Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Alina_N wrote:Sincer eu cred ca este mai bine mai rar,in luna iulie cand am ramas insarcinata am facut-o la distanta de 4 zile,a fost plecat o saptamana si chiar imi luasem gandul ca raman,avand in vedere ca nu am prestat.In lunile dinainte faceam zilnic si nu s-a prins nimic. Acum o sa incercam o zi da una nu,sa vedem daca are vre-un rezultat.
Adevarul e ca parerile sunt impartite..pana si medicii dau sfaturi diferite sunt in ceata totala..nu mai stiu cum sa fac Initial spusesem ca incerc o zi da una nu...dar m-am lovit de intrebarea "trebuie sa nimeresc fix ziua de ovulatie" sau cu o zi inainte e mai bine? cum spuneam...sunt in dilema
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Noi facem una da, una ba. Asa mai au timp sa se refaca, cel putin asa am facut si marea majoritate a fetelor am vazut ca au dat sfatul acesta. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2016 Mesaje: 8
| FlorentinaC wrote:Buna!Cum esti?Ai ajuns la medic?Avand in vedere ca in martie voi implini si eu 39 anisori as fi vrut sa te intreb de cat timp incercai sa ramai insarcinata,daca ai urmat un tratament anume,etc,,,,, . Buna.Am sunat doctorita la care merg si era plecata din tara dar mi-a zis sa iau no spa,elevit si utrogestan pt 10 zile.Nu am facut nici un tratament dar dupa 6 ani am reusit sa raman de cand sunt recasatorita.Mai am o fetita de 14 ani si cam de un an fac teste de ovulatie si grafice cu temperatura bazala.Cred ca si stresul isi spune cuvantul.In decembrie am zis ca e ultima oara cand mai insist cu teste de ov. Imi cam luasem gandul ce e drept dar vad ca dumnezeu s-a uitat si la mine.Tratamente si investigatii nu am facut pt ca sotul zicea ca sunt bani in vant si daca tot avem fetita din prima mea casatorie pe care o adora,nu prea se stresa.Acum nu stiu ce sa zic.Iti doresc sa reusesti sa ramai cat mai repede insarcinata.Si poate ca celelalte doamne de pe forum te vor putea sfatui mai bn decat mine cu privire la ce trebuie sa faci.iti doresc sa fii optimista si sa ai incredere ca vei reusi pana la urma sa iti vezi implinita dorinta. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Alexa001 wrote:Adevarul e ca parerile sunt impartite..pana si medicii dau sfaturi diferite  sunt in ceata totala..nu mai stiu cum sa fac Initial spusesem ca incerc o zi da una nu...dar m-am lovit de intrebarea "trebuie sa nimeresc fix ziua de ovulatie"  sau cu o zi inainte e mai bine? cum spuneam...sunt in dilema Pana la urma cred ca e bine sa bebelim cand simtim ca acum sa nu o dam nici in extreme, sa ne fie gandul doar la asta si sa ne neglijam pe noi si pe partenerii nostri. Si...asa e parerile sunt impartite. Cel mai bine incerci toate variantele pana se prinde...incepi cu cea care iti inspira incredere sau ti se pare mai logica si gata. Oricum eu in mare parte cred a nu se intampla nimic pt ca suntem stresate si calculam totul si incercam sa detinem prea mult controlul (cel putin asa e in cazul meu chiar daca incerc sa nu fiu asa si mi-e greu sa recunosc...in unele luni o cam iau pe aratura)
|
|

| bby88 wrote:Pana la urma cred ca e bine sa bebelim cand simtim ca acum sa nu o dam nici in extreme, sa ne fie gandul doar la asta si sa ne neglijam pe noi si pe partenerii nostri. Si...asa e parerile sunt impartite. Cel mai bine incerci toate variantele pana se prinde...incepi cu cea care iti inspira incredere sau ti se pare mai logica si gata. Oricum eu in mare parte cred a nu se intampla nimic pt ca suntem stresate si calculam totul si incercam sa detinem prea mult controlul  (cel putin asa e in cazul meu chiar daca incerc sa nu fiu asa si mi-e greu sa recunosc...in unele luni o cam iau pe aratura)
Si eu sunt la fel..imi tot spun sa o las mai moale si sa nu mai incerc sa fac atatea calcule, sa nu mai programez totul. Dar din pacate cand se apropie ziua de ovulatie iar incep sa o iau pe aratura |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Fetelor gasesc la farmacii termometru pt temp bazala?! Am vazut unul dar arata doar 37.1... Prima zeciala..nu si a doua.Conteaza?! |
|
| Mire wrote:Fetelor gasesc la farmacii termometru pt temp bazala?! Am vazut unul dar arata doar 37.1... Prima zeciala..nu si a doua.Conteaza?! Eu am luat cu termometru din asta normal care nu arata 2zecimale si a fost ok. |
|

| Mire wrote:Fetelor gasesc la farmacii termometru pt temp bazala?! Am vazut unul dar arata doar 37.1... Prima zeciala..nu si a doua.Conteaza?! Eu folosesc un termometru pentru copii, din ala cu cap flexibil. Tot o zecimala arata..e suficient |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Multumesc,fetelor.Vazusem pe net cu 2zecimale,iar acum am intrebat la farmacie si tipa habar n'avea de ele.. Mire attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| bby88 wrote:Eu o astept cu interes acum sa vina mai repede ca si asa nu am ramas si sa incepem cu a 2-a luna de stimulare. Mai aveam de luat doar diseara utrogestan dar nu mai iau ca sa vina mai repejor Va pup pe toate
Buna bby88! As dori sa te intreb cu ce medicament ai facut stimularea? Din moment ce te pregatesti pt cea de-a 2-a luna, stii cumva ce nu a mers bine in prima? Coincidenta, si eu am terminat Utrogestan-ul aseara, acum astept sa apara menstruatia, si incep prima luna de stimulare cu clomifen.. |
|
| gummy bear wrote:
Buna bby88! As dori sa te intreb cu ce medicament ai facut stimularea? Din moment ce te pregatesti pt cea de-a 2-a luna, stii cumva ce nu a mers bine in prima? Coincidenta, si eu am terminat Utrogestan-ul aseara, acum astept sa apara menstruatia, si incep prima luna de stimulare cu clomifen..
Eu am facut stimulare cu Injec?ii Gonal 300f. Nu ?tiu înca de ce nu a mers dar macar nu mi-am pus toate speran?ele in tratamentul acesta. Oricum nimeni nu garanteaza ca prin stimulare ramâi si mai ales din prima. Poate e nevoie de mai mult sau poate mai sunt si alte cauze. Eu eram pregatita moral pt ca am citit ca totu?i sunt putine fete care au ramas din prima. Acum dupa ce îmi vine merg la medic sa vedem cum procedam mai departe...probabil o sa îmi mareasca doza.iti ?in pumnii sa se lase cu bebe din prima luna la tine a..f important sa monitorizezi. |
|
| bby88 wrote:Eu am facut stimulare cu Injec?ii Gonal 300f. Nu ?tiu înca de ce nu a mers dar macar nu mi-am pus toate speran?ele in tratamentul acesta. Oricum nimeni nu garanteaza ca prin stimulare ramâi si mai ales din prima. Poate e nevoie de mai mult sau poate mai sunt si alte cauze. Eu eram pregatita moral pt ca am citit ca totu?i sunt putine fete care au ramas din prima. Acum dupa ce îmi vine merg la medic sa vedem cum procedam mai departe...probabil o sa îmi mareasca doza.iti ?in pumnii sa se lase cu bebe din prima luna la tine  a..f important sa monitorizezi.
De fapt cand am intrebat ce nu a mers prima data, ma refeream mai mult la cat de bine a functionat tratamentul strict pt tine..adica ai avut foliculi? Cati? Cum au crescut? S-au spart? Ai incercat si clomifen inainte de Gonal? Sau nu ti-a recomandat medicul? Scuza-mi bombardamentul de intrebari....curiozitatea... Da, sunt realista, stiu ca sunt putine sanse sa se intample din prima...eu totusi sunt convinsa ca daca nu se intampla in prima luna, se intampla in a doua, daca nu, in a treia, s.a.m.d. Acum un an eram mai disperata, timpul insa m-a calmat.. Da, monitorizarile sunt obligatorii, nu fac nimic de capul meu.. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Am si eu o intrebare pt fetele care ati baut ceai de cretisoara ati luat imediat dupa ovulatue sau ati mai asteptat cateva zile? eu aseara am avut test pozitiv de ovulatue azi am mai facut unul si e aproxinativ la fel ca cel de aseara ovsa pun si pozele, azi am avut intepaturi la ovarul cu trompa , am crezut ca am ovulat, dar stau in dubii, daca ovulam imi mai iesea testul pozitiv? nu stiu ce sa fac sa incep ceaiul? de bebelit am bebelit aseara oare sa mai bebelesc si azi? vad ca tot mai am secretie albus de ou mai apoasa dar mai putin cantitativ fata de sambata si duminica. primul e de azi si ultimul de aseara. Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| gummy bear, eu sunt in a patra luna de stimulare, momentan doar cu menopur, primele 3 au fost una numai cu clomifen si 2 combinatie clomifen+menopur. in primele 2 luni am obtinut foliculi doar pe un ovar, celalalt nu producea nimic, abia in a3a luna a produs si el un folicul marisor, dar tot nu am avut noroc. stiu cazuri care au reusit din prima luna sau a doua, una chiar cu gemeni dupa prima luna de stimulare :) unii medici nu mai recomanda deloc clomifen pt ca inhiba estrogenii care ar trebui sa ingroasa endometrul, acesta ramanand destul de subtire in urma tratamentului cu clomifen. nu stiu daca in cazul altor stimulatoare de ovulatie exista acelasi efect asupra endometrului, am tot cautat pe siteuri din afara si nu prea gasesc mare lucru, insa in america, atunci cand se face stimulare ovariana, se recomanda femeilor si tratament cu estrogeni tocmai pt o grosime satisfacatoare a endometrului. oricum, merita incercat, clar se obtin mai multi foliculi decat in mod normal, dar trebuie ca si parcursul lor mai departe sa fie cel care trebuie. |
|
| andy07 wrote:gummy bear, eu sunt in a patra luna de stimulare, momentan doar cu menopur, primele 3 au fost una numai cu clomifen si 2 combinatie clomifen+menopur. in primele 2 luni am obtinut foliculi doar pe un ovar, celalalt nu producea nimic, abia in a3a luna a produs si el un folicul marisor, dar tot nu am avut noroc. stiu cazuri care au reusit din prima luna sau a doua, una chiar cu gemeni dupa prima luna de stimulare :) unii medici nu mai recomanda deloc clomifen pt ca inhiba estrogenii care ar trebui sa ingroasa endometrul, acesta ramanand destul de subtire in urma tratamentului cu clomifen. nu stiu daca in cazul altor stimulatoare de ovulatie exista acelasi efect asupra endometrului, am tot cautat pe siteuri din afara si nu prea gasesc mare lucru, insa in america, atunci cand se face stimulare ovariana, se recomanda femeilor si tratament cu estrogeni tocmai pt o grosime satisfacatoare a endometrului. oricum, merita incercat, clar se obtin mai multi foliculi decat in mod normal, dar trebuie ca si parcursul lor mai departe sa fie cel care trebuie.
Multumesc, andy007...cert este ca atatia medici, tot atatea pareri, plus ca fiecare dintre noi suntem diferite, cu analize/investigatii/scheme de tratament/rezultate cu siguranta diferite.. Probabil daca clomifenul nu mi se va potrivi, voi trece si eu la injectabile.. Cand incepi monitorizarile? |
|
|