Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Felicitari!!!In sfarsit ,o veste buna!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Neata' dragele mele,va multumesc din suflet pentru toate urarile de bine si toate gandurile bune pe care mi le-ati transmis... sunteti niste fiinte minunate... |
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Neata fetele!!! Felicitari Georgy in sfarsit auzim si noi vesti bune!! Asta ne da speranta sa mergem mai departe, avem nevoie de astfel de confirmari ca se poate.
Eu revin cu oarece vesti, am fost ieri pt prima data la alt dr. Am avut un super noroc, ca sa zic asa, ca nu a mai trebuit sa stam 2 luni pt programare si am intrat direct la dr.
Am acuma ditamai lista de analize de facut. Si mai trebuie sa fac si HSG. Ce ma nedumereste pe mine e ca mi-a dat de facut hormonalele si cand am intrebat cand sa le fac a zis oricand. O fi ok asa? Eu ma gandesc ca mi le-a dat sa le fac asa si in functie de rezultat sa le refac in anumite zile ale cm. Voi ce credeti? Oricum nu cred ca nu stie meserie la ce coada e acolo! 2 ore am asteptat la usa.
Va pupic o zi minunata sa aveti! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Buna dimineata fetelor! Anemona bine zic fetele despre spermograma sotului, in special Alexa are dreptate,spermograma difera de la o luna la alta aproape, stii ca spermatozoizii se refac din 3 in 3 luni.Incearca schimbarile si repetati peste 3 luni.Cu siguranta minunea va veni cand va asteptati mai putin. Georgy felicitari! Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. |
|

Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Lili Eu wrote: Multumesc de sfat!!! eu incerc sa merg mai departe si sa nu ma mai gandesc la ce a fost sau la ce putea fi daca ar fi mers sarcina bine!! acum astept sa vina rozi azi maine ar trebui sa vina dar din ce stiu eu va veni mai tarziu cm dupa o sarcina pierduta!!! uneori imi e bine alteori sunt trista nu am chef sa vorbesc ma supar usor simt nevoia sa fiu lasata in pace sa nu ma intrebe nimeni nimic, alte ori sunt chear bine si apoi iar imi vine sa plang si nu am chef de nimic si tot asa!!!
Lili,mie mi-a spus ca este normal sa suferi de depresie dupa o asa pierdere,pana la urma,tot ce proiectezi pt copilul tau dispare o data cu el,o bucata din inima dispare.....ceea ce nu este in regula insa este sa se prelungeasca perioada! Asa ca jeleste-ti pierderea,nu este nicio rusine,plangi si descarca-te! Si nu ai de ce sa nu te gandesti la bebe,el este o parte din tine,si o sa fie mereu
|
|

Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
|
Yuuuuhuuuuu ma bucur fffff tare pt tine! Sa dea Dumnezeu sa fiti bine si bobita sa stea in burtica pana la termen!!
|
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
|
Draga mea, ma bucur foarte mult pentru tine! Sa va vegheze Dumnezeu pasii si sa vina bebita sanatos pe lume sa va bucure viata!
Aspirici kisses and hugs! |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| crysyam30 wrote:Neata fetele!!! Felicitari Georgy  in sfarsit auzim si noi vesti bune!! Asta ne da speranta sa mergem mai departe, avem nevoie de astfel de confirmari ca se poate. Eu revin cu oarece vesti, am fost ieri pt prima data la alt dr. Am avut un super noroc, ca sa zic asa, ca nu a mai trebuit sa stam 2 luni pt programare si am intrat direct la dr. Am acuma ditamai lista de analize de facut. Si mai trebuie sa fac si HSG. Ce ma nedumereste pe mine e ca mi-a dat de facut hormonalele si cand am intrebat cand sa le fac a zis oricand. O fi ok asa? Eu ma gandesc ca mi le-a dat sa le fac asa si in functie de rezultat sa le refac in anumite zile ale cm. Voi ce credeti? Oricum nu cred ca nu stie meserie la ce coada e acolo! 2 ore am asteptat la usa. Va pupic o zi minunata sa aveti!
Fa-le in ziua 2-3. Daca vrei sa nu arunci banii degeaba. Asta cu oricand...mi se pare ca nu e de specialitate de infetilitate. La Gynera ai fost? Sau in alta parte? |
|

| Adinuta wrote:
Fa-le in ziua 2-3. Daca vrei sa nu arunci banii degeaba. Asta cu oricand...mi se pare ca nu e de specialitate de infetilitate. La Gynera ai fost? Sau in alta parte?
Ok eu sincer ma gandeam sa le fac in apropierea ovulatiei. In ziua 2 le mai am odata facute. Nu stiu de ce mi le-a dat asa cu oricand probabil vrea doar sa vada cum ies. S-a uitat pe alea pe care le aveam deja.
Nu am fost la Gynera, acolo am programare pe 29.03. Am fost la Albu, oricum am citit despre el pe net si nu am gasit absolut nimic de rau, si mai multe persoane mi-au zis ca este unul din cei mai buni pe infertilitate. Inca nu am o parere despre el ca na am fost doar la o consultatie.
Edit: daca aveti pareri despre dr. Albu va rog sa -mi spune-ti si mie! |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Dr Albu 8ntr-adevar e renumit, dar sa nu apreciati niciodata calificarea unui medic ginecolog dupa nr de paciente din sala de asteptare. Cabinetele de ginecologie sunt mereu pline, mai mult decat la orice alta specialiate |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| crysyam30 wrote:
Ok eu sincer ma gandeam sa le fac in apropierea ovulatiei. In ziua 2 le mai am odata facute. Nu stiu de ce mi le-a dat asa cu oricand probabil vrea doar sa vada cum ies. S-a uitat pe alea pe care le aveam deja.
Nu am fost la Gynera, acolo am programare pe 29.03. Am fost la Albu, oricum am citit despre el pe net si nu am gasit absolut nimic de rau, si mai multe persoane mi-au zis ca este unul din cei mai buni pe infertilitate. Inca nu am o parere despre el ca na am fost doar la o consultatie.
Edit: daca aveti pareri despre dr. Albu va rog sa -mi spune-ti si mie!
Ce analize ti-a dat de facut? Ca sunt unele analize, care chiar nu conteaza ziua. La Albu Dragos ai fost? |
|

| cerradia wrote: Ce analize ti-a dat de facut? Ca sunt unele analize, care chiar nu conteaza ziua. La Albu Dragos ai fost?
Da la Dragos Albu. O sa atasez lista. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| crysyam30 wrote:
Edit: daca aveti pareri despre dr. Albu va rog sa -mi spune-ti si mie!
Atunci fa-le asa in apropierea ovulatiei. Fusese cineva la El de pe grup. Si a zis ca nu a fost multumita. Nu mai stiu cine. Iar Cerradia a facut o inseminare cu el. Nu i-a placut ca nu sta la discutii si consultul la monitorizare a durat 3 min cu tot cu imbracat si dezbracat. Consult si eco la care platesti 300 lei sau ceva de genu. Cand voia sa mai intrebe ceva, el deja nu mai era in cabinet, plecase. Cam asta am retinut! Dar stiu si multe persoane care sunt multumite de el. Cred ca acum este super aglomerat si dezinteresat cateodata. Sper sa fie ok cu tine! Bafta! Ti-a facut vre-un eco? Sa iti zica ce e pe acolo... La orice medic te duci prima data se uita sa vada cum esti... Daca nu ti-a facut e clar ca nu e ok. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alina_N wrote:Lili,mie mi-a spus ca este normal sa suferi de depresie dupa o asa pierdere,pana la urma,tot ce proiectezi pt copilul tau dispare o data cu el,o bucata din inima dispare.....ceea ce nu este in regula insa este sa se prelungeasca perioada! Asa ca jeleste-ti pierderea,nu este nicio rusine,plangi si descarca-te! Si nu ai de ce sa nu te gandesti la bebe,el este o parte din tine,si o sa fie mereu multumesc mult pt gandurile bune!! mai facut sa lacrimez!! O sa trec peste sunt sigura am mai trecut dar parca acum a fost foarte greu!!! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:Atunci fa-le asa in apropierea ovulatiei. Fusese cineva la El de pe grup. Si a zis ca nu a fost multumita. Nu mai stiu cine. Iar Cerradia a facut o inseminare cu el. Nu i-a placut ca nu sta la discutii si consultul la monitorizare a durat 3 min cu tot cu imbracat si dezbracat. Consult si eco la care platesti 300 lei sau ceva de genu.  Cand voia sa mai intrebe ceva, el deja nu mai era in cabinet, plecase. Cam asta am retinut! Dar stiu si multe persoane care sunt multumite de el. Cred ca acum este super aglomerat si dezinteresat cateodata. Sper sa fie ok cu tine! Bafta! Ti-a facut vre-un eco? Sa iti zica ce e pe acolo... La orice medic te duci prima data se uita sa vada cum esti... Daca nu ti-a facut e clar ca nu e ok. Asa este, am facut o inseminare cu el, dar de stat la discutii sta, dar nu cand are monitorizariile, nu asta e motivul pt care am ales sa nu continui cu el, ci pur si simplu nu am reactionat eu bine cu el. Stiu persoane care sunt multumite, dar si persoane care nu sunt. |
|
|
|