Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Tania2105 wrote:Si eu azi sunt ziua 13  ma mai bag si eu in seama Ooooo, ce dragut! Postase cineva saptamana trecuta o poza cu un stol de berze! De toate avem nevoie aici week-end-ul viitor! Andy e cap de lista, urmata de Crissy si Florentina. Gata, am facut clasamentul! Pana atunci, poate vine Sonya cu vestile mult asteptate! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Rubynne, tu in ce zi esti? |

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Alexa001 wrote:Multumesc Alina_N Va mai pun niste poze cu Tommy, care creste vazand cu ochii, parca nu imi vine sa cred cat de schimbat este in 2 saptamani A inceput sa fie foarte zvapaiat, sper sa reusim sa il domolim, ca se joaca foarte agresiv, musca de maini si de picioare (in joaca am zis eu...) Consideram asta un test de rabdare...ca bebele cand va veni va face de 10 ori mai multe nazdravanii !  Una din poze este cu el acum 3 saptamani, ca sa vedeti cat a crescut PS : va rog sa imi scuzati off-topicul...daca deranjeaza va rog sa imi spuneti si pe viitor ma abtin... dar stiu ca sunt multe fete iubitoare de matze si ma gandeam sa le inveselesc un pic cu mutritza asta
ce frumos este!!!!
sa tot postezi poze, pt ca-i tare dragalas :D |

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Multumesc fetelor!!! si eu sper sa se indeplineasca visul!! eu aseara mai aveam un test de ov si cu toate ca bausem multa apa inainte sa il fac pe la ara 21:00 a iesit anbele liniute de aceuasi intensitate azi am avut dureri la ovarul la care am trompa si se lasa durerea si pe picior, si acum ma mai doare din cand in cand!cand am venit de la servici am observat si secretie albus de ou! am bebelit eri! si acum mai stau un pic sa se trezeasca al meu sa bebelim a cazut asa rau saptamana asta ca nu prea avem cum sa bebelim sotul e de noapte la servici, noi stam si cu soacra si am bagato la somn sa pot bebeli in voie! |