Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Fetelor am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta!
Din cate am calculat, azi - maine ar trebui sa ovulez. Mi-am luat si teste de ovulatie asa ca sa incerc si eu (e prima data cand vreau sa le folosesc) si pe cutie scrie ca se pot folosi in orice moment al zilei, sunt teste de la minut. Voi, care ati mai facut teste de ovulatie, ce stiti? Ce ma sfatuiti? Va multumesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| stefy.any wrote:Fetelor am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta!
Din cate am calculat, azi - maine ar trebui sa ovulez. Mi-am luat si teste de ovulatie asa ca sa incerc si eu (e prima data cand vreau sa le folosesc) si pe cutie scrie ca se pot folosi in orice moment al zilei, sunt teste de la minut. Voi, care ati mai facut teste de ovulatie ce stiti? Ce ma sfatuiti? Va multumesc! Si eu am folosit cateva luni teste de la Minut dar le am facut pe la pranz si nu am baut lichide 2 ore inainte,,,succes |
|
| FlorentinaC wrote:Si eu am folosit cateva luni teste de la Minut dar le am facut pe la pranz si nu am baut lichide 2 ore inainte,,,succes
Si din cate stii tu au fost bune? Adica ti-au indicat corect ovulatia? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Buna fetelor! Hot am aparut si eu de la munca Sa aveti un an productiv Irina, Nicole Bravooooo Ati dat startul liniutelor pe anul asta. Felicitari! Sarcini usoare sa aveti! Va asteptam cu vesti bune Stefytestul il faci dupa amiaza dar nu mai tarziu de ora 18. Inainte te abtii minim 2 ore de la urinat si consumat lichide. Daca linia de test e mai intensa decat cea de control sau macar la fel inseamna ca in 24-48h urmeaza ovulatia. Daca tu stii ca ovulezi azi-maine s-ar putea sa iti iasa direct negative, asa ca sa nu te sperii. Spor la bebelit si sa vii cu 2 liniute si peste 2 sapt la testul de sarcina. Noilor aspirici le urez bun venit si sedere scurta aici Fetelor cu rozica in vizita acum la inceput de an, imi pare rau si sper sa gasim solutia anul asta sa ii venim e hac. Eu o astept cu interes acum sa vina mai repede ca si asa nu am ramas si sa incepem cu a 2-a luna de stimulare. Mai aveam de luat doar diseara utrogestan dar nu mai iau ca sa vina mai repejor Va pup pe toate |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor, am tercut sa va spunem La multi ani! Sa va aduca 2016 tot ce va doriti! Felicitari celor care au spart gheata la inceput de an cu teste pozitive! |
|
| bby88 wrote: Stefytestul il faci dupa amiaza dar nu mai tarziu de ora 18. Inainte te abtii minim 2 ore de la urinat si consumat lichide. Daca linia de test e mai intensa decat cea de control sau macar la fel inseamna ca in 24-48h urmeaza ovulatia. Daca tu stii ca ovulezi azi-maine s-ar putea sa iti iasa direct negative, asa ca sa nu te sperii. Spor la bebelit si sa vii cu 2 liniute si peste 2 sapt la testul de sarcina.
Mersi mult pentru informatii si incurajari! Te pup si sper sa vina bebe cat mai curand si la tine si la mine si la toate aspiricile, sa fie asa o explozie de teste cu doua liniute! |
|
| stefy.any wrote:
Si din cate stii tu au fost bune? Adica ti-au indicat corect ovulat ia?
Sa stii ca da!!Am avut secretia specifica,durere de ovar,etc,,,,dar cu tot bebelitul ,spalatul cu bicarbonat,analize bune ,,,hsg efectuat ,,,bebe tot nu vrea sa vina,,,,cred ca o monitorizare a ovulatiei m ar ajuta mai mult,e posibil sa nu se dezvolte suficient ovulul sau sa nu se rupa foliculul,,,,
|
|
| stefy.any wrote:Mersi mult pentru informatii si incurajari! Te pup si sper sa vina bebe cat mai curand si la tine si la mine si la toate aspiricile, sa fie asa o explozie de teste cu doua liniute! Multumesc. Sa stii ca testele de ovulatie nu iti confirma faptul ca ovulezi. Ele ies pozitive in momentul in care LH-ul ajunge la valoarea maxima (adica foliculul e matur). Din momentul in care iti detecteaza valoarea maxima a LH-ului se poate sa ovulezi in cateva ore, o zi sau chiar 2 zile sau sa nu ovulezi deloc. Eu am realizat ca dadeam gres cu ele intr-o perioada. Am mai scris asta aici de cateva ori... am monitorizat in paralel cu testele sa vad cat de concludente sunt in cazul meu si a fost cam asa: au iesit 2 zile la rand pozitive, in urmatoarea zi a iesit negativ, am mers la eco sa vad daca a spart si nu era spart ci se pregatea pt urmatoarele ore, in urmatoarea zi (a 2-a dupa ultimul test pozitiv s-a spart). Eu inainte bebeleam pana sa iasa pozitiv si in zilele in care iesea dupa care faceam pauza, si uite ca de fapt abia peste 2 zile ovulam. Medicul mi-a zis ca cel mai bine e ca din momentul in care au iesit pozitive sa bebelesc minim 5 zile la rand ca sa fiu sigura |
|
| bby88 wrote:Multumesc. Sa stii ca testele de ovulatie nu iti confirma faptul ca ovulezi. Ele ies pozitive in momentul in care LH-ul ajunge la valoarea maxima (adica foliculul e matur). Din momentul in care iti detecteaza valoarea maxima a LH-ului se poate sa ovulezi in cateva ore, o zi sau chiar 2 zile sau sa nu ovulezi deloc. Eu am realizat ca dadeam gres cu ele intr-o perioada. Am mai scris asta aici de cateva ori... am monitorizat in paralel cu testele sa vad cat de concludente sunt in cazul meu si a fost cam asa: au iesit 2 zile la rand pozitive, in urmatoarea zi a iesit negativ, am mers la eco sa vad daca a spart si nu era spart ci se pregatea pt urmatoarele ore, in urmatoarea zi (a 2-a dupa ultimul test pozitiv s-a spart). Eu inainte bebeleam pana sa iasa pozitiv si in zilele in care iesea dupa care faceam pauza, si uite ca de fapt abia peste 2 zile ovulam. Medicul mi-a zis ca cel mai bine e ca din momentul in care au iesit pozitive sa bebelesc minim 5 zile la rand ca sa fiu sigura
Aha, deci treaba inca nu s-a terminat! Ok, mersi mult pentru raspunsuri!! Chiar imi sunt de folos! Cinci zile la rand...ok, dar inotatorii nu traiesc mai mult, stiam ca traiesc vreo trei - patru zile? |
|
| FlorentinaC wrote:Sa stii ca da!!Am avut secretia specifica,durere de ovar,etc,,,,dar cu tot bebelitul ,spalatul cu bicarbonat,analize bune ,,,hsg efectuat ,,,bebe tot nu vrea sa vina,,,,cred ca o monitorizare a ovulatiei m ar ajuta mai mult,e posibil sa nu se dezvolte suficient ovulul sau sa nu se rupa foliculul,,,,
Doamne ajuta sa se sparga si sa ramai insarcinata cat de repede! |
|
| stefy.any wrote:Doamne ajuta sa se sparga si sa ramai insarcinata cat de repede! Multumesc din suflet,asemeni tuturor va doresc !!! |
|
| stefy.any wrote:Aha, deci treaba inca nu s-a terminat! Ok, mersi mult pentru raspunsuri!! Chiar imi sunt de folos! Cinci zile la rand...ok, dar inotatorii nu traiesc mai mult, stiam ca traiesc vreo trei - patru zile? Mie medicul mi-a explicat asa: teoretic inotatorii traiesc mai mult, dar in zilele petrecute la noi ei mai imbatranesc si isi pierd din puteri :D asa ca daca prestam zilnic in perioada de maxima fertilitate vor fi mai putini dar mai tineri si mai viteji gata sa se gaseasca cu ovulul. Asa suntem siguri macar ca in momentul ovulatiei exista inotatori pregatiti. |
|
| bby88 wrote: Mie medicul mi-a explicat asa: teoretic inotatorii traiesc mai mult, dar in zilele petrecute la noi ei mai imbatranesc si isi pierd din puteri :D asa ca daca prestam zilnic in perioada de maxima fertilitate vor fi mai putini dar mai tineri si mai viteji gata sa se gaseasca cu ovulul. Asa suntem siguri macar ca in momentul ovulatiei exista inotatori pregatiti.
Aha, am inteles! Are logica explicatia lui! Daca stai sa te gandesti e mai bine ca unul tanar si in putere sa fecundeze ovulul! :)) |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Fetelor, legat de treaba asta cu "inotatorii"...daca sotul meu nu si-a facut inca spermograma...voi cum credeti ca ar fi mai bine? oare sa fie valabil si in cazul nostru treaba asta cu "zilnic" in perioada maxim fertila? Eu pana acum m-am gandit ca daca totusi nu sta foarte bine cu spermograma, macar sa aiba vreo 48 de ore la dispozitie sa se refaca.. Offf...incep sa imi bat prea mult capul cu asta si nu e bine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Sincer eu cred ca este mai bine mai rar,in luna iulie cand am ramas insarcinata am facut-o la distanta de 4 zile,a fost plecat o saptamana si chiar imi luasem gandul ca raman,avand in vedere ca nu am prestat.In lunile dinainte faceam zilnic si nu s-a prins nimic. Acum o sa incercam o zi da una nu,sa vedem daca are vre-un rezultat.
|
|
|