|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Sin wrote:Buna dimineata, aspirici, burtici, mamici dragi! Eu de astazi sunt in concediu asa ca voi profita la maxim de zilele acestea atat de frumoase. Feicitari Inga, russiantonik pentru testele pozitive! Sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi, iar voua putere de a duce sarcina pana la capat fara probleme! georgy_gya, ai grija de tine si de bobita. Exact cum a spus si andy07, ai grija sa mananci ce suporti tu, sa iei vitaminele necesare si sa nu te enervezi/stresezi prea mult ca sa nu-i faci rau. In rest, sa ai rabdare si sa te bucuri la maxim de minunea voastra. Lili Eu, ai niste pestisori tare frumusei! Ma gandesc ca te ajuta sa treci peste anumite zile sau dispozitii si e tare frumos. Eu intotdeauna am fost de parere ca animalele sunt terapeutice pt om, mai ales prin afectiunea si dragostea lor neconditionata sau prin simpla lor prezenta care te face sa uiti de tot. Si mai sunt si copiii din jur care iti schimba total starea, indiferent de ce simti. Ai grija de tine si relaxeaza-te, detaseaza-te psihic. HOPE, FlorentinaC, Mire, va trimit toata rabdarea din lume si tot calmul psihic si sufletesc sa puteti trece peste urmatoarea perioada de investigatii/proceduri/tratamente/vindecare. Restul de ASPIRICI, pentru ca sunteti multe, va cuprind pe toate intr-o imbratisare si va pup cu drag.  Suntem toate in aceeasi corabie. Pana mai sare cate una "parleazul".
Doamne ajuta!! Abia ast sa vina menstruatia si sa treaca sa ma pot ocupa de problema.
Si asteptam o veste buna de la tine!!! |

| Alexa001 wrote:Buna seara, fetelor !  am intrat mai rar zilele astea...acum recuperez :) Mire, ai rezolvat cu maseluta? Sin, tu ce faci de nu testezi? Sau intri maine direct cu marea veste?  Am vazut pe grafic ca esti in z15 dpo. Deja am emotii, maine sunt cu ochii cat cepele pe forum Bebitza, Jully, Inka bine ati (re)venit ! Eu m-am cam razgandit cu testatul maine dimineata..as mai astepta. Mi se par prea mici sansele..si mi-e ca stric testul degeaba  am aruncat destui bani pe teste care s-au dovedit a fi negative.. Simptome nu am, adica nu din alea reale  sunt convinsa ca sunt ori induse, ori pentru ca se apropie menstruatia. Am mai trecut si prin astea,deci nu ma mai agit Sanii parca ma dor mai rau decat de obicei..cand imi scot sutienul zici ca am pietre in loc de sani  si ma dor mai mult pe laterale asa.. Burta ma doare tot asa, usor, aproape insesizabil, si din cand in cand cate o intepatura la ovare. Apa beau la greu, la toaleta merg din ora in ora, dar zilele astea am devorat o punga de seminte cu sare, deci nu ma mira Azi am fost in vizita pe la tata si actuala lui sotie, am mancat pulpe de pui la cuptor si cartofi nature , si am cerut castraveti murati ca imi era taaare pofta In concluzie, am ratat vreun simptom pe care nu mi l-am indus deja?? Va imbratisez cu drag pe toate !
Am rezolvat.Nu era infectie,era doar inflamata.Mi-a dat un gel si o pasta speciala ptr urm 7zile. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2016 Mesaje: 59
| andreea88 wrote:
trece-ma si pe mine te rog.
si eu si eu
daca imi fac testele de ov intre orele 12-13 ( doar at prind timp intre cele doua scimburi de la serviciu) e in regula? sapt asta le-am facut seara pe la 20-21 dar mi separe ca e tarziu...si am decis sa schimb ora.
si referitor la temp bazala, inainte de ov scade si cand e momentul si dupa, creste? nu stiu daca am inteles bine de prin alte locuri...
felicitari Inga, russiantonik sa aveti sarcina usoara
o saptamana frumoasa sa aveti |

| jully wrote:si eu si eu daca imi fac testele de ov intre orele 12-13 ( doar at prind timp intre cele doua scimburi de la serviciu) e in regula? sapt asta le-am facut seara pe la 20-21 dar mi separe ca e tarziu...si am decis sa schimb ora. si referitor la temp bazala, inainte de ov scade si cand e momentul si dupa, creste? nu stiu daca am inteles bine de prin alte locuri... felicitari Inga, russiantonik sa aveti sarcina usoara o saptamana frumoasa sa aveti
E ok.Ai grija sa nu bei lichide o ora 2inainte ptr a fi urina concentrata.
Temp bazala dupa menstruatie e mai scazuta,iar dupa ovulatie imediat a 2a zi creste si se mentine asa daca se prinde bebe..daca nu,scade aproape de menstruatie. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 166
| Neatza aspirici ! Multumesc pt primire, Alexa ! Va doresc o saptamana cu noroc, o sa vina barza la fiecare, va tin pumnii si va trimit praf de burtica in doza maxima ! Vroiam sa va mai spun de simptomele pe care le-am avut eu: NICIUN SIMPTOM: dupa 4 ani de incercari, era intrat in reflex uitatul pe hartia de la toaleta cu lupa aproape, sa nu cumva sa ratez vreo pata rozalie/maronie de la nidatie - NIMIC; dureri de ovare, intepaturi, senzatii in partea de jos - NIMIC; somnolenta, greata, dureri de sani, pofte, presentimente, vise - NIMIC. Tocmai de asta am si facut testul abia in a 4-a zi de intarziere, eram convinsa ca atunci cand o sa raman "o sa stiu" si "o sa simt" - nu am simtit nimic diferit si am fost complet bulversata cand am vazut testul |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2016 Mesaje: 59
| multumesc |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bine ai revenit bebitza seleniu ce doza iei? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 166
| Crissy wrote:bine ai revenit bebitza  seleniu ce doza iei? Multumesc, - iau 1 pastila de 100mg in fiecare seara, la culcare - il iau pt tiroidita autoimuna, asta e tratamentul pe care l-am primit. |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bebitza wrote: Multumesc,  - iau 1 pastila de 100mg in fiecare seara, la culcare - il iau pt tiroidita autoimuna, asta e tratamentul pe care l-am primit. Mersi si eu iau tot de 100mg , eram curioasa daca in sarcina ti s-a recomandat o alta doza |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, eu cand am ramas in septembrie am facut test de sarcina de la Kaufland si mi s-a vazut imediat liniuta a 2-a din prima zi de intarziere. A 2-a zi mi-am facut SureCheck pt ca nu-mi venea sa cred. Dar va spun de astea Alinta parca se numesc pt ca eu cred ca sunt bune si costa doar 2,5lei. Eu mi-am luat mai multe :) |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Aniela B. wrote:Fetelor, eu cand am ramas in septembrie am facut test de sarcina de la Kaufland si mi s-a vazut imediat liniuta a 2-a din prima zi de intarziere. A 2-a zi mi-am facut SureCheck pt ca nu-mi venea sa cred. Dar va spun de astea Alinta parca se numesc pt ca eu cred ca sunt bune si costa doar 2,5lei. Eu mi-am luat mai multe :) Eu am un test barza in dulapiorul de la baie care sper ca nu ma v a dezamagi si peste 2-3 luni sa imi arate 2 liniute,,,,ce sa fac,,,speranta moare ultima!! |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| In prima zi de intarziere ar trebui sa iese pozitiv orice test in caz de sarcina, daca totul a fost calculat corect. |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Neata fetelor ! Nu am putut sa ma abtin pana la urma si am facut testul, e negativ M-am lasat pacalita de temperatura mare de azi dimineata, si de lipsa spottingului...mie de obicei imi scade temperatura cu 1-2 zile inainte si tot atunci apare si spotting-ul. Si testul era Viola , care cica detecteaza din z8..deci clar nu e nimic. Sunt tare dezamagita..nu pentru ca nu e bebe ci pentru ca speram ca macar m-am reglat Se pare ca iar o sa ma apropii de 40 de zile cu CM-ul.
Inca nu am sunat sa ma programez la medic, ma gandeam sa astept sa vina uratii, si sa ma duc dup-aia..poate imi face si o eco. Voi ce ziceti? La medicul asta nu am fost pana acum la eco, doar mi-a dat de facut analizele hormonale, ma gandeam ca poate vede el acolo ceva ce nu a vazut cealalta...sau cine stie
Sin, foarte bine ca esti cumintica, nu ca mine, care mi-am stricat ziua in cazul meu sunt sigura ca simptomele au fost induse, cum spuneam, am mai trecut prin asta, dar la tine chiar suna promitator ! Temperatura vad ca a mai crescut...e de bine ! Am asa un sentiment ca maine ne dai o veste buna... imi dai emotii...inca o dimineata cu ochii cat cepele pe forum !
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Buna dimineata fetelor! Felicitari noilor burtici,va doresc ca bobitele sa creasca si sa stea in burtica pana la termen!Sarcina usoara sa aveti!
Noilor aspirici le doresc sa plece cat mai repede la gravidute!
Eu astazi merg la doctor pentru monitorizare,sper sa vada un folicul grasan! Lili Eu mesajul meu nu a fost menit pentru a te face sa plangi,ci pentru a te incuraja! Cu siguranta o sa fie bine si pentru noi,si o sa ne tinem in brate bebeii
Fetelor va pup,si va imbratisez!sa aveti o saptamana productiva |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| bebitza wrote:Neatza aspirici  ! Multumesc pt primire, Alexa  ! Va doresc o saptamana cu noroc, o sa vina barza la fiecare, va tin pumnii si va trimit praf de burtica in doza maxima  ! Vroiam sa va mai spun de simptomele pe care le-am avut eu: NICIUN SIMPTOM: dupa 4 ani de incercari, era intrat in reflex uitatul pe hartia de la toaleta cu lupa aproape, sa nu cumva sa ratez vreo pata rozalie/maronie de la nidatie - NIMIC; dureri de ovare, intepaturi, senzatii in partea de jos - NIMIC; somnolenta, greata, dureri de sani, pofte, presentimente, vise - NIMIC. Tocmai de asta am si facut testul abia in a 4-a zi de intarziere, eram convinsa ca atunci cand o sa raman "o sa stiu" si "o sa simt" - nu am simtit nimic diferit si am fost complet bulversata cand am vazut testul Bebitza, ai o poveste impresionanta! Bravo tie ca nu te-ai dat batuta si ai crezut in tine!
Fetelor, va marturisesc ca pana in urma cu 2 luni habar nu aveam de rolul vit D in sarcina, niciodata niciun ginecolog nu mi-a pomenit despre ea. Singura care mi-a zis sa o dozez a fost o dna dr internist la care am fost pt eco tiroida si cu care am mai discutat si de problema cu infertilitatea. In gandul meu am zis "ia uite si la asta, imi da sa fac vitamine, cand eu sunt satula pana acum de hormoni". Cand am facut-o, intr-adevar, era la nivel critic sau ceva,nu mai stiu cum scrie in buletinul de analize. Apoi am cautat info pe goagal si am vazut ca multi medici o dozeaza mai ales in cazul reproducerii asistate si ca de nivelul ei depinde calitatea materialului genetic si dezvoltarea normala a ovocitelor, dar si spermatozoizilor. |
|
|