|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| patty04 wrote:Buna fetelor, eu sunt mai noua pe aici si nu am scris de mult :) felicitari celor cu doua liniu?e si mult succes celor care urmeaza la testare  eu am inceput luna aceasta stimularea cu closty, dar din pacate nu a fost suficienta doza :( asa ca de luna viitoare o maresc, dr mi-a zis ca nu voi ovula deloc luna aceasta, ei iau si Duphaston din ziua 16, dar daca as ovula dupa ziua 16, Duphastonul ar dauna ovula?iei sau nu? Poate e cam tâmpita întrebarea, dar habar nu am si as dori sa ma lamuresc.
Din cate stiu eu duphastonul inhiba ovulatia si de aceea trebuie luat numai dupa ovulatie. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/7/2015 Mesaje: 149
| Alexa001 wrote: Si mie mi s-a recomandat sa incep stimularea de luna viitoare... Imi poti spune te rog ce analize ai facut inainte? Eu nu am nici o analiza facuta, nici hormonale nici HSG, si mi se pare ciudat ca mi s-a propus sa incep stimularea asa...dar merg in paralel si la alt medic, care mi-a recomandat intai analize, si cred ca o sa merg pe mana lui..
Nu am facut nici o analiza, mi-a recomandat sa fac trei luni de stimulare si dupa sa facem analize, eu am vreo 7luni de cand încerc sa fac un bebe, m-am lasat convinsa mai greu sa fac stimularea fara sa fac analize, dar mi-a zis ca nu mi se poate intampla nimic rau daca merg la monitorizare |

| crysyam30 wrote:
Din cate stiu eu duphastonul inhiba ovulatia si de aceea trebuie luat numai dupa ovulatie.
Asa am citit si eu, am sa o întreb cand merg data viitoare si sper sa ma lamureasca, pt ca la mine e a doua luna consecutiva cand nu ovulez |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| patty04 wrote:
Nu am facut nici o analiza, mi-a recomandat sa fac trei luni de stimulare si dupa sa facem analize, eu am vreo 7luni de cand încerc sa fac un bebe, m-am lasat convinsa mai greu sa fac stimularea fara sa fac analize, dar mi-a zis ca nu mi se poate intampla nimic rau daca merg la monitorizare
Asa mi-a spus si mie medicul..dar fetele pe aici ziceau ca nu prea e indicat eu am zis ca aman stimularea si fac intai analizele hormonale...dar sincer nici acum nu sunt decisa |

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Eu sunt in ziua 3 DPO si mi a aparut un cos baban in obraz ceea ce nu am mai avut demuuuuuult o fi si asta un "semn"!!! |

| Alexa001 wrote:Asa mi-a spus si mie medicul..dar fetele pe aici ziceau ca nu prea e indicat  eu am zis ca aman stimularea si fac intai analizele hormonale...dar sincer nici acum nu sunt decisa Nu stiu ce sa zic...la mine nu a avut nici un efect in prima luna...in ziua 12 cel mai mare folicul avea vreo 10mm si mi-a zis ca nu voi ovula nici luna aceasta, asa ca closty nu imi pare un stimulator foarte puternic, poate daca as fi luat altul as fi facut întâi analize, oricum am fost destul de paranoica dupa ce am inceput tratamentul mi se parea ca simt tot felul de lucruri prin ovare, dar se pare ca a fost doar in imagina?ia mea |

| patty04 wrote: Nu stiu ce sa zic...la mine nu a avut nici un efect in prima luna...in ziua 12 cel mai mare folicul avea vreo 10mm si mi-a zis ca nu voi ovula nici luna aceasta, asa ca closty nu imi pare un stimulator foarte puternic, poate daca as fi luat altul as fi facut întâi analize, oricum am fost destul de paranoica dupa ce am inceput tratamentul mi se parea ca simt tot felul de lucruri prin ovare, dar se pare ca a fost doar in imagina?ia mea
Mie mi se pare ca simt ceva si fara sa fac stimulare...clar ne gandim prea mult la ele |

| FlorentinaC wrote:Eu sunt in ziua 3 DPO si mi a aparut un cos baban in obraz ceea ce nu am mai avut demuuuuuult  o fi si asta un "semn"!!! Mie mi-au iesit alaltaieri 2 in frunte nici eu nu prea fac cosuri, mai ales din astea mari si dureroase, mai repede imi apar puncte negre. Dar eu nu am ovulat inca..poate la mine apar inainte |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/19/2015 Mesaje: 34
| Buna ziua dragi aspirici! Desi nu am mai scris de mult, v-am urmarit aproape zilnic!
Lili eu, ma bucur din suflet pentru cele 2 liniute roz, sarcina usoara si la termen iti doresc!
La mine nimic nou. Vroiam sa va intreb pe cele care ati luat BU, voua v-a dereglat CM-ul? eu am luat o luna jumatate cate 6 pastile pe zi, iar dupa ce le-am oprit in luna noiembrie mi-a intarziat 2 zile de la 29 cum il aveam la 31 de zile, in decembrie mi-a venit la 33 de zile, iar astazi sunt in a 33-a zi si inca nu a venit. Va pup si va doresc multe teste pozitive! |
|

| Alexa001 wrote:Mie mi se pare ca simt ceva si fara sa fac stimulare...clar ne gandim prea mult la ele
eu sunt in ziua 23 si de vreo sapt am niste dureri de ovare ff mari, nu stiu de ce, am inceput sa imi iau si TB dar e cam haotica, sper sa ma obi?nuiesc cu ea |
|

| carmen daniela wrote:Buna ziua dragi aspirici! Desi nu am mai scris de mult, v-am urmarit aproape zilnic!
Lili eu, ma bucur din suflet pentru cele 2 liniute roz, sarcina usoara si la termen iti doresc!
La mine nimic nou. Vroiam sa va intreb pe cele care ati luat BU, voua v-a dereglat CM-ul? eu am luat o luna jumatate cate 6 pastile pe zi, iar dupa ce le-am oprit in luna noiembrie mi-a intarziat 2 zile de la 29 cum il aveam la 31 de zile, in decembrie mi-a venit la 33 de zile, iar astazi sunt in a 33-a zi si inca nu a venit. Va pup si va doresc multe teste pozitive! Eu am luat 3 luni la rand anul trecut si nu mi l a dereglat,,,, |
|

| patty04 wrote: eu sunt in ziua 23 si de vreo sapt am niste dureri de ovare ff mari, nu stiu de ce, am inceput sa imi iau si TB dar e cam haotica, sper sa ma obi?nuiesc cu ea Pai daca ai facut stimulare temperatura oricum o sa fie haotica.. In plus, intr-o luna anovulatorie nici nu prea ai ce sa vezi. La fel e si graficul meu... Dar e bine ca ai inceput de acum, pana incepe urmatorul CM te obisnuiesti mai bine cu ideea, si poti urmari graficul inca de la inceput. |
|

| Alexa001 wrote: Pai daca ai facut stimulare temperatura oricum o sa fie haotica.. In plus, intr-o luna anovulatorie nici nu prea ai ce sa vezi. La fel e si graficul meu... Dar e bine ca ai inceput de acum, pana incepe urmatorul CM te obisnuiesti mai bine cu ideea, si poti urmari graficul inca de la inceput.
Da de aceea am inceput sa o masor de vreo sapt sa ma obi?nuiesc, doar ca mi se pare ca ceva e in neregula daca e a doua luna anovulatorie |
|

| Alexa001 wrote:Mie mi-au iesit alaltaieri 2 in frunte  nici eu nu prea fac cosuri, mai ales din astea mari si dureroase, mai repede imi apar puncte negre. Dar eu nu am ovulat inca..poate la mine apar inainte Prefer sa ma umplu de cosuri babane dar sa am test pozitiv! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| kali wrote:Faceti o lista cu cele care nu au mai postat de multa vreme si aerisim " catalogul ".
Eu am incercat sa notez cateva dintre fetele pe care eu nu imi amintesc sa le fi vazut de cand scriu, daca gresesc le rog si pe celelalte fete sa ma corecteze, sa nu mi-o ia in nume de rau! Vreau doar sa ajut!
Listuta fete posibil inactive: Andreea Simona, Irina C, Diana Oana, Maxie, Simm, Cristiana_ , Damielaadriana, Tea, Simonino, Adys19, Mihaelutza.
Fetelor care sunteti mai vechi, va rog sa ma ajutati,poate dintre ele mai sunt plecate la gravidute...nush, dati-va cu parerea. sa nu aruncati dupa mine cu bolovani!!! |
|
|