Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Sonya wrote:este deranjanta intrebarea, mai bine s-ar abtine. Daca avem ceva sa le comunicam o vom face. In fine, abia astept sapt ce vine sa vedem daca vine rozica sau nu, sa stiu sa ne punem serios pe treaba luna viitoare!
Este f deranjanta,sincer.Daca as fi avut vreo veste ziceam eu nu treb sa ma intrebe ei!!! Si sotu ma enerveaza ca le rasp si explica asa calm(prietenilor apropiati ai sai)..ca lucram la asta,vedem..aia normal ca insista de fiecare data cand ma vad cu intreb asta tampita iar! |
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adinuta, numai azi nu-i maine! Acusica e seara ... timpul tace si trece! Maine poate repeti beta sa nu mai stai in tensiune! Oricum, e semn bun ca e 14. Deci, e clar sarcina! Da Doamne sa fie un lenes in burtica si sa fie lenes pana la capatul a 9 luni! |
|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Adinuta wrote:Fetelor a venit si vremea sa va zic rezultatul. Valoarea este 12. Nu pot sa ma bucur. Asistenta mi-a zis sa continui tratamentul si sa refac miercuri dar banuiala e ca s-ar fi lipit si pe parcurs a dat inapoi. Asa ca mai continua inca 2 zile de tensiune. Desi lucrurile se cam stiu cum stau. Putin probabil sa fie bine. Adunuta eu una iti tin pumni sa fie bine eu in ziua cand trebuia sa vina urati am avut 14,26 sa dea D.zeu ca bobita ta sa fie bine, tu nu te agita ia tratamentul si stai linistita |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Fetele la mine e cidata tare luna asta,inainte imediat dupa ovulatie a 2-a a 3-a zi incepeau sa ma doara sanii de nu ii puteam atinge iar de la progesteron ma ardea pe piept si daca beam apa in schimb luna asta nu am nici pe naiba,am 8 zile dpo si doar de ieri au inceput sa ma doara sanii dar nu e durere e mai mult ca o jena,si sunt mari si plini iau de 6 zile progesteron si nu am avut nici o arsura nimic,iar temperatura sa mentinut la 36.4 pt 6 zile si de ieri a inceput sa creasca...imi doresc din suflet sa fie luna mea norocoasa caci ar fi exact un an de cand am pierdut sarcina...DOAMNE AJUTA la toata lumea sa fie bine si sa ne implinim visul de a fi mamici...va pupacesc si va imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mire, imi pare rau de bunica ta! Bine macar ca nu s-a intamplat cand era singura! Si-a revenit sau inca nu ai vesti? |
|

| carlita wrote:Mire, imi pare rau de bunica ta! Bine macar ca nu s-a intamplat cand era singura! Si-a revenit sau inca nu ai vesti?
Astept sa sune mama cand pleaca de la spital.Ziua nu era prea bine A facut pe partea dreapta si se resimte pe stanga.La pranz misca mana,acum dupa-amiaza nu o mai misca deloc pe cea stanga.. piciorul f greu. Raspunde greu la stimuli.Ii zice dreapta,ridica stanga..privirea la fel fuge spre partea stanga..vrb f greu cateva cuvinte abia scoate.. o s-o puna sa doarma cu perfuzie si tratament si sa vedem maine.Cu ajutorul Lui Dumnezeu speram sa fie bine. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| n-am mai ajuns la consultatie :( am fost reprogramata miercuri. sper sa nu fie tarziu, voi fi in Z10. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| andy07 wrote:n-am mai ajuns la consultatie :( am fost reprogramata miercuri. sper sa nu fie tarziu, voi fi in Z10.
E mai bine ziua 10. Eu doar asa mergeam in ziua 10 la monitorizare. Multa bafta. |
|

| nu pt monitorizare, pt sonohisterografie :( |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| andy07 wrote:nu pt monitorizare, pt sonohisterografie :(
Ah, scuze, am ratat asta. Nu am facut din asta niciodata , dar daca ti-a zis medicul sigur e ok. Eu am facut in ziua 10 histeroscopie, si e si cu anestezie generala. cred ca e bine si la sonohisterografie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andy07 wrote:nu pt monitorizare, pt sonohisterografie :(
Asta e acelasi lucru cu histerosonografie, banuiesc Asta scrie si pe biletul meu de la domnul doctor. Si vad ca e diferenta intre histerosonografie si histerosalpingografie, inteleg ca e mai putin invaziva. Sper sa ajung si eu luna asta. |
|

| aia e. tu in ce zi o faci? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andy07 wrote:aia e. tu in ce zi o faci?
Mi-a zis sa vin intre z8 si z12. Cred ca ma duc in z9. |
|

| ok, deci e bine si a zecea. ma temeam sa nu fie prea apropiata de data ovulatiei. cand am facut HSG anul trecut mi s-a zis ca cel putin 3 zile dupa sa nu am contact. mi-era teama ca voi rata perioada fertila. |
|

| andy07 wrote:ok, deci e bine si a zecea. ma temeam sa nu fie prea apropiata de data ovulatiei. cand am facut HSG anul trecut mi s-a zis ca cel putin 3 zile dupa sa nu am contact. mi-era teama ca voi rata perioada fertila. Tinem pumnii sa iti fie bine!! |
|
|
|