Clubul aspirantelor - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy gya
Scris: Tuesday, March 1, 2016 4:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
coeur iloveyou hearts Dragele mele acum am venit de la munca si sunt praf de obosita caci dupa o saptamana de concediu e tare greu sa incepi din nou...Vreau sa va urez un 1 martie fericit si o primavara cu multe realizari mami de fetita boy flower flowers floare3
Azi am impresia caci se repeta povestea de acum un an,poate e o pura coincidenta sau poate e ceva ,de vreo 3 ore ma doare burta,io ii zic durere dar nu prea e durere sunt ca niste strangeri,intepaturi parca imi umbla cineva pe acolo,le-am simtit sub buric dar si stomacul parca am senzatia de gol de stangere ca atunci cand te doare de foame...am fost la baie de cateva ori am zis ca poate ma scapa,nimic nu e asta,am venit acasa am mancat un sandwis desi nu imi este foame poate se potoleste nimic....tot ma deranjeaza ceva prin burta....cred ca o iau eu razna pur si simplu..banghead banghead
Acum un an in ziua in care eu presupun ca a fost implantarea m-am trezit din somn cu aceeasi durere de stomac,ma strangea si simteam ca sapa ceva acolo dar spre deosebire de acum aveam si arsuri si imediat dupa vreo 2 ore de la senzatiile alea am inceput sa am spotting....Doar Dumnezeu stie ce se intampla,dar mie imi place sa cred ca va fi bine...va pupacesc
Flore
Scris: Tuesday, March 1, 2016 5:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2015
Buna dimineata si o primavara plina de teste pozitive va doresc!!!dance coeur chitara hearts
Sunt curioasa care v a primi azi un martisor cu ochisori??Hilar
Crissy
Scris: Tuesday, March 1, 2016 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
O primavara frumoasa si cu multe teste pozitive! hearts

Crissy attached the following image(s):
agfd.jpg

Teoftici
Scris: Tuesday, March 1, 2016 7:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
Buna dimineata aspirici! O primavara minunata plina de barzute si liniute duble! Sa ne dea Dumnezeu sanatate sa ne putem bucura de viata, de sotii nostri minunati, de oamenii dragi din viata nostra si de bebelasii mult doriti!
Eu am visat noaptea trecuta ca aveam o fetita frumusica foc si era si cumintica...poate cum m-am rugat pentru voi aseara, in special pentru Adinuta si pentru Cerradia...
Iuliana-Monica
Scris: Tuesday, March 1, 2016 7:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2015
Buna diminea?a!!! O primavara frumoasa plina de bucuriidance si iubirehearts!!!!dance
Adinuta
Scris: Tuesday, March 1, 2016 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
La multi ani de 1 martie! Multumesc din suflet pt incurajari! Eu incerc sa stau cuminte azi si maine merg iar la beta tot la clinica. E irelevant sa o fac in alta parte. Ieri m-a tot injunghiat scrurt si ascutit in burtica, nu stiu daca e de bine sau rau. Am luat nospa, am pus 2 ovule si m-a lasat durerea. Am dormit pe reprize asta noapte cu gandul la bebe. Important e ca nu sangerez. Si ma rog sa se dubleze beta maine. Va pup pe toate si o zi minunata sa aveti! computerlove
Miha_Ella
Scris: Tuesday, March 1, 2016 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
O primavara frumoasa va doresc dragele mele si sa vina barza cat mai curand caci tare mult o asteptam!computerlove
Flore
Scris: Tuesday, March 1, 2016 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Teoftici wrote:
Buna dimineata aspirici! O primavara minunata plina de barzute si liniute duble! Sa ne dea Dumnezeu sanatate sa ne putem bucura de viata, de sotii nostri minunati, de oamenii dragi din viata nostra si de bebelasii mult doriti!
Eu am visat noaptea trecuta ca aveam o fetita frumusica foc si era si cumintica...poate cum m-am rugat pentru voi aseara, in special pentru Adinuta si pentru Cerradia...

He he o fi vreun vis premonitoriu,cine stie,,,,,Doamne ajuta!Cheek Kiss
crysyam30
Scris: Tuesday, March 1, 2016 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 12/11/2015
La multi ani de 1 martie fetelor!!! Sa aveti o primavara minunata si un martisor cu ochisori!!!
Alina_N
Scris: Tuesday, March 1, 2016 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 8/5/2015
Buna dimineata fete frumoase!sa aveti o primavara frumoasa plina de teste pozitive!

Nu am mai intrat de vineri pe forum,dar o sa recuperez cat de curand ce ati scris.

campfire flower floare3 flowers
Sonya
Scris: Tuesday, March 1, 2016 9:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
georgy gya wrote:
coeur iloveyou hearts Dragele mele acum am venit de la munca si sunt praf de obosita caci dupa o saptamana de concediu e tare greu sa incepi din nou...Vreau sa va urez un 1 martie fericit si o primavara cu multe realizari mami de fetita boy flower flowers floare3
Azi am impresia caci se repeta povestea de acum un an,poate e o pura coincidenta sau poate e ceva ,de vreo 3 ore ma doare burta,io ii zic durere dar nu prea e durere sunt ca niste strangeri,intepaturi parca imi umbla cineva pe acolo,le-am simtit sub buric dar si stomacul parca am senzatia de gol de stangere ca atunci cand te doare de foame...am fost la baie de cateva ori am zis ca poate ma scapa,nimic nu e asta,am venit acasa am mancat un sandwis desi nu imi este foame poate se potoleste nimic....tot ma deranjeaza ceva prin burta....cred ca o iau eu razna pur si simplu..banghead banghead
Acum un an in ziua in care eu presupun ca a fost implantarea m-am trezit din somn cu aceeasi durere de stomac,ma strangea si simteam ca sapa ceva acolo dar spre deosebire de acum aveam si arsuri si imediat dupa vreo 2 ore de la senzatiile alea am inceput sa am spotting....Doar Dumnezeu stie ce se intampla,dar mie imi place sa cred ca va fi bine...va pupacesc

Multumim,o primavara frumoasa si plina de realizari si vesi bune iti doresc si eu tie. Si eu m-am trezit azinoapte din somn cu arsuri la stomac. Se manifesta asa implantarea oare?Au trecut 8 zile de la ovulatie. Am baut si lapte aseara,ma gandeam ca de la el am arsuri.
MamicaAspiranta
Scris: Tuesday, March 1, 2016 9:16 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Neata fetelor! DistanceKiss La multi ani pentru 1 martie, sa ne aduca primavara numai bucurii!
Va las o poza cu martisoarele pe care le-am facut pentru doamnele din familia mea topai
Sa aveti o zi frumoasa! Cheek Kiss

MamicaAspiranta attached the following image(s):
12767292_10153960506891624_1014106432_n.jpg

Sonya
Scris: Tuesday, March 1, 2016 9:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Sunt superbe martisoarele, mai ales cel cu chitara, e bestial. Esti talentata. Sa faci si pt noi toate unul cu bebe :) Pupici, o primavara frumoasa va doresc fetelor! Si va multumesc ca m-ati primit in gasca voastra si ca ma ajutati atunci cand am nelamuriri. Sunteti minunate toate!Si intelepte foc!
NicoN
Scris: Tuesday, March 1, 2016 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
albinita floare3 La multi ani fetelor si o primavara minunata cu 2 liniute si bebe in burtica!!!
Va pup si va imbratisez!!! Sunteti minunate toate!!!computerlove grup flowers flower boy mami de fetita

NicoN attached the following image(s):
fb_img_1456816972441.jpg

Dea
Scris: Tuesday, March 1, 2016 10:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
floare3 Calde urari de primavara a implinirilor!!
Sa fiti sanatoase si sa primiti darul mult asteptatfloare3
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.