Clubul aspirantelor - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Saturday, February 20, 2016 5:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
[img]Mutumesc. Adinuta iti pastrez un loc cu mare drag si va astept pe toate la burtici.
Nu gasesc unde scrie attach. Am apasat pe tot ce e pe acolo ?i nimic.
Miha_Ella
Scris: Saturday, February 20, 2016 5:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/14/2015
bby88 wrote:
Neata fetelorCheek Kiss

Imi pare rau pentru testele negative..Sper sa vina mai repede si ziua cand vom vedea toate dublu.
Eu ieri am facut HSG si desi a iesit ca am ambele trompe permeabile si totul e bine sunt tot mai dezorientata..Interventia a fost dureroasa rau dar a trecut repede..dr care mi-a facut-o a zis ca totusi substanta a patruns foarte greu in trompe mai ales in stanga unde aproape ca nu vroia aproape deloc dar am strans din dinti, a insistat si a trecut. Acum sunt intre ciocan si nicovalaNuStiu doctora care a facut investigatia mi-a zis sa prestez de luna asta ca sunt sanse mari acum dupa ce a trecut substanta.. Medicul meu mi-a zis sa nu mai fac nimic luna asta si luna viitoare sa facem direct inseminare ca nu are rost sa mai incerc natural acum ca stiu ca toate sunt bune si ca poate e la el o problema cu gigeii (desi are spermograma facuta de 2 ori si rezultatele au fost bune).. luna trecuta imi spusese altceva...sa incerc si natural in luna cu hsg ca nu or sa fie probleme. nu stiu cum sa mai fac...as face inseminare si azi daca as putea si daca as sti ca de asta am nevoie, dar am o banuiala ca el ma impinge spre asta ca sa mai faca niste bani...mai ales ca eu am insistat sa fac hsg.. el vroia sa o facem asa inseminarea fara analize.
Voua vi s-a zis sa faceti pauza in luna cu hsg-ul? Eu urmeaza zilele astea sa ovulez...adica iar ar fi de bine..nu am facut nicio stimulare si ieri aveam folicul de 19mm si endo de 9mm.. Cred ca o sa iau o pauza de la tot...si peste cateva luni voi merge in bucuresti la alt medic sa vad ce mai e de facut si daca e cazul facem orice.

V-am ametit de tot...imi pare rau.
Sa aveti weekend frumoscomputerlove

Cand am cacut HSG si ginecologul si radiologul au zis sa incerc din acea luna ca sansele sunt mult mai mari!dar eu neavand o trompa am ovulat fix pe acea parte!eu zic sa nu ratezi ocazia si sa incerci!nu are ce rau sa se intample!
Miha_Ella
Scris: Saturday, February 20, 2016 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
anyta88 wrote:
abia ce a venit de la medic. se vede sarcina, are aproximativ 5 spatamni:D:020:

Felicitaaaaaari!acum sa nu te mai stresezi!trimite si la noi barza!newclap
Sin
Scris: Saturday, February 20, 2016 5:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Aspirici, astazi am vazut prima barza pe anul acesta! Alba si frumoasa! Sper sa nu raman doar cu vazutul. Sotul meu a vazut-o primul si i-am urat sa aiba el parte de ea. Si m-am gandit si la noi toate. Va trimit si voua cate o "pana" de la ea, ca asa frumoasa era!!! love Hands

anyta88, felicitari pt bobita! Multa sanatate si caldurica in burtica!
bby88
Scris: Saturday, February 20, 2016 5:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Miha_Ella wrote:

Cand am cacut HSG si ginecologul si radiologul au zis sa incerc din acea luna ca sansele sunt mult mai mari!dar eu neavand o trompa am ovulat fix pe acea parte!eu zic sa nu ratezi ocazia si sa incerci!nu are ce rau sa se intample!

Mul?umesc.. M-am mai lini?tit si eu si cred ca ma pun pe treaba. Sper sa nu fie probleme.. Cred ca azi sau mâine ovulez.

Ceradia majoreta î?i ?in pumnii sa fugi la gravidu?a de mâna cu Adinuta
Mire
Scris: Saturday, February 20, 2016 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Fetelor,am dat de un ardei "gravid"Lol radeam cu sotu..ii ziceam macar ardeiul sa fie,si o sa il urmez si euLol hearts

Mire attached the following image(s):
image.jpegimage.jpeg

stefy.any
Scris: Saturday, February 20, 2016 6:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Buna fetelor! Eu declar ziua 2! Asta este...mergem inainte!

Felicitari Anyta! Trimite-ne si noua praf de pe burtica!
Va pup pe toate!
Adinuta
Scris: Saturday, February 20, 2016 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Mire wrote:
Fetelor,am dat de un ardei "gravid"Lol radeam cu sotu..ii ziceam macar ardeiul sa fie,si o sa il urmez si euLol hearts

Mire ce ma faci sa rad! Toata saptamana trecuta am gasit ardei gravid. Si ii trimiteam cerradiei pe whatsaap pozicile. Lol
Sincer cred ca nu ne "vindecam" pana nu simtim puiul in burtica!
Nu pot sa le urc pozele ca tel meu face fotografii prea mari. 😂
cerradia
Scris: Saturday, February 20, 2016 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Adinuta wrote:

Mire ce ma faci sa rad! Toata saptamana trecuta am gasit ardei gravid. Si ii trimiteam cerradiei pe whatsaap pozicile. Lol
Sincer cred ca nu ne "vindecam" pana nu simtim puiul in burtica!
Nu pot sa le urc pozele ca tel meu face fotografii prea mari. ??
Am incarcat eu un ardei gravid, primit de la Adinuta. topai

cerradia attached the following image(s):
image.jpg

Amalia1982
Scris: Saturday, February 20, 2016 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2015
Adinuta wrote:

Amalia imi pare rau ca ai ajuns la Albu si nu ai fost multumita. Noi am spus aici in cateva posturi ca asa e el, aglomerat si dezinteresat. Sper sa reusesti sa te reglezi. Daca ti-e comod sa vii la Bucuresti iti recomand medicul meu de la gynera, nu am nimic ce sa ii reprosez.

Adinuta sunt din Bucuresti. Cum se numeste dr tau?
Mire
Scris: Saturday, February 20, 2016 7:10 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
cerradia wrote:
Am incarcat eu un ardei gravid, primit de la Adinuta. topai

Haha..eu am luat 4,si dar asta era "gravid"newclap hearts e f draguttt
Adinuta
Scris: Saturday, February 20, 2016 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Amalia1982 wrote:

Adinuta sunt din Bucuresti. Cum se numeste dr tau?

Ionela Anghelescu si e absolut divina.
Amalia1982
Scris: Saturday, February 20, 2016 7:14 PM
Nivel

maryella77 wrote:
Amalia doctorul Albu are dreptate sa te trimita la endocrinolog.Chiar daca nu te duci la sotia lui, gaseste un endocrinolog bun pe infertilitate in Bucuresti si o sa fie bine.Trebuie sa ti se regleze ciclu inainte de toate si un endocrinolog citeste altfel analizele decat un ginecolog.
Alexandra f frumos martisor; esti talentata;
spermogramele corecte sunt cele facute la clinici de fertilitate de catre embriologi;
felicitari anyta! Sarcina usoara si binecuvantata in continuare!

Am zis ca o sa citesc, o sa ma interesez si o sa caut mai multe referinte despre dr pana sa ma duc la altii. I-am zis daca e cazul sa fac AMH-ul avand in vedere ca nu l-am facut pana acum. Si s-a simtit ofensat cred pt ca mi-a zis ca daca le stiu eu pe toate de ce am venit la el...chiar nu mi-a placut atitudinea lui la ultima programare, asta dupa ce la prima am fost chiar incantata...
Amalia1982
Scris: Saturday, February 20, 2016 7:14 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Ionela Anghelescu si e absolut divina.

Merci mult Cheek Kiss
carlita
Scris: Saturday, February 20, 2016 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Anyta, te-ai stresat degeaba! Bine ca ai vazut acum bobita si te-ai linistit.
Sapt.viitoare mai sunt fete la testare: Nicoleta, Alexandra, patty. Mai asteptam vesti bune.topai topai topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.