Clubul aspirantelor - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Flore
Scris: Friday, February 26, 2016 1:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2015
Rocsana wrote:
Fetelor ce mei stiti de Lili ?,aici nu am vazut sa mai fi scris ceva si nici la gravidute nu este ,nu stiu cum sa dau de ea .

Din pacate nu a mai dat nici un semn in urma unor mici dispute intre unele aspirici,,,,imi pare rau,sper ca e bine si ii doresc sa aiba sarcina usoara pana la termenBuddy1
carlita
Scris: Friday, February 26, 2016 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
FlorentinaC wrote:

Din pacate nu a mai dat nici un semn in urma unor mici dispute intre unele aspirici,,,,imi pare rau,sper ca e bine si ii doresc sa aiba sarcina usoara pana la termenBuddy1

Lili Eu nu este din Galati? Nu stii la ce medic mergea? Poate va gasiti intamplator, pe la vreo usa de cabinet!
Flore
Scris: Friday, February 26, 2016 1:39 PM
Nivel

carlita wrote:

Lili Eu nu este din Galati? Nu stii la ce medic mergea? Poate va gasiti intamplator, pe la vreo usa de cabinet!

Este din Galati dar locuieste la Ploiesti,,,,Boredom
Adinuta
Scris: Friday, February 26, 2016 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Lili mergea la medicul Tutunaru! Sper ca e bine!
Rocsana fac cinste cu o praji si un ceai ca la gravide nu merge cu alt ceva! hohot
stelutza
Scris: Friday, February 26, 2016 1:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
carlita wrote:

Stelutza, luna asta cam mergem impreuna! Is cu o zi inaintea ta! Lol Ai CM regulat? Nu mai tin minte daca ai zis: sotul si-a facut si el analizele de rigoare?
da am un cm regulat si sotul are facut si el analiza in 2014 sia au iesit bune cred ca el o sa mai repete ca am schimbat si medicul si fiecare medic cu metoda lui!
Miha_Ella
Scris: Friday, February 26, 2016 2:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/14/2015
Adina draga mea...ma enervezi! te bat! de ce nu poti tu sa stai linistita,sa te relaxezi si sa il lasi pe bebe sa stea la caldurica 9 luni? nu iti mai fa gansuri aiurea, caci tu esti graviduta!!! sunt sigura de chestea asta! pana nu vezi beta nu te mai stresa ca i faci rau lu bebe! nu mai fa teste! da-le incolo! pana luni nu mai e mult! hai te pup si asteptam sa ne faci cinste! Cheek Kiss
cerradia
Scris: Friday, February 26, 2016 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune! computerlove pe Adinuta am certat o in privat. Argue
Flore
Scris: Friday, February 26, 2016 3:07 PM
Nivel

cerradia wrote:
Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune! computerlove pe Adinuta am certat o in privat. Argue

Ma bucur ca ai venit cu vesti bune!Felicitari!!!coeur
Alexa001
Scris: Friday, February 26, 2016 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Cerradia, cat ma bucur pentru tineeeee ! computerlove
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat, si peste 9 luni sa iti tii minunea in brate ! hearts
Miha_Ella
Scris: Friday, February 26, 2016 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
cerradia wrote:

Ma bucur pt tine!acum stai limistita..nu te agita ca Adinuta!asteapta beta@Cheek Kiss
crysyam30
Scris: Friday, February 26, 2016 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 12/11/2015
cerradia wrote:

Felicitari!!! yes Sa fie sanatoasa bobita si lipicioasa!!!Hands
carlita
Scris: Friday, February 26, 2016 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Felicitari, cerradia! Sa fie intr-un ceas bun! Cheek Kiss
Sa nu spui ca faci beta pe 8 martie!?! Lol
Mire
Scris: Friday, February 26, 2016 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
cerradia wrote:

Succes!! sa va ajute Dumnezeu ..pe el sa se faca mare hearts si pe tine sa ai grija de minune hearts
Crissy
Scris: Friday, February 26, 2016 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
cerradia wrote:

Felicitari, sa creasca bobita mare si sa stea la caldurica 9 luni!Cheek Kiss
cerradia
Scris: Friday, February 26, 2016 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Multumesc fetelor! Sunteti minunate si va doresc la toate sa vina bebele cat mai repede. Beta il fac pe 10 martie. computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.