Clubul aspirantelor - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Carlymaria wrote:
Alexa, imi pare rau de testul negativ. Dar poate e mai bine asa. Te tratezi de raceala, faci si investigatiile din ziua 2. Poate descoperi ceva ce se trateaza usor si te reglezi, ca prea te-ai dereglat ... Si faci un bebe fara sa ai emotii in privinta sanatatii lui. Din punctul meu de vedere, nu e totul sa obtii o bobita; trebuie sa facem tot ce tine de noi sa fim sanatoase sa putem duce sarcina la termen. E adevarat ca sunt pastile care pot fi luate si in sarcina, dar nu e mai bine sa le evitam de tot daca putem? Eu nu as vrea sa-mi intoxic copilul cu pastile inca de la primele batai ale inimii!
Si mya, la fel. Nu dispera! Incarca-te cu multa rabdare si ia-le pe rand! Nu-i asa ca si tu iti doresti sa fii bine cu ochii, sa-ti poti ingriji copilul fara alte impedimente? Si apoi, cred ca pauza asta iti va face bine. Nu-i exclus sa ramai insarcinata chiar cand ti-ai luat o pauza de la programat bebe.
Rabdarea ne lipseste cel mai mult; toate vrem o sarcina pe moment, daca s-ar putea. Si daca n-am ramas imediat, incepem sa ne stresam, sa luam tot felul de stimulente, sa ne fortam organismul... Nu e chiar asa bine; ar trebui sa apelam la metodele astea asa cum sustin si medicii, dupa mai multe luni de incercari nereusite.
Mire, eu cred ca tu iti creezi singura stres. Ai zis ca incerci din decembrie (si atunci ai ratat ovulatia) si deja trasezi grafice de ovulatie, de temperaturi ... teste de ovulatie. Acum te stresezi la cele mai mici diferente de temperaturi! Prea repede ai inceput cu stresul asta!
Scuze ca m-am lungit cam mult! ras

Da.Chestia e ca eu stiu cand ovulez!! Adica chiar am aceleasi simptome..mucus,dureri etc.
In noiembrie la eco mi'a confirmat si medicul.(fusesem la un eco pt alta problema)..si nu vroiam inca bebe.
Si acum am toate simptomele,dar temperatura e mica Hilar
D'asta ma enervez ca nu inteleg de ce hohot
Dar eu zic ca am ovulat.
Gata ..doar azi ma mai agit,promithohot
Maine plec in vacantaaaaa!!! coeur hearts
andy07
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
patty04 wrote:
Buna fetelor, felicitari Anyta pentru sarcina si bafta celor care urmeaza la testare majoreta , eu nu vin cu vesti prea bune, am fost aseara la monitorizare si in ziua 13 aveam foliculi de 12-13mm, a zis sa merg si vineri sa vedem daca au crescut si sa imi dea injec?ia de spargere, a zis ca nu crede ca vor creste dar le dam o ?ansa.... Voi ce parere aveti? Exista posibilitatea sa mai creasca încât sa fie viabili?? Va pup cu drag DistanceKiss DistanceKiss

Teoretic se poate, la un ciclu mai lung, la unul de 28 de zile e cam tarziu sa mai creasca. Tu de cat il ai?
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/23/2015
stelutza wrote:
am facut analize de infectii bune ,la pap nicolau mi-a iesit leucocite am primit betadine ovule,maine merg sa vad daca am foliculi e ziua 12,am mai facut eco endovaginal in ziua 5 nu erau inca DistanceKiss eu merg in paralel cu 2 medicii unul e in spital si altul in policlinica acum sa raman gravida si ma hotarescGossip

Leucocite-valoare mare inseamna infectie? Ti-a dat de facut si analize de sange?
stelutza
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Carlymaria wrote:

Leucocite-valoare mare inseamna infectie? Ti-a dat de facut si analize de sange?
da leam facut au iesit bune mia zis ca e o inflamatie si o tratez cu betadine ovuleGossip
andy07
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:46 PM
Nivel

Eu cred ca la mine luna asta s-a dezvoltat vreun folicul dar nu s-a putut sparge (nu am mai facut niciun tratamemt, decat vitamine si aspenter) si in consecinta neeliberandu-se corpul galben nu am de unde progesteron care sa creasca temperatura. Mi-as doza progesteronul in z21, de curiozitate.
patty04
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/7/2015
andy07 wrote:

Teoretic se poate, la un ciclu mai lung, la unul de 28 de zile e cam tarziu sa mai creasca. Tu de cat il ai?

Eu il am cam neregulat, intr-o perioada vedea la 28 de zile acum vine cam la 30-31 de zile, nu mai stiu ce sa cred, e a doua luna de stimulare si nu sunt prea incantata, dar sper sa fie bine DistanceKiss
andy07
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:52 PM
Nivel

Cand faceam stimulare mereu in ziua 13, uneori chiar in 12 aveam foliculi de 18-20 mm si faceam injectia de spargere in aceeasi zi.
Faci stim cu clomid? Daca 2 luni nu merge treci pe altceva, clomidul e dovedit a avea risc cancerigen. Injectabilele sunt mai sigure din punctul asta de vedere sau macar nu s-a descoperit si la ele acelasi risc.
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:01 PM
Nivel

Mire wrote:

Da.Chestia e ca eu stiu cand ovulez!! Adica chiar am aceleasi simptome..mucus,dureri etc.
In noiembrie la eco mi'a confirmat si medicul.(fusesem la un eco pt alta problema)..si nu vroiam inca bebe.
Si acum am toate simptomele,dar temperatura e mica Hilar
D'asta ma enervez ca nu inteleg de ce hohot
Dar eu zic ca am ovulat.
Gata ..doar azi ma mai agit,promithohot
Maine plec in vacantaaaaa!!! coeur hearts

Ei, vezi? Deocamdata e suficient sa stii ca ovulezi si sa bebelesti fara stres! Nici alte suplimente n-ar trebui sa iei deocamdata daca nu te sti cu vreo deficienta! Fetele fac stimulare controlata de medic, merg la monitorizare, fac injectii de spargere, daca e cazul, fiindca au incercat o perioada si au constatat ca e necesar sa apeleze la ajutoare sau au o varsta la care nu-si permit sa mai astepte! Daca iei ce nu trebuie si te alegi cu un chist de toata frumusetea? NuStiu Doamne fereste! Cheek Kiss
Flore
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
anyta88 wrote:

Greturi un pic si dureri de cap.sunt foarte stresata. Nu am dormit deloc. Nu mi vine sa cred ce mi se intampla dupa atatia ani de incercari

Of,stiu ca nu e usor dar incearca sa stai relaxata pana primesti al 2 lea rezultat,,,Eu zic ca o sa fie bine pana la urmaCheek Kiss Hands
patty04
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/7/2015
Tot asa ma gândesc si eu, sa renun? la ele si sa trec la ceva mai bun daca se poate, din pacate dr e in concediu si la monitorizare merg la un asistent ginecolog care se consulta cu ginecologul de garda, acum vad vineri ce se intampla, si imi voi face programare la dr cand revine, mi se pare si mie ciudat ca e a doua luna, am dublat doza si totu?i sunt destul de mici foliculii, oricum nu imi prea fac speran?e nici luna aceastaCray
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:06 PM
Nivel

stelutza wrote:
da leam facut au iesit bune mia zis ca e o inflamatie si o tratez cu betadine ovuleGossip

Si mie mi-a dat ovule Cervugid. Astept si eu rezultatul la papa nicolau pe joi dupa-amiaza. La ce medici mergi?
stelutza
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:14 PM
Nivel

Carlymaria wrote:

Si mie mi-a dat ovule Cervugid. Astept si eu rezultatul la papa nicolau pe joi dupa-amiaza. La ce medici mergi?
esti din suceava?
inca nu am ajuns la un medic in infertilitate mai astept cateva luni si daca nu apare vreau sa merg la iasi mi-ar fi mai usor cu naveta!
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:18 PM
Nivel

stelutza wrote:
esti din suceava?
inca nu am ajuns la un medic in infertilitate mai astept cateva luni si daca nu apare vreau sa merg la iasi mi-ar fi mai usor cu naveta!

Da. Scrie-mi pe privat, daca vrei. Eu sper sa nu ajung sa am nevoie de ajutor specializat, dar sa am o informatie la nevoie.
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:21 PM
Nivel

Mie imi place sa stiu ca mai am optiuni, in caz ca nu reusesc ceva ...ras
stelutza
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:35 PM
Nivel

Carlymaria wrote:

Da. Scrie-mi pe privat, daca vrei. Eu sper sa nu ajung sa am nevoie de ajutor specializat, dar sa am o informatie la nevoie.
am trimis sper ca ai primitDistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.