Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 5:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
FlorentinaC wrote:
wav Andrele Fetelor eu va urez de azi LA MULTI ANI,sa pasim in noul an cu mai multa incredere si speranta,sa fim sanatosi ca toate se vor rezolva!Va doresc sa va distrati maxim ,sa traim orice moment frumos alaturi de cei dragi la cea mai mare intensitate,sa lasam supararile ,grijile deoparte,e greu de pus in practica,stiu dar uneori trebuie sa fim un pic egoiste,sa ne iubim mai mult ,,,,,Va pup pe toate si abia astept sa vad care v a intra in 2016 cu primul test pozitiv!!!Hilar hainoroc chitara dance

Multumim,Florentina!! SimplyLove hearts computerlove
Un an nou fericit,cu multa sanatate si cu bebe!! majoreta
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 30, 2015 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
gravida
FlorentinaC wrote:
wav Andrele Fetelor eu va urez de azi LA MULTI ANI,sa pasim in noul an cu mai multa incredere si speranta,sa fim sanatosi ca toate se vor rezolva!Va doresc sa va distrati maxim ,sa traim orice moment frumos alaturi de cei dragi la cea mai mare intensitate,sa lasam supararile ,grijile deoparte,e greu de pus in practica,stiu dar uneori trebuie sa fim un pic egoiste,sa ne iubim mai mult ,,,,,Va pup pe toate si abia astept sa vad care v a intra in 2016 cu primul test pozitiv!!!Hilar hainoroc chitara dance
La multi ani!!! "pisicutzoooo" sper ca anul care vine sa nu ne dezamageasca si sa ne indeplineasca dorinta de a deveni mamici!!!! iti doresc un an nou plin de bucurii si inpliniri!!!Cheek Kiss craciun birthday
mya28
Scris: Wednesday, December 30, 2015 7:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Sunt in ziua 14 cum vi se pare?o sa repet si maine si poimaine.

mya28 attached the following image(s):
20151230_190334-1.jpg

bby88
Scris: Wednesday, December 30, 2015 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
mya28 wrote:

E pozitiv. Fa unul si maine oricum iar de bebelit macar vreo 5 zile muncitiBlushing La fix pica de anul nou. Succes pupici sa ai a?a liniu?e si la cel de sarcinamajoreta
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 8:00 PM
Nivel

mya28 wrote:

Spor la "treaba"! yes hearts
mya28
Scris: Wednesday, December 30, 2015 8:15 PM
Nivel

Exact aia i-am zis si eu sotului ca mi-as dorii sa fie si testul de sarcina la fel.il repet inca doua zile oricum.daca e pozitiv azi o sa incep duphastonul in ziua 17sa fiu sigura ca trece perioada.am bebelit o zi da una ba pana acum.dar urmatoarele zile bebelim odata pe zi.Doamne ajuta!
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 30, 2015 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
mya28 wrote:
Exact aia i-am zis si eu sotului ca mi-as dorii sa fie si testul de sarcina la fel.il repet inca doua zile oricum.daca e pozitiv azi o sa incep duphastonul in ziua 17sa fiu sigura ca trece perioada.am bebelit o zi da una ba pana acum.dar urmatoarele zile bebelim odata pe zi.Doamne ajuta!
spor la bebelit!!! eu zic ca e pozitiv!!! eu luna asta am bebelit in fiecare seara, poi lunile trecute tot ii reprosam la al meu ca nu bebelim cand trebuie si tot ii scotem ochii Crazy luna asta sa pus pe treaba daca tot am stat acasa dupa data de 18 vreau nu vreau bebelim Blushing sa vezi razboi luna viitoare cand va veni rozihohot
Rocsana
Scris: Wednesday, December 30, 2015 9:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
mya28 wrote:

Si eu cred ca este pozitiv,spor la bebelit majoreta majoreta majoreta
mya28
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:29 PM
Nivel

Multumesc fetele.sper sa fie cu noroc!
Alexa001
Scris: Thursday, December 31, 2015 12:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Buna seara fetelor ! Ce vorbarete ati fost...incerc sa recuperez ras
Intrasem sa va urez un an nou cat mai bun, sa dea Doamne-Doamne ca in 2016 sa ne indeplinim toate visul de a avea un bebelus ! computerlove

Adinuta, te inteleg perfect..si in cazul nostru au inceput sa se simta efectele esecurilor, chiar daca nu incercam decat de vreo 7 luni, suntem mai irascibili, si cand ne certam..evident..dam vina unul pe altul pentru ca nu reusm sa avem un bebe pale sper din suflet sa avem puterea sa trecem peste perioadele astea, sa reusim sa ne relaxam un pic, asta sigur ne-ar ajuta mai mult in implinirea visului nostru..
Noi am avut o cearta fix inainte de Craciun, cu vreo 2 zile, acum regretam amandoi ca s-a intamplat asta fix in perioada sarbatorilor...dar deh..ce sa-i faci...intr-o relatie treci si prin perioade din astea.

Andy, Lili , am vazut ca vorbeati de "cheful" sotilor in perioada fertila...eu mi-am propus ca de acum incolo sa nu-i mai spun cand sunt zilele alea, il iau mai "smechereste"hohot el oricum nu e foarte atent la calendar, stie cu aproximatie cand trebuie sa fie...dar atat. M-am gandit ca si el trebuie sa fie relaxat..nu numai eu. Daca stie ca e programat poate il afecteaza ras

Mire, eu nu vad a doua liniuta, dar incearca sa stai linistita, e inca foarte devreme, mai sunt sanse ras
Iti tin pumnii ! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss majoreta

Bby88, Stelutza, astept rezultate pozitive si de la voi majoreta majoreta majoreta parca asa tin minte...ca si voi urmeaza sa testati ras

Mya28, spor la bagat carbuni, sa se lase cu ochisori ! Cheek Kiss
Mire
Scris: Thursday, December 31, 2015 10:28 AM
Nivel

Buna dimineata!! am facut acum un test Clear Blue,si este negativ pale voi cum sunteti?!

Mire attached the following image(s):
image.jpeg

stelutza
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mire wrote:
Buna dimineata!! am facut acum un test Clear Blue,si este negativ pale voi cum sunteti?!
nu te descuraja mai ai rabdare atât timp nu apare rozi e bine eu nu am facut testul dupa sfatul vasile îl fac cum e ziua fratelui meu poate vine si o surpriza ca simptome nimic sunt foarte liniștită .! La mulți ani si un an nou cu multe bucurii si împliniri ,sanatate si înțelegere va veni si copii nu trebuie sa ne pierdem speranțacomputerlove
andy07
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Mire wrote:

mai faci unul daca nu-ti vine mentruatia.
Mire
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:31 AM
Nivel

stelutza wrote:
nu te descuraja mai ai rabdare atât timp nu apare rozi e bine eu nu am facut testul dupa sfatul vasile îl fac cum e ziua fratelui meu poate vine si o surpriza ca simptome nimic sunt foarte lini?tita .! La mul?i ani si un an nou cu multe bucurii si împliniri ,sanatate si în?elegere va veni si copii nu trebuie sa ne pierdem speran?acomputerlove

Mai astept ,oricum nu mai arunc banii pe ele.Am aruncat 50de lei pana acum pe geam. uff
Astept pana luni,pe 4..daca Doamne ajuta nu apar uratii,merg sa fac beta hcg.coeur
Distractie placuta in seara astaa!! Un
An
Nou fericit,plin de bucurii.Sanatate multa,ca restu vin de la sine. hearts hainoroc iti tin pumnii!majoreta
Sin
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Buna, fetelor! pupici

Ma alatur si eu comunitatii de aspirante la statutul de mamica. Am tot "rasfoit" paginile forumului de vreo doua zile, iar astazi mi-am facut curaj sa si scriu ceva.

Povestea mea seamana cu a voastra, insa e condimentata cu niste bete in roate pe care mi-am propus sa le depasesc (cu ajutorul vostru grup ).

Va pup, va urez ca anul 2016 sa lase in urma nereusitele si sa va/ne aduca numai lucruri incununate de succes (si burtici! Cat mai multe burtici!).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.