Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| andy07 wrote:Adinuta, suntem cu ochii pe tine ca pe butelie! patty04, mai aminteste-mi in ce zi dpo esti. ceva semne? in afara de foame mie gata, mi-a scazut temperatura, deci azi-maine vin musafiriii.
Off dragelor, sper sa nu va dezamagesc! Incep sa imi pierd rabdarea si prin cap imi trec tot felul de minuni. |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/7/2015 Mesaje: 149
| andy07 wrote:Adinuta, suntem cu ochii pe tine ca pe butelie! patty04, mai aminteste-mi in ce zi dpo esti. ceva semne? in afara de foame mie gata, mi-a scazut temperatura, deci azi-maine vin musafiriii. Ziua 11 dpo, ieri am fost fff obosita, azi m-am trezit la 7 fresh in rest nu simt nimic ieri am mai sim?it niste dureri ca la menstra, in rest nu am nici sânii durero?i cum ii aveam inainte de menstra. |
|
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Mire wrote:Saru'manaa!! Eu petrec inca  si mai am si vase de spalat o groaza Am baut si 2pahare de vin roze.. Mi-am facut de cap in seara asta.
si eu am iesit aseara in oras si am baut un pahar de merlot. deci inca un motiv pt care e bine ca am facut testul. daca nu il faceam nu beam alcool, ca ma gandeam ca poate-poate :) sigur, as fi preferat varianta inversa, sa fie testul pozitiv si sa nu beau |
|
|

| Adinuta wrote:
Off dragelor, sper sa nu va dezamagesc! Incep sa imi pierd rabdarea si prin cap imi trec tot felul de minuni.
cum sa ne dezamagesti, mai? numai ca reusita ta ar insemna f mult pt cele care incercam de ceva timp si trebuie sa ne reorientam catre reproducerea asistata. cel putin pt mine ar insemna o mare incurajare si incredere si optimism |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Adinuta wrote:
Off dragelor, sper sa nu va dezamagesc! Incep sa imi pierd rabdarea si prin cap imi trec tot felul de minuni.
Adinuta fii tare! Tu e?ti un exemplu pentru noi indiferent de rezultate. o sa fie bine. Mai ai pu?in
Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa.. Eu ma pregatesc azi de musafiri. Ovula?ia am ratat-o luna asta sigur am ovulat ieri cand am avut o urgenta amândoi cu munca si a trebuit sa pierdem noaptea aiurea.. Poate luna viitoare |
|

| pai bagati azi o partida! nu e tarziu |
|

| andy07 wrote:cum sa ne dezamagesti, mai? numai ca reusita ta ar insemna f mult pt cele care incercam de ceva timp si trebuie sa ne reorientam catre reproducerea asistata. cel putin pt mine ar insemna o mare incurajare si incredere si optimism
Acum mai tine doar de cel de sus! Noi am facut tot ce se putea face. Depinde de puiut sa reziste si sa ii placa la mine in burtica. Medicul a facut maxim din ce am putut sa ii ofer. La fel si embriologul. Si chiar daca rezultatul nu ar fi unul pozitiv, tot acolo m-as introarce. Daca am avea bani de alt fiv evident. Dar ma rog sa nu fie nevoie de altul. Mai pic si eu in borcanul cu melancolie acum. E greu sa nu faci nimic si sa astepti sa treaca timpul. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:Adinuta, suntem cu ochii pe tine ca pe butelie! patty04, mai aminteste-mi in ce zi dpo esti. ceva semne? in afara de foame mie gata, mi-a scazut temperatura, deci azi-maine vin musafiriii.
Idem!! La mine e si pe psihic,sigur!! Maine trebuie sa imi vina normal. De 2zile cand ma trezesc sau am altceva de facut,vorbesc ..uit,nu ma doare nimic,nu am niciun simptom. Cand ma pun in pat..ma apuca crampele si toate cele.Barbata-miu a zis ca sunt in capu meu,si incep sa il cred. Astept sa vina odata uratii sa pot sa o iau de la capat. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:pai bagati azi o partida! nu e tarziu
Uite aici scadere,si totusi test pozitiv!! Hai nu-ti pierde speranta
Mire attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| anyta88 wrote:abia ce a venit de la medic. se vede sarcina, are aproximativ 5 spatamni:D:020: Bravoooo Tine o tot asa |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| carlita wrote:Dar Teoftici unde o fi disparut de nu ne mai scrie nimic? Nu cumva si ea urmeaza la testare si sta cumincioara pana vine cu surpriza?
Multumesc ca te-ai gandit la mine! Ei...m-ai cam prins...in perioada cand testau fetele eu facusem un test si evident ca era negativ. dar nu am scris pentru ca nu am vrut sa descurajez pe nimeni...mai am pana de Dragobete cand ar trebui sa testez ... Ei, dar eu sunt caz special, dilly rau. Adica nu aveam decat 5 zile dupa ce credeam eu ca am ovulat dar fetele mi-au facut pofta de testat...Si am facut unul dupa alte doua zile...negativ... OBVIOUS... intru pe net si citesc- deci m-am lecuit- cum sa nu am rabdare, eu, mama rabdarii!?! Abia azi mi-a trasat ferility friend ziua ovulatiei si cica as fi ovulat in z 22. Si fix atunci l-am eliberat pe sot din tortura. Sunt tare tuta! E prima luna cand folosesc fertility friend si noh... In rest, va urmaresc din umbra, rad cu voi si ma rog in fiecare zi pentru voi! Aspirici, sunteti niste persoane minunate daar absolut minunate si e imposibil ca Dumnezeu sa nu va asculte rugaciunile si dorinta cea mai arzatoare! Sunteti mereu in sufletul meu, chiar daca nu va scriu zilnic! Azi am fost in vizita la o vecina, prietena de-a mea, care sta la oras pe timpul iernii(are 88 de ani si e greu cu focul, carat lemne, etc.) si mi-a spus ca o nepoata de-a ei a ramas insarcinata natural, la 41 de ani, dupa 23 de ani de casatorie!!!si are gemeni!!! nu am intrebat istoricul medical, dar am inteles ca se impacasera cu ideea ca vor fi doar ei doi...so, keep smiling and never give-up!
|
|

| teoftici, poti atasa la semnatura graficul tau, sa-l vedem si noi? de obicei, ce lungime are ciclul tau? |
|

| andy07 wrote:teoftici, poti atasa la semnatura graficul tau, sa-l vedem si noi? de obicei, ce lungime are ciclul tau? CM are 31 de zile si daca imi spune cineva cum sa atasez, incerc...am inteles ca la semnatura, dar de unde iau link-ul? |
|

| Adinuta ia nu mai stresa tu bebita noastra mult asteptata! Dumnezeu a ingaduit sa supravietuiasca si sa fie pusa in burtica ta. Mai departe nu mai stim, Dumnezeu iti va arata. Respira si stai cumintica! Ne-am rugat mult si extraspecial pentru voi si atat poti face si tu, restul, ce vrea Domnul! Ti-a ajuns urecheala? Acum te pup si pup floricica ta si va imbratisez cu mult drag! |
|

| Teoftici wrote:Adinuta  ia nu mai stresa tu bebita noastra mult asteptata! Dumnezeu a ingaduit sa supravietuiasca si sa fie pusa in burtica ta. Mai departe nu mai stim, Dumnezeu iti va arata. Respira si stai cumintica! Ne-am rugat mult si extraspecial pentru voi si atat poti face si tu, restul, ce vrea Domnul! Ti-a ajuns urecheala?  Acum te pup si pup floricica ta si va imbratisez cu mult drag!
Da da, mi-a ajuns. Imi revin repede. Cred ca e de la lipsa de ocupatie. Promit ca nu mai fac. Sunt extra balonata si toate fetele care au facut fiv , imi spun ca e un semn bun. Vaiii da mult mai pe pana pe 29...
Ps: va multumesc din suflet pentru rugaciuni! |
|
|
|