fetele, cand nu te astepti, atunci se intampla..Daca nu e sa fie, nu te descuraja, nu conteaza metoda conceperii, conteaza reultatul..Si o sa ai un bebe (sau 2 bebelusi) dulci si scumpi...Doamne ajuta in toate Edit: Si pt mine aceasta e ultima luna cand incerc natural, sa zic asa si din iunie o sa incep pregatirile pt o inseminare, am zis sa incerc, sa nu regret...poate poate cine stie se prinde si sa nu mai fac FIV..Timpul ne va arata drumul mai departe |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| andy07 wrote: Linia de uscare apare dupa cel putin 10 min, daca a aparut imediat a doua liniuta e ce trebuie :) Acum vad: test barza :) Credibilitate redusa. Sa ia altele
Multumesc de raspuns, vom vedea mai tarziu ce va fi. Succes sa vina bb cat mai repede! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Alexa ti-a venit rezultatul de la prolactina? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| FlorentinaC wrote:Nu am mai cumparat alte teste de ovulatie,,,,daca cel de vineri era aproape pozitiv eu sper sa fi ovulat daca e sa ma iau si dupa durerea de ovare plus secretii pe care le am avut pana ieri,,,,partea proasta este ca de vineri seara nu am mai bebelit pentru ca sambata am stat pana tarziu la distractie,vineri noaptea avusesem insomnii si am cazut moarta de oboseala iar ieri am fost iesiti la plimbari si cand ne am intors nu am vrut sa facem fortat nimic,a cautat sotul un film si am stabilit sa vina de la sine daca e sa facem ceva dupa film ,,dar am adormit,,,,acum sper ca vitejii lui sa fi rezistat de vineri ,,,,cum o vrea Dd acum Imi pare rau ca a venit mentruatia la tine,chiar credeam ca e cu ochisori,,,lasa ca luna viitoare speram sa fie a noastra!  A tuturor de altfel Sunt convinsa ca au rezistat gigeii Tinem pumnii! Eu oricum nu aveam sperante prea mari ... nu prea am simtit ce trebuie ... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| andy07 wrote: AlinaN, majoritatea dau aspenter/aspirin cardio si altele asemanatoare in preconceptie. Dupa c9nfirmarea sarcinii se trece pe clexane. Altii dau clexane dupa ovulatie, dar cat sa faci clexane ca doar nu dupa fiecare ovulatie ramai gravida, si clexane ae platest3 daca nu esti gravida. Oricum, nu ginecologul treb sa iti sea tratamwntul pt trombofilie, ci hematologul. Fiecare cu felia lui. Ginecoloaga mea are hematolog cu care colaboreaza.
Stiu ca se recomanda Clexane,dar nu mi se pare necesar inainte de confirmarea sarcinii,daca ma injectam din octombrie pana acum,unde ajungeam?! Vom merge sa facem investigatiile recomandate pt al meu,si dupa mergem la ginecologul pe care ni-l recomanda el. Oare e posibil ca Aspirin Cardio sa impiedice o eventuala implantare?Avand in vedere ca el accelereaza fluxul sangelui?
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Offf. ..O sa merg azi sa fac hcg. ..fie ce o fi. .sunt pregatita de negativ. ..e ok. ..doar sa scap de incertitudinea asta! Va pup! |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| carlita wrote:Sunt convinsa ca au rezistat gigeii  Tinem pumnii! Eu oricum nu aveam sperante prea mari ... nu prea am simtit ce trebuie ... Multumesc mult !Raman cu speranta oricum si incredere in DD!Si stim prea bine ca nu e obligatoriu sa simtim ceva anume in luna in care ramanem,da,sunt multe femei care simt dar in acelasi timp sunt mult mai multe care nu au simtit nimic si au ramas exact in luna in care nu se asteptau Macar vineri dupa actul sexual am stat cu perna sub fund cca 20 min si vreo ora nu am urinat aaaa si cateva zile am baut un pahar de apa cu bicarbonat,,, de azi ii dau cu ceai de cretisoara! |
|

| Alexis21 wrote:Offf. ..O sa merg azi sa fac hcg. ..fie ce o fi. .sunt pregatita de negativ. ..e ok. ..doar sa scap de incertitudinea asta! Va pup! Heyyy fi optimista!!!Astept cu nerabdare sa ne dai o veste pozitiva!!! |
|
| AndyA wrote:
Imi pare rau pt z1 :( si la mine cred ca o sa vina ca incep deja durerile normale. Carlit. noi ne-am hotarat din ianuarie sa incepem cu planul pentru bebe. eu naiva credeam ca ne iasa din prima.. am incercat pana luna trecuta si nimic. In aprilie in 24 am avut ultimul cm si in z3 am facut asa:
Estradiol = 28,1 pg/ml Progesteron = 0,82 ng/ml
TSH = 1,3 uU/ml
FSH = 5,81 mU/ml LH = 4,1 mU7ml
Prolactina = 18,1 ng/ml AMH = 3,47 ng/ml
Doctorita mea care are specializare pe infertilitate spune ca totul e foarte ok , ca nu am nici un fel de problema. Ne-a sfatuit sa incercam pana in Septembrie si daca nu vine bebe sa facem doar atunci spermograma la sot. Ce e drept nu am facut monitorizari la ovulatie... mai asteptam putin si asteptam concediul in iunie, poate asa ne relaxam si noi si vine minunea.
PS .. eu nu am inceput inca sa imi masor temperatura.. poate nu e o idee rea
AndyA, nu retin daca ne-ai zis varsta ta, dar dupa AMH esti ok. Ar mai fi investigatii de facut: spermograma, HSG,...monitorizare. Ai putea sa-ti masori si temperatura. Sa stii ca nu e asa greu cum pare. Si eu am crezut ca o sa fie un stres in plus, dar deocamdata nu e. Uneori de-abia astept dimineata sa vad ce urmeaza. Programeaza-ti concediul in preajma ovulatiei si asteptam efectele! |
|
| FlorentinaC wrote: Multumesc mult !Raman cu speranta oricum si incredere in DD!Si stim prea bine ca nu e obligatoriu sa simtim ceva anume in luna in care ramanem,da,sunt multe femei care simt dar in acelasi timp sunt mult mai multe care nu au simtit nimic si au ramas exact in luna in care nu se asteptau Macar vineri dupa actul sexual am stat cu perna sub fund cca 20 min si vreo ora nu am urinat  aaaa si cateva zile am baut un pahar de apa cu bicarbonat,,, Asa e cu simptomele astea ... problema e ca mie luna trecuta mi-a fost rece la picioare de vreo cateva ori, suficient cat sa isi faca simtita prezenta si o anexita. Am vazut ca si secretiile s-au modificat putin, asa ca iau antibiotic pe durata menstrei. La tine, totul suna promitator! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| carlita wrote: Asa e cu simptomele astea ... problema e ca mie luna trecuta mi-a fost rece la picioare de vreo cateva ori, suficient cat sa isi faca simtita prezenta si o anexita. Am vazut ca si secretiile s-au modificat putin, asa ca iau antibiotic pe durata menstrei. La tine, totul suna promitator!
Carlita ce tratament iei pentru anexita? Si eu am circulatia proasta si am mai mereu mainile si picioarele reci... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2016 Mesaje: 38
| Buna fetelor,
Am 25 de ani si incercam de aproximativ un an sa facem un bebe. Stiam dinainte de a incepe sa incercam ca eu sufar de trombofilie MTHFR, Factor V Leiden si PAI ttoate heterozigote iar sotul de MTHFR homozigot. Ulterior facandu-ne mai multe analize am concluzionat ca hormonal eu nu am nici o problema (prolactina, estrogen, progesteron, TSH, FT4, AMH) sunt toate in parametri normali, iar spemograma si spermocultura lui sunt iarash bune. Probleme au aparut in momentul in care mi-am facut in Sofia-Buglaria analiza celulelor NK si analiza PLA(platelets leucocite aggregates) care sunt marite. NK cells sunt marite atat la nr in sange cat si ca nr in endometru dar si ca activitate. Solutia propusa de medicul din Sofia care vine cu o experienta de 25 de ani din SUA este de infuzie cu intralipide cu o zi inainte de ovulatie, o alta infuzie la testul de sarcina pozitiv si inca o infuzie la 8 saptamani de sarcina. In cazul in care sarcina nu se concretizeaza in 2 luni de la prima infuzie, ar trebui sa repet iarash infuzia in a 3a luna inainte de ovulatie. A mai facut cineva tratamentul acesta? Inca astp rezultatul embriotoxicitatii. Aceasta analiza vine miercuri. In cazul in care e pozitiva mi s-a zis ca atat pt aceasta cat si pt NK cells ar trebui sa fac infuzie de IGV (imunoglobulina) doza unica. As aprecia daca cineva stie ceva despre aceste tratamente sau analize sa imi ofere un sfat. Multumesc |
|

| carlita wrote: Asa e cu simptomele astea ... problema e ca mie luna trecuta mi-a fost rece la picioare de vreo cateva ori, suficient cat sa isi faca simtita prezenta si o anexita. Am vazut ca si secretiile s-au modificat putin, asa ca iau antibiotic pe durata menstrei. La tine, totul suna promitator!
Si eu sunt optimista (ca de obicei!:),,mai ales ca reciteam acum un articol cum ca daca iti doresti fetita e bine sa ai contact sexual cu 3-4 zile inainte de ovulatie asa ca la mine s ar potrivi mai ales ca sotul tanjeste dupa o fetita! La urma urmei ce o vrea DD
Apropo ,stiti cumva fetelor daca dupa ovulatie e recomandat sa facem abdomene?Ne a trimis soacra din Italia un aparat si am retineri deocamdata,,,, |
|
| andy07 wrote:Tania, si eu cred ca am ovulat in z10, probelma e ca m-a luat pe nepregatite, nu ma asteptam asa repede, credeam ca prin z11-12 o sa ovulez. In z9 nu am avut contact, iar in z10 am avut f pe fuga, la o jumatate de ora am plecat in oras cu o treaba, am s8mtit cum s-a scurs toata treaba A fost ultima luna de incercari naturale, ultima sansa sa avem un copil facut doar prin munca noastra, ca din iunie incepem procedurile pt fiv. Luna asta a fost si ovulatia ta kinder cu surprize, ca tot a dat Alexa startul ... speram sa nu se generalizeze pe aici. Bine ca ai bebelit chiar si in conditiile date, decat deloc. O sansa tot ai! |
|
|
|