Clubul aspirantelor - 44
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, February 11, 2016 6:03 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici DistanceKiss

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. Luizika27
2. Cerradia
3. Adinuta
4. Andreina
5. Stelutza
6. FlorentinaC
7. Anyta88
8. Danielaadriana
9. HOPE
10. Georgy Gya
11. Miracle
12. Mya28
13. Adelinuta
14. Miha_Ella
15. Stelutza
16. Carmen Daniela
17. Crissy
18. m0ndream
19. Andy07
20. stefy.any
21. Amalia1982
22. Lili_Eu
23. NicoletaNisca
24. BiancaS
25. AlexandraDusa
26. Alexa001
27. Mikipop
28. Pisicutza_14
29. Crysyam30
30. Mire
31. MitranAndreea
32. Alina_N
33. Sin

Ultima actualizare: 11.02.2016

img
Anelise
Scris: Thursday, February 11, 2016 6:07 AM
Nivel

Ca de obicei, va rugam sa ne ajutati putin la refacerea listutei - daca sunt aspirici sau burtici noi... pupici
Sin
Scris: Thursday, February 11, 2016 6:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Anelise wrote:
Ca de obicei, va rugam sa ne ajutati putin la refacerea listutei - daca sunt aspirici sau burtici noi... pupici

Da! Prezent!!!

Edit: Iar anyta88 si Lili Eu sunt gravidute cu acte in regula. Mai completeaza fetele lista.
Anelise
Scris: Thursday, February 11, 2016 6:31 AM
Nivel

Sin wrote:

Da! Prezent!!!

Rezolvat! thumright
Sin
Scris: Thursday, February 11, 2016 6:32 AM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2015
Anelise wrote:

Rezolvat! thumright

Multumesc!
Mire
Scris: Thursday, February 11, 2016 7:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Buna dimineata!!Multumim ptr casuta noua!bnewclap hearts campfire
MamicaAspiranta
Scris: Thursday, February 11, 2016 7:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Anelise wrote:

Multumim pentru casuta noua! pupici Si Dea s-a mutat la gravidute.
Anelise
Scris: Thursday, February 11, 2016 7:46 AM
Nivel

Sin, Mire, Alexandra, cu placere si multumesc pentru ajutor! computerlove
andreea88
Scris: Thursday, February 11, 2016 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2016
Si io si io in casuta noua.io mai stau cateva zile sapoi sper sa plecDistanceKiss
Crissy
Scris: Thursday, February 11, 2016 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Multumim pentru casuta Cheek Kiss ! Andreina s-a mutat la mamici din cate am vazut eu ras si Teoftici e aspirica noua

Haideti fetelor ca se strang randurile Hilar
MamicaAspiranta
Scris: Thursday, February 11, 2016 8:02 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Neata fetelor! DistanceKiss Ce frumos ati povestit ieri Cheek Kiss
Si eu am 27 de ani ( sotul la fel ), in doua luni fac 28, si am inceput sa ne gandim la bebe imediat dupa nunta, in 2014. Noi am inceput "proiectul" in octombrie 2014, doar ca am
inceput sa ovulez destul de tarziu, la final de ianuarie 2015 pale Mama lor de anticonceptionale..
Acum am ajuns la 59kg, la 1.73, si ma simt destul de bine asa. Mult timp nu am despasit 49-50 si la inaltimea mea, aratam cam ciudat :)) tata mi-a zis mereu Olive ( dupa Olive din Popeye marinarul :)) ). Am picioare cam lungi si arata rau fara ceva pe ele Lol
La primul meu control ginecologic, in liceu, doctorita mi-a zis ca am uter retrovers si ca va fi destul de greu sa fac copii. Acelasi diagnostic s-a mentinut pana prin anul 3 de facultate, cand si-a revenit Lol
Am mai avut tot in liceu o lama de lichid pe unul din ovare, care imi cauza dureri teribile la menstruatie, pe care le potoleam doar cu injectii cu algocalmin.
Acum sunt bine sanatoasa, am analize foarte bune, si la secretii si la sange, endomentrul in perioada ovulatiei e optim ( 10mm ), foliculi dominanti de cel putin 21 si cu toate astea, inca nu se intampla minunea sic Ce-i drept, nu am ajuns inca la hormonale, eu suspectez un nivel scazut de progesteron. Si asteptam sa ajunga si sotul la spermograma si spermocultura, sa vedem ce mai aflam si acolo topai
Sunt insa convinsa ca prind barza anul asta, simt eu firstprize Trebuie sa avem incredere ca minunea se va intamplacampfire Va pup, o zi minunata sa aveti!DistanceKiss
Miha_Ella
Scris: Thursday, February 11, 2016 8:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/14/2015
Multumim pt noua casuta!speram ca aceasta sa fie cu mai mult noroc si sa plecam mult mai multe la gravidute!Cheek Kiss
Adinuta
Scris: Thursday, February 11, 2016 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Cerradia...ai vazut suntem aproape in top. Luna asta lasam locurile libere. topai

FlorentinaC Ca sa te incurajez. Putea descoperi ceva mai grav. Asta e o nimica toata. BIne ca nu ai endometrioza ca acolo pierdeai si mai mult timp sa te pui pe picioare. Deci pt a elimina polipul nu tre sa te operezi draga mea. E suficient doar histeroscopie. Cum a zis Cerradia. Dar din suflet iti zic nu face asta la Galati. Poti s-o faci degeaba, sau poate sa iti perforeze uterul daca nu sunt atenti. Eu nu am incredere in medicii din Galati. Uite am prietene din Galati ca stii, eu sunt de acolo, care fac toate interventiile astea mai dificile la Iasi. Li se pare mai comod sa ajunga acolo decat in Bucuresti. Tu decizi. Eu mai am o prietena in bloc cu parintii mei, care in galati aproape au mutilat-o la o intervetie asemanatoare. ca sa nu mai zic de umilinte de la medici care nu se comporta civilizat cu pacientii. Practic faci o anestezie totala si ei baga un instrument micut, in uter, prin intrument baga o chestie f subtire care inlatura polipul. Si mai mult examineaza si cavitatea uterina cu o camera. Esti ca noua intr-o zi, nu iti trebuie mai mult timp. Ah o informatie f importanta e sa stii ca o poti deconta prin casa de asigurari . Eu am decontat histeroscopia facand interventia la privat. Cu cardul de sanatate, adeverinta de la medicul de familie si de la job. Am platit practic o noapte de spitalizare din banii mei, si as mai fi platit 30 lei/fiecare polip dus la laborator. Dar la mine nu a fost cazul ca nu a gasit nimic acolo.
Te pup si capul sus. Minte limpede sa iei decizia care trebuie.

AlexandraDusa Mult succes. Sigur o s-o prinzi! Nivelul scazut de progesteron e ok in prima parte a mestrei, in faza foliculara, ce se intampla cu el dupa ovulatie e f important. Eu nu am nivel scazut si cu toate astea, aveam acel spoting maroniu despre care se spune ca e de la nivelul mic de progesteron. Inainte de analizele hormonale mai bine va cautati la trompe sincer. La cele tinere medicii f rar dau analizele homonale. Doar atunci cand deja decizi ca vrei sa faci inseminare.
Crissy
Scris: Thursday, February 11, 2016 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
AlexandraDusa wrote:
Si eu am 27 de ani ( sotul la fel ), in doua luni fac 28, si am inceput sa ne gandim la bebe imediat dupa nunta, in 2014. Noi am inceput "proiectul" in octombrie 2014, doar ca am
inceput sa ovulez destul de tarziu, la final de ianuarie 2015 pale Mama lor de anticonceptionale..
Acum am ajuns la 59kg, la 1.73, si ma simt destul de bine asa. Mult timp nu am despasit 49-50 si la inaltimea mea, aratam cam ciudat :)) tata mi-a zis mereu Olive ( dupa Olive din Popeye marinarul :)) ). Am picioare cam lungi si arata rau fara ceva pe ele Lol
La primul meu control ginecologic, in liceu, doctorita mi-a zis ca am uter retrovers si ca va fi destul de greu sa fac copii. Acelasi diagnostic s-a mentinut pana prin anul 3 de facultate, cand si-a revenit Lol
Am mai avut tot in liceu o lama de lichid pe unul din ovare, care imi cauza dureri teribile la menstruatie, pe care le potoleam doar cu injectii cu algocalmin.
Acum sunt bine sanatoasa, am analize foarte bune, si la secretii si la sange, endomentrul in perioada ovulatiei e optim ( 10mm ), foliculi dominanti de cel putin 21 si cu toate astea, inca nu se intampla minunea sic Ce-i drept, nu am ajuns inca la hormonale, eu suspectez un nivel scazut de progesteron. Si asteptam sa ajunga si sotul la spermograma si spermocultura, sa vedem ce mai aflam si acolo topai
Sunt insa convinsa ca prind barza anul asta, simt eu firstprize Trebuie sa avem incredere ca minunea se va intamplacampfire Va pup, o zi minunata sa aveti!DistanceKiss

Cu uter retrovers sunt si eu dar la care mai adaug o mica problema cu tiroida (nodul) si ovare micropolichistice uff
Cu tot optimismul inainte! Dau eu cafeluta/ceaiul/lapticul azi ca tareeeeeeeeee mi-e somn ras
Mire
Scris: Thursday, February 11, 2016 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
AlexandraDusa wrote:

Doamne ajuta!!! Anu asta sa fie anul tuturor aspiricilor!Cheek Kiss Hands coeur
Si eu pana acum vreo 2ani nu depaseam 50-51de kg...aveam niste picioare de ma apuca plansu,imi puneam ciorapi si pantaloni pana in apriliehohot ca sa para mai groase.Acum sper sa ma mentin la 57-58maxim.Asta sa fie ultima problema..nr de kg.newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.