|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Sin wrote:Eu am luat polen crud. Il pui in iaurt de seara pt dimineata la frigider sau cam cu 20-30 min inainte de a-l manca pt a se dizolva granulele. Dar tot asa pe termen mai lungut, gen 1-3 luni. Apoi mai faci pauza. Iti creste si imunitatea de la el. Sa-i dai si sotului. Mult succes, draga mea! Sa fie o luna productiva! Salutari aspiricilor care au venit in noua casuta si sa fie cu noroc pt toate! Va pup. multumesc de raspuns!!!de unde am cumparat polenul tot asa a spus sa il iau cu iaurt, si da ii dau si sotului, dar am gasit pe net o reteta cu apa plata si miere si o sa incerc cu apa, se pune 180g miere,si 800g apa plata de izvor sau fantana,si se dizolva mierea, dupa ce mierea e complet dizolvata se adauda 50g polen crud sau uscat,se lasa la macerat 2 zile apoi incepi sa o consumi trebuie agitat bine pt omogenizare si se bea pe stomacul gol 200ml pe zi, azi pun si eu la macerat, si poti sa faci cura asta minim 2 saptamani si maxim 2 luni, eu am zis ca incerc 3 saptamani!!! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2016 Mesaje: 11
| Buna ziua! Sunt noua pe aici. De ceva timp incercam cu sotul sa concepem un copil, si sper ca de data asta s-a primit. Ultimu cm a fost pe 8 februarie, urmatorul trebuia sa fie pe 12-13 martie (adica azi), dar inca nu a venit si sper sa nu mai vina. Ultima relatie sexuala a avut loc pe 28 februarie. de atunci pina azi sunt 14 zile, am facut azi dimineata un test si a iesti slab pozitiv. Este posib sa fiu insarcinata? Precizez ca i-au utrogestan 200 mg seara, nu putea influenta rezultatul testului sau intirzia menstruatia? incerc sa pun o poza cu testul sa vedeti si voi, in realitate se vede mai bine. Inga attached the following image(s):
|
| Inga wrote:Buna ziua! Sunt noua pe aici. De ceva timp incercam cu sotul sa concepem un copil, si sper ca de data asta s-a primit. Ultimu cm a fost pe 8 februarie, urmatorul trebuia sa fie pe 12-13 martie (adica azi), dar inca nu a venit si sper sa nu mai vina. Ultima relatie sexuala a avut loc pe 28 februarie. de atunci pina azi sunt 14 zile, am facut azi dimineata un test si a iesti slab pozitiv. Este posib sa fiu insarcinata? Precizez ca i-au utrogestan 200 mg seara, nu putea influenta rezultatul testului sau intirzia menstruatia? incerc sa pun o poza cu testul sa vedeti si voi, in realitate se vede mai bine. Eu zic ca e bebitza!!!! Felicitari!!!!! |
| Lili Eu wrote: Eu zic ca e bebitza!!!! Felicitari!!!!!
Multumesc mult, marti sunt programata la medicul meu, sper sa ma bucure, nu mai am rabdare! |
| Inga wrote:
Multumesc mult, marti sunt programata la medicul meu, sper sa ma bucure, nu mai am rabdare!
te intrleg foarte dine ptin ce emotii treci!!! dar stai linistita plimbatea fa ceva sa te detasezi de subiectul sarcina (daca poti) in sarcina stresul nu e bun, |
| Lili Eu wrote: te intrleg foarte dine ptin ce emotii treci!!! dar stai linistita plimbatea fa ceva sa te detasezi de subiectul sarcina (daca poti ) in sarcina stresul nu e bun,
Incerc sa nu ma gindesc mult, merg marti la medic si apoi va spun rezultatul. O zi buna tuturor! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sin wrote:Of, draga de tine! Stai linistita, ca noi aici te iubim oricum! Si eu consider ca este pozitiv testul, asa ca nu vrem sa mai auzim de tine in urmatoarele 3-4-5 zile, decat ca esti relaxata si bebelita. Spor la treaba! Edit: nu-ti mai face atatea griji de ovulatie sau ovare. Stai linistita si lasa natura sa functioneze, pt ca noi nu putem stapani nimic. Decat poate sa ajutam printr-o gandire pozitiva si usor detasata (desi nu prea stam bine la acest capitol). Mie mi s-a intamplat in ianuarie ca in luna cu monitorizarea, cand stiam ca am 2 foliculi pe OD, sa am de fapt dureri intense la OS, iar dupa ce s-au pozitivat testele de ovulatie, abia dupa vreo 2 zile am simtit intepaturi usoare si in dreptul. Nu te mai gandi, nu-ti mai face probleme! Multumesc mult de sfaturi! Sa vedem ce facem, sper sa fie bine :) Pup! |
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Fetelor polenul crud se tine la congelator. Cititi atent pe cutie. Daca nu sta la congelator nu isi pastreaza proprietatile. Si eu iau.
|
| Adinuta wrote:Fetelor polenul crud se tine la congelator. Cititi atent pe cutie. Daca nu sta la congelator nubisi pastreaza proprietatile. Si eu iau.
stiu Adinuta!! ca daca nu e depuzitat cum trebue devine toxic, deaia eu am preferat sa cumpar de la o cunostinta de unde cumpar si miere de ani de zile!!! de la el stiu ca trebuie depozitat in frigider ca eu habar nu aveam, am vazut ca e si in kaufkand depozitat pe raft si cred ca nu e bun, si polenul e valabil 1 an dar e de preferat cel de pana la 6 luni vechine dupa 6 luni isi pierde din vitamine! |
| Fetelor sa va arat si voua copilasi mei!! va pun poze imediat cu goguleti, celentano cel albastru si aia nai mica e Geanina si cealalta e aspirina!!! Lili Eu attached the following image(s):
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| fetelor, va doresc si imi doresc sa trecem prin ce povestesc aceste mamici
http://www.vice.com/ro/read/toate-lucrurile-nasoale-pe-care-le-indura-mamele-din-romania-345?utm_source=vicefbrom |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| buna dragele mele,nu am mai intrat caci sunt obosita tare si la munca dorm pe mine....ieri seara am fost la petrecere la un botez si am petrecut toata seara la baie...am vomitat de 6 ori,tot meniul de la botez....absolut tot ce mananc dau la boboci,singurul lucru care imi prieste sunt chipsurile sarate...va pupacesc dragele mele |
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| vezi sa mananci doar ce-ti prieste, mancare cat mai simpla. si sa nu te deshidratezi, incearca sa bei apa si ceaiuri permise in sarcina, gravidutele iti vor spune care. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| georgy gya wrote:buna dragele mele,nu am mai intrat caci sunt obosita tare si la munca dorm pe mine....ieri seara am fost la petrecere la un botez si am petrecut toata seara la baie...am vomitat de 6 ori,tot meniul de la botez....absolut tot ce mananc dau la boboci,singurul lucru care imi prieste sunt chipsurile sarate...va pupacesc dragele mele Mie mi a recomandat medicul emetix. E pe baza de ghimbir. Scuza ma ca te întreb dar esti din galati? Dupa poza imi pari foarte cunoscuta |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil? ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare... russiantonik attached the following image(s):
|
|
|