Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adinuta wrote: In mod normal menstruatia ar trebui sa vina pe 29. Atunci cand fac si beta. Sa de Domnuvsa sarbatorim luni! Dar nu prea imi vine sa mai visez.
Ba chiar asta trebuie sa faci pana luni: sa visezi! Eu cred ca te-ai dezumflat degeaba! Tu ai fi vrut sa vezi 2 linii de intensitate egala, dar e destul de devreme! Parca tin minte ca si la anyta88 a fost asa, cu teste slab pozitive la inceput si dupa ..... un beta frumos! Noi toate am ramas cu socul tras dupa testele fals pozitive ale lu' Mire! De aici vine atata neincredere. |
|
| Ce stiti de cerradia? Cand are programat transferul? Sau a fost deja? |
|
| stelutza wrote:buna dimineata si eu ma gandeam ca va dau vesti bune din contra au venit uratii deocamdata o picatura dar cred ca o sa vina in cursul zilei mai abundent ,luna asta am facut din nou investigatii ovulatia a fost folicul spart test post coital la mine bun ca nu ii omor doar ma gandeam ca va fi unul istet si se va prinde!asa ca din nou in forta sa vedem ce mai trebuie sa facem daca in cateva luni nu apare sarcina cred ca facem inseminare deja se fac 2 ani de incercari Stelutza, luna asta cam mergem impreuna! Is cu o zi inaintea ta! Ai CM regulat? Nu mai tin minte daca ai zis: sotul si-a facut si el analizele de rigoare? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2016 Mesaje: 59
| buna fetelor, de cateva zile tot va citesc....sperand ca voi gasi un rasp pt problema mea....dar momentan sunt intre 2 extreme....si o dau deja in paranoia....asa ca as vrea sa va povestesc, iar voi sa-mi speneti din experienta voaastra care ar fi rezultatul..
de 4 luni incercam la bebe, dar niciodata pana luna asta nu s-a nimerit sa incercam in ziua cea mare... in tot acest timp mi-am momitorizat cm cu o aplicatie...si am cm o data la 28 zile..adica regulat luna asta am devenit mai seriosi si am prins si ovulatia(dupa spusele calendarulu). in 23 trebuia sa-mi vina...dar nu a venit....aveam simtome mestruale ca de obicei...sani sensibili, dureri de burta,balonare, dureri de spate...picioare amortite...oboseala.. ieri adica 25 trebuia sa fie ultima zi...(atat ma tine pe mine ...3 zile) dar nu a venit...in tot acest timp aveam simptome ca si cum as fi... azi am mai ramas doar cu sanii sensibili.. in 24 ...bucuroasa ca am o zi intarziere mi-am facut test...negativ...dezamagirea a fost mare....ar o pritena mi-a zis ca a patit cam aceasi chetie...nu a fost pozitiv...si cand a vazut ca nici in urmatoarea luna nu vine cm s-a dus la costrol si asa a aflat de bebe(ei numai dupa o luna jumate i-a fost pozitiv testul)....mi-a zis sa mai stau cateva zile si sa mai fac un test...dar mi-e frica sa nu vad iar negativul.....asa ca va intreb pe voi... un alt raspuns ar fi ca am un job la care ma cam stresez...dar asta nu a fac doar de acum...ci de multe luni si cm tot mi-a fost regulat.
astept cu nerabdare posibilele solutii de la voi....eu simt ca deja o iau razna...desi ar trebuii sa incerc sa nu ma stresez...nu pot... multumesc ca m-am ascultat.. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| jully wrote:buna fetelor, de cateva zile tot va citesc....sperand ca voi gasi un rasp pt problema mea....dar momentan sunt intre 2 extreme....si o dau deja in paranoia....asa ca as vrea sa va povestesc, iar voi sa-mi speneti din experienta voaastra care ar fi rezultatul..
de 4 luni incercam la bebe, dar niciodata pana luna asta nu s-a nimerit sa incercam in ziua cea mare... in tot acest timp mi-am momitorizat cm cu o aplicatie...si am cm o data la 28 zile..adica regulat luna asta am devenit mai seriosi si am prins si ovulatia(dupa spusele calendarulu). in 23 trebuia sa-mi vina...dar nu a venit....aveam simtome mestruale ca de obicei...sani sensibili, dureri de burta,balonare, dureri de spate...picioare amortite...oboseala.. ieri adica 25 trebuia sa fie ultima zi...(atat ma tine pe mine ...3 zile) dar nu a venit...in tot acest timp aveam simptome ca si cum as fi... azi am mai ramas doar cu sanii sensibili.. in 24 ...bucuroasa ca am o zi intarziere mi-am facut test...negativ...dezamagirea a fost mare....ar o pritena mi-a zis ca a patit cam aceasi chetie...nu a fost pozitiv...si cand a vazut ca nici in urmatoarea luna nu vine cm s-a dus la costrol si asa a aflat de bebe(ei numai dupa o luna jumate i-a fost pozitiv testul)....mi-a zis sa mai stau cateva zile si sa mai fac un test...dar mi-e frica sa nu vad iar negativul.....asa ca va intreb pe voi... un alt raspuns ar fi ca am un job la care ma cam stresez...dar asta nu a fac doar de acum...ci de multe luni si cm tot mi-a fost regulat.
astept cu nerabdare posibilele solutii de la voi....eu simt ca deja o iau razna...desi ar trebuii sa incerc sa nu ma stresez...nu pot... multumesc ca m-am ascultat.. Mai asteapta cateva zile si repeta testul de sarcina, uneori se pozitivizeasa mai greu. Dupa simptomele pe care le ai sunt sanse destul de mari sa fie bebe, ar trebui sa fii relaxata pt ca stresul nu ajuta deloc!Nu ai de ce sa fii dezamagita, 4 luni nu e mult de cand incerci. Teste au cel mai bun rezultat dupa o sapt de intarziere. 3 zile e destul de putin |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Jully, sfatul meu e sa nu incerci sa ramai insarcinata cat esti stresata. cat despre motivul intarzierii poate fi orice, de la sarcina pana la nimic, sa stii ca uneori corpul isi modifica ritmul, nu suntem robotei.. iti doresc calm, intelepciune si succes in a deveni mamica! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| jully wrote:buna fetelor, de cateva zile tot va citesc....sperand ca voi gasi un rasp pt problema mea....dar momentan sunt intre 2 extreme....si o dau deja in paranoia....asa ca as vrea sa va povestesc, iar voi sa-mi speneti din experienta voaastra care ar fi rezultatul..
astept cu nerabdare posibilele solutii de la voi....eu simt ca deja o iau razna...desi ar trebuii sa incerc sa nu ma stresez...nu pot... multumesc ca m-am ascultat..
Daca ti-e frica de teste ca nu sunt f sigure,mergi fuguta si fa un beta hcg ..e doar 40de lei.Dimineata inainte sa pleci la munca te opresti acolo si seara deja il ai pe mail. Eu zic ca e bebe si nu a iesit atunci testul pt ca era prea devreme. Succes! Sa ne tii la curent! |
|
| Dar nu e putin cam devreme pt beta? Abia 3 zile a intarziat menstra! |
|

astept cu nerabdare posibilele solutii de la voi....eu simt ca deja o iau razna...desi ar trebuii sa incerc sa nu ma stresez...nu pot... multumesc ca m-am ascultat..
Eu totusi n-am inteles o chestie,acum am citit mai cu atentie. Ai spus ca ai menstruatie la 28de zile ..atunci de ce trebuia sa iti vina in Z23?? Testul in Z24 mi se pare mult prea devreme ..daca tu ai ciclu regulat la 28de zile. |
|
| va multumesc enorm pt raspunsuri....imi oresc foarte mult sa fie bebe... mai astep cateva zile si mai fac unul...daca nu merg la ceva lab.... inca o intrebare...voua dupa cate zile de la intarziere v-au iesit pozitive? |
|
| se referea la data de 23 februarie, nu in z23 |
|
| jully wrote:va multumesc enorm pt raspunsuri....imi oresc foarte mult sa fie bebe... mai astep cateva zile si mai fac unul...daca nu merg la ceva lab.... inca o intrebare...voua dupa cate zile de la intarziere v-au iesit pozitive? Iubita mea, noua inca nu ne-au iesit pozitive :( |
|

| Sonya wrote:se referea la data de 23 februarie, nu in z23
Ahhh era apropierea prea mare si n-am realizat.. |
|
| Mire wrote:
Eu totusi n-am inteles o chestie,acum am citit mai cu atentie. Ai spus ca ai menstruatie la 28de zile ..atunci de ce trebuia sa iti vina in Z23?? Testul in Z24 mi se pare mult prea devreme ..daca tu ai ciclu regulat la 28de zile.
pt ca in ian am avut cm in data de 26 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Jully, eu am facut primul test la 8 zile de intarziere , a fost un surecheck si s-a pozitivat bine. pana sa fac testul am stat linistita, fara stress sau agitatie, am asteptat: ori rosu, ori roz (liniutele la test) succes, poti face hcg daca nu ai rabdare, si sa repeti la 48 ore. |
|
|
|