Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| andy07 wrote:ok, deci e bine si a zecea. ma temeam sa nu fie prea apropiata de data ovulatiei. cand am facut HSG anul trecut mi s-a zis ca cel putin 3 zile dupa sa nu am contact. mi-era teama ca voi rata perioada fertila. Exact in ziua 8 am facut si eu hsg ul,,,,,miercuri cand voi merge la consult voi fi tot in ziua 8 dar sa vedem cand ma cheama sa fac histeroscopie,,,,,mii teama sa nu ramana pe luna viitoare pentru ca vreau sa imi iau adeverinta de salariu si trimitere de la medicul de familie ,,,, |
|
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Adinuta, te pup! Poate s-a implantat mai tarziu puiul..si din cauza asta ai hcg-ul mic. Doamne ajuta sa fie bine! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Adinuta o sa vezi ca maine vei avea o valoare dubla ,nu sti cand sa produs nidatia si daca a fost mai tarziu e normal sa fie mica val.azi,asa ca astept dulciurile si ceaiul ca va trebui sa faci cinste |
|
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| FlorentinaC wrote:Exact in ziua 8 am facut si eu hsg ul,,,,,miercuri cand voi merge la consult voi fi tot in ziua 8 dar sa vedem cand ma cheama sa fac histeroscopie,,,,,mii teama sa nu ramana pe luna viitoare pentru ca vreau sa imi iau adeverinta de salariu si trimitere de la medicul de familie ,,,, trimiterea e valabila 2 luni (daca ti-o da cu diagnostic de boala cronica), iar adeverinta e valabila 3 luni. dar cu cardul de sanatate stiu ca nu iti mai trebuie adeverinta. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Teoftici wrote:Da stiu... ca am tot intors problema pe toate fetele...inseamna ca ovulatia a avut loc cand a trasat-o fertility friend dar e cu 5 zile mai tarziu decat ar trebui- atunci ovocitul nu e imbatranit? Intreb pentru ca stiu ca tu te pricepi...  Din noiembrie am luat cu foarte mica pauza tinctura de mladite de zmeur toata luna si cm a venit fix la 31 de zile iar in acest cm am luat doar vreo 10 zile(mi s-a terminat si noh, am zis sa fac pauza)- oare sa aiba vreo legatura? Altceva diferit nu am facut...sper sa nu se deregleze din nou...
asa credeam si eu, ca daca ovulezi taziu, ovocitul nu ar fi bun. insa din cate cazuri am vazut si aici pe forum de fete care au ovulat tarziu, si pe graficele de pe fertility friend, e tot mai limpede ca se poate ramane gravida si daca ovulezi in ziua 50 :) (da, da, se poate, am pus odata o poza cu graficul unei fete cu o astfel de ovulatie). perseverenta sa fie |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:asa credeam si eu, ca daca ovulezi taziu, ovocitul nu ar fi bun. insa din cate cazuri am vazut si aici pe forum de fete care au ovulat tarziu, si pe graficele de pe fertility friend, e tot mai limpede ca se poate ramane gravida si daca ovulezi in ziua 50 :) (da, da, se poate, am pus odata o poza cu graficul unei fete cu o astfel de ovulatie). perseverenta sa fie
Daaa,la alea ma gandeam si eu.Mai postase Alexa odata grafice de genu..cu ovulatii foarte tarzii si cu sarcini. Orice e posibil,clar. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetelor eu va doresc un 1 Martie!! fericit sa aveti o primavara frumoasa....! si visele voastre sa se indeplineasca cat mai repede!!! va pup si va inbratisez pe toate Lili Eu attached the following image(s):

|
|

|
Te pup!! Multumim si Doamne ajuta sa ni se indeplineasca dorinta primavara asta!! l |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
|
Primavara frumoasa si tie! Sa vina berzeleeeeeeeeeeeee la toate!!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Lili nu pot da cred! Eram sigura ca e bine!imi pare atat de eau!sa nu iti pierzi speranta!Dumnezeu ne va ajuta pe toate! bine ai revenit! |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Adina iti tin pumnii! Sanse sunt! Paty felicitari!sa ne iei si pe noi la gravidute!
La mine nimic nou.am fost cam ocupata in acest weekend si vad ca ati fost f vorbarete! Va pup pe toate ! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| O primavara minunata aspirici! Si in loc de martisor va doresc la fiecare cate un . Va |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2016 Mesaje: 76
| Salut fetelor. Abia ce am venit de la lucru si am apucat sa citesc ce ati scris. Mire sunt alaturi de tine sufleteste si sper ca bunica ta sa fie bine. Adinuta primul pas l-ai trecut, ma rog ca maine sa ai un beta marisor. Patty Felicitari si sper ca bebe sa stea la caldurica inca 9 luni Eu maine ar trebui sa testez insa nu cred ca am ce testa...Eu presimt ca nu e bebe... :( Va pup si astept maine numai vesti bune...Doar e 1 MARTIE |
|

| Pisicutza_14 wrote: Salut fetelor. Abia ce am venit de la lucru si am apucat sa citesc ce ati scris. Mire sunt alaturi de tine sufleteste si sper ca bunica ta sa fie bine. Adinuta primul pas l-ai trecut, ma rog ca maine sa ai un beta marisor. Patty Felicitari si sper ca bebe sa stea la caldurica inca 9 luni Eu maine ar trebui sa testez insa nu cred ca am ce testa...Eu presimt ca nu e bebe... :( Va pup si astept maine numai vesti bune...Doar e 1 MARTIE
Doamne ajuta! Asteptam ziua de maine,starea e critica in urmatoarele 72de ore. Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine.
Iti tin pumnii!! Cand nu te astepti atunci se intampla minunea! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| O primavara frumoasa, fetelor! Sa ni se implineasca dorintele si la anul pe vremea asta sa avem bebei sau burtici!! Eu am o mare dilema.. cu corpul meu.. lunile trecute aveam spotting 5 zile si apoi 4,5,6 sangerare normala. Acum a fost sange rosu dar putin cantitativ din z30 de cand era spottingul dar desi ieri nu a fost nimic si ziceam ca e gata..azi in z7 m-au luat durerile rau si a inceput sa curga mult mai mult... eu nu mai inteleg nimic. Si revin cu o intrebare, poate stie cineva un raspuns Vitex se ia dupa ovulatie sau inainte? |
|
|
|