Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ce matinale sunteti! Pe cele care erau la testare cred si eu ca le frigea patul de dimineata! Imi pare rau de testele negative. Am zis ca macar un test pozitiv sa avem. Mire, nu mai credeam ca la tine iese asa negativ barza!!! Facem haz de necaz! |
|
| Alexandra, esti o harnicuta! Florentina, ne-ai omorat cu poza atasata! Nu e cazul la noi! Cerradia, tinem pumnii! |
|
| Anyta, speram sa avem vesti bune de la tine, sa ne luminezi week-endul! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/7/2015 Mesaje: 149
| Buna fetelor weekend placut si însorit sa aveti eu m-am trezit cu o durere de burta ca la menstrua?ie de?i ar fi foarte devreme sa apara, si temperatura e mai ridicata azi ca ieri ceea ce nu e logic daca ar trebui sa apara uratii. Va pup |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| AlexandraDusa wrote:Neata fetelor! Negativ, pozitiv, mergem mai departe. Important e sa ne pastram optimismul Sa aveti un weekend minunat! Va las si o poza cu un martisor timpuriu, l-am "construit" aseara
Iii ce dragut esti super talentata.. Eu inca imi "caut" vreun talent ascuns si nedescoperit. |
|

| cerradia wrote:Fetelor nu va pierdeti speranta! Pana la urma o sa reusim si noi sa prindem berzele. Eu am fost azi la doctor, marti fac punctia. Am 4 pe dreptul, pe stangul nu ne bazam, au inceput sa mai creasca, dar cei de pe dreptul sunt prea mari si nu mai putem sta sa ii asteptam. Doctora a zis ca nu a mai vazut asa ceva, sunt unicat.  Sper sa fie buni cei 4 si sa fie puternici. Va pup.
Succes!!! Facem galerie pana marti.
|
|

| carlita wrote:Ce matinale sunteti! Pe cele care erau la testare cred si eu ca le frigea patul de dimineata!  Imi pare rau de testele negative. Am zis ca macar un test pozitiv sa avem. Mire, nu mai credeam ca la tine iese asa negativ barza!!!  Facem haz de necaz!
Haha sa stii..nu stiu de ce,dar parca ma simt mai bine ca am vazut rezultatul asta la Barza.Nu mai stau stresata..cum s-ar fi intamplat in caz ca aparea vreo umbra de liniuta.. Asta e,mergem inainte. Sa vedem cand apar uratii..sa si plece si ma duc la medic sa imi fac analizele sa vedem ce si cum. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/7/2015 Mesaje: 149
| cerradia wrote:Fetelor nu va pierdeti speranta! Pana la urma o sa reusim si noi sa prindem berzele. Eu am fost azi la doctor, marti fac punctia. Am 4 pe dreptul, pe stangul nu ne bazam, au inceput sa mai creasca, dar cei de pe dreptul sunt prea mari si nu mai putem sta sa ii asteptam. Doctora a zis ca nu a mai vazut asa ceva, sunt unicat.  Sper sa fie buni cei 4 si sa fie puternici. Va pup.
Succes iti ?inem pumnii, cu siguranta va fi bine |
|
| Eu ma uit acum la un material despre nasteri pe TLC. Este un caz cu o mamica care naste natural dupa o cezariana anterioara si are si ochelari cu dioptrii ce par fff mari. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Amalia1982 wrote: Ultimul la care am fost a fost Albu Dragos de la Medlife si la ultima consultatie mi s-a parut foarte superficial. I-am spus ca nie continua sa nu imi vina CM si nu am facut monitorizare sa vad daca ovulez. I-am spus ca am luat closty fara monitorizare si din cauza asta am schimbat iar medicul . Iar raspunsul lui a fost sa refac analizele pe care le facusem tot date de el cu nici o luna in urma, asta fara ca macar sa se uite pe ceea ce chiar el mi-a dat. Si m-a trimis la sotia lui care este endocrinolog. De-asta zic ca am renuntat la orice medicament pentru ca mi s-a parut ca am dat doar peste dr dezinteresati, asta in situatia in care mai toate analizele, consultatiile si eco le-am platit. Concluzia mea dupa 2 ani e ca eu nu stiu daca ovulez, cand ovulez, CM e mai mult decat haotic si vine doar provocat, am facut stimularea fara monitorizare data de o dr de la Medlife (Bohiltea) care e mai mult decat laudata, am avut o sarcina prinsa dar nu stiu unde exact pt k dupa beta mi-a spus ca nu s-a fixat si o sa o elimin natural. Asta cam pe scurt...asa ca am zis sa fac o pauza si sa caut, sa citesc, sa ma interesez si sa ma duc la un dr care sa para macar interesat sa ma monitorizeze sa vada unde e problema
Amalia imi pare rau ca ai ajuns la Albu si nu ai fost multumita. Noi am spus aici in cateva posturi ca asa e el, aglomerat si dezinteresat. Sper sa reusesti sa te reglezi. Daca ti-e comod sa vii la Bucuresti iti recomand medicul meu de la gynera, nu am nimic ce sa ii reprosez. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Neata fetelor
Imi pare rau pentru testele negative..Sper sa vina mai repede si ziua cand vom vedea toate dublu. Eu ieri am facut HSG si desi a iesit ca am ambele trompe permeabile si totul e bine sunt tot mai dezorientata..Interventia a fost dureroasa rau dar a trecut repede..dr care mi-a facut-o a zis ca totusi substanta a patruns foarte greu in trompe mai ales in stanga unde aproape ca nu vroia aproape deloc dar am strans din dinti, a insistat si a trecut. Acum sunt intre ciocan si nicovala doctora care a facut investigatia mi-a zis sa prestez de luna asta ca sunt sanse mari acum dupa ce a trecut substanta.. Medicul meu mi-a zis sa nu mai fac nimic luna asta si luna viitoare sa facem direct inseminare ca nu are rost sa mai incerc natural acum ca stiu ca toate sunt bune si ca poate e la el o problema cu gigeii (desi are spermograma facuta de 2 ori si rezultatele au fost bune).. luna trecuta imi spusese altceva...sa incerc si natural in luna cu hsg ca nu or sa fie probleme. nu stiu cum sa mai fac...as face inseminare si azi daca as putea si daca as sti ca de asta am nevoie, dar am o banuiala ca el ma impinge spre asta ca sa mai faca niste bani...mai ales ca eu am insistat sa fac hsg.. el vroia sa o facem asa inseminarea fara analize. Voua vi s-a zis sa faceti pauza in luna cu hsg-ul? Eu urmeaza zilele astea sa ovulez...adica iar ar fi de bine..nu am facut nicio stimulare si ieri aveam folicul de 19mm si endo de 9mm.. Cred ca o sa iau o pauza de la tot...si peste cateva luni voi merge in bucuresti la alt medic sa vad ce mai e de facut si daca e cazul facem orice.
V-am ametit de tot...imi pare rau. Sa aveti weekend frumos |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| bby88 wrote:Neata fetelor Imi pare rau pentru testele negative..Sper sa vina mai repede si ziua cand vom vedea toate dublu. Eu ieri am facut HSG si desi a iesit ca am ambele trompe permeabile si totul e bine sunt tot mai dezorientata..Interventia a fost dureroasa rau dar a trecut repede..dr care mi-a facut-o a zis ca totusi substanta a patruns foarte greu in trompe mai ales in stanga unde aproape ca nu vroia aproape deloc dar am strans din dinti, a insistat si a trecut. Acum sunt intre ciocan si nicovala  doctora care a facut investigatia mi-a zis sa prestez de luna asta ca sunt sanse mari acum dupa ce a trecut substanta.. Medicul meu mi-a zis sa nu mai fac nimic luna asta si luna viitoare sa facem direct inseminare ca nu are rost sa mai incerc natural acum ca stiu ca toate sunt bune si ca poate e la el o problema cu gigeii (desi are spermograma facuta de 2 ori si rezultatele au fost bune).. luna trecuta imi spusese altceva...sa incerc si natural in luna cu hsg ca nu or sa fie probleme. nu stiu cum sa mai fac...as face inseminare si azi daca as putea si daca as sti ca de asta am nevoie, dar am o banuiala ca el ma impinge spre asta ca sa mai faca niste bani...mai ales ca eu am insistat sa fac hsg.. el vroia sa o facem asa inseminarea fara analize. Voua vi s-a zis sa faceti pauza in luna cu hsg-ul? Eu urmeaza zilele astea sa ovulez...adica iar ar fi de bine..nu am facut nicio stimulare si ieri aveam folicul de 19mm si endo de 9mm.. Cred ca o sa iau o pauza de la tot...si peste cateva luni voi merge in bucuresti la alt medic sa vad ce mai e de facut si daca e cazul facem orice. V-am ametit de tot...imi pare rau. Sa aveti weekend frumos Daca a patruns greu inseamna ca acum le-a desfundat. Asa ca asteapta-te ca in urmatoarele 2 luni sa ramai insarcinata! Mult succes! Fara pauza, baga iubareala daca esti cinfortabila si nu doare nimic. Substanta ajuta sa alunece micutii pe trompa mai usor. Sunt f multe cazuri de sarcini obtinute in luna in care au facut hsg |
|
| Da, bby, sunt vesti f.bune! Mai incearca natural 2 luni si apoi vezi ce e de facut daca nu se intampla minunea. |
|
| Adinuta wrote: Daca a patruns greu inseamna ca acum le-a desfundat. Asa ca asteapta-te ca in urmatoarele 2 luni sa ramai insarcinata! Mult succes! Fara pauza, baga iubareala daca esti cinfortabila si nu doare nimic. Substanta ajuta sa alunece micutii pe trompa mai usor. Sunt f multe cazuri de sarcini obtinute in luna in care au facut hsg
Of Adinuta ce buna e prezenta ta printre noi Multumesc din suflet. El mi-a zis sa iau antibiotic si antiiflamator si sa nu fac nimic pana nu se elimina substanta in totalitate...Dr de dincolo a zis ca nu imi afecteaza cu nimic substanta ovulul si ma gandesc ca oricum nici antibioticele nu ar avea efect asupra lui (am de luat cateva zile antibiotic sa nu fac infectie). Cred ca o sa incerc sa ma detasez...saptamana asta oricum plecam la sky vreo 7 zile asa ca o sa ne mai ocupam si de moralul nostru. Peste cateva luni daca nu merge o sa merg in bucuresti sa fac inseminare. Si atunci o sa am nevoie de sfatul tau pt ca eu chiar la Gynera ma gandisem sa merg. Un pupi pentru bobita aia frumoasa.. cum te simti? E ceva nou? |
|
| Oricum acum pe cele care intrebau de hsg va sfatuiesc sa nu va fie teama..nu aveti de ce. Poate fi neplacut dar nu e atat de grav.. iar daca sunt infundate durerea oricat de puternica ar fi poate fi tolerata si partea buna e ca trece repede.. eu acum mai am doar usoare dureri in stanga..mai usoare decat la menstra, nu am scurgeri sau alte colpicatii asa ca mergeti fara frica |
|
|
|