Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Acum am si eu emotii,cred ca pe luna asta s-au dus sansele sa am bebe! Am ovulat in data de 22, am bebelit dimineata la 7 inainte sa mergem la servici, dar si cu catva zile inainte, doar ca, am facut tampenia tampeniilor sa iau arefamul fix atunci seara la 22, trebuia sa-l iau doar din 23 dar stii naiba ce calcule am facut!Sper totusi sa nu-mi fi distrus arefamul treaba buna :) |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Mire wrote:
Eu totusi n-am inteles o chestie,acum am citit mai cu atentie. Ai spus ca ai menstruatie la 28de zile ..atunci de ce trebuia sa iti vina in Z23?? Testul in Z24 mi se pare mult prea devreme ..daca tu ai ciclu regulat la 28de zile.
Asta nu am inteles nici eu in 23 ?ziua 23 a cm sau data de 23 02,daca e data si azi suntem in 26 sunt 3 zile de intarziere(un test cu prima urina sau mai sigur un beta te lamuresc ) ,daca e ziua 23 a cm mai ai 5 zile pana la cm e devreme testul . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| jully wrote:va multumesc enorm pt raspunsuri....imi oresc foarte mult sa fie bebe... mai astep cateva zile si mai fac unul...daca nu merg la ceva lab.... inca o intrebare...voua dupa cate zile de la intarziere v-au iesit pozitive?
Eu zic ca nu mai arunci banii pe teste.Daca deja ti-a intarziat poti merge la beta linistita.Si asa o sa fii sigura de rezultat. |
|
| Rocsana se referea la data de 23 februarie |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2016 Mesaje: 59
| avand in vedere ca urmeaza sfarsitul de sapt...pt un beta...mai astept pana sapt viitoare... greu va trece....voi incerca din raspteri sa nu ma mai gasesc la..."negativ" si sa raman calma..
|
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Mire fac cinste! Fara discutii! Hai incoace! Fetelor analiza beta se face la 14 zile dupa ovulatie. Nu mai devreme, dar se poate mai tarziu. Eu o fac luni cand sunt fix in a 14 zi. Si fix luni ar trebui sa isi faca aparitia nerusinata de care nu mai scapam! |
|

| Sonya wrote:Acum am si eu emotii,cred ca pe luna asta s-au dus sansele sa am bebe! Am ovulat in data de 22, am bebelit dimineata la 7 inainte sa mergem la servici, dar si cu catva zile inainte, doar ca, am facut tampenia tampeniilor sa iau arefamul fix atunci seara la 22, trebuia sa-l iau doar din 23 dar stii naiba ce calcule am facut!Sper totusi sa nu-mi fi distrus arefamul treaba buna :)
Arefamul este progesteron ,cel mai util in sarcina ,eu am luat la rec dr.Arefam de dinainte de data la care ar fi venit cm (mai exact cu 5 zile inainte )ca atunci am vazut 2 liniute pe test si am fugit cu testul la dr si mi-a dat Arefam ca in cazul in care e bebe sa se fixeze bn,deci nu te panica ca nu are ce sa iti faca rau . |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Cerradia e bine, se odihneste! Bebe e la ea in burtica acum! O sa intrea ea mai tarziu sa ne povesteasca! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2016 Mesaje: 59
| Sonya wrote:Acum am si eu emotii,cred ca pe luna asta s-au dus sansele sa am bebe! Am ovulat in data de 22, am bebelit dimineata la 7 inainte sa mergem la servici, dar si cu catva zile inainte, doar ca, am facut tampenia tampeniilor sa iau arefamul fix atunci seara la 22, trebuia sa-l iau doar din 23 dar stii naiba ce calcule am facut!Sper totusi sa nu-mi fi distrus arefamul treaba buna :)
sonya ce e arefamul? |
|

| Adinuta wrote:Mire fac cinste! Fara discutii! Hai incoace! Fetelor analiza beta se face la 14 zile dupa ovulatie. Nu mai devreme, dar se poate mai tarziu. Eu o fac luni cand sunt fix in a 14 zi. Si fix luni ar trebui sa isi faca aparitia nerusinata de care nu mai scapam!
Sa vi la gravidute luni cu ce faci cinste ca imi faci pofta si sa ramai 9 luni |
|
| Rocsana tu l-ai luat bine, dar eu l-am luat fix cand am ovulat si trebuia luat dupa ovulatie! Acuma asta este, cu Dumnezeu inainte!Sincer asta este prima luna cand ne-am nimerit sa bebelim fix in ziua ovulatiei, si am stricat totul cu arefamul.Dar nu ma stresez pt ca stiu ca tot ce se intampla are un scop,asa ca, am rabdare, no more stress! |
|

| jully wrote:sonya ce e arefamul?
Este progesteron,este utrogestan dar sub alta denumire si alt pret (mai scump ) |
|
| jully wrote:sonya ce e arefamul? Este un progesteron care ajuta la mentinerea sarcinii si la reglarea menstruatiei pt cele care nu o au regulata, adica la 25-32 zile, eu am menstruatia regulata, habar nu am pt ce mi-a prescris medicul arefamul! |
|

| Sonya wrote:Rocsana tu l-ai luat bine, dar eu l-am luat fix cand am ovulat si trebuia luat dupa ovulatie! Acuma asta este, cu Dumnezeu inainte!Sincer asta este prima luna cand ne-am nimerit sa bebelim fix in ziua ovulatiei, si am stricat totul cu arefamul.Dar nu ma stresez pt ca stiu ca tot ce se intampla are un scop,asa ca, am rabdare, no more stress!
Nu stiu sincer daca cu 1 zi inainte afecteaza ,sper ca nu |
|
| sper si eu, dar daca nu se prinde , asta este, luna viitoare vine primavara, si de obicei primavara aduce vesti bune :) |
|
|