Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Alexa001 wrote:Imi place cum gandesti, tare mi-ar placea sa pot fi si eu ca tine  eu ma agit, nu reusesc sa ma detasez.. Noroc ca macar la capitolul "bebelit" suntem ok, adica nu am ajuns sa facem mecanic, ne-am pastrat acelasi ritm sa zic asa..numai in perioada fertila am prestat mai des, ca am tot incercat eu diferite variante, cu gandul sa nimerim ziua de ovulatie sau inaintea ei Eu de felul meu sunt mai circumspecta asa in viata. Analizez mult si gandesc mult. Cu toate ca la capitolul bebe, am luat-o razna. Pentru mine ovulatia e un mare mister si acum. De aceea am si hotarat sa nu ma mai stresez. Prefer sa nu-mi mai fac ganduri, pentru ca ma imbolnavesc efectiv. Ma bucur ca am gasit forumul acesta si ca am descoperit ca nu sunt singura |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexa001 wrote:Dupa perioada fertila trebuie sa luam pauza pana apar uratii?  adica...sunt sanse sa "il deranjeze" pe bebe? Noi nu am tinut cont...la 2-3 zile am bebelit,am luat pauza maxim 4 zile, indiferent daca a fost inainte sau dupa ovulatie,doar in perioada fertila a fost mai des, in ultimele luni. Eu nu cred ca face vreun rau, pana la urma "bebe" nici macar nu e bebe, e doar ovulul fecundat, daca e sa fie..in primele 9-12 zile nici implantat in uter nu este..de ce ar afecta bebeleala? Daca stii tu altceva spune-mi si mie nu stiu nimic anume dar eu cred ca e bn sa facem o pauza sa lasam gigei sa isi faca treaba in liniste si sa nu fie deranjati eu am trecut printrun avort spontan si imi e cam teama, cred ca daca raman nu mai fac nimic pana nu imi spune dr ca e ok |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| In ce sens e un mister? Eu nu mai stiu cum sa mai calculez, pentru ca sigur nu pica in aceeasi zi in fiecare luna...cu teste de ovulatie nu prea as vrea sa incerc, sa nu ma stresez si mai tare..deci momentan o sa fac cum am zis, cam la 2 zile bag carbuni si ma rog sa se prinda Sambata mi-am facut programare la medic pentru monitorizare, sper de data asta sa fie mai marisori foliculii luna trecuta in z12 nu aveam nici un folicul dominant, si totusi in z22 am ovulat, se pare ca pana la urma s-a selectat unul si s-a spart |
|

| Alexa001 wrote:In ce sens e un mister? Eu nu mai stiu cum sa mai calculez, pentru ca sigur nu pica in aceeasi zi in fiecare luna...cu teste de ovulatie nu prea as vrea sa incerc, sa nu ma stresez si mai tare..deci momentan o sa fac cum am zis, cam la 2 zile bag carbuni si ma rog sa se prinda Sambata mi-am facut programare la medic pentru monitorizare, sper de data asta sa fie mai marisori foliculii  luna trecuta in z12 nu aveam nici un folicul dominant, si totusi in z22 am ovulat, se pare ca pana la urma s-a selectat unul si s-a spart Tocmai pentru ca oricat am prestat, oricat am analizat, oricat am calculat... A fost pe langa. Spor la treaba si sa dea Dumnezeu sa fie cu cei mai frumosi ochi! Asa ca de ziua ta. |
|

| Lili Eu wrote: nu stiu nimic anume dar eu cred ca e bn sa facem o pauza sa lasam gigei sa isi faca treaba in liniste si sa nu fie deranjati  eu am trecut printrun avort spontan si imi e cam teama, cred ca daca raman nu mai fac nimic pana nu imi spune dr ca e ok Am inteles..credeam ca e vreo regula ceva..ca il "zguduim" si nu se mai implanteaza, nu stiu, ma gandesc la tot felul de tampenii Si eu o sa iau pauza cand o sa aflu ca am ramas, adica atunci cand o sa vad doua liniute. Dar de la ovulatie pana la menstruatie nu..sper sa se prinda si asa |
|

| Sin wrote:Tocmai pentru ca oricat am prestat, oricat am analizat, oricat am calculat... A fost pe langa.  Spor la treaba si sa dea Dumnezeu sa fie cu cei mai frumosi ochi! Asa ca de ziua ta. Multumesc din suflet ! Culmea..luna asta pica ovulatia undeva aproape de ziua mea probabil o sa fie dupa..dar cum spuneam, nu se stie niciodata cu exactitate o sa-i spun sotului sa imi dea cadou cel mai zglobiu "inotator", sa fie ala cu noroc
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Neata fetelor.eu de ziua mea in 13 o sa fac un test de sarcina.am avut test de ovulatie pozitiv in 30 decembrie deci in 13 ar fi cam 13 14 zile dpo.daca e bebe ar trebui sa iasa testul pozitiv.daca nu imi va fi mai greu de acum pt ca sotul sa angajat sofer si o sa fie mai mult plecat din tara.o sa ne fie greu sa prindem perioada fertila.ma bucur ca nu mai pleaca in germania si pot merge cu el sa faca spermograma. |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| mya28 wrote:Neata fetelor.eu de ziua mea in 13 o sa fac un test de sarcina.am avut test de ovulatie pozitiv in 30 decembrie deci in 13 ar fi cam 13 14 zile dpo.daca e bebe ar trebui sa iasa testul pozitiv.daca nu imi va fi mai greu de acum pt ca sotul sa angajat sofer si o sa fie mai mult plecat din tara.o sa ne fie greu sa prindem perioada fertila.ma bucur ca nu mai pleaca in germania si pot merge cu el sa faca spermograma. Iti doresc ca de ziua ta sa primesti cadoul mult asteptat:test pozitiv!!!!: |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Multumesc pisi.ar fi cel mai frumos cadou.nici nu imi doresc nimic altceva. |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Ceea ce-am spus ieri, e din experienta personala, completata cu ce mi-a zis doctorita de la endocrinologie. E fffff important sa aveti cam 2-3 contacte sexuale pe sapt, o pauza in aceasta directie nu face decat sa duca si la o pauza in functionarea cum tb a glandelor sexuale, adica a ovarelor in complicitate cu uterul. Cand spuneam de orgasm, ar fi recomandat sa-l aveti cam in acelasi timp cu partenerul, dar cum ne ne iese intotdeauna..... e bine sa fie al vostru inainte, ca atunci se declanseaza si secretia ce ajuta piticii sa circule mai repede spre ovul si alcalinizeaza si interiorul, asta e rolul ei principal... Orgasme repetate inseamna si 2 ovulatii pe luna, fiind spontane, si nu programate de CM..... E adevarat ca e un subiect tabu, dar tb sa ne cunoastem bine corpul ca sa stim ce sa cerem de la ai nostri barbati, asta imi place, asta nu, azi am chef de joaca, azi vreau sa ma rasfati, nu prea am chef de sex, dar daca ma starnesti cine stie ce bestie iese si multe alte chestii.... Am citit pe net, ceva de genul 100 moduri de a iubi fara sa oi faci...e f interesant materialul si e bine sa incercati sa va jucati cu din astea... Contactele sexuale nu au cum sa faca rau, chiar si daca o bobita e in crestere. Nu ajunge chiar pana acolo cu penetrarea, sa fim seriosi, si la orice contact corpul femeii elibereaza hormoni care pot fi benefici bunei functionari a uterului. Numai daca e o sarcina cu probleme, atunci si medicul interzice...Si mai ganditi-va bunicile noastre mergeau la camp, sapau si tineau si casa in ordine, si nu mai erau probleme, cred ca ne panicam noi inutil, de asta suntem si asa sensibile.... |
|

| mya28 wrote:Neata fetelor.eu de ziua mea in 13 o sa fac un test de sarcina.am avut test de ovulatie pozitiv in 30 decembrie deci in 13 ar fi cam 13 14 zile dpo.daca e bebe ar trebui sa iasa testul pozitiv.daca nu imi va fi mai greu de acum pt ca sotul sa angajat sofer si o sa fie mai mult plecat din tara.o sa ne fie greu sa prindem perioada fertila.ma bucur ca nu mai pleaca in germania si pot merge cu el sa faca spermograma. Suntem mai multe Capricoarne pe aici. Si ziua mea este pe 18. Sa ninga cu teste pozitive de ziua noastra! Doamne ajuta! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexa001 wrote:Multumesc din suflet ! Culmea..luna asta pica ovulatia undeva aproape de ziua mea  probabil o sa fie dupa..dar cum spuneam, nu se stie niciodata cu exactitate  o sa-i spun sotului sa imi dea cadou cel mai zglobiu "inotator", sa fie ala cu noroc
Frumos cadou scapa ieftin unde mai pui ca o sa se bucure si el de "cadou" pe urma. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Ziua mea nu e in perioada asta,dar e a sotului in februarie. Tare mult as vrea sa ii indeplinesc dorinta,si sa vina un bebe. ar fi cel mai frum cadou pt amandoi.
|
|

| Sin wrote:Suntem mai multe Capricoarne pe aici. Si ziua mea este pe 18.  Sa ninga cu teste pozitive de ziua noastra! Doamne ajuta! Daaaaa ! Sa dea Dumnezeu sa ne implinim cat mai repede visul, atat noi, "capricoarnele", cat si celelalte fete care aspira la titlul de mamica ! |
|

| Mire wrote:Frumos cadou  scapa ieftin  unde mai pui ca o sa se bucure si el de "cadou" pe urma. Daaaa...se bucura si cand il ofera, mai ales ca apoi nu se stie...daca o sa fie cu ochisori sau nu Oricum, si el isi doreste la fel de mult ca mine sa avem un bebe |
|
|