Clubul aspirantelor - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crysyam30
Scris: Friday, March 11, 2016 10:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2015
Din pacate nu pot sa atasez lista imi zice ca fisierul e prea mare. O sa mai incerc.
Nu mi-a facut eco.
Eu va trebui sa iau si antibiotic 10 zile pt ca la sot i-a iesit din secretie streptococ grup B. SI dr mi-a zis sa iau antibiotic, sa fac analizele si HSG, si apoi sa revin la el cu rez si facem atunci si eco.

Adinuta
Scris: Friday, March 11, 2016 10:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
crysyam30 wrote:
Din pacate nu pot sa atasez lista imi zice ca fisierul e prea mare. O sa mai incerc.
Nu mi-a facut eco.
Eu va trebui sa iau si antibiotic 10 zile pt ca la sot i-a iesit din secretie streptococ grup B. SI dr mi-a zis sa iau antibiotic, sa fac analizele si HSG, si apoi sa revin la el cu rez si facem atunci si eco.

Daa, si eu am avut in urma cu 2,3 ani streptococ B, eu am scapat repede de el. Al meu s-a chinuit 6 luni. Nu reusea sa scape de el. Pt ca tratament tre sa faceti amandoi. Si pana la urma a scapat facand niste injectii cu antibiotic. Pt ca pastilele nu avea nici un efect.
Flore
Scris: Friday, March 11, 2016 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
crysyam30 wrote:
Nu mi-a facut eco.

Mie mi a dat sa fac analize in urmatoare ordine: secretii chlamydia,ureaplasma,,,,,apoi HSG,si in ziua 3 a menstrei cele hormonale,,,,
crysyam30
Scris: Friday, March 11, 2016 10:27 AM
Nivel

cerradia wrote:
Asa este, am facut o inseminare cu el, dar de stat la discutii sta, dar nu cand are monitorizariile, nu asta e motivul pt care am ales sa nu continui
cu el, ci pur si simplu nu am reactionat eu bine cu el. Stiu persoane care sunt multumite, dar si persoane care nu sunt.

Multumesc pt precizari si tie si Adinutei, deocamdata nu stiu ce sa cred despre el. Ma voi mai duce o data sa vad cum este.

Andy asa este cum zici tu, dar ma gandesc ca totusi la celelalte dr la care am fost faceam programare de pe o saptamana la alata nu la 2 luni. Ma gandesc ca o avea si rezultate de se inghesuie lumea la el.

crysyam30
Scris: Friday, March 11, 2016 10:31 AM
Nivel

Adinuta wrote:

Daa, si eu am avut in urma cu 2,3 ani streptococ B, eu am scapat repede de el. Al meu s-a chinuit 6 luni. Nu reusea sa scape de el. Pt ca tratament tre sa faceti amandoi. Si pana la urma a scapat facand niste injectii cu antibiotic. Pt ca pastilele nu avea nici un efect.

Mie dr cealalta nu mi-a dat nimic de streptococ si la monitorizari tot repede se uita, cum zici tu 3min. Presupun ca al meu de la mine a luat.
Oricum ca si medicamente mi-a zis sa iau decat acid folic.
L-am intrebat noi cum arata analizele noastre si a spus ca sunt rezonabile, nu ce sa inteleg din asta, si a mai zis ca pot sa raman spontan oricand si noi i-am zis ca daca e asa de ce nu am ramas pana acum si el a zis ca sa venim cu analizele si vede el care e cauza.
cerradia
Scris: Friday, March 11, 2016 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
crysyam30 wrote:

Multumesc pt precizari si tie si Adinutei, deocamdata nu stiu ce sa cred despre el. Ma voi mai duce o data sa vad cum este.

Andy asa este cum zici tu, dar ma gandesc ca totusi la celelalte dr la care am fost faceam programare de pe o saptamana la alata nu la 2 luni. Ma gandesc ca o avea si rezultate de se inghesuie lumea la el.

Clar are si rezultate, iar referitor la analize nu cred ca ai de ce sa iti faci griji ca stie ce vb. Mult succes!
crysyam30
Scris: Friday, March 11, 2016 10:32 AM
Nivel

FlorentinaC wrote:

Mie mi a dat sa fac analize in urmatoare ordine: secretii chlamydia,ureaplasma,,,,,apoi HSG,si in ziua 3 a menstrei cele hormonale,,,,

Multumesc, o sa ma mai chinui sa atasez si eu lista. Tu tot la el ai fost?

crysyam30 attached the following image(s):
20160310_214832.jpg

Flore
Scris: Friday, March 11, 2016 10:34 AM
Nivel

crysyam30 wrote:

Nu,sunt din Galati,inca nu am posibilitatea sa ajung prin Buc la dr,,,,,
crysyam30
Scris: Friday, March 11, 2016 10:36 AM
Nivel

cerradia wrote:
Clar are si rezultate, iar referitor la analize nu cred ca ai de ce sa iti faci griji ca stie ce vb. Mult succes!

Multumesc, am atasat lista la postul de mai sus.
cerradia
Scris: Friday, March 11, 2016 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
crysyam30 wrote:

Multumesc, am atasat lista la postul de mai sus.
Poti sa le faci linistita. Multa bafta!
computerlove
andy07
Scris: Friday, March 11, 2016 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
crysyam30 wrote:

Intr-adevar hormonalele pe care ti le-a dat le poti face in orice zi. Cele care au variatii in f de fazele cm trebuie numai in anumite zile,dar nu ti le-a dat ( FSH, LH, progesteron, estradiol).
Poate urmeaza dupa ce te duci cu celelalte.
Anelise
Scris: Friday, March 11, 2016 11:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Oh, wow, abia acum am observat cate pagini s-au strans aici... Deschidem imediat o noua casuta! thumright
Flore
Scris: Friday, March 11, 2016 11:33 AM
Nivel

Anelise wrote:
Oh, wow, abia acum am observat cate pagini s-au strans aici... Deschidem imediat o noua casuta! thumright

Multumim!Speram ca ,in noua casuta ,sa avem parte doar de vesti bune si multe teste pozitive!!!SimplyLove
luizika27
Scris: Friday, March 11, 2016 11:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/30/2014
georgy gya wrote:
A SOSIT SI MULT ASTEPTATUL REZULTAT yes yes 879 mUI/mL DECI SA DUBLAT SI INCA PUTIN,MARTI A FOST 347 ....E MAI MULT DECAT PERFECT topai topai
IMI ESTE FOARTE RAU SUNT EXTENUATA SI NU POT SA MANANC,IAR CE MANANC VOMIT...VA PUP SI VA MULTUMESC CA SUNTETI ALATURI DE MINE iloveyou coeur computerlove hearts

Ma bucur pentru tine iti doresc o sarcina usoara computerlove

Eu nu am mai scris nimic de multa vreme pentru ca nu am noutati acum astept sa vad daca vin uratii azi ar trebui sa apara, nu imi mai fac sperante ca e foarte dureros apoi.

Lili capul sus nuu te lasa invinsa tot vom castiga lupta si ne vom tine copilasii in barate. DistanceKiss
andy07
Scris: Friday, March 11, 2016 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Daca toate am scrie numai cand avem noutati/ramanem insarcinate... mdah
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.