Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
stelutza wrote:
Buna diminea?a fetele eu am o stare de rau mam trezit cu dureri de spate si prin burta de venit nu a venit majoreta imi fac test ca nu mai rezist ies dupa amiaza si îmi iau testuff o zi frumoasa cu soare la mine e a?a gerLol

Asteptam testul si sper sa ai 2 liniute ,iti trimit niste agitate sa iti faca galerie majoreta majoreta majoreta
Mire
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
Buna diminea?a fetele eu am o stare de rau mam trezit cu dureri de spate si prin burta de venit nu a venit majoreta imi fac test ca nu mai rezist ies dupa amiaza si îmi iau testuff o zi frumoasa cu soare la mine e a?a gerLol

Hai cu testuyes majoreta
Mire
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:51 AM
Nivel

Fetelor,mie mi-a venit menstruatia pe 1ianuarie..deobicei in prima zi imi curgea f putin,in a 2si a 3a mai mult..apoi in a 4a se cam termina.
Acum de aseara deja (z2) am observat ca nu mai curgea deloc..in z1 a curs ceva...acum dimineata m-am trezit cu absorbantul curat..mi se pare f ciudat pale Vreau sa spun sa am avut niste dureri cumplite prima zi,la uter,nu la ovare ca deobicei.. pale
stelutza
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Mire wrote:

Hai cu testuyes majoreta
dupa amiaza ca sunt în vizita majoreta la amiaza plecam sper veste buna sa va dautopai
stelutza
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:55 AM
Nivel

Mire wrote:
Fetelor,mie mi-a venit menstruatia pe 1ianuarie..deobicei in prima zi imi curgea f putin,in a 2si a 3a mai mult..apoi in a 4a se cam termina.
Acum de aseara deja (z2) am observat ca nu mai curgea deloc..in z1 a curs ceva...acum dimineata m-am trezit cu absorbantul curat..mi se pare f ciudat pale Vreau sa spun sa am avut niste dureri cumplite prima zi,la uter,nu la ovare ca deobicei.. pale
nici o luna nu e la fel poate e ?i de la duphaston parca ai luat?si la mine luna trecuta a fost cam la fel ca la tine eu am fost luat utrogestan si mi-a ieșit si coșuriuff
Mire
Scris: Sunday, January 3, 2016 11:01 AM
Nivel

stelutza wrote:
nici o luna nu e la fel poate e ?i de la duphaston parca ai luat?si la mine luna trecuta a fost cam la fel ca la tine eu am fost luat utrogestan si mi-a ie?it si co?uriuff

Nu iau niciun fel de pastile pale la mine tot timpul era la fel..d'asta de mi se pare f ciudat.Iar durerile astea ingrozitoare cred ca le-am mai avut max de 2ori in viata..pe perioada adolescentei.
stelutza
Scris: Sunday, January 3, 2016 11:08 AM
Nivel

Mire wrote:

Nu iau niciun fel de pastile pale la mine tot timpul era la fel..d'asta de mi se pare f ciudat.Iar durerile astea ingrozitoare cred ca le-am mai avut max de 2ori in viata..pe perioada adolescentei.
scuze de confuzie poate ai racit puțin cine stie uff
Mire
Scris: Sunday, January 3, 2016 11:22 AM
Nivel

stelutza wrote:
scuze de confuzie poate ai racit pu?in cine stie uff

Da..sper sa fie doar asta.
IrinaC
Scris: Sunday, January 3, 2016 12:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/3/2016
Fetelooor nu am mai scris de mult timp nimic ca nu prea mai aveam noutati, sunt o aspiranta cu vechime (2 ani si ceva, aproape 3 :-) ) Mi-a fost anulat si contul cred, dar mi-am facut altul cu acelasi user :-)
SI astazi tin in mana un test SureCheck care arata ca in poza :-) Sunt foaaaaarte fericita!!!!!!!!!!
https://www.dropbox.com/s/s1v3pvv392y8lh7/2016-01-03%2009.22.50.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/c6kpog9jmz1eijy/2016-01-03%2009.16.42.jpg?dl=0

Am facut luna trecuta o histeroscopie cu diagnosticul de uter fibromatos, trompele una parea infundata, alta nu se vedea bine, totusi la sfarsit s-a vazut lichid in cavitatea uterina deci a fost semn ca a ajuns acolo prin cel putin una din trompe.
Oricum ,sfatul doctorului a fost fertilizare in vitro, ca situatia de acum nu se mai imbunatateste (am 31 de ani) ci se deterioreaza, si sa nu mai pierdem timpul - incercam de 2 ani si jumate, am analize hormonale ok, ovulez, sotul spermograma ok, dar minunea tot nu se producea.

Cu inima cam grea, am plecat dupa menstruatie (pe 2 decembrie a fost ultima) 5 zile la Sovata (de pe 13 pe 18 decembrie). Doctorul de acolo - iar descurajari - ca e f putin 5 zile, ca e bataie de joc, ca nu ma va ajuta etc. Dar am facut tratamentul, m-am gandit ca daca nu ajuta, nici nu strica, si om mai vedea. Am avut contact sexual la 2 zile.

Si astazi mi-am facut curaj sa fac un test si iataaaa: mult asteptatele 2 liniute!!!!!!!!
Fetelor nu va pierdeti speranta, se poate!!!!!!

Simptome deosebite nu am: ma dor sanii si burta ca inainte e menstruatie, dar pe mine mereu m-au durut sanii de la ovulatie la menstruatie, deci nici o noutate :-)
Va imbratisez pe toate!
Sin
Scris: Sunday, January 3, 2016 12:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
mya28 wrote:
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.am inceput sa iau fier,,dr de fam mi la prescris.iau dimineata o pastila vit e una 9vit una acid folic si seara magneziu.credeti ca e prea mult daca iau 10 zile macar dimineata si seara pastile de branca ursului?mai am o cutie si parca imi pare rau sa nu le iau.poate ma ajuta la ovulatie.dar mi'e frica sa nu fie prea mult!

mya, ai mare grija cu fierul. Sa zici ca alte vitamine sau acidul folic le poti lua pt sustinerea si refacerea sangelui, pe alocuri, insa cu fierul nu e de joaca. Ai grija sa faci intai sideremia (cam la 5-6luni), sa vezi care e nivelul fierului in sange, daca ai pierderi in timp, pt ca fierul este foarte periculos luat aiurea. Eu stiu ce spun legat de fier pt ca de foarte multi ani am o anemie care mereu imi iesea la analize cu valori cu mult sub/peste limitele de laborator si pana nu am fost la Institutul Hematologic Fundeni la analize nu am stiut ca am talasemie. Multumesc lui Dumnezeu ca e minora, se poate ajusta cat de cat din suplimente si alimentatie, insa e genetica si o duc toata viata, intotdeauna pe langa intervale. Motiv pt care la 6 luni cand fac analizele la sange, adaug si sideremia pe lista si nu ma mai sperii cand le vad pe toate aiurea pe acolo. Ce imi merge mie bine si am fost sfatuita sa iau pt ca nu se depune in organe (splina, ficat) este un sirop de fier de la Vifor. Extraordinar de bun pt cine are probleme cu anemia, adulti/copii, insa trebuie luat sub supraveghere si exact dupa indicatii.
Rocsana
Scris: Sunday, January 3, 2016 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
IrinaC wrote:
Fetelooor nu am mai scris de mult timp nimic ca nu prea mai aveam noutati, sunt o aspiranta cu vechime (2 ani si ceva, aproape 3 :-) ) Mi-a fost anulat si contul cred, dar mi-am facut altul cu acelasi user :-)
SI astazi tin in mana un test SureCheck care arata ca in poza :-) Sunt foaaaaarte fericita!!!!!!!!!!

Am facut luna trecuta o histeroscopie cu diagnosticul de uter fibromatos, trompele una parea infundata, alta nu se vedea bine, totusi la sfarsit s-a vazut lichid in cavitatea uterina deci a fost semn ca a ajuns acolo prin cel putin una din trompe.
Oricum ,sfatul doctorului a fost fertilizare in vitro, ca situatia de acum nu se mai imbunatateste (am 31 de ani) ci se deterioreaza, si sa nu mai pierdem timpul - incercam de 2 ani si jumate, am analize hormonale ok, ovulez, sotul spermograma ok, dar minunea tot nu se producea.

Cu inima cam grea, am plecat dupa menstruatie (pe 2 decembrie a fost ultima) 5 zile la Sovata (de pe 13 pe 18 decembrie). Doctorul de acolo - iar descurajari - ca e f putin 5 zile, ca e bataie de joc, ca nu ma va ajuta etc. Dar am facut tratamentul, m-am gandit ca daca nu ajuta, nici nu strica, si om mai vedea. Am avut contact sexual la 2 zile.

Si astazi mi-am facut curaj sa fac un test si iataaaa: mult asteptatele 2 liniute!!!!!!!!

Simptome deosebite nu am: ma dor sanii si burta ca inainte e menstruatie, dar pe mine mereu m-au durut sanii de la ovulatie la menstruatie, deci nici o noutate :-)
Va imbratisez pe toate!

Felicitari ,sarcina usoara si bebe sanatos .
Mire
Scris: Sunday, January 3, 2016 1:19 PM
Nivel

IrinaC wrote:

Va imbratisez pe toate!

Felicitari!!majoreta hearts coeur Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
nicolenicol
Scris: Sunday, January 3, 2016 1:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2016
Buna ziua doamnelor.Multumesc pt urari si sper sa fie si la voi cu ochisori.Aseara am luat no spa si am putut dormi.Dimineata aveam aceleasi dureri dar nu atat de severe ca ieri seara.Am sunat medicul meu si mi-a dat sa iau utrogestan 200 vaginal pt 10 zile,elevit si no spa.La cabinet a zis sa vin dupa 10 ian.Testul l-am facut in a 32 zi de ciclu asta la mine era a 3 zi intarziere.Mai facusem unul pe 29 dec dar iesise slab pozitiv.Multumesc tuturor pt incurajari.coeur
Mire
Scris: Sunday, January 3, 2016 1:56 PM
Nivel

nicolenicol wrote:
Buna ziua doamnelor.Multumesc pt urari si sper sa fie si la voi cu ochisori.Aseara am luat no spa si am putut dormi.Dimineata aveam aceleasi dureri dar nu atat de severe ca ieri seara.Am sunat medicul meu si mi-a dat sa iau utrogestan 200 vaginal pt 10 zile,elevit si no spa.La cabinet a zis sa vin dupa 10 ian.Testul l-am facut in a 32 zi de ciclu asta la mine era a 3 zi intarziere.Mai facusem unul pe 29 dec dar iesise slab pozitiv.Multumesc tuturor pt incurajari.coeur

Doamne ajuta sa fii bine in continuare.Stai linistita in pat. hearts
Alexa001
Scris: Sunday, January 3, 2016 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Sin wrote:

Si eu tot la dl dr Albu merg. Abia am inceput luna aceasta. Astept rezultatele la Pap si colposcopie. Apoi ma asteapta pt ecografie si monitorizarea ovulatiei la urmatorul CM dupa 18 ianuarie. Ca prima impresie mi-a placut absolut tot la modul de a relationa si explica. I-am adresat si niste intrebari si m-a lamurit/linistit cu toate ca auzisem ca nu este prea comunicativ. Doamne ajuta sa fie ce trebuie!

Cu mine nu a fost asa comunicativ, am fost si ultima pacienta din ziua respectiva si m-a "expediat" foarte repede. A ascultat ce am avut de zis, apoi mi-a dat sa fac niste dozari hormonale, in zilele 2, 14, 21, pe care nu am mai apucat sa le fac, pentru ca m-am dereglat si menstra a aparut pe 29 decembrie, asa ca am lasat pe luna viitoare. Pana atunci nu mai merg la el, ca nu am de ce...ma asteapta cu rezultatul analizelor. O sa merg in schimb la medicul la care fusesem pana atunci, sa-mi faca monitorizare de ovulatie, a 3-a luna. Succes ! Cheek Kiss

Mire, asa patesc si eu de vreo 2 luni, am mai scris pe aici. Prima zi e suuuper abundenta, dureri mari de tot de uter, cheaguri.. si apoi urmeaza vreo 2 zile slab de tot cantitativ, si aia e tot. Inainte aveam exact cum ai spus si tu, prima zi mai mult, si urmatoarele mai putin dar tot era ceva, nu ca acum, cand imi ajunge un absorbant pentru intreaga zi (il schimb din motive de igiena, nu pentru ca ar fi plin). Am vorbit cu medicul la care mergeam inainte si mi-a spus ca se elimina mai repede endometrul.. La Albu inca nu am ajuns sa cer o alta parere NuStiu Am facut ecografie intre timp...chisturi sau altceva nu am..nici nu dau semne de vreo "raceala"

IrinaC, felicitari ! Sarcina usoara ! topai newclap

Stelutza, te asteptam cu rezultatul testului ! Iti tin pumniiii !!! majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.