Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica 
1. Luizika27 2. Cerradia 3. Adinuta 4. Stelutza 5. FlorentinaC 6. Danielaadriana 7. HOPE 8. Miracle 9. Mya28 10. Adelinuta 11. Miha_Ella 12. Stelutza 13. Carmen Daniela 14. Crissy 15. m0ndream 16. Andy07 17. stefy.any 18. Amalia1982 19. Lili_Eu 20. NicoletaNisca 21. BiancaS 22. AlexandraDusa 23. Alexa001 24. Mikipop 25. Pisicutza_14 26. Crysyam30 27. Mire 28. MitranAndreea 29. Alina_N 30. Sin 31. Teoftici 32. Sonya 33. Carlita 34. Inka
Ultima actualizare: 11.03.2016
|
|

| Revin, ca de fiecare data, cu aceeasi rugaminte... Daca sunt aspirici noi care doresc pe listutza sau aspirici care au plecat la burtici, asteptam un semn de la voi! Multumim si sa fie cu ochisori!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Anyta88 si georgy gya trebuie mutate la gravidute. De asmenea, andreina cred ca e de mult la gravide. |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Multumim pentru noua casuta !
Off...alta casuta si eu tot aici |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Anelise wrote:Revin, ca de fiecare data, cu aceeasi rugaminte... Daca sunt aspirici noi care doresc pe listutza sau aspirici care au plecat la burtici, asteptam un semn de la voi!  Multumim  si sa fie cu ochisori!!!
Si eu si eu...vreau pe lista! din ianuarie astept...pupici si multumim! |
|

| Fetelor, apropo de temperatura bazala, mi-a zis cineva legat de graficul meu ca e posibil ca ovulatia sa se fi produs in z23...cand apare scaderea aia, cica uneori se intampla sa creasca temperatura inainte, scade in ziua ovulatiei si apoi creste inapoi. Voi ce credeti? Ati mai auzit cazuri? Ma rog...o sa imi dau seama pana la urma in functie de ziua cand apare menstruatia, dar eram curioasa daca a mai auzit cineva de teoria asta, ca inseamna ca am stricat un test chiar degeaba |
|

Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Multumim pentru casuta,sper sa ramanem cat mai putine in ea si sa dam navala la burtici |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Alexa001 wrote:Fetelor, apropo de temperatura bazala, mi-a zis cineva legat de graficul meu ca e posibil ca ovulatia sa se fi produs in z23...cand apare scaderea aia, cica uneori se intampla sa creasca temperatura inainte, scade in ziua ovulatiei si apoi creste inapoi. Voi ce credeti? Ati mai auzit cazuri? Ma rog...o sa imi dau seama pana la urma in functie de ziua cand apare menstruatia, dar eram curioasa daca a mai auzit cineva de teoria asta, ca inseamna ca am stricat un test chiar degeaba E posibil sa fie asa, alexa. Asta cu cresterea temp inainte de ovulatie e ca aia cu implantation dip,poate sa fie, poate sa nu fie. Deci nasol. Inseamna ca iar astepti uratii la aproape 40 de zile.
Dar graficul asta al tau e cu temperaturile reale sau le-ai mai ajustat pe ici pe colo sa iti puna ovulatia? Ca ma induce in eroare :) |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| De mine ai uitat :( |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| andy07 wrote:Anyta88 si georgy gya trebuie mutate la gravidute. De asmenea, andreina cred ca e de mult la gravide. Asa este, celor 3 le-am facut bagajelul si le-am expediat la gravidutze. Le mai asteptam sa ne faca vizite. Si patty e proaspat gravidutza, dar nu apare in listuta. In locul lor, vrem noi: eu, Teoftici si Sonya! Multumim de casuta! |
|

| andy07 wrote: E posibil sa fie asa, alexa. Asta cu cresterea temp inainte de ovulatie e ca aia cu implantation dip,poate sa fie, poate sa nu fie. Deci nasol. Inseamna ca iar astepti uratii la aproape 40 de zile.
Dar graficul asta al tau e cu temperaturile reale sau le-ai mai ajustat pe ici pe colo sa iti puna ovulatia? Ca ma induce in eroare :)
Am ajustat..in sensul ca am pus pe data de 1 martie un 36.4 ( acolo nu masurasem deloc) si am pus pe 29 februarie secretii "watery".
Uite o sa le scot acum...sa vezi si tu cum arata
EDIT : le-am scos de acolo si nu imi mai traseaza deloc ovulatia dar eu zic ca o crestere clar se vede pe acolo... Offf..o sa-mi leg termometrul ala de gat sa nu mai plec fara el ! |
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| yeeey....sunt pe listuta! multumim Anelise! |
|

| Fetele - Teoftici, Sonya, Carlita - rezolvat si va tin pumnii!
Multumesc pentru ajutor si tie Andy07!
Cu mare drag, Alexa001 si Alina_N!
Teoftici wrote:yeeey....sunt pe listuta!  multumim Anelise!
|
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| carlita wrote:Asa este, celor 3 le-am facut bagajelul si le-am expediat la gravidutze. Le mai asteptam sa ne faca vizite. Si patty e proaspat gravidutza, dar nu apare in listuta. In locul lor, vrem noi: eu, Teoftici si Sonya! Multumim de casuta! Nu am apucat sa iti raspund la postarea de ieri si anume ca nu trebuie sa te simti vinovata ca ai invadat forumul cu orice nelamurire legata de sarcina si altele,la fel e valabil ptr toate aspiricile,,,,doar asa ne putem ajuta,intelege ,lamuri in unele probleme,,,,e foarte bine sa fim active ,,,,,nici eu nu sunt de acord cu cele care intra doar sa anunte testul pozitiv sau ziua 1,,,, |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Multumim Anelise. Da, da, da Carlita, de acord cu tine, ca de obicei!! Cum sa te contrazic daca ai dreptate? te pupacesc |
|
|