Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Sonya wrote:Salutare tuturor. Eu de 1 ora dau telefoane ca disperata la farmacii sa caut acid folic de 0.4 miligrame. Nu are nicio farmacie, doar de 1 sau de 5? Voi, care luati acid folic de care luati? Eu iau de 5mg acifol de la zentiva, nu-i problema daca iei doza mai mare, excesul se elimina |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Sonya wrote:Salutare tuturor. Eu de 1 ora dau telefoane ca disperata la farmacii sa caut acid folic de 0.4 miligrame. Nu are nicio farmacie, doar de 1 sau de 5? Voi, care luati acid folic de care luati? Eu iau de aproape un an de zile acifol de la Zentiva de 5 mg si dr a zis ca e cea mai buna alegere pe care am putut s o fac |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Multumesc dragele mele. M-am linistit, de azi merg sa iau si eu de 5. Azi m-am trezit stresata maxim, nu stiu ce am |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Aspirici, nu cred ca mai este nevoie sa asteptam pana maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit: nu ma pot bucura decat cu voi pentru ca numai alaturi de voi am trecut prin ultimele luni de incercari, tristete si speranta. Va imbratisez cu drag pe toate si plang ca un copil pentru ca mi-a dat Dumnezeu o minune dupa ce am trecut prin atatea. Va transmit toata dragostea mea si sa nu incetati sa sperati, pentru ca intr-o zi veti deveni mamici. Toate!!! Dumnezeu le va aseza pe toate! Sin attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Sin, continua ideea ca am dat refresh de 10 ori deja! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2016 Mesaje: 61
|
Sincere felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fie sanatoasa mica minune care v-a trece in tine ! |
|

| Sonya wrote:Salutare tuturor. Eu de 1 ora dau telefoane ca disperata la farmacii sa caut acid folic de 0.4 miligrame. Nu are nicio farmacie, doar de 1 sau de 5? Voi, care luati acid folic de care luati?
Eu am luat de la Secom.
https://secom.ro/produse/portofoliu/folic-acid-800mcg/ |
|
| Sin, felicitaaaaaari! Eram sigura ca ne dai vestea cea mare! Cand ai facut testul? ... banuiesc ca nu cu prima urina si, chiar si asa, se vede bine de tot liniuta aia incapatanata. |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si la termen! |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Deci esti graviduta??!??Felicitari!!!!Am citit printre randuri si asta inteleg!  Am vazut acum si pozele cu testele deci inca o data de o mie de ori felicitari si sa ai parte de cea mai usoara sarcina |
|

|
Acum 25 de minute l-am facut. I-am zis mai devreme sotului cand trece pe acasa, sa-mi ia unul pt maine dimineata, iar dupa ce a plecat la treburile lui m-au apucat mancaricii. Multumesc din suflet! Oricum tremur si plang de atunci si nu-mi vine sa cred. Nici nu stiu cum sa reactionez si ce voi face ulterior. Trebuie sa-mi pun ordine in ganduri pentru ca ma asteapta multe.
Inka, iti multumesc. |
|
| Ma bucur de reusita ta, Sin, ca si cum ar fi a mea! Bucuria este cu atat mai mare cand ne si cunoastem asa de bine (virtual) si am avut si atatea conversatii, schimb de pareri ... FAci si un beta? Edit: vrem sa ne spui si reactia sotului!!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
|
Felicitari Sin ce emo?ii.. Chiar ma uitasem înainte sa scrii pe graficul tau si eram sigura ca maine ne dai vestea cea mare. Sa ai sarcina u?oara si la termen. Si sa ne ?ii la curent |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
|
VAAAIII CAT MA BUCUUUUR !
Felicitari, draga mea ! Eram sigura ca e bebe de data asta ! Pfoai deci m-au luat niste emotii cand am citit postarea, de nu-ti imaginezi m-am bucurat ca pentru mine
Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebe sanatos, care sa stea in burtica pana la termen ! si sunt convinsa ca asa o sa fie ! |
|
| Alexa, ai intuit bine de tot cum e cu graficul lui Sin! |
|
|