Clubul aspirantelor - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Saturday, March 26, 2016 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
mami de fetita
Tudma wrote:
Buna, fetelor! Ma alatur si eu voua in "lupta" pt obtinerea celor 2 liniute mult dorite.
Sunt mamica unei fetite de 3 ani si ne mai dorim un ingeras in viata noastra.

Buna Tudma! Bine ai venit dar sa nu zabovesti mult! Sa ne dea DD tuturor cat mai curand flowers
Va pup fetelor!
stefy.any
Scris: Saturday, March 26, 2016 6:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Felicitari Georgy! Sarcina usoara in continuare, la fel si tie Sin si tuturor gravidutelor! Mai trimiteti-ne niste praf de pe burtica, sa nu ne uitati!!!!
Pisicutza_14
Scris: Saturday, March 26, 2016 6:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/14/2016
Georgy si Sin, va doresc multa sanatate si bobitele voastre sa stea la caldurica cumintele pana la termen. Va pup si va imbratisez cu drag computerlove
Eu intru si va citesc insa nu prea scriu ca nu se intampla mai nimic la mine. Sper ca luna asta sa fie cu noroc si peste 3 saptamani sa va dau si eu o veste buna.
Doamne ajuta la toate cele care ne dorim atat de mult sa fim mamici sa ni se implineasca visul cat mai repede.
Mire te pup si sper ca bunica ta e mai bine. Multa sanatate ii doresc. Te pup DistanceKiss
Tudma
Scris: Saturday, March 26, 2016 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2016
andy07 wrote:
Bun venit, Tudma!
deci ai ramas insarcinata in urma stimularii ovariene; cu ce ai facut tratamentul si cat a durat?
si eu fac stimulare cu menopur si sper sa mearga bine sa pot face inseminare luna asta.

Eu am avut noroc cu carul. Dupa 6-7 luni de incercari, asta dupa niste analize hormonale, care indicau ca rezerva mea ovariana e cam redusa, am mers la dr ginecolog si mi-a dat 5 pastilute pt stimulare( imi scapa numele). Am mers la monitorizare in ziua a 10 a si bineinteles ca erau apa de ploaie pastilele, foliculi numerosi dar mici, lucru care il aveam de obicei. Atunci medicul a decis sa ma bage pe menopur injectabil, 2 injectii la diferenta de 2 zile( parca). Dupa cele 2 injectii, monitorizare din nou. Aveam 2 foliculi pe ovarul stang de 1.6 cm. Mi-a mai dat o injectie dr menopur, dupa iar monitorizare. La urmatoare monitorizare am avut un folicul de 2.15 cm. Injectie de spargere si contact sexual, tin minte si azi, era intr-o zi de marti cand am fost, si mi-a zis: " de azi pana sambata, contact". Evident ca am facut ochii mari si a observat si mi-a zis" da, la comanda!" :)))
Bun....am simtit cand am ovulat, a fost ca un disconfort ca atunci cand tb sa-ti vina menstra. Am avut si sangerarea de nidatie, si pe langa asta un disconfort la urinat, ca la o cistita( cam in a 6-7 a zi dupa DPO). Normal ca nu m-am gandit ca ar fi bebe. Am sunat dr, i-am spus ca e posibil sa fi facut cistita si mi-a recomandat antibioticele alea pt gravide. Aici se cam rupe filmul ca nu mai stiu daca le-am luat...:p
In a 11 a zi dupa DPO, am facut un test de sarcina, pt ca vroiam sa iau niste pastile, si cred ca era vb de acele antibiotice... Spre surprinderea mea, au iesit 2 liniute, una de un roz f pal. Dar era roz, ca deh....vazusem destule teste negative pana atunci. Bineinteles ca dr m-a desumflat cand mi-a zis ca e posibil sa fi iesit pozitiv din cauza stimularii....pffooooaaaiii... Am facut beta a 2 a zi dimi. Bucurie mare! Bebe era acolo.
Un alt sfat pe care l-am urmat. Nu stiu daca a avut vreo influenta, dar cand iti doresti ceva fff mult, faci si pe dracu'n patru. Asistenta dr ginecolog care mi-a facut injectiile, mi-a spus ca dupa contact sa pun o perna sub fund 10 min si sa nu ma misc prea mult si sa nu ma mai spal pana a 2 a de dimi. Bineinteles ca asa am facut, chiar nu m-am mai ridicat din pat dupa contactele la comanda.
M-am intins cam mult, dar cam asta e povestea minunii care a crescut in mine.
Am uitat sa va spun. Imi luam si temperatura bazala, urmaream mucusul cervical...lucruri pe care le fac si acum de vreo 2 luni(ciclu neregulat) ras
Tudma
Scris: Saturday, March 26, 2016 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2016
Lili Eu wrote:
Sa sti ca multe fete se sperie ca au mai abundent cand ia Bu dar asta nu ar trebui sa te sperie e un lucru bun pt ca Bu are rolul de reglator al ovarelor si al uterului regleaza buna functionare a acestora si cand se intampla sa curga mai mult e semn bun ca functioneaza!!!! deci o sa fie si rezultate cand nu se intampla nici o schimbate atunci sa iti pui un semn de intrebare ca nu functoneaza la tine Bu, multe au facut exact ca tine au renuntat prea usor! eu una am continuat sa ii iau si nu am patit nimic! mai am 2 zile si gata, nu iau mai mult de 10 zile. Cheek Kiss

Departe de mine gandul de a speria sau descuraja pe cineva in legatura cu BU. Probabil ca eu m-am speriat, am vazut si analizele hormonale care nu erau prea bune, si din cauza asta am renuntat.
Lili Eu
Scris: Saturday, March 26, 2016 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Tudma wrote:

Departe de mine gandul de a speria sau descuraja pe cineva in legatura cu BU. Probabil ca eu m-am speriat, am vazut si analizele hormonale care nu erau prea bune, si din cauza asta am renuntat.
pai tocmai asta am spus si eu ca multe ne speriam pt ca cm e mai abundent dar eu cred ca e normal sa fie asa pt ca Bu stimuleaza circulatia sangelui in uter si la nivelul ovarelor, regleaza buna functionate e sistemului renal si genital, sincer si eu am intrat un pic in panica ca a curs mult dar nu am avut nici un pic de durere si asta m-am linistit, si nu am zis ca ai spetiat pe cineva sau ai vrea sa sperii Lol am zis ca tu ai renuntat usor la BU! Blushing si ca eu cred ca e normal sa fie asa pt ca atunci sigur se regleaza ceva in organism e parerea mea Cheek Kiss
carlita
Scris: Sunday, March 27, 2016 1:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Bun venit, Tudma si sedere cat mai scurta la aspirici!
Georgy, bine ca macar tu ai impartasit cu noi vestile bune ca berzele noastre parca s-au ciocnit cap in cap ori is derutate de undele radio. Ai vazut cum e la noi...din 4 care eram joi si vineri la testare si cu sperante, la niciuna n-a lasat barza coletel.
ElenaD94
Scris: Sunday, March 27, 2016 6:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Fetele, in special cele care nu au probleme serioase, vreti sa va dau eu pontul ca berzele sa isi faca cuib la voi? Ok !
NU VA MAI STRESATI!!!. Detasare completa! Daca nu ma insel si Sin spunea asta. Stresul este dusmanul nr.1 in preconceptie precum si in sarcina. Eu ma pot da exemplu, cu ovare polichistice si anovulatie la 21 de ani, doctora m-a avertizat de la prima intalnire: Doamna, va trebui multa rabdare, sa asteptam corpul sa revina la normal...apoi sa stiti ca femeile cu ovare polichistice raman insarcinate, dar pierd sarcina..." Am plecat cumintica.. mi am luat tratamentul...iar in a2-a luna o sun sa o intreb ce doza de Arefam luam, caci sunt Kinder Surprise. La prima eco m.a intrebat ce am facut de a raspuns corpul asa bine si rapid...i am spus ca am fost mai nesimtita hohot luam tratamentul dar ne am iubit din placere, nici gand de bebeleala. Era iulie , iar mai aveam o saptamana pana sa mergem la mare, si ma tot rugam sa imi vina sa scap pana plecam. Nu stiam cand trebuie sa vina, avand atatia ani ciclu neregulat..siii...surpriza: a venit cu cateva zile inainte sa plec la mare. Pana am plecat am fost fresh. La mare nu ne am iubit neam ras pe cuvant ! Abia dupa ce am venit acasa la 1 zi sau doua ne am iubit... V am povestit ca sa vedeti ca n am fost chititi pe a face bebe.... Si uite asa au trecut zilele si am hotarat sa fac test, tot asa in vant ca nu aveam ce face, eram in ziua 28 a ciclului habar aveam cand urmeaza sa vina, fiind al doilea dupa tratament nu stiam daca va veni tot la 30 sau altfel... Am ramas socata cand am vazut doua linii clare, tinand cont ca noi eram departe de orice speranta ca bebe va sosi asa curand. Eu cred ca asta a fost secretul... Linistea psihica si sufleleasca, bineinteles pe langa tratament. Noi suntem formati din doua parti, fizica si psihica, functionam ca un intreg, iar daca nu balansam, nu vom reusi niciodata. De aceea consider ca trebuie sa lasam medicii sa isi faca treaba pe partea fizica iar noi sa lucram pe cea psihica, aici suntem automodelatori, suntem proprii medici!! De cate ori mergeam la control doctora spunea " o vedeti pe doamna? A ramas insarcinata avand ovare polichistice"...s.a mirat de timpul in care totul s.a petrecut, atat de rapid, din a2.a luna de tratament... Va pup si va doresc toooot binele din lume. Ma scuzati daca iar v am invadat. Peste 2-3 saptamani parasesc forumul, teoretic, caci mi am indeplinit misiunea, insa voi intra mereu si la gravidute si aici. Iar pe voi va vreau inghesuite toate acolo la grupul gravidutelor. grup angel
maryella77
Scris: Sunday, March 27, 2016 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Lili Eu wrote:
pai tocmai asta am spus si eu ca multe ne speriam pt ca cm e mai abundent dar eu cred ca e normal sa fie asa pt ca Bu stimuleaza circulatia sangelui in uter si la nivelul ovarelor, regleaza buna functionate e sistemului renal si genital, sincer si eu am intrat un pic in panica ca a curs mult dar nu am avut nici un pic de durere si asta m-am linistit, si nu am zis ca ai spetiat pe cineva sau ai vrea sa sperii Lol am zis ca tu ai renuntat usor la BU! Blushing si ca eu cred ca e normal sa fie asa pt ca atunci sigur se regleaza ceva in organism e parerea mea Cheek Kiss

Ai dreptate.De fapt cam asa este cu toate naturistele pentru fertilitate.Atunci cand e ceva de reglat intai deregleaza si apoi regleaza.Tocmai de asta se recomanda minim 3 luni orice produs naturist, sa aiba timp sa isi faca efectul.Oricum pentru cine are probleme cu ovulatia BU si laptisorul de matca sunt pe primele locuri.
maryella77
Scris: Sunday, March 27, 2016 9:06 AM
Nivel

ElenaD94 wrote:
Fetele, in special cele care nu au probleme serioase, vreti sa va dau eu pontul ca berzele sa isi faca cuib la voi? Ok !
NU VA MAI STRESATI!!!. Detasare completa! Daca nu ma insel si Sin spunea asta. Stresul este dusmanul nr.1 in preconceptie precum si in sarcina. Eu ma pot da exemplu, cu ovare polichistice si anovulatie la 21 de ani, doctora m-a avertizat de la prima intalnire: Doamna, va trebui multa rabdare, sa asteptam corpul sa revina la normal...apoi sa stiti ca femeile cu ovare polichistice raman insarcinate, dar pierd sarcina..." Am plecat cumintica.. mi am luat tratamentul...iar in a2-a luna o sun sa o intreb ce doza de Arefam luam, caci sunt Kinder Surprise. La prima eco m.a intrebat ce am facut de a raspuns corpul asa bine si rapid...i am spus ca am fost mai nesimtita hohot luam tratamentul dar ne am iubit din placere, nici gand de bebeleala. Era iulie , iar mai aveam o saptamana pana sa mergem la mare, si ma tot rugam sa imi vina sa scap pana plecam. Nu stiam cand trebuie sa vina, avand atatia ani ciclu neregulat..siii...surpriza: a venit cu cateva zile inainte sa plec la mare. Pana am plecat am fost fresh. La mare nu ne am iubit neam ras pe cuvant ! Abia dupa ce am venit acasa la 1 zi sau doua ne am iubit... V am povestit ca sa vedeti ca n am fost chititi pe a face bebe.... Si uite asa au trecut zilele si am hotarat sa fac test, tot asa in vant ca nu aveam ce face, eram in ziua 28 a ciclului habar aveam cand urmeaza sa vina, fiind al doilea dupa tratament nu stiam daca va veni tot la 30 sau altfel... Am ramas socata cand am vazut doua linii clare, tinand cont ca noi eram departe de orice speranta ca bebe va sosi asa curand. Eu cred ca asta a fost secretul... Linistea psihica si sufleleasca, bineinteles pe langa tratament. Noi suntem formati din doua parti, fizica si psihica, functionam ca un intreg, iar daca nu balansam, nu vom reusi niciodata. De aceea consider ca trebuie sa lasam medicii sa isi faca treaba pe partea fizica iar noi sa lucram pe cea psihica, aici suntem automodelatori, suntem proprii medici!! De cate ori mergeam la control doctora spunea " o vedeti pe doamna? A ramas insarcinata avand ovare polichistice"...s.a mirat de timpul in care totul s.a petrecut, atat de rapid, din a2.a luna de tratament... Va pup si va doresc toooot binele din lume. Ma scuzati daca iar v am invadat. Peste 2-3 saptamani parasesc forumul, teoretic, caci mi am indeplinit misiunea, insa voi intra mereu si la gravidute si aici. Iar pe voi va vreau inghesuite toate acolo la grupul gravidutelor. grup angel

Ai mare dreptat.Practic noi trebuie sa ne facem partea noastra si restul sa lasam in voia lui Dumnezeu.Dar, usor de zis si greu de facut.Pe tine te-a ajutat foarte foarte mult varsta.In general femeile cu ovarele polichistice obtin sarcina destul de usor pana in 25 de ani, mai tarziu intervin problemele.Multumim pentru sfaturi, sarcina usoara in continuare pana la termen, nastere usoara si binecuvantata! Si te mai asteptam pe la noi cu astfel de sfaturi, ca ne prind bine.Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Sunday, March 27, 2016 10:11 AM
Nivel

maryella77 wrote:

Ai dreptate.De fapt cam asa este cu toate naturistele pentru fertilitate.Atunci cand e ceva de reglat intai deregleaza si apoi regleaza.Tocmai de asta se recomanda minim 3 luni orice produs naturist, sa aiba timp sa isi faca efectul.Oricum pentru cine are probleme cu ovulatia BU si laptisorul de matca sunt pe primele locuri.
computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, March 27, 2016 10:24 AM
Nivel

Buna dimineata fetele!!! sa aveti o duminica frumoasa plina de iubire!! Cheek Kiss computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
1438746-bigthumbnail_093204.jpegzambetul-este-fericirea.jpg

ingrig
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/10/2016
Buna fetelor m-am hotarat sa va povestesc pierderea mea , eu mai am un baietel de 4 ani .Am ramas insarcinata a 2 oara dupa un singur contact neprotejat ! Toate bune analize bune Pap bun , secretie apare E-coli , si listeria un titru de 1/160 ! Am mers la medic la 7 sapt m_ia dat tratament pt E-coli , refac secretiile iese streptococul de grup B iar tratament ! La 12 sap fac morfologia la dr Adriana Klein la hilmi , bebe in parametri doar o placenta anterioara jos inserata ! Dupa asta merg si la Filantropia aveam programare era gratuit acolo toate bune ! Merg la 18 sapt la dr Klein bebe ok ! Urma sa merg la 22 sapt sa fac morfologia ! Cu o zi inainte de morfologie ma trezesc cu o durere de cap , pe la 2 aveam musculite in campul vizual , de atunci am simtit ca ceva nu este in regula bebe nu mai misca ! A doua zi merg la Filantropia la morfologie acolo dr Veduta incepe sa masoare bebelu capul perfect ne arata o poza 4 D era superba bebelina ! Coboara ecograful si se albeste la fata se fastacea , eu care banuiam ca ceva nu era in regula o intreb ce nu-i bate inima , ea zice stiai eu zic pai nu a mai miscat de ieri de la 2 !pale Sun doctorul sa-i spun ma duc la Spital acolo refac ecografiile sa se confirme ca bebe nu mai are activitate cardiaca ! Toata noaptea am avut contractii si am facut temperatura ! Dimineata vine dr si-mi spunr ca trebuie sa nasc natural ca am facut temperatura si este riscant sa-mi faca micro cezariana ! Eu am cezariana de la primul bebe ! In-mi da pastile , supozitoare si intr-o jumatate de ora nasc natural un copil fara viata ! Nu am putut sa ma mai uit la bebe nici ei nu m -au lasat ! Dupa ce stau internata 5 zile cu 3 antibiotice plec acasa , dr meu pleca in concediu , eu incep sa ma simt rau sa-mi curga cheaguri de sange , merg la urgenta acolo la ecograf se vede un rest ! Ma chiureteaza ! Bucata scoasa a fost trimisa la biopsie ! Acolo au zis ca a fost placenta ! La anatomie patpologica a bebelusului a reiesit ca era bine dezvoltat fara malformatii ! Am trecut prin cele mai oribile momente din viata mea ! Dupa 2 sapt de la chiuretaj am facut eco aveam deja foliculii ! Am refacut pap si secreti , pap a iesit bine in secretii s-a gasit Klebsiella pneumoni ! Am luat zinat la 6 ore ! Refac secretiile si am scapat si de asta ! La ultima eco la dr Klein aveam endometrul subtire ! Acum nu mai incerc sa raman pana nu trece postul , pt ca eu am ramas cu bebe in postul pastelui trecut si am fost la preot sa m-a intrebat daca bebe a fost conceput in post si am zis ca da ! Preotul a zis ca nu se fac copii in post , preotul slujeste in biserica pictata de parintele Arsenie Boca ! Si culmea ca cu 2 zile inainte sa se intample nenorocirea o verisoara a adus aghiazma de la mormantul parintelui Arsenie si am baut luni si marti nu a mai miscat bebe ! Am trecut prin depresie crunta 3 sapt nu am dormit zi si noapte cu pastile de somn ! Acum dupa 6 luni de cand s-a intamplat imi este un dor de bebelusa de ma doare sufletul la propriu ! La spital toata lumea zicea "lasa ca faci altul " dar eu o vroiam pe ea !! Nu cred ca alt copil poate sa inlocuiasca altul ! Baiatul ma intreaba mami de ce i-ai dat bebelusul nostru lui Domne Doamne ! Ma prabusesc dedurere si plang pe ascuns ! Acum imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa sa pot sa-mi cresc copilul pe care il am ! In concluzie cred ca listeria mi-a omorat copilul ! Cu toate ca doctorul zice ca poate am facut trombofilie dobandita !! Asa ca mergem inainte cu Dumnezeu ! Eu merg la maslu vinerea la biserica unde a slujit parintele Arsenie Boca ! Va pup
Lili Eu
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:25 AM
Nivel

Ingrig imi pare foarte rau pt bebelusa ta! offf te inteleg asa de bine Cray numai cand pierzi un sufletel iti dai seama prin ce suferinta trece o mama cand pierde o sarcina. se narueste toate visele si sperantele cade cerul pe tine! eu ii ziceam la al meu cand am pierdut sarcina ca as fi vrut sa se deschida pamantul sa intru acolo sa nu mai vad si sa nu mai aud nimic! cand am esit de la Dr m-am asezat pe vine in strada si am inceput sa plang plans nici nu puteam sa vbCray dar suntem puternice si sigur reusim sa trecem peste de dragul celor care tin la noi si pe care ii iubim. sufletelele noastre mereu vor ramane in imimile noastre, noi trebuie sa mergem inainte!! capul sus si nu iti pierde speranta sigur va rasari soarele si pe strada noastra! computerlove
maryella77
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:32 AM
Nivel

ingrig wrote:
Buna fetelor m-am hotarat sa va povestesc pierderea mea , eu mai am un baietel de 4 ani .Am ramas insarcinata a 2 oara dupa un singur contact neprotejat ! Toate bune analize bune Pap bun , secretie apare E-coli , si listeria un titru de 1/160 ! Am mers la medic la 7 sapt m_ia dat tratament pt E-coli , refac secretiile iese streptococul de grup B iar tratament ! La 12 sap fac morfologia la dr Adriana Klein la hilmi , bebe in parametri doar o placenta anterioara jos inserata ! Dupa asta merg si la Filantropia aveam programare era gratuit acolo toate bune ! Merg la 18 sapt la dr Klein bebe ok ! Urma sa merg la 22 sapt sa fac morfologia ! Cu o zi inainte de morfologie ma trezesc cu o durere de cap , pe la 2 aveam musculite in campul vizual , de atunci am simtit ca ceva nu este in regula bebe nu mai misca ! A doua zi merg la Filantropia la morfologie acolo dr Veduta incepe sa masoare bebelu capul perfect ne arata o poza 4 D era superba bebelina ! Coboara ecograful si se albeste la fata se fastacea , eu care banuiam ca ceva nu era in regula o intreb ce nu-i bate inima , ea zice stiai eu zic pai nu a mai miscat de ieri de la 2 !pale Sun doctorul sa-i spun ma duc la Spital acolo refac ecografiile sa se confirme ca bebe nu mai are activitate cardiaca ! Toata noaptea am avut contractii si am facut temperatura ! Dimineata vine dr si-mi spunr ca trebuie sa nasc natural ca am facut temperatura si este riscant sa-mi faca micro cezariana ! Eu am cezariana de la primul bebe ! In-mi da pastile , supozitoare si intr-o jumatate de ora nasc natural un copil fara viata ! Nu am putut sa ma mai uit la bebe nici ei nu m -au lasat ! Dupa ce stau internata 5 zile cu 3 antibiotice plec acasa , dr meu pleca in concediu , eu incep sa ma simt rau sa-mi curga cheaguri de sange , merg la urgenta acolo la ecograf se vede un rest ! Ma chiureteaza ! Bucata scoasa a fost trimisa la biopsie ! Acolo au zis ca a fost placenta ! La anatomie patpologica a bebelusului a reiesit ca era bine dezvoltat fara malformatii ! Am trecut prin cele mai oribile momente din viata mea ! Dupa 2 sapt de la chiuretaj am facut eco aveam deja foliculii ! Am refacut pap si secreti , pap a iesit bine in secretii s-a gasit Klebsiella pneumoni ! Am luat zinat la 6 ore ! Refac secretiile si am scapat si de asta ! La ultima eco la dr Klein aveam endometrul subtire ! Acum nu mai incerc sa raman pana nu trece postul , pt ca eu am ramas cu bebe in postul pastelui trecut si am fost la preot sa m-a intrebat daca bebe a fost conceput in post si am zis ca da ! Preotul a zis ca nu se fac copii in post , preotul slujeste in biserica pictata de parintele Arsenie Boca ! Si culmea ca cu 2 zile inainte sa se intample nenorocirea o verisoara a adus aghiazma de la mormantul parintelui Arsenie si am baut luni si marti nu a mai miscat bebe ! Am trecut prin depresie crunta 3 sapt nu am dormit zi si noapte cu pastile de somn ! Acum dupa 6 luni de cand s-a intamplat imi este un dor de bebelusa de ma doare sufletul la propriu ! La spital toata lumea zicea "lasa ca faci altul " dar eu o vroiam pe ea !! Nu cred ca alt copil poate sa inlocuiasca altul ! Baiatul ma intreaba mami de ce i-ai dat bebelusul nostru lui Domne Doamne ! Ma prabusesc dedurere si plang pe ascuns ! Acum imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa sa pot sa-mi cresc copilul pe care il am ! In concluzie cred ca listeria mi-a omorat copilul ! Cu toate ca doctorul zice ca poate am facut trombofilie dobandita !! Asa ca mergem inainte cu Dumnezeu ! Eu merg la maslu vinerea la biserica unde a slujit parintele Arsenie Boca ! Va pup

imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva.Nici nu stiu ce sa zic care sa iti aline macar un pic durerea decat sa te intareasca Dumnezeu! Analizele de trombofilie le-ai facut? Scuza-ma ca iti zic, dar nu cred ca are legatura nici cu aheasma nici cu postul Pastelui ce ti s-a intamplat. Iti dai seama ca toti oamenii nascuti in luna decembrie , pe la jumate spre Craciun sunt toti conceputi in postul Pastelui. Mai degraba a fost o problema medicala acolo.Agheasma e apa sfintita, ajuta, nu produce avorturi si se sfinteste in biserica nu la mormantul cuiva.Verisoara ti-a adus agheasma de la biserica de la Prislop nu de la mormantul lui Arsenie Boca. Iar postul se tine cu bucurie, pentru beneficiile pe care le aduce, nu de frica pentru ce ar putea aduce nerespectarea lui.Sincer sunt mult mai multi oameni care nu il respecta decat cei care o fac, asa ca...Inca o data, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.