Clubul aspirantelor - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Saturday, March 12, 2016 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Buna dimineate fetele!!! DistanceKiss sa aveti o zi buna si frumoasa ca voi chitara eu astept cu nerabdare urati! Hilar am ceva simptome ca ar veni si sper sa vina repejor! azi se face o luna de cand am pierdut bobita! Cray sper ca o data cu instalarea uratilor sa fie un nou inceput pt mine! computerlove hainoroc
Flore
Scris: Saturday, March 12, 2016 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Lili Eu wrote:
Buna dimineate fetele!!! DistanceKiss sa aveti o zi buna si frumoasa ca voi chitara eu astept cu nerabdare urati! Hilar am ceva simptome ca ar veni si sper sa vina repejor! azi se face o luna de cand am pierdut bobita! Cray sper ca o data cu instalarea uratilor sa fie un nou inceput pt mine! computerlove hainoroc

V a fi cu siguranta un nou inceput!Si am senzatia ca ne vei da in curand vestea cea mare si v a fi bine pana la capatCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Saturday, March 12, 2016 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FlorentinaC wrote:

V a fi cu siguranta un nou inceput!Si am senzatia ca ne vei da in curand vestea cea mare si v a fi bine pana la capatCheek Kiss
sper sa fie asa! iloveyou computerlove
HOPE
Scris: Saturday, March 12, 2016 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
carmenalina wrote:
Buna fetelor, abia apuc sa mai citesc ce scrieti, Hope, eu am luat Vitex, doar o cutie de 100 pastile din ianuarie, dupa ce-am terminat cu Orgametrilul dat de emdic, de 3 ori pe zi, ca si asa n-aveam voie de bebe, asa ca pot sa spun ca s-a reglat CM-ul, am avut si ovulatie, zero dureri inainte sau in timpul menstruatiei, a reglat fluxul si durata acesteia si m-am simtit super!
Acum, luna trecuta n-am luat, s-a pastrat durata CM si am simtit ovulatia si tot fara dureri! Puteti incerca, ca la mine si-a facut efectul imediat ce-am luat.Stiu ca a mai intrebat cineva, dar cu inspectia mea de sapt asta, am uitat, mea culpa!Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove

Sper sa fie doar dereglare... dar la ultima ecografie, mi-a gasit ceva suspect in uter... dr. zicea ca ar putea fi sinechie sau un polip. Urmeaza sa merg dupa menstra la eco. Si cum nu vine menstra, tind sa cred ca e sinechie... Sunt cu moralul la pamant...
carmenalina
Scris: Saturday, March 12, 2016 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Ii pare rau, poate se rezolva usor problema cu interventie usoara. De azi am liber la berze. Le astept cu drag. Te pup si te sustin, cu optimism înainte.computerlove
HOPE
Scris: Saturday, March 12, 2016 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
carmenalina wrote:
Ii pare rau, poate se rezolva usor problema cu interventie usoara. De azi am liber la berze. Le astept cu drag. Te pup si te sustin, cu optimism înainte.computerlove

Multumesc, carmenalina!DistanceKiss
Doamne ajuta sa reusesti sa-ti tii puiul in brate cat mai curand. computerlove
bebitza
Scris: Saturday, March 12, 2016 11:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/30/2014
Buna aspirici scumpe coeur ! Nu ma stiti, pentru ca a trecut destul de mult timp de cand nu am scris pe forum, s-ar putea ca unele din aspiricile veterane sa isi aminteasca de mine. Eu am continuat sa citesc forumul in fiecare zi, insa nu am avut vesti pana de curand, din cauza asta nu am mai scris, plus ca incercand deja de 4 ani si jumatate, nu prea mai aveam sperante, ma pregateam sufleteste pt FIV. Acum 2 luni s-a intamplat minunea, incurand facem 9 saptamani, si aveti in semnatura mea cam tot ce am incercat pt a reusi, va doresc din suflet sa va ajute ce am scris acolo computerlove . Daca aveti orice intrebare, va raspund cu mare drag!
Adinuta
Scris: Saturday, March 12, 2016 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
bebitza wrote:
Buna aspirici scumpe coeur ! Nu ma stiti, pentru ca a trecut destul de mult timp de cand nu am scris pe forum, s-ar putea ca unele din aspiricile veterane sa isi aminteasca de mine. Eu am continuat sa citesc forumul in fiecare zi, insa nu am avut vesti pana de curand, din cauza asta nu am mai scris, plus ca incercand deja de 4 ani si jumatate, nu prea mai aveam sperante, ma pregateam sufleteste pt FIV. Acum 2 luni s-a intamplat minunea, incurand facem 9 saptamani, si aveti in semnatura mea cam tot ce am incercat pt a reusi, va doresc din suflet sa va ajute ce am scris acolo computerlove . Daca aveti orice intrebare, va raspund cu mare drag!

Draga mea uite asa ne dai sperante si celor care am facut deja fiv nereusit. Cu un amh asa mic si ai reusit natural. Nu pot sa zic decat ca te-a binecuntata doamne domane! Felicitari pt bebita. Eu am un amh mai bun decat al tau si mai putine probleme sa zic asa. Hormonalele sunt perfecte la mine si cu toate astea... Nu am reusit nici cu fiv. Ai facut monitorizari? Cam cati foliculi aveai pe ambele ovare? Doar ca eu ma bazez pe o singura trompa... Te imbratisez si bine ai revenit!
Adinuta
Scris: Saturday, March 12, 2016 12:20 PM
Nivel

HOPE wrote:

Sper sa fie doar dereglare... dar la ultima ecografie, mi-a gasit ceva suspect in uter... dr. zicea ca ar putea fi sinechie sau un polip. Urmeaza sa merg dupa menstra la eco. Si cum nu vine menstra, tind sa cred ca e sinechie... Sunt cu moralul la pamant...

Hope sinechiile le rezolvi la histeroscopie cat ai zice peste. Nu doare, nu simti nimic. Gaseste un medic care sa aiba cotract cu casa si nu te costa mai nimic. Daca te duci la spital privat costa undeva in jur de 2000lei. Pe mine m-a costat cazarea pt ca era tot spital privat, dar interventia zero lei, decontat prin casa de asigurari. Sa stii ca la eco nomal nu se vad sinechiile din uter. Se vad doar atunci cand introduce camera in uter si asta doar la histero. Pupicuti.
bebitza
Scris: Saturday, March 12, 2016 12:42 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Draga mea uite asa ne dai sperante si celor care am facut deja fiv nereusit. Cu un amh asa mic si ai reusit natural. Nu pot sa zic decat ca te-a binecuntata doamne domane! Felicitari pt bebita. Eu am un amh mai bun decat al tau si mai putine probleme sa zic asa. Hormonalele sunt perfecte la mine si cu toate astea... Nu am reusit nici cu fiv. Ai facut monitorizari? Cam cati foliculi aveai pe ambele ovare? Doar ca eu ma bazez pe o singura trompa... Te imbratisez si bine ai revenit!

Adinuta , multumesc pt primire coeur , da am facut monitorizari cam 3-4 luni la rand, aveam cate 2-3 foliculi f mici, si unul dominant, care crestea bine, ajungea pe la 20-22mm, si apoi aparea si corpul galben, dci ovulatia avea loc. Vreau sa zic ca singura luna in care nu am avut foliculi a fost fix singura luna in cara am luat clomifen, asa ca dupa aia nu l-am mai luat. Printre altele, am fost diversi medici (Giulesti, Wellborn - unde un destept mi-a zis ca am un chist endometriozic pe ovar care trebuie operat URGENT - ma programase pt ziua urmatoare, si nu m-am dus, mi-a fost frica sa nu raman cu ovarul nefunctional, si bine am facut pt ca urmatoarea luna, acel chist nu mai exista), dar cel care cred eu ca m-a ajutat mult este dr. Dragos Albu (cu el am descoperit deficitul de vitamina D, si tiroida autoimuna, si cu el ar fi urmat sa fac FIV), impreuna cu dr. Gache - ginecologie - care de fiecare data cand am mers la control mi-a spus sa gandesc pozitiv, si sa bebelesc in continuare ras . Eu renuntasem la testele de ovulatie pt ca fusesem la monitorizari, si stiam ca ovulez in ziua 12, dar am reinceput sa fac testele, si ovulatia nu era mereu la fel, se modificase, ba in ziua 11, ba o data chiar in ziua 18, bine am facut ca le-am reluat :) .
Sonya
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Buna Bebitza, bine ai revenit, felicitari pentru sarcina. Iti doresc multa sanatate tie si bobitei tale. Pot sa te întreb cati ani ai?
Adinuta
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:13 PM
Nivel

bebitza wrote:

Adinuta , multumesc pt primire coeur , da am facut monitorizari cam 3-4 luni la rand, aveam cate 2-3 foliculi f mici, si unul dominant, care crestea bine, ajungea pe la 20-22mm, si apoi aparea si corpul galben, dci ovulatia avea loc. Vreau sa zic ca singura luna in care nu am avut foliculi a fost fix singura luna in cara am luat clomifen, asa ca dupa aia nu l-am mai luat. Printre altele, am fost diversi medici (Giulesti, Wellborn - unde un destept mi-a zis ca am un chist endometriozic pe ovar care trebuie operat URGENT - ma programase pt ziua urmatoare, si nu m-am dus, mi-a fost frica sa nu raman cu ovarul nefunctional, si bine am facut pt ca urmatoarea luna, acel chist nu mai exista), dar cel care cred eu ca m-a ajutat mult este dr. Dragos Albu (cu el am descoperit deficitul de vitamina D, si tiroida autoimuna, si cu el ar fi urmat sa fac FIV), impreuna cu dr. Gache - ginecologie - care de fiecare data cand am mers la control mi-a spus sa gandesc pozitiv, si sa bebelesc in continuare ras . Eu renuntasem la testele de ovulatie pt ca fusesem la monitorizari, si stiam ca ovulez in ziua 12, dar am reincepuzt sa fac testele, si ovulatia nu era mereu la fel, se modificase, ba in ziua 11, ba o data chiar in ziua 18, bine am facut ca le-am reluat :) .

Super asta ma mira si pe mine , ca desi am facut fiv nimeni nu m-a pus sa fac vit D. Asa ca am de gand sa o fac luna asta, impreuna cu amh-ul sa vad daca s-a schimbat intr-un an , dupa 5 stimulari. 3 cu clostylbegyt si 2 stimulari pt fiv. Mai stai pe aici ca sigur o sa te mai intreb cate ceva . sic
jully
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2016
O primavara frumoasa fetelor Gossip
Eu în fiecare zi va citesc doar ca nu prea am vrut sa ma mai avant ca luna trecuta. Stau cuminte si astept momentul..
Dupa 12 zile de interziere au venit rusinatii...asa ca am luat-o de la capat.
Am inceput sa iau acid folic de 1mg si complex de vitamine b cu fier...
Pt ca am avut asa mare intarziere,am inceput din ziua 4 cu teste de ovulatie...ca dupa calendar nu ?tiu daca sa ma mai iau.
Ma gândesc sa bebelesc în fiecare zi ..poate poate...ar fi indicat a?a de des?...

Îmi pare rau ca berzele astea sunt zgârcite cu noi....dar ma bucur pt fetele cu berzele în curte...si le doresc sarcina u?oara.pupici

Bebitza de ce nu precomenzi testele de ov minut..? Eu cu de lea mam aprovizionat...ca pe la mine cam de astea gasesc..?i barza...uff
bebitza
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:24 PM
Nivel

Multumesc, Sonia DistanceKiss - sigur, am 35 de ani (dar in mintea mea am ramas pe la 26 :D )
Adinuta , da, uite nu mai stiu acum exact care e importanta vitaminei D, dar stiu ca am citit si clar era ceva legat de rezerva ovariana, sau poate si de calitatea ovulelor, sper sa nu gresesc. Mai stau, sigur - si aia cu vinul rosu de la tine am luat-o, asa ca multumesc mult DistanceKiss
Jully - am facut in paralel 2 luni si minut si Oview, iar la Minut se colorau mult prea sters, era un rezultat echivoc (si eu imi facusem stoc, dar am vazut cat de clare erau liniutele de la Oview, pe langa cele de la Minut). la Oview se vedea clar cand erau ambele liniute la fel, sau cea de-a 2-a era mai intensa, macar stiam o treaba :) . Iar apropos de barza, in octombrie am facut test barza caseta (plus surecheck, si ambele erau slab pozitive, dar la HCG rezultatul a fost 1,2, deci nu eram insarcinata, fusese probabil o tentativa). Cand am ramas acum, tot barza am facut, pt ca imi intarziase 3 zile, si era singurul test pe care il aveam in casa. Stiam ca da rezultate fals pozitive, dar de data asta chiar eram insarcinata ras
Inka
Scris: Saturday, March 12, 2016 1:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/2/2016
Cheek Kiss Salut aspirici, da am facut dar a iesit negativ, pina seara au si poposit musafirii, deja astept acum sa vad ce si cum, azi ar fi 1 zi de intirziere....in rest... am 26 de ani si incerc din decembrieuff ...va urmaresc din umbra si sincer ma uimeste curajul care il aveti unele fete, yo am 3 luni de cind incerc si parca deja mi se lasa mainile in jos...Va doresc la toate cit mai repede sa vi se indeplineasca visul cel mare si sa va tineti puisorii in bratecoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.