Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 12:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Sin wrote:

Ce simpatica esti! Parca ma vad pe mine lunile trecute. Eu din decembrie am avut un episod marcant sufleteste si m-am lecuit de planuri. Incerc sa fac ce trebuie, sotul imi este alaturi 200%, ma implic sufleteste, emotional in tot procesul asta cu bebelitul insa totul ramane la un anumit nivel pt ca asa e bine. Momentan imi prind creierii in testele de ovulatie si ma amuz cu ele ca nu am incotro. Mult optimism, fetelor. Spor la bebelit, la iubit si faceti pace cu voi insiva, cu sufletele voastre, pt ca asta e cel mai important! majoreta grup

Eu de teste de ovulatie nu vreau sa ma apuc...am tot citit aici pe forum postarile fetelor, si mi-am dat seama ca nu e de mine hohot e prea complicat, nici nu stiu cand sunt pozitive si cand nu..trebuie sa le fac zilnic.. In fine, teoria o stiu, dar practica simt ca ma depaseste Haha Raman la masurat temperatura, stiu ca de ovulat ovulez, bebelesc si eu in perioada aia cand stiu ca "ar trebui" sa se intample. Sper sa nu ma mai dereglez ca luna trecuta, cand am ovulat in z22 Crazy
Acum ma chinui sa imi fac programare la medic pentru sambata, la monitorizare, cand o sa fiu in z12 ras dar sun de jumatate de ora si nu raspunde nimeni NuStiu
Mire
Scris: Tuesday, January 5, 2016 12:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Alexa001 wrote:

Dupa ce iti faci cont si introduci datele acolo, vezi ca sub grafic undeva apare "Share" ( e un buton gri). Dupa ce dai click pe el ti se deschide o pagina cu mai multe coduri...
Selectezi codul din casuta de sub "Chart Thumbnail", si il pui la semnatura. Sa selectezi toate randurile, ca sa apara imaginea la semnatura Cheek Kiss
Mie mi se pare util sa le putem afisa, asa ne mai comparam graficele si ne mai spunem pareri..o sa vezi ca temperaturile sunt diferite la fiecare. Adica, eu spre exemplu am in faza luteala 36.6-37.0...la alte fete am vazut ca urca pana la 37.5 ras
Fiind la inceputul CM, e tocmai bine sa te apuci acum de masurat, pana la sfarsitul lunii o sa iti cunosti exact valorile.

Scuze de off topic..dar ma gandesc ca poate mai ajuta si pe altcineva informatia ras

Nu-mi apare grafic..doar coduri.uff
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:00 PM
Nivel

Mire wrote:

Hai ca iti scriu mesaj privat...ca sa nu zapacim celelalte fete cu detalii Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:10 PM
Nivel

Mire wrote:

Ti-am trimis PM pupici oricum, vezi ca in codul ala pe care il pui la semnatura nu se vede graficul,, el apare de-abia dupa ce salvezi semnatura pe forum ras
E doar o chestie de genul [url=http://www.fer.................. pe vreo 3 randuri asa.
Mire
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:24 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Ti-am trimis PM pupici oricum, vezi ca in codul ala pe care il pui la semnatura nu se vede graficul,, el apare de-abia dupa ce salvezi semnatura pe forum ras
E doar o chestie de genul [url=http://www.fer.................. pe vreo 3 randuri asa.

Saru mana.Cheek Kiss hearts

Azi dimineata am avut 36,3.. E prima zi dupa menstruatie.Inainte de ovulatie apar modificari?? ras
bby88
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Mire wrote:

Azi dimineata am avut 36,3.. E prima zi dupa menstruatie.Inainte de ovulatie apar modificari?? ras

Apar mici modificari dar nu iti bate capul si cu astea ca nu au importanta...e normal sa nu ai aceeasi temperatura zilnic
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:32 PM
Nivel

Mire wrote:

Iti mai lasasem un mesaj, dar vad ca ai reusit singurica majoreta majoreta majoreta

Modificari o sa apara urmatoarea zi dupa ovulatie, pana atunci o sa vezi ca temperatura se mai schimba, dar nici nu creste sau scade brusc.
In cazul meu de exemplu, in luna cand am ovulat normal ( in z14) a crescut temperatura de la 36.3 la 36.8 , peste noapte)
Dar nu iti bate capul, acum daca ai graficul in semnatura te mai ajutam si noi la "interpretare" Cheek Kiss
Acum urmeaza rabdare si...bebelealaaaa ! coeur
Mire
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:38 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Iti mai lasasem un mesaj, dar vad ca ai reusit singurica majoreta majoreta majoreta

Modificari o sa apara urmatoarea zi dupa ovulatie, pana atunci o sa vezi ca temperatura se mai schimba, dar nici nu creste sau scade brusc.
In cazul meu de exemplu, in luna cand am ovulat normal ( in z14) a crescut temperatura de la 36.3 la 36.8 , peste noapte)
Dar nu iti bate capul, acum daca ai graficul in semnatura te mai ajutam si noi la "interpretare" Cheek Kiss
Acum urmeaza rabdare si...bebelealaaaa ! coeur

Iti multumesc muuuult!!Cheek Kiss
Da,incerc doar sa le notez..si sa bebelim linistiti.Am zis ca renunt la teste de ovulatie luna asta..prea ma enervau.NuImiPasa Vreau sa fiu mai relaxata.Iau si BU..asa ca Doamne ajuta!!hearts
maryella77
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Alexa001 wrote:

Adevarul e ca parerile sunt impartite..pana si medicii dau sfaturi diferite NuStiu sunt in ceata totala..nu mai stiu cum sa fac Lol
Initial spusesem ca incerc o zi da una nu...dar m-am lovit de intrebarea "trebuie sa nimeresc fix ziua de ovulatie" hohot sau cu o zi inainte e mai bine? cum spuneam...sunt in dilema Crazy

Cel mai bine e ca in momentul ovulatiei sa fie deja "gigeii" la datorie sa intampine ovulul cum ar veni.Asa ca indicat este sa existe contact cu o zi doua inaintea ovulatiei.Femeile care fac pauza inainte de ziua ovulatiei si au contact in ziua respectiva raman mai greu insarcinate.Cel putin asta reiese din tot ce am citit eu si din ce mi-au spus medicii.In "Ghidul femeii nerebdatoare sa devina mama" scrie ca e bine sa bebelim zilnic de cand testele sunt aproape pozitive pana linia de testare e mai intensa decat cea de control si apoi sa facem pauza 2 zile si sa bebelim iar.Inca nu am incercat varianata asta, dar cred ca e o idee.
maryella77
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Lili Eu wrote:
Am si eu o intrebare pt fetele care ati baut ceai de cretisoara ati luat imediat dupa ovulatue sau ati mai asteptat cateva zile? eu aseara am avut test pozitiv de ovulatue azi am mai facut unul si e aproxinativ la fel ca cel de aseara ovsa pun si pozele, azi am avut intepaturi la ovarul cu trompa , am crezut ca am ovulat, dar stau in dubii, daca ovulam imi mai iesea testul pozitiv? nu stiu ce sa fac sa incep ceaiul? de bebelit am bebelit aseara oare sa mai bebelesc si azi? vad ca tot mai am secretie albus de ou mai apoasa dar mai putin cantitativ fata de sambata si duminica.Cheek Kiss primul e de azi si ultimul de aseara.

Lili bea linistita ceaiul ca nu iti incurca ovulatia cu nimic.Sunt femei care beau toata luna ceai de cretisoara si obtin sarcina fara probleme.Plantele ajuta organismul sa se ajute singur cu ce are nevoie , nu aduc hormoni in organism cum fac tratamentele alopate.Alopatele forteaza corpul sa o ia intr-o directie sau alta, in functie de ce se urmareste, pe cand naturistele ajuta corpul sa isi echilibreze prin forte proprii hormonii.Ca sa impiedici ovulatia cu ceai de cretisoara cred ca ar trb sa bei litri intregi de ceai concentrat si cred ca nu e cazul.
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 1:53 PM
Nivel

Mire wrote:

Iti multumesc muuuult!!Cheek Kiss
Da,incerc doar sa le notez..si sa bebelim linistiti.Am zis ca renunt la teste de ovulatie luna asta..prea ma enervau.NuImiPasa Vreau sa fiu mai relaxata.Iau si BU..asa ca Doamne ajuta!!hearts

Doamne-ajuta sa fie cu ochisori luna asta ! Cheek Kiss

Eu iau laptisor de matca luna asta, am inceput din z1. Ma tot straduiesc sa il iau pe stomacul gol, dar astazi am uitat sa il iau de dimineata Haha
Asta e prima luna in care am observat si eu ceva secretii.. Scrisesem luna trecuta pe forum ca eu nu observ nici un fel de secretie, in comparatie cu ce au descris fetele pe aici. Astazi am observat in sfarsit si eu ceva...fiind in z8 e mai degraba din aia "creamy", dar cine stie, poate luna asta la ovulatie observ si eu ceva secretie "albus de ou" ras pe mine m-a framantat si chestia asta o vreme..ca aveam senzatia ca nu e un mediu propice pentru "intotatori" sa ajunga unde trebuie.
Oricum, o sa fac spalaturile cu bicarbonat, si pun si lubrifiantul ala, poate-poate se prinde ceva ! majoreta
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 2:01 PM
Nivel

maryella77 wrote:

Cel mai bine e ca in momentul ovulatiei sa fie deja "gigeii" la datorie sa intampine ovulul cum ar veni.Asa ca indicat este sa existe contact cu o zi doua inaintea ovulatiei.Femeile care fac pauza inainte de ziua ovulatiei si au contact in ziua respectiva raman mai greu insarcinate.Cel putin asta reiese din tot ce am citit eu si din ce mi-au spus medicii.In "Ghidul femeii nerebdatoare sa devina mama" scrie ca e bine sa bebelim zilnic de cand testele sunt aproape pozitive pana linia de testare e mai intensa decat cea de control si apoi sa facem pauza 2 zile si sa bebelim iar.Inca nu am incercat varianata asta, dar cred ca e o idee.

Multumesc mult pentru sfat Cheek Kiss
Eu nu fac teste de ovulatie, dar luna asta merg la monitorizare incepand cu z12, si cu bebeleala...sper sa nimeresc zilele care trebuie.. Lol
Mire
Scris: Tuesday, January 5, 2016 2:18 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Doamne-ajuta sa fie cu ochisori luna asta ! Cheek Kiss

Eu iau laptisor de matca luna asta, am inceput din z1. Ma tot straduiesc sa il iau pe stomacul gol, dar astazi am uitat sa il iau de dimineata Haha
Asta e prima luna in care am observat si eu ceva secretii.. Scrisesem luna trecuta pe forum ca eu nu observ nici un fel de secretie, in comparatie cu ce au descris fetele pe aici. Astazi am observat in sfarsit si eu ceva...fiind in z8 e mai degraba din aia "creamy", dar cine stie, poate luna asta la ovulatie observ si eu ceva secretie "albus de ou" ras pe mine m-a framantat si chestia asta o vreme..ca aveam senzatia ca nu e un mediu propice pentru "intotatori" sa ajunga unde trebuie.
Oricum, o sa fac spalaturile cu bicarbonat, si pun si lubrifiantul ala, poate-poate se prinde ceva ! majoreta

Mersi la fel!! majoreta majoreta
N-am incercat nimic pana acum.
O sa incerc si eu cu bicarbonat ..sunt plina de idei luna asta newclap
BU e putin mai greu de suportat,dar m-am obisnuit.alcool
Lubrifiantul cum se num,unde il gasesc??
Alexa001
Scris: Tuesday, January 5, 2016 2:30 PM
Nivel

Mire wrote:

N-am incercat nimic pana acum.
O sa incerc si eu cu bicarbonat ..sunt plina de idei luna asta newclap
BU e putin mai greu de suportat,dar m-am obisnuit.alcool
Lubrifiantul cum se num,unde il gasesc??

Lubrifiantul se numeste Pre-seed, l-am comandat de pe internet. Cauta si tu pe google si vezi ce scrie la descriere, ca nu vreau sa se considere reclama sau ceva.. ras
Dar e destul de scumpicel..daca nu ai probleme cu lubrifierea eu zic ca nu merita luat, eu am comandat pentru ca, dupa cum spuneam, nu am sesizat niciodata secretia aia "albus de ou".
Am citit ca secretia aia "egg" ajuta spermatozoizii sa ajunga la tinta mai usor si ii mentine in viata, pentru ca are un PH diferit fata de secretiile din afara perioadei fertile sic Si cum eu aveam impresia ca nu prea am acea secretie..m-am gandit sa ii ajut cumva ras
In fine...s-ar putea sa fie o abureala cu el...dar eu vreau sa incerc..stii cum e...ce nu facem noi pentru bebe ! yes
Mire
Scris: Tuesday, January 5, 2016 4:12 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Lubrifiantul se numeste Pre-seed, l-am comandat de pe internet. Cauta si tu pe google si vezi ce scrie la descriere, ca nu vreau sa se considere reclama sau ceva.. ras
Dar e destul de scumpicel..daca nu ai probleme cu lubrifierea eu zic ca nu merita luat, eu am comandat pentru ca, dupa cum spuneam, nu am sesizat niciodata secretia aia "albus de ou".
Am citit ca secretia aia "egg" ajuta spermatozoizii sa ajunga la tinta mai usor si ii mentine in viata, pentru ca are un PH diferit fata de secretiile din afara perioadei fertile sic Si cum eu aveam impresia ca nu prea am acea secretie..m-am gandit sa ii ajut cumva ras
In fine...s-ar putea sa fie o abureala cu el...dar eu vreau sa incerc..stii cum e...ce nu facem noi pentru bebe ! yes

Ahh am inteles.Eu am secretie..mucusul respectiv...ba chiar luna trecuta am analizat,si mi s'a parut prea mult.Cred ca n'are rost sa dau banii degeaba.NuStiu Blushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.