Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zambila
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Mire, eu vad a doua liniuta, e ca o umbra, dar e acolo. Ia un test Minut daca aid e unde...e cu sensibilitate mai buna si linia apare mai clar, chiar daca nu il faci cu prima urina. Iti tin pumnii din tot sufeltul meu. Uite, iti trimit si niste agitate majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta Si pana nu stii sigur, incearca sa nu cari, sa nu faci baie fierbinte.
andy07
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
Synevo nu are deschis azi si maine sa iti faci beta?
edit: m-am uitat pe program, e deschis si azi si maine
nu ai synevo in oras?

edit din nou: am vazut ca esti din Constanta, sunt 4 laboratoare synevo in oras
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
andy07 wrote:
Synevo nu are deschis azi si maine sa iti faci beta?
edit: m-am uitat pe program, e deschis si azi si maine
nu ai synevo in oras?

Am,dar nu stiu..maine presupun ca au program redus.Deci rezultatul tot pe 4ian cred ca ajunge.Nu mai fac niciun test,astept sa vad daca apar uratii..uff si daca nu,merg direct luni,pe 4 la analize.
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:37 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
mire eu parca vad acolo o umbra la a doua limiutaNuStiu te rog sa stai linistita!!! poate totusi e bebe nu te agita prea mult si detaseazate un pic de la subiectul bebe, asa ma agait si eu cand e vb de test si cand ma gandesc simt ca am si copntractii uterine si nu e bn singura imi fac rau:(Cheek Kiss

Si eu vad ceva,dar nu stiu de ce nu am incredere in Barza.Altceva nu am gasit.Ast sa vad daca apar uratii zilele astea.uff Nu mai fac niciun test pana nu am cateva zile de intarziere.
andy07
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Mire wrote:

Am,dar nu stiu..maine presupun ca au program redus.Deci rezultatul tot pe 4ian cred ca ajunge.Nu mai fac niciun test,astept sa vad daca apar uratii..uff si daca nu,merg direct luni,pe 4 la analize.

daca il faci azi il ai pana deseara, cel tarziu maine
in locul tau m-as sui intr-un taxi/masina personala, ce ai, si as da o fuga pana acolo. macar stii o treaba
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:43 AM
Nivel

pale nervi cry
andy07 wrote:

daca il faci azi il ai pana deseara, cel tarziu maine
in locul tau m-as sui intr-un taxi/masina personala, ce ai, si as da o fuga pana acolo. macar stii o treaba

Din pacate nu am cum sa plec de la munca pana la 6.
Am intrebat ieri la in laborator MedLife parca,si mi-au zs ca de pe 4ian..La synevo nu m-am gandit..si am unul chiar in drum spre munca.nervi uff
Flore
Scris: Wednesday, December 30, 2015 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Mire wrote:

Neata fetelor.Eu am ajuns la munca,ma simt rau,chiar cred ca imi vine..am crampe.pale Sanii nu mai sunt asa umflati.
Am facut test dimineata..Barza,dar nu cred ca e nimic.E ziua 13dpo,ar fi trebuit sa 7se vada,zic eu.

Si mie mi se pare ca se zareste o liniuta fff palida!Hai ca poate e cu ochisori totusi si pana nu vezi rosu mai ai speranteSimplyLove
Rocsana
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
FlorentinaC wrote:

Si mie mi se pare ca se zareste o liniuta fff palida!Hai ca poate e cu ochisori totusi si pana nu vezi rosu mai ai speranteSimplyLove

Mire ,si eu vad ceva ,pe o poza nu se vede nimic iar pe cealalta de vede ceva ,pana nu vin uratii iti trimit niste agitate poate e bebe.majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
bby88
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Hai Mire ?inem pumnii sa fie cu ochi?ori si sa dai startul pt 2016majoreta m-am uitat la pozele tale din nou de data asta de pe tel si se vede liniu?a bini?or. Eu am avut linii de uscare dar parca se vedeau mai pu?in a?a ca te a?teptam cu unul clar pozitivcomputerlove
Stelutza Tu cand testezimajoreta majoreta majoreta
Succes tuturor care urmeaza sa testatimajoreta
Eu as încerca maine dar mi-e teama tare de un rezultat negativ. So?ul aseara oprise la farmacie sa îmi iau test dar nu am avut curajNuStiu
Sa ave?i o zi frumoasapupici
bby88
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:21 AM
Nivel

Mire wrote:

Neata fetelor.Eu am ajuns la munca,ma simt rau,chiar cred ca imi vine..am crampe.pale Sanii nu mai sunt asa umflati.
Am facut test dimineata..Barza,dar nu cred ca e nimic.E ziua 13dpo,ar fi trebuit sa se vada,zic eu.

Pai nu e ziua 11 dpo? Ieri ziceai ca e z26 si ai ovulat in z15-16.E devreme sa se vada pronun?ata. majoreta
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:21 AM
Nivel

Multumesc fetelor!! Doamne ajuta sa venim toate cu teste pozitiveee la inceput de an!coeur campfire dance
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:27 AM
Nivel

bby88 wrote:

Pai nu e ziua 11 dpo? Ieri ziceai ca e z26 si ai ovulat in z15-16.E devreme sa se vada pronun?ata. majoreta

Daa hohot nu stiu ce am numarat eu.M-am zapacit complet.
Am avut ult menstruatie pe 4,am avut teste pozitive si mucus cervical fertil pe 17-18-19.de pe 20 nu a mai aparut a 2liniuta..azi e Z27.
bby88
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:55 AM
Nivel

Mire wrote:

Daa hohot nu stiu ce am numarat eu.M-am zapacit complet.
Am avut ult menstruatie pe 4,am avut teste pozitive si mucus cervical fertil pe 17-18-19.de pe 20 nu a mai aparut a 2liniuta..azi e Z27.

E posibil ovulatia chiar pe 20 sa fi fost deci ?anse suntlove eu cand am testat in paralel cu monitorizarile la medic am avut test pozitiv 2 zile la rând, a treia zi test negativ, am crezut ca a spart dar la eco mi-a zis Dr ca se va sparge abia in seara aia sau in urmatoarea zi si a?a a fost. Deci testul iese pozitiv cu 24-36h inainte. Deci tu e?ti in z10-11 dpopupici
Mire
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:57 AM
Nivel

bby88 wrote:

E posibil ovulatia chiar pe 20 sa fi fost deci ?anse suntlove eu cand am testat in paralel cu monitorizarile la medic am avut test pozitiv 2 zile la rând, a treia zi test negativ, am crezut ca a spart dar la eco mi-a zis Dr ca se va sparge abia in seara aia sau in urmatoarea zi si a?a a fost. Deci testul iese pozitiv cu 24-36h inainte. Deci tu e?ti in z10-11 dpopupici

Am inteeles.ras Multumesc.Cheek Kiss Deci e devreme oricum..am inteles ca dupa 14zile ar fi concludent. Mai asteptam topai
Flore
Scris: Wednesday, December 30, 2015 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
wav Andrele Fetelor eu va urez de azi LA MULTI ANI,sa pasim in noul an cu mai multa incredere si speranta,sa fim sanatosi ca toate se vor rezolva!Va doresc sa va distrati maxim ,sa traim orice moment frumos alaturi de cei dragi la cea mai mare intensitate,sa lasam supararile ,grijile deoparte,e greu de pus in practica,stiu dar uneori trebuie sa fim un pic egoiste,sa ne iubim mai mult ,,,,,Va pup pe toate si abia astept sa vad care v a intra in 2016 cu primul test pozitiv!!!Hilar hainoroc chitara dance

Flore attached the following image(s):
fb_img_1451476052101.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.