Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Adinuta wrote: In mod normal menstruatia ar trebui sa vina pe 29. Atunci cand fac si beta. Sa de Domnuvsa sarbatorim luni! Dar nu prea imi vine sa mai visez.
Adinuta ,fii optimista. sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ne dai vestea cea mare!! In alta oridine de idei,mi a iesit glicemia 60 si intervalul este 70-100 si ce ceva, ce parere aveti? mi e frica sa nu fac diabet...:( |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Adinuta wrote: Hope nu pune la suflet, daca cineva nu mai intra pe forum inseamna ca nu are nevoie de noi. Punct. Nu e nici prima nici ultima care se supara la sfaturi! Mai era si Adelinuta din tulcea sau nu mai stiu exact nikname-ul. Fete nu au nevoie de noi daca au fugit! Crysyam30 recunosc ca ma cam mananc pielea. Da m-a luat un somn... Cred ca dorm o juma de ora!
Da...imi amintesc si de Adelinuta.. Pacat. Noi vrem doar sa ajutam. In fine.. vorba ta.. daca nu mai au nevoie de noi, nu mai intra pe forum. Simplu. Somn usor! :) |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Eu vreau buton de Like!!! Aveti dreptate, Adinuta si Elena! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| anyta88 wrote:Adinuta ,fii optimista. sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ne dai vestea cea mare!! In alta oridine de idei,mi a iesit glicemia 60 si intervalul este 70-100 si ce ceva, ce parere aveti? mi e frica sa nu fac diabet...:( Anyta, diabet faci cand depasesti valoare maxima. Tu trebuie sa mai mananci dulciuri! |
|

| Chiar ar fi bun un buton de like |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| anyta88 wrote:Adinuta ,fii optimista. sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ne dai vestea cea mare!! In alta oridine de idei,mi a iesit glicemia 60 si intervalul este 70-100 si ce ceva, ce parere aveti? mi e frica sa nu fac diabet...:(
Ce haioasa ai fost ! Diabet faci cand ai glicemia mare, tu o ai mica, iar pana la testul de diabet mai ai de mancat dulciuri, se face intre s24-28. Eu am fost in aceeasi situatie in primele luni glicemia era mica, si aveam mereu o stare de lesin dar cum mancam imi reveneam. Sfatul doctorei a fost sa mananc putin si des, sau sa rontai ceva mereu. |
|

| fetelor, acum am citit un topic: "Ramas Bun Dya" . Este vorba de Dia27? |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| anyta88 wrote:fetelor, acum am citit un topic: "Ramas Bun Dya" . Este vorba de Dia27?
Sper ca nu e ea, era la gravidute,nu? Eu nu gasesc nici linkul catre gravidute... Credeti ca se ascunde de mine? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| ElenaD94 wrote:Corect !!! Toate aspiricile se agita pt Lili si ea doar intra si citeste, dar nu spune nimic, in conditia in care toate fetele ii doresc binele si se intreaba de ea. Urat !! Eu am urmarit-o sa vad daca intra si intra mereu . Dar nu scrie. Lili , fetele intreaba pt ca chiar ii pasa, iar faptul ca te-ai suparat a dat dovada de imaturitate din partea ta , pt ca ce ti-am spus atat eu cat si HOPE au fost simple realitati, nimic jignitor, nimic ofensator, nimic de suparat. Apoi daca erai o femeie cu capul pe umeri ascultai sfaturile ( stiu ca sunt date pentru a nu fi urmate) , caci noi de rau nu te-am invatat !!! Doar fuseram si suntem o familie  ... Ehhh ia sa imi vad eu de treaba mea . Adinuta te am certat si eu in privat si stii parerea mea Cerradia , scumpo, ma rog pt tine la fel ca pt Adinuta, sa va ajute Dzeu. Si astept beta al tau cu aceeasi nerabdare ca pe al Adinutei . Va pup , gagicilor ! Multumesc mult! Sarcina usoara si tie! si sper sa venim cat mai repede la gravidute! |
|

| Adinuta wrote:Sper ca nu e ea, era la gravidute,nu? Eu nu gasesc nici linkul catre gravidute... Credeti ca se ascunde de mine? pai din ce am inteles a nascut prin decembrie. nu reusesc sa gasesc mai multe!! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| anyta88 wrote:Adinuta ,fii optimista. sunt sigura ca o sa fie bine si o sa ne dai vestea cea mare!! In alta oridine de idei,mi a iesit glicemia 60 si intervalul este 70-100 si ce ceva, ce parere aveti? mi e frica sa nu fac diabet...:(
Pai e micuta,poti sa o mai faci..oscileaza de la zi la zi glicemia. Dar nu e cazu sa te panichezi. Pt diabet treb sa fie glicemia peste 100si ceva..si nici atunci nu e diabet neaparat. Eu am aparat acasa si o mai iau uneori.Cateodata am 80,cateodata 110,depinde ce mananc cu cateva ore inainte. Stai linistita ca e in regula. |
|

| Adinuta wrote:Sper ca nu e ea, era la gravidute,nu? Eu nu gasesc nici linkul catre gravidute... Credeti ca se ascunde de mine?
Eu am gasit postarea,se pare ca a murit Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Aveti idee care e cauza? http://forum.7p.ro/ramas-bun-dya.aspx?g=posts&t=17553&find=unread |
|

| Nu cred ca e vorba de Dia27. |
|

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Cerradia iti tin pumnii! Ti-am zis ca o sa pleci la gravidute ca esti in top 3! Iti trimit niste agitate sa iti faca galerie!! Fetelor, sa plecati mai repede la gravidute ca sa urc si eu in top, bine!! Asa poate raman mai repede!! |
|

| HOPE wrote: Nu cred ca e vorba de Dia27.
Nu stiu de cine este vorba exact..dar pacat ca a ramas un bebelus fara mamica si ca ea nu mai poate sa se bucure de el in continuare.Mi se pare cel mai tragic lucru |
|
|
|