Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Ziua 1 la mine DAR incepem anul in forta!!!Raman in continuare fff optimista!!!Va tin pumnii celor care urmeaza la testare si am emotii pentru voi |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FlorentinaC wrote:Ziua 1 la mine DAR incepem anul in forta!!!Raman in continuare fff optimista!!!Va tin pumnii celor care urmeaza la testare si am emotii pentru voi imi pare rau pisi
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| FlorentinaC wrote:Ziua 1 la mine DAR incepem anul in forta!!!Raman in continuare fff optimista!!!Va tin pumnii celor care urmeaza la testare si am emotii pentru voi Imi pare rau Eu ramân înca în suspans |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| FlorentinaC wrote:Ziua 1 la mine DAR incepem anul in forta!!!Raman in continuare fff optimista!!!Va tin pumnii celor care urmeaza la testare si am emotii pentru voi
Suntem aici! Sus moralul orice ar fi!!! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Rocsana wrote:
Eu am inceput cu pastile apoi am trecut pe tinctura ca este mai concentrata (1 lingurita de 3 ori pe zi diluata in 50 ml apa (asa am luat eu ))dar pana in ziua 10 a cm.
O sa iau tincutura astazi.. Vreau sa ii dau si sotului,dar oare e ok la condus ca am inteles ca are alcool..ma gandeam sa ii dau la pranz cand e la munca si seara. |
|
| FlorentinaC wrote:Ziua 1 la mine DAR incepem anul in forta!!!Raman in continuare fff optimista!!!Va tin pumnii celor care urmeaza la testare si am emotii pentru voi
Off chiar ca incepem anul in fortaaa |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Mire wrote:
O sa iau tincutura astazi.. Vreau sa ii dau si sotului,dar oare e ok la condus ca am inteles ca are alcool..ma gandeam sa ii dau la pranz cand e la munca si seara.
Si eu am condus si nu am avut nimic ,am intrebat si eu asta dar mi sa zis ca atat timp cat nu scrie in contraindicatii inseamna ca este prea mica cantitatea inghitita o data ca sa afecteze .
,,Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica. Sarcina, alaptare, alergie la branca-ursului, tratamente care nu permit consumul de alcool.,, |
|
| Rocsana wrote:
Si eu am condus si nu am avut nimic ,am intrebat si eu asta dar mi sa zis ca atat timp cat nu scrie in contraindicatii inseamna ca este prea mica cantitatea inghitita o data ca sa afecteze .
,,Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica. Sarcina, alaptare, alergie la branca-ursului, tratamente care nu permit consumul de alcool.,,
Mersi.Am luat 2sticlute de 50ml..de la Dacia plant.Ce cantitate se pune ??nu stiu cat imi ajunge ca e micuta sticla. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Eu ma laudam ca îmi ia sot ul test eu sunt la fratele meu în vizita aici farmacia e închisa si în oraș a fost dar la farmacie unde era deschisa sunt prietena cu farmacista z venit doar cu paracetamol sinus fara test ca sunt racita si am nepoate mici de 4 si 2 di nu asi vrea sa le îmbolnavesc mâine dupa amiaza mergem si îmi iau eu test.asa astept tare mie frica de dereglare în februarie 2015 mia venit în ziua 21 cu niste dureri dupa a fost la medic am eliminat un chist offf doamne ajuta sa fie bine eu sunt balanța sunt optimista din fire da mai am si scapare în pesimista |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Buna ziua, fetelor ! Am revenit si eu pe aici..pana acum am lenevit, m-am "refacut" dupa Revelion
Mire, imi pare rau ca au aparut uratii pana la urma..nu esti supi, da? Vine o noua luna de iubareala ! Eu am luat branca ursului, din z3 pana in z12, cate 2 pastile de 3 ori pe zi. Treaba e ca citisem undeva ca daca nu ai probleme cu ovulatia si menstruatia vine regulat, te poti deregla. Unii spun ca pe cat de mult bine poate face, la fel poate face si rau daca nu e administrata cand si cum trebuie. La fel si in cazul sotilor, care au rezultatul spermogramei bun. Intamplarea a fost ca la mine exact in luna in care am luat am ovulat in z22, in loc de z14 ca de obicei. Nu spun ca sigur de la branca a fost, poate a fost o coincidenta In mod normal aveam un CM de 27-28 de zile...iar in luna respectiva a fost de 35 de zile
Nicolenicol , iti tin pumnii sa vii un beta baban ! Cum spunea si Andy, sangerarea de nidare nu apare la toata lumea... TB-ul scade cu o zi-doua inainte sa apara menstra, daca se mentine peste 37 e bine. Deci, rabdare, si fi optimista !
FlorentinaC, imi pare rau pt z1...hai ca poate luna ianuarie o sa fie cu noroc si pentru noi !
Eu nu am vesti...sunt in asteptare, uratii au plecat, asa ca urmeaza bebeleala A tinut cam putin menstra...o zi a fost abunenta,cu cateva cheaguri, apoi inca doua zile foarte foarte putin, si gata Am inceput sa iau laptisorul de matca din z1. Apropo, am citit pe cutie ca se administreaza sublingual si se mentine acolo pana la absorbtia totala oare daca il inghit direct mai are vreun efect? Nu de alta dar...are un gust cam..nici nu stiu cum sa-i spun. Astringent ? Am incercat sa il tin sub limba si incepuse sa ma intepe limba |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| La multi ani fetelor!!! Va doresc un an cu sanatate, teste cu 2 liniute si bebei sanatosi! Va pup |
|
| Am uitat ceva : aveam in gand sa bebelesc cu sotul o zi da una nu...voi ce credeti, e bine sa nimerim fix ziua ovulatiei, sau mai bine cu o zi inainte si una dupa? Am hotarat asa pentru ca sotul inca nu si-a facut spermograma si am observat ca cu cat facem mai des cu atat e mai..putina cantitativ. Asta e normal, nu? Imi cer scuze pentru subiect, dar ma tot framanta... Luna asta am de gand sa fac si spalaturile cu bicarbonat, dar doar in 2-3 zile, alea care se nimeresc in perioada fertila. Dupa spalaturi cred ca o sa pun si lubrifiantul ala Preseed, la interior, cu aplicatorul. Ufff...nici eu nu mai stiu ce sa fac |
|
| Alexa001 wrote:Am uitat ceva : aveam in gand sa bebelesc cu sotul o zi da una nu...voi ce credeti, e bine sa nimerim fix ziua ovulatiei, sau mai bine cu o zi inainte si una dupa? Am hotarat asa pentru ca sotul inca nu si-a facut spermograma si am observat ca cu cat facem mai des cu atat e mai..putina cantitativ. Asta e normal, nu? Imi cer scuze pentru subiect, dar ma tot framanta... Luna asta am de gand sa fac si spalaturile cu bicarbonat, dar doar in 2-3 zile, alea care se nimeresc in perioada fertila. Dupa spalaturi cred ca o sa pun si lubrifiantul ala Preseed, la interior, cu aplicatorul. Ufff...nici eu nu mai stiu ce sa fac
Eu am zis sa iau de 3ori pe zi si sotului sa ii dau o data sau de 2ori.Si eu am observat ca sperma se reduce cantitativ..luna trecuta am facut-o zilnic din ultima zi a menstruatiei(8dec) pana pe vreo 20,dupa ovulatie,uneori si de 2ori pe zi.La cerintele sotului..el a zis ca asa o sa mearga.Eu sunt pe premiza ca trebuie sa il las putin sa isi revina spermatozoizii.Luna asta n'o sa mai incep asa devreme si atat de des.Sa vedem ce-o fi. |
|
| Mire wrote:
Eu am zis sa iau de 3ori pe zi si sotului sa ii dau o data sau de 2ori.Si eu am observat ca sperma se reduce cantitativ..luna trecuta am facut-o zilnic din ultima zi a menstruatiei(8dec) pana pe vreo 20,dupa ovulatie,uneori si de 2ori pe zi.La cerintele sotului..el a zis ca asa o sa mearga.Eu sunt pe premiza ca trebuie sa il las putin sa isi revina spermatozoizii.Luna asta n'o sa mai incep asa devreme si atat de des.Sa vedem ce-o fi.
Si eu sunt de parere ca e nevoie de timp sa se refaca..de-asta am decis sa bebelim la doua zile, dar acum nu mai stiu cum ar fi mai bine..inainte sau in ziua ovulatiei Am citit ca spermatozoizii au nevoie de aprox. 48 de ore sa se refaca, deci cred ca asa cresc sansele |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| fetelor a mai patit cineva ca mine de cateva luni in perioada ovulatiei imi ies mici cosuri pe barbie si herpes la buza , am cateva luni de cand patesc asta cosurile sunt mici pe sub piele si nu se fac albe dar ma dor si apoi dispar imi ies cate unul in fiecare luna am uitat sa zic ca mie nu imi ies cosuri pe fata de obicei si herpes foarte rar imi iesea odata la nu stiu cati ani. |
|
|