|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| russiantonik wrote:Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil? ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare... La barza dupa 10 min se citeste testul, eu zic ca e pozitiv. Mai fa unul peste o zi 2 si vezi daca apre o diferenta. Ar trebui sa apara dupa 2 zile mai intensa. |
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| testul e pozitiv, dar fiind barza... am mai vazut pe aici teste barza fals pozitive. incearca maine cu un test de la orice alta firma. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| fetelor..am tot facut..cel mai safe e sa asteot sa intarzie si...sa merg la medic sau sa fac beta! testele astea ne dau asa mari batai de cap uneori.. iar incapatanarea mea e uriasa,am facut teste cu 3 zile ininte de mesntruatie,e grea asteptarea PS: am si eu trombofilie...chiar ma mir ca am ramas asa rapid! la primul bb am bebelit 9 luni si nici urma de bebe..si acum din prima? wow |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| russiantonik wrote:Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil? ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare...
Russiantonik bb2 deja? Bravooo, eu iti zic felicitari ca e cu ochisori. Al meu bb are deja 1 an si 5 luni, mai stau 2 luni si ma alatur voua! Va pup pe toate si va doresc numai cate 2 linii rosii, roz cum vor ele dar 2 sa fie! Carmenalina, maryella va |
|
Inregistrat: 2/2/2016 Mesaje: 127
| Anelise wrote:Revin, ca de fiecare data, cu aceeasi rugaminte... Daca sunt aspirici noi care doresc pe listutza sau aspirici care au plecat la burtici, asteptam un semn de la voi! Multumim si sa fie cu ochisori!!!
trece-ma si pe mine te rog. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| russiantonik wrote:Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil? ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare... E pozitiv sigur! Felicitaaaaari! !!! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Ema, si eu , si te asteptam cu drag! |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Buna seara, fetelor ! am intrat mai rar zilele astea...acum recuperez :)
Mire, ai rezolvat cu maseluta?
Sin, tu ce faci de nu testezi? Sau intri maine direct cu marea veste? Am vazut pe grafic ca esti in z15 dpo. Deja am emotii, maine sunt cu ochii cat cepele pe forum
Bebitza, Jully, Inka bine ati (re)venit !
Eu m-am cam razgandit cu testatul maine dimineata..as mai astepta. Mi se par prea mici sansele..si mi-e ca stric testul degeaba am aruncat destui bani pe teste care s-au dovedit a fi negative.. Simptome nu am, adica nu din alea reale sunt convinsa ca sunt ori induse, ori pentru ca se apropie menstruatia. Am mai trecut si prin astea,deci nu ma mai agit Sanii parca ma dor mai rau decat de obicei..cand imi scot sutienul zici ca am pietre in loc de sani si ma dor mai mult pe laterale asa.. Burta ma doare tot asa, usor, aproape insesizabil, si din cand in cand cate o intepatura la ovare. Apa beau la greu, la toaleta merg din ora in ora, dar zilele astea am devorat o punga de seminte cu sare, deci nu ma mira Azi am fost in vizita pe la tata si actuala lui sotie, am mancat pulpe de pui la cuptor si cartofi nature , si am cerut castraveti murati ca imi era taaare pofta In concluzie, am ratat vreun simptom pe care nu mi l-am indus deja??
Va imbratisez cu drag pe toate !
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| anyta88 wrote: Mie mi a recomandat medicul emetix. E pe baza de ghimbir. Scuza ma ca te întreb dar esti din galati? Dupa poza imi pari foarte cunoscuta
draga mea nu sunt din galati,sunt nascuta in deva dar de vreo 10 ani stau in italia .....te pupacesc
|
|
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Buna dimineata, aspirici, burtici, mamici dragi! Eu de astazi sunt in concediu asa ca voi profita la maxim de zilele acestea atat de frumoase.
Feicitari Inga, russiantonik pentru testele pozitive! Sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi, iar voua putere de a duce sarcina pana la capat fara probleme!
georgy_gya, ai grija de tine si de bobita. Exact cum a spus si andy07, ai grija sa mananci ce suporti tu, sa iei vitaminele necesare si sa nu te enervezi/stresezi prea mult ca sa nu-i faci rau. In rest, sa ai rabdare si sa te bucuri la maxim de minunea voastra.
Lili Eu, ai niste pestisori tare frumusei! Ma gandesc ca te ajuta sa treci peste anumite zile sau dispozitii si e tare frumos. Eu intotdeauna am fost de parere ca animalele sunt terapeutice pt om, mai ales prin afectiunea si dragostea lor neconditionata sau prin simpla lor prezenta care te face sa uiti de tot. Si mai sunt si copiii din jur care iti schimba total starea, indiferent de ce simti. Ai grija de tine si relaxeaza-te, detaseaza-te psihic.
HOPE, FlorentinaC, Mire, va trimit toata rabdarea din lume si tot calmul psihic si sufletesc sa puteti trece peste urmatoarea perioada de investigatii/proceduri/tratamente/vindecare.
Restul de ASPIRICI, pentru ca sunteti multe, va cuprind pe toate intr-o imbratisare si va pup cu drag. Suntem toate in aceeasi corabie. Pana mai sare cate una "parleazul". |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Sin, cand testezi? azi ti-a crescut temp, e semn bun trebuia sa vii cu un test, deja |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Neata fetelor si o saptamana cu spor in toate va doresc!!! Fetelor nou venite le doresc sa li se implineaca minunea cat mai curand Celor care au anuntat vestea cea mare le doresc o sarcina cat mai usoara! Emanicole imi amintesc de tine,,,ce repede a trecut timpul,,,,abia astept sa ni te alaturi si sa pleci cat mai curand la gravidute ! Sin iti multumesc din suflet pentru urari si iti doresc si tie multa sanatate si sa ne dai vestea cea mare azi-maine!!! |
|
| Alexa001 wrote:Buna seara, fetelor ! am intrat mai rar zilele astea...acum recuperez :) Mire, ai rezolvat cu maseluta? Sin, tu ce faci de nu testezi? Sau intri maine direct cu marea veste? Am vazut pe grafic ca esti in z15 dpo. Deja am emotii, maine sunt cu ochii cat cepele pe forum Bebitza, Jully, Inka bine ati (re)venit ! Eu m-am cam razgandit cu testatul maine dimineata..as mai astepta. Mi se par prea mici sansele..si mi-e ca stric testul degeaba am aruncat destui bani pe teste care s-au dovedit a fi negative.. Simptome nu am, adica nu din alea reale sunt convinsa ca sunt ori induse, ori pentru ca se apropie menstruatia. Am mai trecut si prin astea,deci nu ma mai agit Sanii parca ma dor mai rau decat de obicei..cand imi scot sutienul zici ca am pietre in loc de sani si ma dor mai mult pe laterale asa.. Burta ma doare tot asa, usor, aproape insesizabil, si din cand in cand cate o intepatura la ovare. Apa beau la greu, la toaleta merg din ora in ora, dar zilele astea am devorat o punga de seminte cu sare, deci nu ma mira Azi am fost in vizita pe la tata si actuala lui sotie, am mancat pulpe de pui la cuptor si cartofi nature , si am cerut castraveti murati ca imi era taaare pofta In concluzie, am ratat vreun simptom pe care nu mi l-am indus deja?? Va imbratisez cu drag pe toate !
Alexa001, draga mea cea mai draga, tu parca esti oglindirea mea. Si eu m-am gandit la tine zilele acestea si ti-am verificat temperaturile. Doamne ajuta sa fie cu ochisori, la ce simptome ai descris tu acolo!!!
Eu am avut toata rabdarea din univers zilele trecute, in asteptarea CM. Nici astazi nu a venit dar nu stiu daca voi face test. Cred ca o las pe maine. De saptamana trecuta am avut si eu aceleasi simptome: sani umflati, grei, durerosi dar cu pauze. Uneori mai puternic, alteori mai slab. La fel si crampe si dureri in zona ovarelor, plus acea framantare specifica dinainte de ziua 1.
Singurele care mi-au dat de furca au fost greturile si starile de voma, tot asa in valuri si momente. Au fost zile cand am mancat singura un borcan de castraveciori in otet sau, si mai rau, ardei iuti in otet. Vaiii!!! I-am lesinat!
Plus ca weekendul acesta am dormit cate 2-3 ore dupa-amiaza, eu care n-am mai dormit asa de cel putin 1 an.
Sincer, am trecut prin toate starile posibile si imposibile pe care si inainte le experimentam inaintea CM, cu mici exceptii, astfel ca am stat cumintica si nu am facut test inca. Am tot zis sa astept pt ca m-am saturat de teste negative. Plus ca luna aceasta am luat la greu toate minunile de vitamine incat am zis sa elimin si suspiciunea de intarziere din cauza lor. Asa ca mai astept si astazi, iar maine dimineata la prima ora promit ca voi face un test. Azi este ziua 29 CM si la mine este destul de mult, tinand cont ca mie in ultimul an imi venea in medie la 26-27 de zile. Rar sa-mi intarzie. Dar sa stii ca m-a incurajat mult discutia noastra de saptamana trecuta, cand mi-ai analizat tu graficul si mi-ai zis cate ceva, asa ca am pastrat un sambure mic la incoltit in sufletul meu. Hai sa ne mai tinem rabdarea inca o zi, ca poate va fi cu ochisori maaaaaari si frumosi. |
|
| andy07 wrote:Sin, cand testezi? azi ti-a crescut temp, e semn bun trebuia sa vii cu un test, deja
Hihi!!!! Inca sunt cuminte. Mai stau pana maine sa fiu super sigura! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Adinuta wrote: La barza dupa 10 min se citeste testul, eu zic ca e pozitiv. Mai fa unul peste o zi 2 si vezi daca apre o diferenta. Ar trebui sa apara dupa 2 zile mai intensa.
La barza ultrasensibil scrie dupa max 5min ca se citeste.La mine era pozitiv dupa 2-3min (fals pozitiv mai exact). Asa ca eu clar ii sugerez sa faca alt tip de test. |
|
|