|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Lili Eu wrote:Ingrig imi pare foarte rau pt bebelusa ta! offf te inteleg asa de bine  numai cand pierzi un sufletel iti dai seama prin ce suferinta trece o mama cand pierde o sarcina. se narueste toate visele si sperantele cade cerul pe tine! eu ii ziceam la al meu cand am pierdut sarcina sa as fi vrut sa se deschida pamantul sa intru acolo sa nu mai vad si sa nu mai aud nimic! cand am esit de la Dr m-am asezat pe vine in strada si am inceput sa plang  nici nu puteam sa vb  dar suntem puternice si sigur reusim sa trecem peste de dragul celor care tin la noi si pe care ii iubim. sufletelele noastre mereu vor ramane in imimile noastre, noi trebuie sa mergem inainte!! capul sus si nu iti pierde speranta sigur va rasari soarele si pe strada noastra! Si eu am avut chestia asta de a ma ascunde de toata lunea , am avut o perioada cand vroiam sa plec undeva cat mai departe sa nu ma vada nimeni ! Nu mai zic ca eu lucrez cu copii si mi se tupe sufletul cand vine cate o mamica si ma intreaba daca nu am ceva la burtica ! Acum sa zicem ca sunt mai bine psihic , dar durerea din suflet parca se accentueaza ! Mergem inainte cu Dumnezeu !!! |

| maryella77 wrote: imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva.Nici nu stiu ce sa zic care sa iti aline macar un pic durerea decat sa te intareasca Dumnezeu! Analizele de trombofilie le-ai facut? Scuza-ma ca iti zic, dar nu cred ca are legatura nici cu aheasma nici cu postul Pastelui ce ti s-a intamplat. Iti dai seama ca toti oamenii nascuti in luna decembrie , pe la jumate spre Craciun sunt toti conceputi in postul Pastelui. Mai degraba a fost o problema medicala acolo.Agheasma e apa sfintita, ajuta, nu produce avorturi si se sfinteste in biserica nu la mormantul cuiva.Verisoara ti-a adus agheasma de la biserica de la Prislop nu de la mormantul lui Arsenie Boca. Iar postul se tine cu bucurie, pentru beneficiile pe care le aduce, nu de frica pentru ce ar putea aduce nerespectarea lui.Sincer sunt mult mai multi oameni care nu il respecta decat cei care o fac, asa ca...Inca o data, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.
Eu m-am referit strict la mine cand am zis ca nu vreau sa fac copii in post ! Asa ca fiecare face ce vrea este o alegere personala ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| maryella77 wrote: imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva.Nici nu stiu ce sa zic care sa iti aline macar un pic durerea decat sa te intareasca Dumnezeu! Analizele de trombofilie le-ai facut? Scuza-ma ca iti zic, dar nu cred ca are legatura nici cu aheasma nici cu postul Pastelui ce ti s-a intamplat. Iti dai seama ca toti oamenii nascuti in luna decembrie , pe la jumate spre Craciun sunt toti conceputi in postul Pastelui. Mai degraba a fost o problema medicala acolo.Agheasma e apa sfintita, ajuta, nu produce avorturi si se sfinteste in biserica nu la mormantul cuiva.Verisoara ti-a adus agheasma de la biserica de la Prislop nu de la mormantul lui Arsenie Boca. Iar postul se tine cu bucurie, pentru beneficiile pe care le aduce, nu de frica pentru ce ar putea aduce nerespectarea lui.Sincer sunt mult mai multi oameni care nu il respecta decat cei care o fac, asa ca...Inca o data, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.
si eu zic ca ai dreptate cu postul nu cred ca e pacat sa faci un copil fie el si in post, doar te iubesti cu sotul tau si nu cred ca e un pacat, eu am ramas in ianuarie insarcinata si nu era post dc am pierdut sarcina? toate se intampla cu un rost pe lumea asta, fetelor eu cred foarte mult in destin ce iti e scris in frunte iti e pus daca e sa nu fie bine nu e si gata daca e sa fie bine este, sunt persoane care are foaste mare grija de ele cand sunt insarcinate si nu reusesc ca duca o sarcina la termen si altete care fumeaza si nu ia nici un fel de vitamine mananca ce nu trebuie... etc... si sunt bine! ex va mai povesteam eu de colega mea ca fumeaza nu mananca pt ca nu isi ia pachet la ea bea cafea sta afara cu fundul pe cinent nu are nici o grija de ea sau de copilasul din burta! si e bine mersi, zice ca cel din burtica are pofte doar de tigari in rest de mimic alceva, e inconstienta si pune veata celui mic in pericol dar na ce poti sa ii faci daca asta o duce capul. aaaa si am uitat sa va zic ca pana la 6 luni jumatate nu a fost la Dr si nu a facut nici un fel de analize sau eco de vitamine nici vorba. |

| Stiti cum este cand ti se intampla ceva sufli si-n iaurt ! Vreau sa va spun ca la prima sarcina cu baiatul la 32 de sapt avea dubla circulara de cordon ! Eram programata sa nasc dupa paste ! Bun , in Duminica Floriilor m-am spovedit si m-am impartasit si seara mi s-a rupt apa si am nascut un copil perfect sanatos !!!! Sa fie coincidenta ! |

| fetelor am gasit o barza insarcinata! Lili Eu attached the following image(s):

|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Lili Eu wrote: si eu zic ca ai dreptate cu postul nu cred ca e pacat sa faci un copil fie el si in post, doar te iubesti cu sotul tau si nu cred ca e un pacat, eu am ramas in ianuarie insarcinata si nu era post dc am pierdut sarcina? toate se intampla cu un rost pe lumea asta, fetelor eu cred foarte mult in destin ce iti e scris in frunte iti e pus daca e sa nu fie bine nu e si gata daca e sa fie bine este, sunt persoane care are foaste mare grija de ele cand sunt insarcinate si nu reusesc ca duca o sarcina la termen si altete care fumeaza si nu ia nici un fel de vitamine mananca ce nu trebuie... etc... si sunt bine! ex va mai povesteam eu de colega mea ca fumeaza nu mananca pt ca nu isi ia pachet la ea bea cafea sta afara cu fundul pe cinent nu are nici o grija de ea sau de copilasul din burta! si e bine mersi, zice ca cel din burtica are pofte doar de tigari  in rest de mimic alceva, e inconstienta si pune veata celui mic in pericol dar na ce poti sa ii faci daca asta o duce capul. aaaa si am uitat sa va zic ca pana la 6 luni jumatate nu a fost la Dr si nu a facut nici un fel de analize sau eco de vitamine nici vorba. Eu am vrut sa zic cu totul altceva. Eu personal sunt perfect de acord cu ingrig in ceea ce priveste bebelitul in post.Si sunt convinsa ca spovedania si impartasanie aduc sanatate si sufletului si trupului asa ca sigur nu a fost coincindenta. Postul de fapt e in ajutorul cuplurilor,in consolidarea relatiei dintre soti.E mult mai usor sa te intelegi cand exista intimitate fizica, dar cand aceasta lipseste pentru o perioada in relatie se abordeaza alt timp de relatie, mai profunda, intima la un alt nivel.Gandeste-te ca niciodata nu stim ce ne rezerva viata.E posibil sa avem o sarcina care nu permite contacul fizic sau , Doamne fereste, peste ani poate fi vorba de o boala care interzice relatiile fizice.Pai daca pare mult o perioada de 40 de zile cat tine postul ce urmari va avea o abstinenta de peste 10 luni sau chiar mai mult in cuplu? O relatie trainica trebuie sa aiba si o baza spirituala puternica nu numai fizica si materiala. Si nu putine sunt cazurile cand cupluri care se chinuiau de mult sa aiba copii au obtinut sarcina cu bebe perfect sanatos tocmai dupa ce au tinut post o perioada. Cat despre femeile despre care povestesti tu e o zicala:" de unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Ingrig atata timp cat perioada de post o vezi ca pe o perioada de castig sufletesc, spiritual si nu ca pe o luna de bebelit pierduta, e foarte bine si sunt convinsa ca vei avea parte de inca un copilas perfect sanatos de care sa te bucuri. Dumnezeu nu ramane dator. Ingrig ( era sa uit) post cu folos si binecuvantat sa aveti! |

| maryella77 wrote: Eu am vrut sa zic cu totul altceva. Eu personal sunt perfect de acord cu ingrig in ceea ce priveste bebelitul in post.Si sunt convinsa ca spovedania si impartasanie aduc sanatate si sufletului si trupului asa ca sigur nu a fost coincindenta. Postul de fapt e in ajutorul cuplurilor,in consolidarea relatiei dintre soti.E mult mai usor sa te intelegi cand exista intimitate fizica, dar cand aceasta lipseste pentru o perioada in relatie se abordeaza alt timp de relatie, mai profunda, intima la un alt nivel.Gandeste-te ca niciodata nu stim ce ne rezerva viata.E posibil sa avem o sarcina care nu permite contacul fizic sau , Doamne fereste, peste ani poate fi vorba de o boala care interzice relatiile fizice.Pai daca pare mult o perioada de 40 de zile cat tine postul ce urmari va avea o abstinenta de peste 10 luni sau chiar mai mult in cuplu? O relatie trainica trebuie sa aiba si o baza spirituala puternica nu numai fizica si materiala. Si nu putine sunt cazurile cand cupluri care se chinuiau de mult sa aiba copii au obtinut sarcina cu bebe perfect sanatos tocmai dupa ce au tinut post o perioada. Cat despre femeile despre care povestesti tu e o zicala:" de unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Ingrig atata timp cat perioada de post o vezi ca pe o perioada de castig sufletesc, spiritual si nu ca pe o luna de bebelit pierduta, e foarte bine si sunt convinsa ca vei avea parte de inca un copilas perfect sanatos de care sa te bucuri. Dumnezeu nu ramane dator. Ingrig ( era sa uit) post cu folos si binecuvantat sa aveti!
Sa ne dea Dumnezeu bebelusi sanatosi la toate , cele care dorim ! Si apropo de Agheazma de care vorbeam nu am crezut ca m-ia facut rau ba din potriva ...cred ca Dumnezeu nu a vrut sa ma chinui mai tarziu !!! |

| http://m.evz.ro/locul-unde-il-pricepi-pe-dumnezeu-arsenie-boca-15-ani-de-pictura-ca-la-ocna.html Mai jos puteti citi povestea Parintelui de la Biserica pictata de Parintele Arsenie Boca ! Va pup |

| maryella77 wrote: Eu am vrut sa zic cu totul altceva. Eu personal sunt perfect de acord cu ingrig in ceea ce priveste bebelitul in post.Si sunt convinsa ca spovedania si impartasanie aduc sanatate si sufletului si trupului asa ca sigur nu a fost coincindenta. Postul de fapt e in ajutorul cuplurilor,in consolidarea relatiei dintre soti.E mult mai usor sa te intelegi cand exista intimitate fizica, dar cand aceasta lipseste pentru o perioada in relatie se abordeaza alt timp de relatie, mai profunda, intima la un alt nivel.Gandeste-te ca niciodata nu stim ce ne rezerva viata.E posibil sa avem o sarcina care nu permite contacul fizic sau , Doamne fereste, peste ani poate fi vorba de o boala care interzice relatiile fizice.Pai daca pare mult o perioada de 40 de zile cat tine postul ce urmari va avea o abstinenta de peste 10 luni sau chiar mai mult in cuplu? O relatie trainica trebuie sa aiba si o baza spirituala puternica nu numai fizica si materiala. Si nu putine sunt cazurile cand cupluri care se chinuiau de mult sa aiba copii au obtinut sarcina cu bebe perfect sanatos tocmai dupa ce au tinut post o perioada. Cat despre femeile despre care povestesti tu e o zicala:" de unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Ingrig atata timp cat perioada de post o vezi ca pe o perioada de castig sufletesc, spiritual si nu ca pe o luna de bebelit pierduta, e foarte bine si sunt convinsa ca vei avea parte de inca un copilas perfect sanatos de care sa te bucuri. Dumnezeu nu ramane dator. Ingrig ( era sa uit) post cu folos si binecuvantat sa aveti!
stai linistita ca am inteles ce ai zis, cat despre bebelit nici eu nu am bebelit deloc de la ovulatie nu am mai bebelit, cat timp am fost insarcinata de teama sa nu patesc ceva am zis ca pana nu imi zice Dr ca e ok bebe nu fac nimic si nici al meu nu a vrut sa facem ceva, plus ca luna asta dupa ce am pierdut bebe am bebelit doar de 2 ori pana in cm deci in 3 luni am bebelit de 2 ori! de teama sa nu raman am cel mai intelegator sot din lume pt noi nu e chear asa de important sexul putem sa ne iubim si fara sex, si cand am avut operatia de extrauterina nu am facut nimic 2 luni nu e asta problema, eu zic ca nu cred ca ar trebui sa mai pierd inca o luna pt ca e post, daca e sa se intample nu cred ca D.zeu mar pedepsi pt ca imi doresc un copil |

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Alina_N wrote:Sa fiti sanatosi,bebe sa fie cumintel si sa pape bine!multumim pentru praful de burtica,sper sa prinda si la noi cat mai repede!
O sa vina si la voi minunea o sa vedeti. Anul trecut pe vremea asta eram aici si eu si ma plageam ca au aparut musafirii estc, iar acum nici nu stiu cand a trecut timpul. :* |

| AndreiutzaEu wrote:
O sa vina si la voi minunea o sa vedeti. Anul trecut pe vremea asta eram aici si eu si ma plageam ca au aparut musafirii estc, iar acum nici nu stiu cand a trecut timpul. :*
Andreiutza sa iti traiasca puiutul sa fie sanatos si voi la fel si sa va bucutati de el! poate in curand ii faci si o surioara |

| Lili Eu wrote:fetelor am gasit o barza insarcinata!
Poate e un semn |

| Lili Eu wrote: Andreiutza sa iti traiasca puiutul sa fie sanatos si voi la fel si sa va bucutati de el! poate in curand ii faci si o surioara
Daaa... Chiar imi doresc |

| AndreiutzaEu wrote:
Daaa... Chiar imi doresc
sa dea D.zeu si sa ramai repejor sa fie mai apropiati de varsta ca e mai bine!! sora mea are 2 copii si baiatul e mai mare cu un an si 7 luni fata de fata si se inteleg super bine! |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Lili Eu wrote: stai linistita ca am inteles ce ai zis, cat despre bebelit nici eu nu am bebelit deloc de la ovulatie nu am mai bebelit, cat timp am fost insarcinata de teama sa nu patesc ceva am zis ca pana nu imi zice Dr ca e ok bebe nu fac nimic si nici al meu nu a vrut sa facem ceva, plus ca luna asta dupa ce am pierdut bebe am bebelit doar de 2 ori pana in cm deci in 3 luni am bebelit de 2 ori! de teama sa nu raman am cel mai intelegator sot din lume pt noi nu e chear asa de important sexul putem sa ne iubim si fara sex, si cand am avut operatia de extrauterina nu am facut nimic 2 luni nu e asta problema, eu zic ca nu cred ca ar trebui sa mai pierd inca o luna pt ca e post, daca e sa se intample nu cred ca D.zeu mar pedepsi pt ca imi doresc un copil Cum am mai scris, asta e o decizie care se ia intre soti, in intimitatea cuplului si fiecare cuplu face cum considera si nimeni nu trebuie sa dea explicatii. Ingrig acum am inteles ce ai vrut sa zici.Si eu cred ca postul si rugaciunile ne feresc de multe rele.
|
|
|