Clubul aspirantelor - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
jully
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2016
Am vazut poze pe google cu pozitive de la minut claritatea intradevar se vad destul de vag...dar momentan nu am alta solu?ie.. Am faut intro zi si un barza ?i cea de control cam tot aceasi intensitatea avea...,sper sa obs când e momentul....deja parca se coloreaza încet si a doua linie....

Daca am bebelii in fiecare zi ..,nu ar dauna calitatea spermei....Blushing ? E prea des?
jully
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:49 PM
Nivel

Adinuta iartama daca ma bag în seara.....am o cuno?tin?a care chiar ieri a nascut hainoroc si de 2 ani era tot pe analize ?i tratamente însa nimic....a mai ramas nush ce analiza prin care sa se vada starea trompelor...(una era "înfundata")... A facut ceva injec?ie in burta,iar urmatoarea luna a ?i ramas.....
Adinuta
Scris: Saturday, March 12, 2016 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
jully wrote:
Adinuta iartama daca ma bag în seara.....am o cuno?tin?a care chiar ieri a nascut hainoroc si de 2 ani era tot pe analize ?i tratamente însa nimic....a mai ramas nush ce analiza prin care sa se vada starea trompelor...(una era "înfundata")... A facut ceva injec?ie in burta,iar urmatoarea luna a ?i ramas.....

Jully am o cutie plina cu injectii, urcasem poza intro zi pe aici. Am facut in luna februarie stimulare pt fiv cate 3 injectii pe seara, 11 zile , si dupa transfer am continuat cu clexane pt trombofiliile care le am. Toate in burta. Si tot nu am reusit. Eu stiu ca am o problema de rezerva ovariana. Am reusit sa scot doar 2 ovocite din care doar 1 s-a fertilizat. Si nu s-a lipit. Acum de 5 zile iau cate 4 picaturi de vit D. Dupa consultatia de luni , ma duc sa recoltez sa vad daca am deficit de vit D, oricum in 6-7 zile nu poate irca prea mult. Dar nu am vrut sa astept pana luni. Atunci voi fi deja ziua 11 si asta inseamna ca o luna e sacrificata iar. Ma agat si eu de orice speranta desi nu stiu cum e organismul meu duoa stimulare. E drept ca am acus 38 de ani. Si varsta conteaza. La 35 am ramas natural dar am pierdut sarcina f devreme, am ramas si la 36 de ani si iar am pierdut sarcina. Acum... Stiu ce am de facut sa nu mai pierd... Dar nu ma raman! pale
Din ziua 2 am inceput si conezima Q10 cate 3 capsule pe zi, asta inseamna 600 mg/zi. Cand termina conenzima o inlocuiesc cu ubiquinol. Care inteleg ca se asimileaza mai usor. E si mai scump. Dar stiu fete care au reusit sa creasca calitatea ovocitelor si nr foliculilor cu ubiquinol.
De vinut nu ma las. Asa la 2,3 seri beau 3 guri de vin rosu. Prea mult afeacteaza calitatea ovocitelor, deloc...risc sa am endo mic. In continuare mananc avocado si nuci crude. Mi-a intrat in reflex si inca machinui sa termin de baut cei 2 l de apa zilnic.
jully
Scris: Saturday, March 12, 2016 2:16 PM
Nivel

Nu stiu de ce dar de când te citesc ?i vad de câte te ba?i,...nush sa-ti explic, dar ?tiu ca toate se vor termina cu o burtica frumoasa ?i sanatoasa hearts
Adinuta
Scris: Saturday, March 12, 2016 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
jully wrote:
Nu stiu de ce dar de când te citesc ?i vad de câte te ba?i,...nush sa-ti explic, dar ?tiu ca toate se vor termina cu o burtica frumoasa ?i sanatoasa hearts

Nu ma las jully. Pana la menopauza, sau cat timp mai am ovule o sa sper ca o sa reusesc sa-mi tin copilul in brate.
Sonya
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Inka tu încerci ?i f putin timp, chiar nu e cazul sa-ti faci griji, mai bine relaxeaza-te, stresul nu te ajuta. Eu si sotul meu incercam de 5 luni si doar acum am început sa imi fac mici investigatii. Tu ?i-ai facut ceva analize sau ecografie?
Sonya
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:07 PM
Nivel

Bebitza multi ani inainte iti doresc. Vreau sa va întreb la ecotransvaginala se vede daca am pb cu ovulatia, sau cu ovarele? Vreau sa imi fac ceva investigatii si nu stiu exact cu ce sa incep. Adinuta, matusa mea a ramas însarcinata si a nascut un baie?el la 42 ani dupa câteva sarcini pierdute. Nu iti pierde credinta, sunt convinsa ca o sa iti tii curand bebelusul in brate.
Inka
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2016
Sonya wrote:
Inka tu încerci ?i f putin timp, chiar nu e cazul sa-ti faci griji, mai bine relaxeaza-te, stresul nu te ajuta. Eu si sotul meu incercam de 5 luni si doar acum am început sa imi fac mici investigatii. Tu ?i-ai facut ceva analize sau ecografie?

Da stiu, mai ales dupa cite am citit aici , ca fetele au si cite 5 ani de incercari,,,dar oricum parca ma ia nelinistea, facusem un control in octombrie mi-a dat acid folic, totul era ok, deja nustiu, mai alest o luna si daca nimic, v-oi merge la medic sa vad...Bye2
Sonya
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:34 PM
Nivel

De luna asta iau si eu acid folic,pana acum nu am luat.Medicul meu ginecolog zice ca e totul ok, dar totusi nu mi-a facut nicio ecografie, e asa de indiferent de numa. Luna asta o sa merg la alt medic sa imi fac o ecografie si sa vad ce parere are.
NicoN
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
bebitza wrote:
Multumesc, Sonia DistanceKiss - sigur, am 35 de ani (dar in mintea mea am ramas pe la 26 :D )
Adinuta , da, uite nu mai stiu acum exact care e importanta vitaminei D, dar stiu ca am citit si clar era ceva legat de rezerva ovariana, sau poate si de calitatea ovulelor, sper sa nu gresesc. Mai stau, sigur - si aia cu vinul rosu de la tine am luat-o, asa ca multumesc mult DistanceKiss
Jully - am facut in paralel 2 luni si minut si Oview, iar la Minut se colorau mult prea sters, era un rezultat echivoc (si eu imi facusem stoc, dar am vazut cat de clare erau liniutele de la Oview, pe langa cele de la Minut). la Oview se vedea clar cand erau ambele liniute la fel, sau cea de-a 2-a era mai intensa, macar stiam o treaba :) . Iar apropos de barza, in octombrie am facut test barza caseta (plus surecheck, si ambele erau slab pozitive, dar la HCG rezultatul a fost 1,2, deci nu eram insarcinata, fusese probabil o tentativa). Cand am ramas acum, tot barza am facut, pt ca imi intarziase 3 zile, si era singurul test pe care il aveam in casa. Stiam ca da rezultate fals pozitive, dar de data asta chiar eram insarcinata ras

Felicitari pentru bebe! Sa ai o sarcina usoara....cu vinul inainte de ovulatie si eu am incercat si cred ca este ok....multumim Adinuta! Cheek Kiss
jully
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:40 PM
Nivel

Inka ?i noi tot din dec încercam...?tiuca e frustant dar ....e ok...eu facusem luna trecuta un control (când ma vazuzem gravida ) ?i a zis ca doar dupa 5-6 luni pot începe cu analize...pâna at ...spor la bebelit.. Daca vrei pt lini?tea ta po?i face niste analize generale
bebitza
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/30/2014
Sonya wrote:
Bebitza multi ani inainte iti doresc.
Multumesc, Sonya, la fel DistanceKiss !
jully
Scris: Saturday, March 12, 2016 3:47 PM
Nivel

Daca nu e prea târziu a? vrea sa ma aflu si eu pe lista aspirantelor campfire
bebitza
Scris: Saturday, March 12, 2016 4:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/30/2014
Multumesc, nicoleta DistanceKiss
Eileen
Scris: Saturday, March 12, 2016 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
HOPE wrote:

Eileeeeen, ce mai faci? computerlove

Hope, sunt ok,am reusit si am finalizat mutatul si tot ce a presupus noua casuta, si in sfarsit ne-am linistit si noi topai topai topai
Imi pare rau ca iti intarzie asa mult,stiu cum e sa tot astepti cate 40 zile. Ai vreo explicatie? Ai ovulat tarziu?DistanceKiss DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.