Clubul aspirantelor - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Flore
Scris: Saturday, February 20, 2016 11:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2015
bby88 wrote:
Neata fetelorCheek Kiss

Imi pare rau pentru testele negative..Sper sa vina mai repede si ziua cand vom vedea toate dublu.
Eu ieri am facut HSG si desi a iesit ca am ambele trompe permeabile si totul e bine sunt tot mai dezorientata..Interventia a fost dureroasa rau dar a trecut repede..dr care mi-a facut-o a zis ca totusi substanta a patruns foarte greu in trompe mai ales in stanga unde aproape ca nu vroia aproape deloc dar am strans din dinti, a insistat si a trecut. Acum sunt intre ciocan si nicovalaNuStiu doctora care a facut investigatia mi-a zis sa prestez de luna asta ca sunt sanse mari acum dupa ce a trecut substanta.. Medicul meu mi-a zis sa nu mai fac nimic luna asta si luna viitoare sa facem direct inseminare ca nu are rost sa mai incerc natural acum ca stiu ca toate sunt bune si ca poate e la el o problema cu gigeii (desi are spermograma facuta de 2 ori si rezultatele au fost bune).. luna trecuta imi spusese altceva...sa incerc si natural in luna cu hsg ca nu or sa fie probleme. nu stiu cum sa mai fac...as face inseminare si azi daca as putea si daca as sti ca de asta am nevoie, dar am o banuiala ca el ma impinge spre asta ca sa mai faca niste bani...mai ales ca eu am insistat sa fac hsg.. el vroia sa o facem asa inseminarea fara analize.
Voua vi s-a zis sa faceti pauza in luna cu hsg-ul? Eu urmeaza zilele astea sa ovulez...adica iar ar fi de bine..nu am facut nicio stimulare si ieri aveam folicul de 19mm si endo de 9mm.. Cred ca o sa iau o pauza de la tot...si peste cateva luni voi merge in bucuresti la alt medic sa vad ce mai e de facut si daca e cazul facem orice.

V-am ametit de tot...imi pare rau.
Ma bucur ca ai trecut si de hopul asta,,,,nu ne ai ametit deloc! Vestea buna e ca a patruns substanta ,chiar daca mai greu,le a desfundat si intr adevar sunt sanse mari sa ramai in urmatoarele 3 luni mai ales ca luna asta ai folicul bun si endometrul nu mai zic!Succes!Mai incearca natural daca nu sunt alte probleme la tine sau la sot,,,,si cred ca si varsta de ok ,,,,nu ai de ce sa treci la fiv ,parerea mea,mai cere sfaturi,pareri,,,,Cheek Kiss
Sa aveti weekend frumoscomputerlove
Adinuta
Scris: Saturday, February 20, 2016 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
bby88 wrote:

Of Adinuta ce buna e prezenta ta printre noi computerlove Multumesc din suflet. El mi-a zis sa iau antibiotic si antiiflamator si sa nu fac nimic pana nu se elimina substanta in totalitate...Dr de dincolo a zis ca nu imi afecteaza cu nimic substanta ovulul si ma gandesc ca oricum nici antibioticele nu ar avea efect asupra lui (am de luat cateva zile antibiotic sa nu fac infectie). Cred ca o sa incerc sa ma detasez...saptamana asta oricum plecam la sky vreo 7 zile asa ca o sa ne mai ocupam si de moralul nostru. Peste cateva luni daca nu merge o sa merg in bucuresti sa fac inseminare. Si atunci o sa am nevoie de sfatul tau pt ca eu chiar la Gynera ma gandisem sa merg.
Un pupi pentru bobita aia frumoasa.. cum te simti? E ceva nou?computerlove

Si mie mi-au recomandat antibiotic, iar ginecologul mi-a zis sa nu il iau. Acum faci cum vrei. Eu nu am luat si nu am facut nici o infectie. Tot de la ginecolog stiu ca sansa de a ramane luna asta e mai mare ca oricand. Antibioticul pt cateva zile cat iei nu afecteaza cu nimic. Lui Cata i-au dat antibiotic 3 zile inainte de a da proba pt fiv, tocmai sa se asigure ca nu vir fi afectati micutii cu vre-o infectie.
Oricand vrei referinte despre gynera iti sunt alaturi. Pt mine au fost cei mai buni, indiferent de care va fi rezultatul final. Nu am nici o indoiala ca nu au facut maxim pt pacient. Sper sa nu ajungi sa ai nevoie de ei.
Eu in afara de balonare nu simt nimic inca. Week-endul asta se produce implantarea dupa spusele doctoritei si tre sa nu stau in frig. In rest sunt acasa alintata.
andy07
Scris: Saturday, February 20, 2016 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
bby88, si eu zic sa incerci natural 2-3 luni si abia apoi sa faci inseminare, daca mai e cazul.

patty04, tu nu faci test? ai fi a 3a, poate e cu noroc la tine :)
Mire
Scris: Saturday, February 20, 2016 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
bby88 wrote:
Neata fetelorCheek Kiss

Imi pare rau pentru testele negative..Sper sa vina mai repede si ziua cand vom vedea toate dublu.
Eu ieri am facut HSG si desi a iesit ca am ambele trompe permeabile si totul e bine sunt tot mai dezorientata..Interventia a fost dureroasa rau dar a trecut repede..dr care mi-a facut-o a zis ca totusi substanta a patruns foarte greu in trompe mai ales in stanga unde aproape ca nu vroia aproape deloc dar am strans din dinti, a insistat si a trecut. Acum sunt intre ciocan si nicovalaNuStiu doctora care a facut investigatia mi-a zis sa prestez de luna asta ca sunt sanse mari acum dupa ce a trecut substanta.. Medicul meu mi-a zis sa nu mai fac nimic luna asta si luna viitoare sa facem direct inseminare ca nu are rost sa mai incerc natural acum ca stiu ca toate sunt bune si ca poate e la el o problema cu gigeii (desi are spermograma facuta de 2 ori si rezultatele au fost bune).. luna trecuta imi spusese altceva...sa incerc si natural in luna cu hsg ca nu or sa fie probleme. nu stiu cum sa mai fac...as face inseminare si azi daca as putea si daca as sti ca de asta am nevoie, dar am o banuiala ca el ma impinge spre asta ca sa mai faca niste bani...mai ales ca eu am insistat sa fac hsg.. el vroia sa o facem asa inseminarea fara analize.
Voua vi s-a zis sa faceti pauza in luna cu hsg-ul? Eu urmeaza zilele astea sa ovulez...adica iar ar fi de bine..nu am facut nicio stimulare si ieri aveam folicul de 19mm si endo de 9mm.. Cred ca o sa iau o pauza de la tot...si peste cateva luni voi merge in bucuresti la alt medic sa vad ce mai e de facut si daca e cazul facem orice.

V-am ametit de tot...imi pare rau.
Sa aveti weekend frumoscomputerlove

Eu zic totusi sa incercati si luna asta,ptr ca multe fete au ramas imediat dupa..
Ce mai conteaza acum o luna in plus,poate se prinde.. topai
Daca nu ..de luna urmatoare treceti la ceilalti pasi spre inseminare.Cheek Kiss
bby88
Scris: Saturday, February 20, 2016 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Va multumesc pentru incurajari fetelorcomputerlove Asa o sa si fac. Teama mea era ca nu cumva sa fie afectat ovulul de radiatii sau substanta de contrast dar din cate am citit nu au existat cazuri...De maine sau luni reluam activitateaBlushing daca mai prindem ovulul bine daca nu macar stiu acum ca ovulez si e totul bine si fara stimulari.iloveyou
gummy bear
Scris: Saturday, February 20, 2016 12:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
bby88 wrote:
Va multumesc pentru incurajari fetelorcomputerlove Asa o sa si fac. Teama mea era ca nu cumva sa fie afectat ovulul de radiatii sau substanta de contrast dar din cate am citit nu au existat cazuri...De maine sau luni reluam activitateaBlushing daca mai prindem ovulul bine daca nu macar stiu acum ca ovulez si e totul bine si fara stimulari.iloveyou

Eu am ramas in aceeasi luna in care am facut HSG..deci fara frica, bebeleala la maxim! newclap
bby88
Scris: Saturday, February 20, 2016 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
gummy bear wrote:

Eu am ramas in aceeasi luna in care am facut HSG..deci fara frica, bebeleala la maxim! newclap

MultumescDistanceKiss .. chiar la tine ma si gandeam. tu ai luat si antibiotic dupa hsg? Pipici si bobitei tale sa se faca marecomputerlove
patty04
Scris: Saturday, February 20, 2016 1:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/7/2015
andy07 wrote:
bby88, si eu zic sa incerci natural 2-3 luni si abia apoi sa faci inseminare, daca mai e cazul.

patty04, tu nu faci test? ai fi a 3a, poate e cu noroc la tine :)

Încerc sa ma ab?in pana marti-miercuri, azi m-am trezit cu niste dureri ca la menstra dar acum am ramas doar cu niste în?epaturi sper sa fie de bine, te pup
cerradia
Scris: Saturday, February 20, 2016 1:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
bby88 wrote:
Oricum acum pe cele care intrebau de hsg va sfatuiesc sa nu va fie teama..nu aveti de ce. Poate fi neplacut dar nu e atat de grav.. iar daca sunt infundate durerea oricat de puternica ar fi poate fi tolerata si partea buna e ca trece repede.. eu acum mai am doar usoare dureri in stanga..mai usoare decat la menstra, nu am scurgeri sau alte colpicatii asa ca mergeti fara fricaDistanceKiss
Bebeleala cat mai multa si relaxare maxima sigur o sa ne dai vestea cat mai curand. Si eu stiu ca e indicat sa prestezi in luna in care faci hsg, sunt sanse mari sa ramai. computerlove
cerradia
Scris: Saturday, February 20, 2016 1:57 PM
Nivel

Multumesc fetelor pentru sustinere si ca sunteti alaturi de mine! Haideti cu testele pozitive! majoreta
Mire
Scris: Saturday, February 20, 2016 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
cerradia wrote:
Multumesc fetelor pentru sustinere si ca sunteti alaturi de mine! Haideti cu testele pozitive! majoreta

Poate ne salveaza Patty..majoreta ca eu cu Andy am "stricat" weekendul cu teste negativepale
Adinuta
Scris: Saturday, February 20, 2016 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
cerradia wrote:

Hai draga mea! Ca mai e unpicut si reusim sa ne mutam dincolo la gravidute. Inca un pas! computerlove
cerradia
Scris: Saturday, February 20, 2016 2:26 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Hai draga mea! Ca mai e unpicut si reusim sa ne mutam dincolo la gravidute. Inca un pas! computerlove
Da. Tu mergi sa pregatesti terenul si pt mine hohot Impreuna o sa fim si acolo, nu te las singura yes computerlove
cerradia
Scris: Saturday, February 20, 2016 2:31 PM
Nivel

Stiu ca s-a discutat de vitamina D pe aici si am mai spus si eu si Adinuta, despre picaturile D3 de la Biofarm, sunt cele mai bune. Pe 1 feb am avut vit D 21,7 si am inceput tratamentul cu picaturi imediat, iar azi vit D este 37,9. Va pup computerlove
andy07
Scris: Saturday, February 20, 2016 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
a mea e 17.6 :(
nu ma mai dau cu niciun spf la vara sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.