Clubul aspirantelor - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Monday, March 28, 2016 8:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
bby88 wrote:
Mire imi pare rau ca nu ai cele mai bune vesti dar fii optimista si nu te ingrijora prea tare. Posibil sa fie doar o rana pe col. Prietenei mele i-a iesit la fel rezultatul la pap si avea o rana pe care a tratat-o cu ovule si antibiotic+antiinflamatoare fara cauterizare. Sper sa se rezolve toate cat mai repedeDistanceKiss

Bun venit noilor aspirici si sedere cat mai scurta aiciDistanceKiss

Andy hai cu rezultatele de la eco ca m-am saturat de cand dau refresh sa vad ce vesti aimajoreta DistanceKiss

Florentina
sper sa vii cu vesti bune maine si sa reintri in jocCheek Kiss

Multumesc!
Astept vesti bune de la toate fetele de aici cum ca...dance
ingrig
Scris: Monday, March 28, 2016 8:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
Rubynne wrote:

Multumesc mult pentru raspuns!
Deci il gasesc la camera de garda si in afara de trimitere imi trebuie si adeverinta de salariat de la munca?
Scuze pentru toate intrebarile, dar nu prea am fost pe la spitale in viata mea...spre norocul meusic !

Pupici computerlove
Da iti trebuie : trimitere , adeverinta de salariat si cardul de sanatate !
Rubynne
Scris: Monday, March 28, 2016 9:08 PM
Nivel

ingrig wrote:
Da iti trebuie : trimitere , adeverinta de salariat si cardul de sanatate !

Multumesc mult de raspuns!coeur
Alexa001
Scris: Monday, March 28, 2016 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Are dreptate Bby88, rana pe col daca nu e foarte mare si veche (cum a fost la mine) se poate trata si prin ovule.. Imi amintesc ca si mie mi-a dat ceva ovule, sa le pun pana la ERAD, dar nu ca sa se vindece, ci macar sa o tina sub control, pentru ca a depistat-o in decembrie si la cauterizare am fost in ianuarie, fiindca au fost sarbatorile la mijloc...medicul zicea ca macar sa nu se agraveze, ca si-asa era mare.

Rubynne, si eu merg la un medic de la Giulesti, dar tot la cabinetul particular, Albu Dinu Florin. Am auzit pareri bune, dar pana acum am fost la el de doua ori de cand incerc sa am bebe (in rest am fost cu alte probleme, ca sa zic asa). Initial mergeam la altcineva, si nu am fost de acord cu ce mi-a zis, asa ca am revenit la dansul. Abordarea mi s-a parut mult mai corecta in comparatie cu cea a primului medic,care vroia sa ma treaca pe stimulare fara nici o analiza facuta, nici eu nici sotul.
La prima vizita am nimerit ultima pacienta si mi s-a parut sictirit si grabit, mi-a dat sa fac analizele hormonale si atat. Dar cand am revenit cu rezultatele am stat vreo 45 de minute in cabinet sa se uite peste ele si sa imi explice o gramada de lucruri si ce ar fi de facut in continuare, pas cu pas. Daca te decizi sa mergi la el, totusi, sa nu te astepti sa fie "lapte si miere", e genul de om care nu zambeste nici cand spune o gluma Lol Maine sunt programata din nou, sa fac eco transvaginala, deci revin cu detalii :)
Se pare ca ai de unde alege, suntem mai multe care mergem la medici de la Giulesti ras Apropo, si de Ion Ionut am auzit ca ar fi medic bun, am vazut ca si Maryella merge la el..deci o fi ceva de capul lui sic
Rubynne
Scris: Monday, March 28, 2016 9:19 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Are dreptate Bby88, rana pe col daca nu e foarte mare si veche (cum a fost la mine) se poate trata si prin ovule.. Imi amintesc ca si mie mi-a dat ceva ovule, sa le pun pana la ERAD, dar nu ca sa se vindece, ci macar sa o tina sub control, pentru ca a depistat-o in decembrie si la cauterizare am fost in ianuarie, fiindca au fost sarbatorile la mijloc...medicul zicea ca macar sa nu se agraveze, ca si-asa era mare.

Rubynne, si eu merg la un medic de la Giulesti, dar tot la cabinetul particular, Albu Dinu Florin. Am auzit pareri bune, dar pana acum am fost la el de doua ori de cand incerc sa am bebe (in rest am fost cu alte probleme, ca sa zic asa). Initial mergeam la altcineva, si nu am fost de acord cu ce mi-a zis, asa ca am revenit la dansul. Abordarea mi s-a parut mult mai corecta in comparatie cu cea a primului medic,care vroia sa ma treaca pe stimulare fara nici o analiza facuta, nici eu nici sotul.
La prima vizita am nimerit ultima pacienta si mi s-a parut sictirit si grabit, mi-a dat sa fac analizele hormonale si atat. Dar cand am revenit cu rezultatele am stat vreo 45 de minute in cabinet sa se uite peste ele si sa imi explice o gramada de lucruri si ce ar fi de facut in continuare, pas cu pas. Daca te decizi sa mergi la el, totusi, sa nu te astepti sa fie "lapte si miere", e genul de om care nu zambeste nici cand spune o gluma Lol Maine sunt programata din nou, sa fac eco transvaginala, deci revin cu detalii :)
Se pare ca ai de unde alege, suntem mai multe care mergem la medici de la Giulesti ras Apropo, si de Ion Ionut am auzit ca ar fi medic bun, am vazut ca si Maryella merge la el..deci o fi ceva de capul lui sic

Multumesc Alexa!
Eu am zis sa abordez problema mai intai la spital, pt ca, daca cumva sunt nemultumita, sa nu dau si o gramada de bani...ca situatia e cam albastra din acest punct de vedere din pacate pale .

Sper sa fie bine cu alegerea pe care ai facut-o si sa auzim repede de gravida !!! Tin pumnii sa iasa totul bine maine!computerlove

Ps. Nu vreau un medic simpatic si glumet, vreau unul serios care sa isi faca meseria bine!

maryella77
Scris: Monday, March 28, 2016 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Rubynne wrote:

Multumesc mult pentru raspuns!
Deci il gasesc la camera de garda si in afara de trimitere imi trebuie si adeverinta de salariat de la munca?
Scuze pentru toate intrebarile, dar nu prea am fost pe la spitale in viata mea...spre norocul meusic !

Pupici computerlove

La camera de garda nu iti trebuie nimic, pentru ca se considera urgenta.Oricum e bine sa ai la tine si trimiterea si adeverinta de salariat,buletinul si cardul de sanatate.Si eventual ce analize ai mai facut,daca ai mai facut.Cumnata mea s-a chinuit cu o gramada de tratamente si investigatii pt o durere pelvina care nu ii mai trecea.A fost la doctorul Ion Ionut la camera de garda, i-a facut eco transvaginal si i-a dat un tratament care ii merge f bine si care o costa 15 lei pe 2 luni.Si deja se simte muuult mai bine, nici nu-i vine sa creada ca a luat atata timp o gramada de tratamente scumpe fara efect. Oricum e genul de medic care nu te duce cu vorba.
Si nu ai de ce sa iti ceri scuze ca pui intrebari, pana la urma asta e rostul forumului, sa invatam una de la cealalta.
Alexa001
Scris: Monday, March 28, 2016 9:49 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Multumesc Alexa!
Eu am zis sa abordez problema mai intai la spital, pt ca, daca cumva sunt nemultumita, sa nu dau si o gramada de bani...ca situatia e cam albastra din acest punct de vedere din pacate pale .

Sper sa fie bine cu alegerea pe care ai facut-o si sa auzim repede de gravida !!! Tin pumnii sa iasa totul bine maine!computerlove

Ps. Nu vreau un medic simpatic si glumet, vreau unul serios care sa isi faca meseria bine!

Multumesc, Doamne-ajuta sa ne vedem toate cu burtici cat mai curand ! Cheek Kiss
Pai eu zic ca ai facut o alegere buna, daca iti permite timpul sa mergi la stat, nu are rost sa cheltui bani din prima la privat, pana nu gasesti un medic de care sa fi multumita. Eu am fost la enspe monitorizari la privat la primul medic, am cheltuit cel putin 1000 ron, ca sa imi spuna dupa vreo 3 luni ca nu ovulez deloc, am ovare micropolichistice si de luna viitoare sa incepem stimularea cu clomifen NuStiu mda, pai merci, de banii astia mai bine imi faceam analizele, ca nu le aveam facute nici eu nici sotul. Ea ma chema la monitorizare prin z8-z10 si eu ovulam mai tarziu de z20. Poate chiar nu am ovulat si m-am pacalit si cu graficul de temperatura...dar mi s-a parut total aiurea sa imi recomande stimulare fara nici un fel de investigatii. De exemplu, fara HSG. Daca am trompele infundate, de ce naiba ma umflii de pastile? Argue sa nu mai spun ca intre timp am aflat ca sotul sta foarte naspa cu spermatozoizii...deci si cu ovulatie si cu trompe permeabile, sansele erau enorm de mici, cu motilitate spermatozoizi sub 10%. Noroc cu fetele de pe forum, daca nu invatam de la ele anumite lucruri acum probabil eram pe stimulare si ma miram de ce nu raman.
Asa am gandit si eu legat de medic, nu ma incalzeste ca glumeste cu mine sau alte chestii din astea...important e sa isi faca treaba..ca tipa la care mergeam inainte era foarte ok din punctul asta de vedere, ma simteam in largul meu, dar degeaba daca habar nu avea ce face.
andy07
Scris: Monday, March 28, 2016 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
of, fetelor, am intrat la consultatie cu 2 ore mai tarziu, dar nu mai conteaza. dr stia deja de estradiolul meu marit, se uiatse azi peste analize. pana sa ma pun eu in pozitia corespunzatoare, sa imi faca eco, mai discutam, imi spunea ca probabil un folicul a degenerat de la stimulare intr-un chist, probabil hemoragic, de aceea am estradiolul ala.
ei, a fost mai bine de atat, in sensul ca nu e niciun chist, dar mi s-au dezvoltat cam multi foliculi (amintesc ca am facut stimulare cu menopur o fiola/zi 7 zile, aseara fiind a 7a), astfel incat, daca vineri nu am avut niciun folicul pe ovarul stang, iar pe dreptul aveam un singur folicul mai marisor, de 15 mm, acum aveam pe stangul 4 foliculi de 13 mm si pe dreptul 2 mari de 18 si 19mm, si altii mai mititei. pe aia de la stangul si aia mici de la dreptul nu ne bazam, ca nu mai au ce face pana maine, e prea mare diferenta dintre ei si cei 2 buni, astfel ca maine vom face inseminarea. la ora 12 in noaptea asta fac ovitrelle (dr a zis ca foliculii se vor sparge cu lh-ul meu care a fost bun azi, 14 si ceva, dar facem ovitrelle pt a sustine corpul galben).
ei, acum problema cu endometrul: e cel mai bun al meu de pana acum, 6,5 mm si pana maine ar mai creste, a zis ca daca ajunge la 7 e bine. mi-a dat reteta cu oestrogel pe care l-am si luat de la farmacie si m-am uns cu el pe coapse.
deci maine seara la 19 treb sa fiu cu borcanul cu sperma la cabinet (din fericire stam destul de aproape si recoltarea o vom face acasa).
nu mai stiu ce sa va zic, am stat putin in cabinet dar mi-a zis atatea incat cred ca nici nu am retinut tot, aveam si emotii ca azi am fost demoralizata dupa ce am vazut estradiolul 5500 si nu ma asteptam sa imi mai spuna de bine.
am stat si nemancata azi, acum stau cu farfuria in brate si va tastez si tot nu imi vine sa mananc ras
sper sa treaca si ziua de maine repede si sa mi se sincronizeze toate alea ca nu mai suport stresul :)
andy07
Scris: Monday, March 28, 2016 10:04 PM
Nivel

acum, ca am mintea mai limpede, imi amintesc ca adinuta a zis ca estradiolul e in functie de nr foliculilor, ea a avut 1000 si ceva si un folicul, daca e 2000 inseamna 2 foliculi, deci la mine 2 buni ar fi 2000, restul mai multi dar mai prapaditi ar insuma si ei restul de vreo 3000.
Alexa001
Scris: Monday, March 28, 2016 10:12 PM
Nivel

Yeeeey ! Bravo Andy ! majoreta
Ce ma bucur ca vi cu vesti bune...si chiar ma intrebam care e cauza estradiolului atat de mare.
Sa inteleg ca sunt sanse si de gemeni, daca sunt doi foliculi maricei? ras Blushing
Papa ceva si relaxeaza-te...ca deja incep sa ma ia si pe mine emotiile, numai cand citesc, cred ca mi le transmiti hohot
Alexa001
Scris: Monday, March 28, 2016 10:14 PM
Nivel

Deci eu daca am avut cea mai mare valoare in jur de 400, inseamna ca nu am avut nici un folicul? NuStiu Sau pur si simplu fiind CM dereglat nu am nimerit ziua care trebuie?
bby88
Scris: Monday, March 28, 2016 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
andy07 wrote:
of, fetelor, am intrat la consultatie cu 2 ore mai tarziu, dar nu mai conteaza. dr stia deja de estradiolul meu marit, se uiatse azi peste analize. pana sa ma pun eu in pozitia corespunzatoare, sa imi faca eco, mai discutam, imi spunea ca probabil un folicul a degenerat de la stimulare intr-un chist, probabil hemoragic, de aceea am estradiolul ala.
ei, a fost mai bine de atat, in sensul ca nu e niciun chist, dar mi s-au dezvoltat cam multi foliculi (amintesc ca am facut stimulare cu menopur o fiola/zi 7 zile, aseara fiind a 7a), astfel incat, daca vineri nu am avut niciun folicul pe ovarul stang, iar pe dreptul aveam un singur folicul mai marisor, de 15 mm, acum aveam pe stangul 4 foliculi de 13 mm si pe dreptul 2 mari de 18 si 19mm, si altii mai mititei. pe aia de la stangul si aia mici de la dreptul nu ne bazam, ca nu mai au ce face pana maine, e prea mare diferenta dintre ei si cei 2 buni, astfel ca maine vom face inseminarea. la ora 12 in noaptea asta fac ovitrelle (dr a zis ca foliculii se vor sparge cu lh-ul meu care a fost bun azi, 14 si ceva, dar facem ovitrelle pt a sustine corpul galben).
ei, acum problema cu endometrul: e cel mai bun al meu de pana acum, 6,5 mm si pana maine ar mai creste, a zis ca daca ajunge la 7 e bine. mi-a dat reteta cu oestrogel pe care l-am si luat de la farmacie si m-am uns cu el pe coapse.
deci maine seara la 19 treb sa fiu cu borcanul cu sperma la cabinet (din fericire stam destul de aproape si recoltarea o vom face acasa).
nu mai stiu ce sa va zic, am stat putin in cabinet dar mi-a zis atatea incat cred ca nici nu am retinut tot, aveam si emotii ca azi am fost demoralizata dupa ce am vazut estradiolul 5500 si nu ma asteptam sa imi mai spuna de bine.
am stat si nemancata azi, acum stau cu farfuria in brate si va tastez si tot nu imi vine sa mananc ras
sper sa treaca si ziua de maine repede si sa mi se sincronizeze toate alea ca nu mai suport stresul :)

Ha. Uite ca e de bine pana la urma. Gata doamna, de azi fiti zen si poate va fi bine pana la capatDistanceKiss Nu cred ca sunt prea multi foliculi.. e foarte bine asa cu 2 mari carora le controlezi spargerea si oricum dupa cateva zile poate se sparg si ceilalti. Nu faceti inseminarea cam devreme? Eu credeam ca se face la 36h dupa ovitrelle. Multa bafta draga meamajoreta

Alexa
la tine nu este relevanta analiza pentru ca nu ai facut-o in ziua ovulatiei ci in z 14 cand nu era niciun folicul dominant. Normal in zilele 14 si 21 fac hormonalele femeile cu ciclu regulat. Tu daca vrei sa le faci ca la carte trebuie sa identifici ovulatia mai intai prin ecografie
andy07
Scris: Monday, March 28, 2016 10:29 PM
Nivel

daaa, daca ar decurge totul ideal ar iesi gemeni, dar nah... sunt mai multi factori care nu sunt perfecti, cum ar fi sperma ras , durmul pana acolo, starea celor 2 foliculi la momentul intalnirii, norocul omului etc sic
sa imi iese mie unul, ca daca da rezultate inseminarea asta, in 6 luni de la nastere ma apuc din nou de inseminare ras

la tine valoarea de 400 era pe un ciclu nestimulat, si daca nu ma insel, se incadreaza in intervalul normal. si eu mi-am dozat estradiolul in 2 luni fara stimulare si in care stiu sigur ca am ovulat in ziele 11-12 ca m-am monitorizat si valorile au fost 400 si ceva si 600. acum, nu stiu daca foliculii au fost maturi- am vazut pe forumurile cu discutii despre reproducerea asistata ca dupa stimulare pt IUI sau FIV treb sa fie cel putin 1000 estradiolul- arata ca foliculul e matur si contine ovocit.

si mai cred ca la un AMH rezonabil, orice problema de ovulatie se poate rezolva si se pot produce foliculi ca lumea cu tratament. dar pana aici, trebuie verificate trompele, cum e in cazul tau sic
andy07
Scris: Monday, March 28, 2016 10:34 PM
Nivel

bby88 wrote:

Ha. Uite ca e de bine pana la urma. Gata doamna, de azi fiti zen si poate va fi bine pana la capatDistanceKiss Nu cred ca sunt prea multi foliculi.. e foarte bine asa cu 2 mari carora le controlezi spargerea si oricum dupa cateva zile poate se sparg si ceilalti. Nu faceti inseminarea cam devreme? Eu credeam ca se face la 36h dupa ovitrelle. Multa bafta draga meamajoreta

am intrebat-o pe dr treaba asta si mi-a zis ca ovitrelle-ul nu il facem pt spargere ci pt sustinerea corpului galben, ca am LH-ul suficient de mare incat sa se sparga de la sine- fac inseminarea la 36 de ore la peak-ul de LH- valoarea de 14 si ceva cat am avut-o azi dimineata cand mi-am facut analizele. de aceea facem inseminarea maine seara la 20- mi s-a recoltat sange azi dimineata la 8.30, deci valoarea LH este cea de atunci, atunci a fost peak-ul meu de LH si de atunci se numara 36 de ore.
bby88
Scris: Monday, March 28, 2016 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
andy07 wrote:

am intrebat-o pe dr treaba asta si mi-a zis ca ovitrelle-ul nu il facem pt spargere ci pt sustinerea corpului galben, ca am LH-ul suficient de mare incat sa se sparga de la sine- fac inseminarea la 36 de ore la peak-ul de LH- valoarea de 14 si ceva cat am avut-o azi dimineata cand mi-am facut analizele. de aceea facem inseminarea maine seara la 20- mi s-a recoltat sange azi dimineata la 8.30, deci valoarea LH este cea de atunci, atunci a fost peak-ul meu de LH si de atunci se numara 36 de ore.

Am inteles. Iti doresc sa fie totul bine si peste 1 an si 3 luni sa te aud ca mai faci una pentru bebe 2/3ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.