|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| andy07 wrote:la 18.30 am programare la eco, acum doar am primit rezultatele la analize. Chiar sunt curioasa ce endometru ai...cu estradiolul ala... Da' ce naiba...doar de la pastilele alea sa creasca asa de mult? Cautam rezultatele mele din februarie si am dat peste ale tale...estradiol 66.99. Eu am avut in z2 - 122, z14 - 366. , z21 (in cazul meu la vreo 2 zile dupa ovulatie) - 407.9. |

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Offff Mire imi pare rau ca ai vesti nu prea bune dar o sa fie bine,trebuie sa fim puternice ,nu avem ce face! Eu merg maine la spital sa iau rezultatul biopsiei si miercuri la control si sa fac Hpv ul care ma ajunge 5,5 mil,,,,la mine diagnosticul la PAP este ASC-US,,,, Va doresc tuturor multa sanatate ,putere si liniste sufleteasca |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor!
Alexa La Medlife Grivita a fost sotul.
Mire Bine ca le-ai descoperit pe toate acum si nu mai tarziu. Sunt convinsa ca totul se va rezolva, tin pumnii sa ne aduci vesti bune in curand!
Sa aveti un inceput de saptamana plin de lucruri pozitive! ( mai ales testulete de sarcina ) Multa sanatate si bafta maine, Florentina!
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| AlexandraDusa wrote:Buna fetelor! Alexa La Medlife Grivita a fost sotul. Mire Bine ca le-ai descoperit pe toate acum si nu mai tarziu. Sunt convinsa ca totul se va rezolva, tin pumnii sa ne aduci vesti bune in curand! Sa aveti un inceput de saptamana plin de lucruri pozitive! ( mai ales testulete de sarcina  ) Multa sanatate si bafta maine, Florentina! Multumesc din suflet!! |

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Buna fetelor!
Ma scuzati ca nu am reusit sa citesc toate paginile, puteti, va rog sa ma ajutati cu o informatie. As vrea sa ma duc la unul din medicii de la Giulesti. A mai fost cineva acolo? Cum se procedeaza? Eu mi-am luat deja trimitere de la medicul de familie. Sa ma duc la camera de garda? Sau sa ma duc la Centrul de planificare? Merci mult de ajutor!
Sa aveti o saptamana plina de vesti bune!!! |

| FlorentinaC wrote:Offff Mire imi pare rau ca ai vesti nu prea bune dar o sa fie bine,trebuie sa fim puternice ,nu avem ce face! Eu merg maine la spital sa iau rezultatul biopsiei si miercuri la control si sa fac Hpv ul care ma ajunge 5,5 mil,,,,la mine diagnosticul la PAP este ASC-US,,,, Va doresc tuturor multa sanatate ,putere si liniste sufleteasca
Trebuie sa ai moralul bun si sa te gandesti mereu ca totul va fi bine!!! Eu am o cunostinta care a nascut deja si atunci cand a aflat ca e insarcinata a aflat si ca are HPV. Si pana la urma totul a fost bine! Multa sanatate! |

| Mire wrote:Nu am vesti prea bune.Cea mai buna veste e polipul..ca e cel mai usor de rezolvat. Mi-a dat antibiotoce pt infectii,insa rez la Pap nu a iesit ok. Miercuri merg sa fac recoltarea ptr hpv.
Ai sa vezi ca totul va fi bine!!! Tinem pumnii! |

| Alexa multumesc de intampinare! |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Rubynne wrote:
Ai sa vezi ca totul va fi bine!!! Tinem pumnii!
Multumesc!! Doamne ajuta! Important este sa rezolvam problemele si apoi o sa ne rasplateasca Dumnezeu cu bebe!! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Rubynne wrote: Buna fetelor! Ma scuzati ca nu am reusit sa citesc toate paginile, puteti, va rog sa ma ajutati cu o informatie. As vrea sa ma duc la unul din medicii de la Giulesti. A mai fost cineva acolo? Cum se procedeaza? Eu mi-am luat deja trimitere de la medicul de familie. Sa ma duc la camera de garda? Sau sa ma duc la Centrul de planificare? Merci mult de ajutor! Sa aveti o saptamana plina de vesti bune!!! Buna , Rubynne eu am fost la un medic de la Giulesti dar la particular Ioan Boleac care s-a uitat pe analizele mele ( de la sarcina pierduta ) si a zis ca nu gaseste nimic , cand i-am zis sa-mi faca ceva investigatii gen secretii a zis ca nu este cazul !! Si ca dupa atata timp eu tot caut raspunsuri ( trecusera 3 luni de la pierdere ) si ca are un prieten psihiatru care ma poate ajuta !!! Lui i se parea ciudat ca eu cautam raspunsurii pentru pierderea suferita ! Asa ca daca il intalnesti sa sti sa te feresti este un nesimtit fara suflet ! P.s au urmat si altii doctori in speranta de a gasi un raspuns !! |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Mire imi pare rau ca nu ai cele mai bune vesti dar fii optimista si nu te ingrijora prea tare. Posibil sa fie doar o rana pe col. Prietenei mele i-a iesit la fel rezultatul la pap si avea o rana pe care a tratat-o cu ovule si antibiotic+antiinflamatoare fara cauterizare. Sper sa se rezolve toate cat mai repede
Bun venit noilor aspirici si sedere cat mai scurta aici
Andy hai cu rezultatele de la eco ca m-am saturat de cand dau refresh sa vad ce vesti ai
Florentina sper sa vii cu vesti bune maine si sa reintri in joc |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Rubynne wrote: Buna fetelor! Ma scuzati ca nu am reusit sa citesc toate paginile, puteti, va rog sa ma ajutati cu o informatie. As vrea sa ma duc la unul din medicii de la Giulesti. A mai fost cineva acolo? Cum se procedeaza? Eu mi-am luat deja trimitere de la medicul de familie. Sa ma duc la camera de garda? Sau sa ma duc la Centrul de planificare? Merci mult de ajutor! Sa aveti o saptamana plina de vesti bune!!! Lunea, miercurea si vinerea de la 13.30 in sus cand e de garda dr. Ion Ionut Adrian.E un medic excelent, rabdator si deloc ciubucar. Cu programare e ff greu sa prinzi un loc la el mai devreme de 2 luni, dar la camera de garda vede toate pacientele.Totul e sa te inarmezi cu multa rabdare si incredere. |
|

| ingrig wrote: Buna , Rubynne eu am fost la un medic de la Giulesti dar la particular Ioan Boleac care s-a uitat pe analizele mele ( de la sarcina pierduta ) si a zis ca nu gaseste nimic , cand i-am zis sa-mi faca ceva investigatii gen secretii a zis ca nu este cazul !! Si ca dupa atata timp eu tot caut raspunsuri ( trecusera 3 luni de la pierdere ) si ca are un prieten psihiatru care ma poate ajuta !!! Lui i se parea ciudat ca eu cautam raspunsurii pentru pierderea suferita ! Asa ca daca il intalnesti sa sti sa te feresti este un nesimtit fara suflet ! P.s au urmat si altii doctori in speranta de a gasi un raspuns !!
Multumesc mult Ingrig de avertizare! E bine de stiut! Imi pare rau ca a avut o asa reactie...pacat...
|
|

| maryella77 wrote: Lunea, miercurea si vinerea de la 13.30 in sus cand e de garda dr. Ion Ionut Adrian.E un medic excelent, rabdator si deloc ciubucar. Cu programare e ff greu sa prinzi un loc la el mai devreme de 2 luni, dar la camera de garda vede toate pacientele.Totul e sa te inarmezi cu multa rabdare si incredere.
Multumesc mult pentru raspuns! Deci il gasesc la camera de garda si in afara de trimitere imi trebuie si adeverinta de salariat de la munca? Scuze pentru toate intrebarile, dar nu prea am fost pe la spitale in viata mea...spre norocul meu !
Pupici
|
|

| Mire wrote:Multumesc!! Doamne ajuta! Important este sa rezolvam problemele si apoi o sa ne rasplateasca Dumnezeu cu bebe!!
Sunt sigura ca totul se va rezolva cu putina rabdare si incredere! Si va veni si puiutul mult asteptat! |
|
|