Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Miha_ella sunt tare obraznica stiu! Si dormna dr m-ar fi certat la fel, noroc ca nu stie ce prostioare fac. Nu imi pierd speranta pana la beta. La cat de umflata sunt mu pot sa cred decat ca e bebica. |
|
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Adinuta, eu stiu ca pregnil de 10000 unitati se elimina in 10 zile. Daca ai facut numai o doza de 5000, atunci se elimina in 5 zile. |
|
|

| HOPE wrote:Adinuta, eu stiu ca pregnil de 10000 unitati se elimina in 10 zile. Daca ai facut numai o doza de 5000, atunci se elimina in 5 zile. Daa o doza de 5000 pai azi ar fi a 5-a zi. Ups facut duminica la ora 16:00 |
|
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Cerradia sa iti ajute Doamne Doamne sa se prinda bobita si sa ai o sarcina usoara! Adinuta sigur e bebe bine si peste 9 luni asteptam pozeeeee! |
|

| NicoletaNisca wrote:Cerradia sa iti ajute Doamne Doamne sa se prinda bobita si sa ai o sarcina usoara! Adinuta sigur e bebe bine si peste 9 luni asteptam pozeeeee! Voi credeti ca nu va stressz cu poze 9 luni? |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Adinuta wrote: Daa o doza de 5000 pai azi ar fi a 5-a zi. Ups facut duminica la ora 16:00
Eu zic sa nu te mai stresezi ca sigur esti graviduta si il mai stresezi si pe bebe! |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Adinuta nu te grabi.Bulinuta ta creste sigur in burtica. |
|

| jully wrote:...ar o pritena mi-a zis ca a patit cam aceasi chetie...nu a fost pozitiv...si cand a vazut ca nici in urmatoarea luna nu vine cm s-a dus la costrol si asa a aflat de bebe(ei numai dupa o luna jumate i-a fost pozitiv testul)....mi-a zis sa mai stau cateva zile si sa mai fac un test...dar mi-e frica sa nu vad iar negativul.....asa ca va intreb pe voi... un alt raspuns ar fi ca am un job la care ma cam stresez...dar asta nu a fac doar de acum...ci de multe luni si cm tot mi-a fost regulat.
astept cu nerabdare posibilele solutii de la voi....eu simt ca deja o iau razna...desi ar trebuii sa incerc sa nu ma stresez...nu pot... multumesc ca m-am ascultat..
Testul de sarcina al prietenei tale o fi fost defect. Nu are cum sa se pozitiveze numai dupa o luna jumate. Eu nu cred asa ceva.
Nu ai voie sa o iei razna dupa doar 4 luni de incercari ... Noi suntem pe-aici cu ani de incercari si suntem bine, zic eu . Fii calma si ai rabdare, si daca chiar simti ca nu mai rezisti, poti incepe investigatiile, desi mi se pare mult prea devreme. |
|

| Adinuta wrote: Daa o doza de 5000 pai azi ar fi a 5-a zi. Ups facut duminica la ora 16:00
Yuhuuuu...atunci ce se vede la tine pe test, nu e de la pregnil. E bebe!!! Eu asa cred.
Edit: S-a eliminat pregnylul, daca azi e a 5-a zi. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| HOPE wrote:Yuhuuuu...atunci ce se vede la tine pe test, nu e de la pregnil. E bebe!!!  Eu asa cred. Edit: S-a eliminat pregnylul, daca azi e a 5-a zi.
Si eu zic ca e
|
|

| Daca maine mai am stare mai fac unu. Ca-l am in casa. Dar nu promit! Nu stiu daca v-am zis ca l-am facut pe sest sa nu stie al meu. Si maine as face la fel... Dar e acasa ca e weekend! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Adinuta wrote:Daca maine mai am stare mai fac unu. Ca-l am in casa. Dar nu promit! Nu stiu daca v-am zis ca l-am facut pe sest sa nu stie al meu. Si maine as face la fel... Dar e acasa ca e weekend!
Domnita pe tine te mananca pielicica? De ca nu stai matale cumintica? Maine e sambata mai ai putin pana luni!
Edit: chiar daca il faci sunt convinsa ca va fi pozitiv |
|

| FlorentinaC wrote:Din pacate nu a mai dat nici un semn in urma unor mici dispute intre unele aspirici,,,,imi pare rau,sper ca e bine si ii doresc sa aiba sarcina usoara pana la termen Da... Eu i-am spus ca nu a calculat bine varsta sarcinii...doar atat... Sper sa nu se fi suparat pe mine pt. asta. |
|

| HOPE wrote: Da... Eu i-am spus ca nu a calculat bine varsta sarcinii...doar atat... Sper sa nu se fi suparat pe mine pt. asta.
Hope nu pune la suflet, daca cineva nu mai intra pe forum inseamna ca nu are nevoie de noi. Punct. Nu e nici prima nici ultima care se supara la sfaturi! Mai era si Adelinuta din tulcea sau nu mai stiu exact nikname-ul. Fete nu au nevoie de noi daca au fugit! Crysyam30 recunosc ca ma cam mananc pielea. Da m-a luat un somn... Cred ca dorm o juma de ora! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Adinuta wrote: Hope nu pune la suflet, daca cineva nu mai intra pe forum inseamna ca nu are nevoie de noi. Punct. Nu e nici prima nici ultima care se supara la sfaturi! Mai era si Adelinuta din tulcea sau nu mai stiu exact nikname-ul. Fete nu au nevoie de noi daca au fugit! Crysyam30 recunosc ca ma cam mananc pielea. Da m-a luat un somn... Cred ca dorm o juma de ora!
Corect !!! Toate aspiricile se agita pt Lili si ea doar intra si citeste, dar nu spune nimic, in conditia in care toate fetele ii doresc binele si se intreaba de ea. Urat !! Eu am urmarit-o sa vad daca intra si intra mereu . Dar nu scrie. Lili , fetele intreaba pt ca chiar ii pasa, iar faptul ca te-ai suparat a dat dovada de imaturitate din partea ta , pt ca ce ti-am spus atat eu cat si HOPE au fost simple realitati, nimic jignitor, nimic ofensator, nimic de suparat. Apoi daca erai o femeie cu capul pe umeri ascultai sfaturile ( stiu ca sunt date pentru a nu fi urmate) , caci noi de rau nu te-am invatat !!! Doar fuseram si suntem o familie ... Ehhh ia sa imi vad eu de treaba mea .
Adinuta te am certat si eu in privat si stii parerea mea Cerradia , scumpo, ma rog pt tine la fel ca pt Adinuta, sa va ajute Dzeu. Si astept beta al tau cu aceeasi nerabdare ca pe al Adinutei .
Va pup , gagicilor ! |
|
|
|