Clubul aspirantelor - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adinuta
Scris: Sunday, March 13, 2016 8:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
russiantonik wrote:
Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil?Bye2 ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare...

La barza dupa 10 min se citeste testul, eu zic ca e pozitiv. Mai fa unul peste o zi 2 si vezi daca apre o diferenta. Ar trebui sa apara dupa 2 zile mai intensa.
andy07
Scris: Sunday, March 13, 2016 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
testul e pozitiv, dar fiind barza... am mai vazut pe aici teste barza fals pozitive. incearca maine cu un test de la orice alta firma.
russiantonik
Scris: Sunday, March 13, 2016 9:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
fetelor..am tot facut..cel mai safe e sa asteot sa intarzie si...sa merg la medic sau sa fac beta! testele astea ne dau asa mari batai de cap uneori..Lol iar incapatanarea mea e uriasa,am facut teste cu 3 zile ininte de mesntruatie,e grea asteptarea
PS: am si eu trombofilie...chiar ma mir ca am ramas asa rapid! la primul bb am bebelit 9 luni si nici urma de bebe..si acum din prima? wow
emanicole
Scris: Sunday, March 13, 2016 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
russiantonik wrote:
Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil?Bye2 ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare...

Russiantonik computerlove bb2 deja? Bravooo, eu iti zic felicitari ca e cu ochisori. Al meu bb are deja 1 an si 5 luni, mai stau 2 luni si ma alatur voua! Va pup pe toate si va doresc numai cate 2 linii rosii, roz cum vor ele dar 2 sa fie!
Carmenalina, maryella va iloveyou
andreea88
Scris: Sunday, March 13, 2016 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2016
Anelise wrote:
Revin, ca de fiecare data, cu aceeasi rugaminte... Daca sunt aspirici noi care doresc pe listutza sau aspirici care au plecat la burtici, asteptam un semn de la voi! DistanceKiss Multumim pupici si sa fie cu ochisori!!! coeur

trece-ma si pe mine te rog.
anyta88
Scris: Sunday, March 13, 2016 9:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
russiantonik wrote:

E pozitiv sigur! Felicitaaaaari! !!!newclap
carmenalina
Scris: Sunday, March 13, 2016 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Ema, si eu iloveyou , si te asteptam cu drag!SimplyLove
Alexa001
Scris: Sunday, March 13, 2016 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Buna seara, fetelor ! Cheek Kiss am intrat mai rar zilele astea...acum recuperez :)

Mire, ai rezolvat cu maseluta? ras

Sin, tu ce faci de nu testezi? Sau intri maine direct cu marea veste? coeur Am vazut pe grafic ca esti in z15 dpo. Deja am emotii, maine sunt cu ochii cat cepele pe forum Hilar

Bebitza, Jully, Inka bine ati (re)venit !

Eu m-am cam razgandit cu testatul maine dimineata..as mai astepta. Mi se par prea mici sansele..si mi-e ca stric testul degeaba NuStiu am aruncat destui bani pe teste care s-au dovedit a fi negative..
Simptome nu am, adica nu din alea reale Lol sunt convinsa ca sunt ori induse, ori pentru ca se apropie menstruatia. Am mai trecut si prin astea,deci nu ma mai agit Haha
Sanii parca ma dor mai rau decat de obicei..cand imi scot sutienul zici ca am pietre in loc de sani hohot si ma dor mai mult pe laterale asa..
Burta ma doare tot asa, usor, aproape insesizabil, si din cand in cand cate o intepatura la ovare.
Apa beau la greu, la toaleta merg din ora in ora, dar zilele astea am devorat o punga de seminte cu sare, deci nu ma mira Haha
Azi am fost in vizita pe la tata si actuala lui sotie, am mancat pulpe de pui la cuptor si cartofi nature , si am cerut castraveti murati ca imi era taaare pofta hohot
In concluzie, am ratat vreun simptom pe care nu mi l-am indus deja?? Lol

Va imbratisez cu drag pe toate ! grup

georgy gya
Scris: Monday, March 14, 2016 12:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
anyta88 wrote:

Mie mi a recomandat medicul emetix. E pe baza de ghimbir. Scuza ma ca te întreb dar esti din galati? Dupa poza imi pari foarte cunoscuta

draga mea nu sunt din galati,sunt nascuta in deva dar de vreo 10 ani stau in italia .....te pupacesc
Sin
Scris: Monday, March 14, 2016 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2015
Buna dimineata, aspirici, burtici, mamici dragi! Eu de astazi sunt in concediu asa ca voi profita la maxim de zilele acestea atat de frumoase.

Feicitari Inga, russiantonik pentru testele pozitive! Sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi, iar voua putere de a duce sarcina pana la capat fara probleme!

georgy_gya, ai grija de tine si de bobita. Exact cum a spus si andy07, ai grija sa mananci ce suporti tu, sa iei vitaminele necesare si sa nu te enervezi/stresezi prea mult ca sa nu-i faci rau. In rest, sa ai rabdare si sa te bucuri la maxim de minunea voastra. DistanceKiss hearts

Lili Eu, ai niste pestisori tare frumusei! Ma gandesc ca te ajuta sa treci peste anumite zile sau dispozitii si e tare frumos. Eu intotdeauna am fost de parere ca animalele sunt terapeutice pt om, mai ales prin afectiunea si dragostea lor neconditionata sau prin simpla lor prezenta care te face sa uiti de tot. Si mai sunt si copiii din jur care iti schimba total starea, indiferent de ce simti. Ai grija de tine si relaxeaza-te, detaseaza-te psihic. DistanceKiss

HOPE, FlorentinaC, Mire, va trimit toata rabdarea din lume si tot calmul psihic si sufletesc sa puteti trece peste urmatoarea perioada de investigatii/proceduri/tratamente/vindecare. grup hearts

Restul de ASPIRICI, pentru ca sunteti multe, va cuprind pe toate intr-o imbratisare si va pup cu drag. grup hearts coeur computerlove Suntem toate in aceeasi corabie. Pana mai sare cate una "parleazul".hohot computerlove coeur majoreta
andy07
Scris: Monday, March 14, 2016 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Sin, cand testezi? azi ti-a crescut temp, e semn bun
trebuia sa vii cu un test, deja ras
Flore
Scris: Monday, March 14, 2016 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Neata fetelor si o saptamana cu spor in toate va doresc!!!
Fetelor nou venite le doresc sa li se implineaca minunea cat mai curandCheek Kiss
Celor care au anuntat vestea cea mare le doresc o sarcina cat mai usoara!
Emanicole imi amintesc de tine,,,ce repede a trecut timpul,,,,abia astept sa ni te alaturi si sa pleci cat mai curand la gravidute !DistanceKiss
Sin iti multumesc din suflet pentru urari si iti doresc si tie multa sanatate si sa ne dai vestea cea mare azi-maine!!!majoreta
Sin
Scris: Monday, March 14, 2016 8:35 AM
Nivel

Alexa001 wrote:
Buna seara, fetelor ! Cheek Kiss am intrat mai rar zilele astea...acum recuperez :)

Mire, ai rezolvat cu maseluta? ras

Sin, tu ce faci de nu testezi? Sau intri maine direct cu marea veste? coeur Am vazut pe grafic ca esti in z15 dpo. Deja am emotii, maine sunt cu ochii cat cepele pe forum Hilar

Bebitza, Jully, Inka bine ati (re)venit !

Eu m-am cam razgandit cu testatul maine dimineata..as mai astepta. Mi se par prea mici sansele..si mi-e ca stric testul degeaba NuStiu am aruncat destui bani pe teste care s-au dovedit a fi negative..
Simptome nu am, adica nu din alea reale Lol sunt convinsa ca sunt ori induse, ori pentru ca se apropie menstruatia. Am mai trecut si prin astea,deci nu ma mai agit Haha
Sanii parca ma dor mai rau decat de obicei..cand imi scot sutienul zici ca am pietre in loc de sani hohot si ma dor mai mult pe laterale asa..
Burta ma doare tot asa, usor, aproape insesizabil, si din cand in cand cate o intepatura la ovare.
Apa beau la greu, la toaleta merg din ora in ora, dar zilele astea am devorat o punga de seminte cu sare, deci nu ma mira Haha
Azi am fost in vizita pe la tata si actuala lui sotie, am mancat pulpe de pui la cuptor si cartofi nature , si am cerut castraveti murati ca imi era taaare pofta hohot
In concluzie, am ratat vreun simptom pe care nu mi l-am indus deja?? Lol

Va imbratisez cu drag pe toate ! grup

Alexa001, draga mea cea mai draga, tu parca esti oglindirea mea. Si eu m-am gandit la tine zilele acestea si ti-am verificat temperaturile. Doamne ajuta sa fie cu ochisori, la ce simptome ai descris tu acolo!!!majoreta coeur majoreta Hands

Eu am avut toata rabdarea din univers zilele trecute, in asteptarea CM. Nici astazi nu a venit dar nu stiu daca voi face test. Cred ca o las pe maine. De saptamana trecuta am avut si eu aceleasi simptome: sani umflati, grei, durerosi dar cu pauze. Uneori mai puternic, alteori mai slab. La fel si crampe si dureri in zona ovarelor, plus acea framantare specifica dinainte de ziua 1.

Singurele care mi-au dat de furca au fost greturile si starile de voma, tot asa in valuri si momente. Au fost zile cand am mancat singura un borcan de castraveciori in otet sau, si mai rau, ardei iuti in otet. Vaiii!!! Crazy I-am lesinat!

Plus ca weekendul acesta am dormit cate 2-3 ore dupa-amiaza, eu care n-am mai dormit asa de cel putin 1 an.

Sincer, am trecut prin toate starile posibile si imposibile pe care si inainte le experimentam inaintea CM, cu mici exceptii, astfel ca am stat cumintica si nu am facut test inca. Am tot zis sa astept pt ca m-am saturat de teste negative. Plus ca luna aceasta am luat la greu toate minunile de vitamine incat am zis sa elimin si suspiciunea de intarziere din cauza lor. Asa ca mai astept si astazi, iar maine dimineata la prima ora promit ca voi face un test. Azi este ziua 29 CM si la mine este destul de mult, tinand cont ca mie in ultimul an imi venea in medie la 26-27 de zile. Rar sa-mi intarzie. Dar sa stii ca m-a incurajat mult discutia noastra de saptamana trecuta, cand mi-ai analizat tu graficul si mi-ai zis cate ceva, asa ca am pastrat un sambure mic la incoltit in sufletul meu. Hai sa ne mai tinem rabdarea inca o zi, ca poate va fi cu ochisori maaaaaari si frumosi. Cheek Kiss hearts grup coeur computerlove
Sin
Scris: Monday, March 14, 2016 8:36 AM
Nivel

andy07 wrote:
Sin, cand testezi? azi ti-a crescut temp, e semn bun
trebuia sa vii cu un test, deja ras

Hihi!!!! Inca sunt cuminte. Mai stau pana maine sa fiu super sigura! hearts grup
Mire
Scris: Monday, March 14, 2016 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Adinuta wrote:

La barza dupa 10 min se citeste testul, eu zic ca e pozitiv. Mai fa unul peste o zi 2 si vezi daca apre o diferenta. Ar trebui sa apara dupa 2 zile mai intensa.

La barza ultrasensibil scrie dupa max 5min ca se citeste.La mine era pozitiv dupa 2-3min (fals pozitiv mai exact).
Asa ca eu clar ii sugerez sa faca alt tip de test.topai majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.