|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Rocsana wrote:Fetelor ce mei stiti de Lili ?,aici nu am vazut sa mai fi scris ceva si nici la gravidute nu este ,nu stiu cum sa dau de ea . Din pacate nu a mai dat nici un semn in urma unor mici dispute intre unele aspirici,,,,imi pare rau,sper ca e bine si ii doresc sa aiba sarcina usoara pana la termen |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| FlorentinaC wrote:Din pacate nu a mai dat nici un semn in urma unor mici dispute intre unele aspirici,,,,imi pare rau,sper ca e bine si ii doresc sa aiba sarcina usoara pana la termen Lili Eu nu este din Galati? Nu stii la ce medic mergea? Poate va gasiti intamplator, pe la vreo usa de cabinet! |

| carlita wrote: Lili Eu nu este din Galati? Nu stii la ce medic mergea? Poate va gasiti intamplator, pe la vreo usa de cabinet!
Este din Galati dar locuieste la Ploiesti,,,, |

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Lili mergea la medicul Tutunaru! Sper ca e bine! Rocsana fac cinste cu o praji si un ceai ca la gravide nu merge cu alt ceva!  |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| carlita wrote:Stelutza, luna asta cam mergem impreuna! Is cu o zi inaintea ta!  Ai CM regulat? Nu mai tin minte daca ai zis: sotul si-a facut si el analizele de rigoare? da am un cm regulat si sotul are facut si el analiza in 2014 sia au iesit bune cred ca el o sa mai repete ca am schimbat si medicul si fiecare medic cu metoda lui! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Adina draga mea...ma enervezi! te bat! de ce nu poti tu sa stai linistita,sa te relaxezi si sa il lasi pe bebe sa stea la caldurica 9 luni? nu iti mai fa gansuri aiurea, caci tu esti graviduta!!! sunt sigura de chestea asta! pana nu vezi beta nu te mai stresa ca i faci rau lu bebe! nu mai fa teste! da-le incolo! pana luni nu mai e mult! hai te pup si asteptam sa ne faci cinste! |
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune! pe Adinuta am certat o in privat. |

| cerradia wrote:Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune!  pe Adinuta am certat o in privat. Ma bucur ca ai venit cu vesti bune!Felicitari!!! |

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Cerradia, cat ma bucur pentru tineeeee ! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat, si peste 9 luni sa iti tii minunea in brate ! |
|
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| cerradia wrote:Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune!  pe Adinuta am certat o in privat. Ma bucur pt tine!acum stai limistita..nu te agita ca Adinuta!asteapta beta@ |
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| cerradia wrote:Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune!  pe Adinuta am certat o in privat.
Felicitari!!! Sa fie sanatoasa bobita si lipicioasa!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, cerradia! Sa fie intr-un ceas bun! Sa nu spui ca faci beta pe 8 martie!?! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| cerradia wrote:Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune!  pe Adinuta am certat o in privat.
Succes!! sa va ajute Dumnezeu ..pe el sa se faca mare si pe tine sa ai grija de minune |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| cerradia wrote:Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune!  pe Adinuta am certat o in privat. Felicitari, sa creasca bobita mare si sa stea la caldurica 9 luni! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Multumesc fetelor! Sunteti minunate si va doresc la toate sa vina bebele cat mai repede. Beta il fac pe 10 martie. |
|
|