Clubul aspirantelor - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MamicaAspiranta
Scris: Tuesday, February 9, 2016 11:55 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
crysyam30 wrote:

Vaiiii ce dragute sunt!!!!! Sunt crosetate? Bravoo

Multumesc! topai Da, crosetate ras
cerradia
Scris: Tuesday, February 9, 2016 11:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
corina_elena50 wrote:
Adinuta si Cerradia,va sustin din departare.Sa stiti ca eu si Moa eliberam 2 locuri la gravidute pana a sfâr?itul lunii,cel tarziu pana pe 6martie computerlove
Sper sa le ocupam noi, Buddy1 Nastere usoara si bebe sanatos si cuminte! computerlove
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/23/2015
AlexandraDusa, pt.mine esti modelul ideal de aspirica! Eu eram convinsa ca tu erai in capul listei berzelor, mai ales cu sangerarea aia care parea de implantare a unei bobite. Acum crosetezi! hohot Chiar esti asa relaxata sau doar lasi impresia? Lol
Miha_Ella
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
mya28 wrote:
Adinuta,Cerradia Doamne ajuta sa veniti cu teste pozitive.
Andreea am probleme cu anxietatea si cu atacurile de panica de la 16 ani.am invatat sa le controlez dar am zile cand nu pot sa ies din csa efectiv.am o fobie mai exact,cand imi e putin rau mi-e frica ca lesin.am lesinat cand aveam 16 ani si de atunci am ramas cu frica asta.
Teoftici din pacate nu sunt ok.am aflat ca am o boala rara la ochi si destul de grava pt ca sunt foarte aproape de transplant de cornee daca nu ma operez urgent la ochiul stang.acum astept sa imi aduca cineva un unguent oftalmic care se gaseste doar in germania si care ma poate ajuta cat de cat sa nu fac dezlipire de retina.nici nu se pune problema de operatie cu laser asa ca va trebui sa port ochelari si nu m-au costat decat 2100 de kei pkus 300 topografia si restul.sunt pe 0 cu banii si luna asta vreau neaparat sa mai cer o parere la Timisoara pt ca pana acum3 dr nu au reusit sa ma lamureasca.sunt cu psihicul la pamant.pe zi ce trece vad tot mai rau,am ajuns in cateva luni de la -3 la -5 si boala avanseaza rapid.o sa incerc la CAS sa vad daca decinteaza si ei la operatie pt ca fff scumpa si daca nu o fac urgent e grav.pana ka urma e o boala nu un moft ak meu.operatia imi stopeaza doar boala nu refuce dioptriile asa ca nu e un moft e o necesitate sa nu ajung la transplant si sa nu imi pierd ochii!
Anyta felicitari din suflet.o sa fie bie bobitata fi optimista!

Mya fi optimista si sa nu iti pierzi credinta in Dumnezeu! El te va ajuta si o sa vezi ca v-a fi bine! te pup si ai grija de tine
Miha_Ella
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2015
corina_elena50 wrote:
Adinuta si Cerradia,va sustin din departare.Sa stiti ca eu si Moa eliberam 2 locuri la gravidute pana a sfâr?itul lunii,cel tarziu pana pe 6martie computerlove

Super! nastere usoara va doresc! sa aduce-ti pe lume bebei sanatosi si frumosi! sa mai intrati sa ne mai dati sfaturi,chiar daca visul vostru s-a implinit! Corina,te rog,poti sa imi zici si mie la ce medic ai mers?cum se numeste?e specializat in fertilitate nu?din cate imi aduc aminte parca la polisano sibiu ai fost nu?te pup
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:08 PM
Nivel

Adinuta si cerradia, voi mergeti la pachet la gravidute luna asta! firstprize Urmarim cu sufletul la gura cazurile voastre!
MamicaAspiranta
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:13 PM

Carlymaria wrote:
AlexandraDusa, pt.mine esti modelul ideal de aspirica! Eu eram convinsa ca tu erai in capul listei berzelor, mai ales cu sangerarea aia care parea de implantare a unei bobite. Acum crosetezi! hohot Chiar esti asa relaxata sau doar lasi impresia? Lol

Am avut si eu perioada mea de neliniste Lol M-am dat destule luni peste cap, cu teste peste teste si observat fiecare schimbare sic Acum imi ocup timpul cu tot felul de chestii relaxante, crosetatul fiind pe primul loc, ca sa nu ma mai gandesc.
Intr-adevar, luna trecuta chiar m-am simtit altfel si sangerarea aia mi-a dat batai de cap, dar uite ca n-a fost sa fie Lol
cerradia
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Carlymaria wrote:
Adinuta si cerradia, voi mergeti la pachet la gravidute luna asta! firstprize Urmarim cu sufletul la gura cazurile voastre!
Adinuta e inaintea mea, ca ea mai are putin si face punctia, dar se poate spune la pachet. majoreta
patty04
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/7/2015
Buna fetelor, felicitari Anyta pentru sarcina si bafta celor care urmeaza la testare majoreta , eu nu vin cu vesti prea bune, am fost aseara la monitorizare si in ziua 13 aveam foliculi de 12-13mm, a zis sa merg si vineri sa vedem daca au crescut si sa imi dea injec?ia de spargere, a zis ca nu crede ca vor creste dar le dam o ?ansa.... Voi ce parere aveti? Exista posibilitatea sa mai creasca încât sa fie viabili?? Va pup cu drag DistanceKiss DistanceKiss
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:20 PM
Nivel

stelutza, ce mai faci? Vad ca mai intri pe aici, dar nu ne-ai mai zis cum ti-au iesit rezultatele la analize, ce ti-au mai zis medicii ... DistanceKiss
MamicaAspiranta
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:25 PM

Mire, sa vina bobitele si promit ca o sa fac jucarele pentru toata lumea! Lol

MamicaAspiranta attached the following image(s):
girafa.jpgdragon.jpgursulet.jpginghetata.jpgfairy.jpgursulet2.jpg

anyta88
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
FlorentinaC wrote:
NeataDistanceKiss
Alexa multa sanatate iti dorescSimplyLove
Anyta88 nu te stresa deocamdata,repeta analiza si apoi mai fa o vizita la medic,,,,dar simptome ceva ti au aparut intre timp?Cheek Kiss

Greturi un pic si dureri de cap.sunt foarte stresata. Nu am dormit deloc. Nu mi vine sa cred ce mi se intampla dupa atatia ani de incercari
Mire
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
corina_elena50 wrote:
pt ingrosarea endometrului luati vit.e.1 pe zi.nu va face rau

Din ce zi se poate lua vitamina E??
Sau cum se ia mai exact? Zi de zi?ras
stelutza
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Carlymaria wrote:
stelutza, ce mai faci? Vad ca mai intri pe aici, dar nu ne-ai mai zis cum ti-au iesit rezultatele la analize, ce ti-au mai zis medicii ... DistanceKiss
am facut analize de infectii bune ,la pap nicolau mi-a iesit leucocite am primit betadine ovule,maine merg sa vad daca am foliculi e ziua 12,am mai facut eco endovaginal in ziua 5 nu erau inca DistanceKiss eu merg in paralel cu 2 medicii unul e in spital si altul in policlinica acum sa raman gravida si ma hotarescGossip
Carlymaria
Scris: Tuesday, February 9, 2016 12:38 PM
Nivel

cerradia wrote:
Adinuta e inaintea mea, ca ea mai are putin si face punctia, dar se poate spune la pachet. majoreta

Doamne-ajuta la amandoua!
Am urmarit sambata asta pe TLC un documentar facut la o clinica din Polonia, cred, unde se face FIV. Am ramas surprinsa sa vad 2 cazuri de femei destul de tinere (30-31 de ani, parca) care deja trecusera prin inseminari nereusite si acum reusisera cu FIV. Si m-am gandit ca, totusi, mai sunt sanse! Dar doctorul din documentar vorbea de indici care la noi pe forum sunt uzuali deja Haha : amh, TSH, corelatia dintre cei 2. Si, culmea, ca una dintre paciente spunea ca a trecut prin vreo 2 inseminari nereusite, dar habar n-avea cum sta cu amh-ul ca nu il facuse pana atunci.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.