Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| carlita wrote:Ma bucur de reusita ta, Sin, ca si cum ar fi a mea! Bucuria este cu atat mai mare cand ne si cunoastem asa de bine (virtual) si am avut si atatea conversatii, schimb de pareri ...  FAci si un beta? Edit: vrem sa ne spui si reactia sotului!!!
Iti multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase. Maine dimineata ma duc la Synevo pt Beta. Si o sa-l mai repet si zilele urmatoare. Apoi o sa sun si pt programare la medic pt ecografie. Ramane de vazut daca voi merge tot la Bucuresti sau la mine in oras unde la fel este un medic bun. Ma mai gandesc. Atat ma bucur ca sunt in concediu si ma pot ocupa putin de mine pt ca serviciul meu este cam stresant.
Sotul meu este si el in concediu. Il astept diseara sa vina acasa pt ca este plecat la casuta noastra pe care o construim si n-as vrea sa-l anunt asa prin telefon.
Crissy, FlorentinaC, bby88, va multumesc mult fetelor si va doresc si voua ce mi-am dorit si pt mine. Ma voi ruga in continuare pt bobita sa fie un luptator ca mami si tati si ma voi ruga si pt voi, toate aspiricile, sa vi se indeplineasca visul de a deveni mamici. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| andy07 wrote: Mult succes, sa ai azi acel folicul grasan si sa se transforme intr-un bebe grasan :) In ce zi esti? Si ce e cu graficul ala de la semnatura ta?
Sunt in Z16,sper sa vada la eco lichidul galben,ca am avut treaba in weekend si secretie albus de ou am observat vineri,si daca nu,macar un gras care sa prinda Graficul nu reprezinta nimic pentru ca luna asta nu am mai luat TB,o sa il sterg din semnatura,m-a debusolat pt ca dupa ce trasase ovulatia in z16,dupa cateva zile de temp constante a trasat-o din nou ,si nu am nevoie de o sursa in plus de stres.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| carlita wrote:Alexa, ai intuit bine de tot cum e cu graficul lui Sin!
Dap...se pare ca numai pe al meu nu sunt in stare sa il "descifrez" dar mnah..la mine situatia e mai complicata, ca eu sunt data peste cap din punct de vedere hormonal
La Sin cred ca am avut o presimtire...nu stiu de ce dar simteam ca o sa fie bine..chiar daca nu sunt pro-testat mai devreme (nu incurajez pe nimeni chiar daca eu fac asa mereu) tot timpul imi venea sa o bat la cap sa faca un test |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Wow Sin, ce veste buna ne-ai dat! Multa sanatate iti doresc si o sarcna usoara si la termen.Sa dea Domnul sa ne iei cu tine la gravidute luna asta pe toate. Pupici |
|

Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
|
Multumesc, draga mea cea mai draga. Tu si gura ta aurita si metodele tale de a interpreta graficele si ce ai mai zis tu acolo. Tin minte saptamana trecuta cand imi explicai tu graficele si apoi am plans si m-am bucurat cand am vazut graficul lui georgy_gya. Eram acasa la ai mei, in ziua libera si am plantat un mesteacan la casa noastra noua cu sotul meu si m-am rugat la Dumnezeu sa ne dea un copilas. Si in sufletul meu erau cuvintele tale...
Doamne ajuta sa fim bine amandoi!
Ma bucur alaturi de voi si ma rog sa fiti bine toate si sanatoase, la fel si sotii/partenerii vostri. Nu cred ca m-as putea bucura atat de mult alaturi de cei cunoscuti dar cu voi simt ca faceti parte din sufletul meu, inimi frumoase! |
|

| Alina_N wrote:Sunt in Z16,sper sa vada la eco lichidul galben,ca am avut treaba in weekend si secretie albus de ou am observat vineri,si daca nu,macar un gras care sa prinda Graficul nu reprezinta nimic pentru ca luna asta nu am mai luat TB,o sa il sterg din semnatura,m-a debusolat pt ca dupa ce trasase ovulatia in z16,dupa cateva zile de temp constante a trasat-o din nou  ,si nu am nevoie de o sursa in plus de stres.
Parerea mea ca daca incepe sa devina un stres treaba asta cu masuratul temperaturii mai bine renunti, asa cum ai spus...decat sa te dereglezi sau mai stiu eu ce din cauza stresului :) |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Alexa, eu zic sa lasi deoparte graficul pt.2 luni, la fel ca Alina N si sa bebelesti de voie, fara niciun factor de stres! |
|
| Sin, ce frumoooooos!!! Va faceti cuibusorul vostru, ai plantat un copac si acum vine si bebe! Dumnezeu sa va dea izbanda si pe mai departe! |
|

| carlita wrote:Alexa, eu zic sa lasi deoparte graficul pt.2 luni, la fel ca Alina N si sa bebelesti de voie, fara niciun factor de stres! Pe mine nu graficul m-a stresat, eu m-am dereglat din alte cauze...am inceput de cand mi-a spus fostul medic ca am ovare micropolichistice, ca nu ovulez deloc si ca ar trebui sa incep stimularea. Pe vremea aia (acum vreo 4 luni sa zic) eu nici nu stiam multe despre toate astea, nici macar nu eram inscrisa pe forum, si m-am agitat foarte tare. A fost prima luna in care a inceput sa imi intarzie menstruatia. Sincer nici nu stiu ce sa spun...s-ar putea sa fie o idee buna..dar exista si varianta sa fiu mai stresata, pentru ca nu o sa stiu ce se intampla. In plus..nu stiu cat mai conteaza acum...la ce spermograma are sotul..remember? |
|
| georgy, o iei si pe Sin la burtici! Cum stai cu greturile si somnolenta? |
|

Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| siiiiiinnnnn, cele mai sincere felicitari!!!!!!
sunt ffff fericita pt tine!
ia uite dom`le, pleci in pauza de pranz si ce surprize te asteapta dupa! fetelor, chiar ploua cu teste pozitive pe-aici, presimt ca e abia inceputul! sa dea Dumnezeu sa avem tot asa 2-3 pe zi,acusi va mutati toate la burtici! |
|

Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Sin ma bucur atat de mult pentru tine!! Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa fiti bine,bebe sa stea cumintel pana la termen in burtica!
|
|

| Mi se pare minunat...ai plantat un pom, ai daruit ceva naturii, si ai primit inapoi un copilas !
Acum incearca sa stai linistita...nu te agita prea tare, da? Du-te si fa beta si intre timp te decizi tu la ce medic mergi..
|
|
| Alexa001 wrote:Pe mine nu graficul m-a stresat, eu m-am dereglat din alte cauze...am inceput de cand mi-a spus fostul medic ca am ovare micropolichistice, ca nu ovulez deloc si ca ar trebui sa incep stimularea. Pe vremea aia (acum vreo 4 luni sa zic) eu nici nu stiam multe despre toate astea, nici macar nu eram inscrisa pe forum, si m-am agitat foarte tare. A fost prima luna in care a inceput sa imi intarzie menstruatia. Sincer nici nu stiu ce sa spun...s-ar putea sa fie o idee buna..dar exista si varianta sa fiu mai stresata, pentru ca nu o sa stiu ce se intampla. In plus..nu stiu cat mai conteaza acum...la ce spermograma are sotul..remember? Da, Alexa, imi amintesc si de spermograma sotului tau, si de problema ta cu secretiile ... ca doar noi doua am intrat odata pe acest forum ... bine, eu pe celalalt id: Carlymaria. DAca tu te simti mai stapana pe situatie cu ajutorul graficului, mai bine tine-ti evidenta cu ajutorul lui ca in ciuda a ce zici tu, te vad fff priceputa in a le interpreta... |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| carlita wrote:georgy, o iei si pe Sin la burtici! Cum stai cu greturile si somnolenta?
BRAVO SIN,FELICITARIIIIIIIII ma bucur din suflet ca te-a binecuvantat Bunul Dumnezeu cu o bobitza,sa fie sanatos/a si sa stea la caldurica 9 lunite...ma bucur ca nu ma duc singura la burtici si te iau de mana pe tine Sin si pe celelalte fete ....
Eu ma simt foarte rau,daca imi este foame mi rau ,daca mananc mi rau,daca sunt obosita mi rau deci orice fac imi este rau acum pana o sa ma obisnuiesc si o sa invat ce imi prieste si ce nu,singurul lucru de la care nu imi este rau sunt chipsurile sarate doar alea le mananc...va pupacesc pe toate |
|
|