Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| FlorentinaC wrote:  Fetelor eu va urez de azi LA MULTI ANI,sa pasim in noul an cu mai multa incredere si speranta,sa fim sanatosi ca toate se vor rezolva!Va doresc sa va distrati maxim ,sa traim orice moment frumos alaturi de cei dragi la cea mai mare intensitate,sa lasam supararile ,grijile deoparte,e greu de pus in practica,stiu dar uneori trebuie sa fim un pic egoiste,sa ne iubim mai mult ,,,,,Va pup pe toate si abia astept sa vad care v a intra in 2016 cu primul test pozitiv!!!
Multumim,Florentina!! Un an nou fericit,cu multa sanatate si cu bebe!! |
|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FlorentinaC wrote:  Fetelor eu va urez de azi LA MULTI ANI,sa pasim in noul an cu mai multa incredere si speranta,sa fim sanatosi ca toate se vor rezolva!Va doresc sa va distrati maxim ,sa traim orice moment frumos alaturi de cei dragi la cea mai mare intensitate,sa lasam supararile ,grijile deoparte,e greu de pus in practica,stiu dar uneori trebuie sa fim un pic egoiste,sa ne iubim mai mult ,,,,,Va pup pe toate si abia astept sa vad care v a intra in 2016 cu primul test pozitiv!!! La multi ani!!! "pisicutzoooo" sper ca anul care vine sa nu ne dezamageasca si sa ne indeplineasca dorinta de a deveni mamici!!!! iti doresc un an nou plin de bucurii si inpliniri!!! |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Sunt in ziua 14 cum vi se pare?o sa repet si maine si poimaine. mya28 attached the following image(s):

|
|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| mya28 wrote:Sunt in ziua 14 cum vi se pare?o sa repet si maine si poimaine. E pozitiv. Fa unul si maine oricum iar de bebelit macar vreo 5 zile munciti La fix pica de anul nou. Succes sa ai a?a liniu?e si la cel de sarcina |
|

| mya28 wrote:Sunt in ziua 14 cum vi se pare?o sa repet si maine si poimaine.
Spor la "treaba"! |
|
| Exact aia i-am zis si eu sotului ca mi-as dorii sa fie si testul de sarcina la fel.il repet inca doua zile oricum.daca e pozitiv azi o sa incep duphastonul in ziua 17sa fiu sigura ca trece perioada.am bebelit o zi da una ba pana acum.dar urmatoarele zile bebelim odata pe zi.Doamne ajuta! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| mya28 wrote:Exact aia i-am zis si eu sotului ca mi-as dorii sa fie si testul de sarcina la fel.il repet inca doua zile oricum.daca e pozitiv azi o sa incep duphastonul in ziua 17sa fiu sigura ca trece perioada.am bebelit o zi da una ba pana acum.dar urmatoarele zile bebelim odata pe zi.Doamne ajuta! spor la bebelit!!! eu zic ca e pozitiv!!! eu luna asta am bebelit in fiecare seara, poi lunile trecute tot ii reprosam la al meu ca nu bebelim cand trebuie si tot ii scotem ochii luna asta sa pus pe treaba daca tot am stat acasa dupa data de 18 vreau nu vreau bebelim sa vezi razboi luna viitoare cand va veni rozi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| mya28 wrote:Sunt in ziua 14 cum vi se pare?o sa repet si maine si poimaine.
Si eu cred ca este pozitiv,spor la bebelit |
|
| Multumesc fetele.sper sa fie cu noroc! |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Buna seara fetelor ! Ce vorbarete ati fost...incerc sa recuperez Intrasem sa va urez un an nou cat mai bun, sa dea Doamne-Doamne ca in 2016 sa ne indeplinim toate visul de a avea un bebelus !
Adinuta, te inteleg perfect..si in cazul nostru au inceput sa se simta efectele esecurilor, chiar daca nu incercam decat de vreo 7 luni, suntem mai irascibili, si cand ne certam..evident..dam vina unul pe altul pentru ca nu reusm sa avem un bebe sper din suflet sa avem puterea sa trecem peste perioadele astea, sa reusim sa ne relaxam un pic, asta sigur ne-ar ajuta mai mult in implinirea visului nostru.. Noi am avut o cearta fix inainte de Craciun, cu vreo 2 zile, acum regretam amandoi ca s-a intamplat asta fix in perioada sarbatorilor...dar deh..ce sa-i faci...intr-o relatie treci si prin perioade din astea.
Andy, Lili , am vazut ca vorbeati de "cheful" sotilor in perioada fertila...eu mi-am propus ca de acum incolo sa nu-i mai spun cand sunt zilele alea, il iau mai "smechereste" el oricum nu e foarte atent la calendar, stie cu aproximatie cand trebuie sa fie...dar atat. M-am gandit ca si el trebuie sa fie relaxat..nu numai eu. Daca stie ca e programat poate il afecteaza
Mire, eu nu vad a doua liniuta, dar incearca sa stai linistita, e inca foarte devreme, mai sunt sanse Iti tin pumnii !
Bby88, Stelutza, astept rezultate pozitive si de la voi parca asa tin minte...ca si voi urmeaza sa testati
Mya28, spor la bagat carbuni, sa se lase cu ochisori ! |
|

| Buna dimineata!! am facut acum un test Clear Blue,si este negativ voi cum sunteti?! Mire attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Mire wrote:Buna dimineata!! am facut acum un test Clear Blue,si este negativ  voi cum sunteti?! nu te descuraja mai ai rabdare atât timp nu apare rozi e bine eu nu am facut testul dupa sfatul vasile îl fac cum e ziua fratelui meu poate vine si o surpriza ca simptome nimic sunt foarte liniștită .! La mulți ani si un an nou cu multe bucurii si împliniri ,sanatate si înțelegere va veni si copii nu trebuie sa ne pierdem speranța |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Mire wrote:Buna dimineata!! am facut acum un test Clear Blue,si este negativ  voi cum sunteti?! mai faci unul daca nu-ti vine mentruatia. |
|

| stelutza wrote: nu te descuraja mai ai rabdare atât timp nu apare rozi e bine eu nu am facut testul dupa sfatul vasile îl fac cum e ziua fratelui meu poate vine si o surpriza ca simptome nimic sunt foarte lini?tita .! La mul?i ani si un an nou cu multe bucurii si împliniri ,sanatate si în?elegere va veni si copii nu trebuie sa ne pierdem speran?a
Mai astept ,oricum nu mai arunc banii pe ele.Am aruncat 50de lei pana acum pe geam. Astept pana luni,pe 4..daca Doamne ajuta nu apar uratii,merg sa fac beta hcg. Distractie placuta in seara astaa!! Un An Nou fericit,plin de bucurii.Sanatate multa,ca restu vin de la sine. iti tin pumnii! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Buna, fetelor! pupici
Ma alatur si eu comunitatii de aspirante la statutul de mamica. Am tot "rasfoit" paginile forumului de vreo doua zile, iar astazi mi-am facut curaj sa si scriu ceva.
Povestea mea seamana cu a voastra, insa e condimentata cu niste bete in roate pe care mi-am propus sa le depasesc (cu ajutorul vostru grup ).
Va pup, va urez ca anul 2016 sa lase in urma nereusitele si sa va/ne aduca numai lucruri incununate de succes (si burtici! Cat mai multe burtici!). |
|
|
|