Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Multumim Florentina . La 2fara 15 plec si eu ;)) sper si eu sa aiba mai mult timp medicul ca vreau sa-l bombardez cu intrebari. Bafta, sper sa ne iasa un ppn curat ca lacrima |
|
|
| Asa am fost si eu cand am fost prima data. I-am zis ca vreau sa raman insarcinata si mi-a zis : si?ce te opreste? imi venea sa fac cale intoarsa, asa emotii am avut ca nu am fost in stare sa-l intreb nimic,mai-mai ca-mi venea sa plang :( |
|
|
| Mire cum e bunicuta ta? |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Sonya, pai daca esti in z8 dpo, nu e prea indicat sa iti recolteze probe acum! Nu e cam tarziu? Nu ti-a zis medicul in ce per.a cm sa vii pt.prelevare? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Acum am reusit sa citesc ce ati scris. Lili,imi pare f rau pentru pierderea ta,stiu ca nimic din ce iti spun,nu te consoleaza. Eu una incerc sa ma incurajez,spunandu-mi ca bobita mea a fost aleasa sa ajunga in Rai,ca pana la urma viata noastra este un drum catre Dumnezeu,si el sa fost scutit de rautate,si a ajuns direct in ceata ingerilor. Adinuta iti tin pumnii sa iasa beta mare maine,poate este mai lenes si s-a cuibarit mai tarziu,ai incredere in Dumnezeu,ca toate ne sunt date la timpul potrivit! Patty felicitari,sa fie bine pana in noiembrie,sa faci un scorpion sanatos! Mire imi pare rau pt bunica ta,cum se mai simte?Multa sanatate!
Pe 28 am declarat Z1,ieri a fost oribil,am eliminat multe cheaguri si intr-o ora eram nevoita sa schimb absorbantul
Inca o luna de incercari ne asteapta,astazi sunt tare cazuta in cap,am impresia ca totul este ca in luna august cand l-am pierdut pe bebe...suferinta este la fel de mare |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Va tinem pumnii, fetelor! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Era frumos dar atunci cand credeam eu ca e nidatia dupa masa mi-a venit menstruatia Speram sa fie luna asta mai buna pentru toate |
|

Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Sonya wrote:Fetelor,vreau sa va intreb, voi ce le ziceti persoanelor care va intreba cand vine bebe?Le spuneti ca incercati de ceva timp sau zambiti si le spuneti ca mai asteptati? Sincer, deja creaza un stress pt mine intrebarea asta.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac!
Intrebarea asta este ca un pumnal in inima,cum as putea sa le spun ca am fost insarcinata si nu mai sunt?!.....zambesc si spun ca mai copilarim..... |
|
| carlita wrote:Sonya, pai daca esti in z8 dpo, nu e prea indicat sa iti recolteze probe acum! Nu e cam tarziu? Nu ti-a zis medicul in ce per.a cm sa vii pt.prelevare? El m-a programat in ianuarie cand am fost la primul control, eu am sa-i spun ca sunt in z8 dpo si sa vedem ce zice.M-am tot gandit si eu ca daca s-a prins ceva nu imi dauneaza daca ma rascoleste pe acolo? dar o sa-i spun sa vedem ce decide el, desi sincer nu cred ca s-a prins nimic,nu stiu de ce am eu un feeling. |
|
| Alina N imi pare rau pt pierderea ta, imi dau lacrimile cand iti vad poza de la subsolul textului. Azi tare lacrimogena am fost pana acum,nu stiu ce e cu mine |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Ce parere aveti de temperatura mea ? eu dupa simptomele de azi noapte as tinde sa cred ca e " implantation dip " is tare curioasa sa vad maine daca creste temperatura....va pupacesc floricici |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Mire wrote:Multumim! Eu am niste emotii  E prima data cand merg la domnu dr..am auzit pareri f bune.Sper sa fie ok. Exact prin aceleasi emotii voi trece si eu maine seara pentru ca voi merge pentru prima data la un ginecolog despre care se aude doar de bine prin Gl,,, |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Fetelor astept testeeeeee pozitive.Adinuta hai cu beta dublu.Cerradia iti tin pumnii.eu mi-am dat demisia.e rau cu ochii mei nimic nu da rezultate.astazi plec cu sotul in belgia apoi mergem la paris si luni merg din nou la cluj sa vedem ce se mai poate face cu ochii mei!sper sa ajung sa imi vad puiutul crescand.poate daca sunt acasa ma mai relaxez si se intampla si la mine minunea.am de gand sa ma ocup de gradina mea sa am de toate.nu sa cumpar toate prostiile din supermarket.va urez succes! |
|

| Doamne ajuta sa primesti cadou de 8 Martie un test pozitiv!!! |
|

| mya28 wrote:Fetelor astept testeeeeee pozitive.Adinuta hai cu beta dublu.Cerradia iti tin pumnii.eu mi-am dat demisia.e rau cu ochii mei nimic nu da rezultate.astazi plec cu sotul in belgia apoi mergem la paris si luni merg din nou la cluj sa vedem ce se mai poate face cu ochii mei!sper sa ajung sa imi vad puiutul crescand.poate daca sunt acasa ma mai relaxez si se intampla si la mine minunea.am de gand sa ma ocup de gradina mea sa am de toate.nu sa cumpar toate prostiile din supermarket.va urez succes! O sa fie bine,vei vedea!Le aranjeaza D zeu pe toate,,,,rezolva problema cu ochisorii,e foarte important si apoi v a veni si bebe!!!Buna ideea cu gradinaritul,e o activitate relaxanta si vei avea mereu ceva bio in meniu!Bravo |
|
|
|