Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| sa stiti ca si eu ii reprosez alui meu ca nu isi doreste suficient- acum nu vrea sa ia pastilele de dostinex, ba nu vrea sa se lase de sauna, ba mai bea cola, ba pierde noptile la calculator etc dar eu stiu ca isi doreste, ca imi tot zice "vezi cand om avea si noi copii sa nu le faci toate poftele ca cutare", si cand om avea copii in sus, cand om avea copii in jos, ca deocamdata uite ca nu-s :) mai rau ma enerveaza ca nici nu vrea sa auda de FIV, iar eu simt ca natural nu pot ramane. sigur, si eu il enervez pe el si il stresez ca il pun sa faca sex programat :)), imi zice ca sunt insensibila. asa ca, fetelor, luati-i cum sunt, iar daca exista mai mici sau mai mari neintelegeri, ca in orice cuplu, nu trebuie sa fie pe tema copiilor pe care ni-i dorim, ca asta nu o putem face fara ei. |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| andy07 wrote:sa stiti ca si eu ii reprosez alui meu ca nu isi doreste suficient- acum nu vrea sa ia pastilele de dostinex, ba nu vrea sa se lase de sauna, ba mai bea cola, ba pierde noptile la calculator etc dar eu stiu ca isi doreste, ca imi tot zice "vezi cand om avea si noi copii sa nu le faci toate poftele ca cutare", si cand om avea copii in sus, cand om avea copii in jos, ca deocamdata uite ca nu-s :) mai rau ma enerveaza ca nici nu vrea sa auda de FIV, iar eu simt ca natural nu pot ramane. sigur, si eu il enervez pe el si il stresez ca il pun sa faca sex programat :)), imi zice ca sunt insensibila. asa ca, fetelor, luati-i cum sunt, iar daca exista mai mici sau mai mari neintelegeri, ca in orice cuplu, nu trebuie sa fie pe tema copiilor pe care ni-i dorim, ca asta nu o putem face fara ei.
Andy07 , nu-i sugera tu de fiv nimic. Mergeti la medic si lasa-l pe medic sa zica. Nu deschide tu prima subiectul asta nici la medic. Eu asa am facut, iar al meu a venit singur cu dorinta asta. Desi eu inca mai sper si acum intr-o minune fara FIV. Da speranta moare ultima. Noua ne-au zis 3 medici diferiti de fiv, deci...chiar nu avea cum sa nu fie deacord cu asta. Poate singura problema ar fi finaciara, pentru ca 200 milioane nu-s de colo. Dar noi am cheltuit pe vacante in 2015 mai mult de 200 milioane. Asa ca am putea sa ne "sacrificam" un an de la vacante, pentru un copil. Daca refuzul vine de la faptul ca sunt bani e de inteles, dar daca sunt si nu vrea inseamna ca inca nu a inteles gravitatea lucrurilor si cineva trebuie sa ii explice. Acel cineva e medicul. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| offf fetelor cate dreptate aveti cu tot ce ziceti, si eu sunt la fel ca voi imi sare tandra din orice ma supar chear daca al meu glumeste cu mine stiu ca exagerez dar nu ma pot abtine sa nu ma supar si stiu sigur ca eu sunt vinovata si ma stresez singura, cat despre bebelit fortat al meu nu zice nimic dar il simt eu cand ii zic ca sunt in perioada fertila nu prea are chef si sincer si eu ma sint aiurea parca fac din obligatie, al meu cum trece perioada fertila ii vine si cheful si noi ne tachinam de la un timp cu chestii inutile si fara rost dar pun totul peseama stresului |
|
| Adinuta, ai dreptate, dar am adus si eu vorba asa in treacat si am vazut ce reactie a avut. sigur ca sunt si banii o problema, dar nu de netrecut, si eu pot sacrifica concediile si multe alte lucruri, dar el inca spera ca facem natural. e mai optimist ca mine. problema e ca sunt doar 12 sanse pe an, asta cu ovulatie in fiecare luna, iar astea din 2015 nici nu stiu cum au trecut :) |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| andy07 wrote:Adinuta, ai dreptate, dar am adus si eu vorba asa in treacat si am vazut ce reactie a avut. sigur ca sunt si banii o problema, dar nu de netrecut, si eu pot sacrifica concediile si multe alte lucruri, dar el inca spera ca facem natural. e mai optimist ca mine. problema e ca sunt doar 12 sanse pe an, asta cu ovulatie in fiecare luna, iar astea din 2015 nici nu stiu cum au trecut :)
Medicul meu spune ca sunt 10 luni ovulatorii pe an/ la o femeie normala. La kine din 10 au ramas 5. pentru ca o trompa imi lipseste.
Lili_eu de mult nu ii mai zic cand e perioada fertila. cel mai nasol a fost cand trebuia sa fac ovitrelle si el stia ca ovulez > atunci a fost dificil de trecut |
|
| Lili Eu wrote:al meu cum trece perioada fertila ii vine si cheful si noi ne tachinam de la un timp cu chestii inutile si fara rost dar pun totul peseama stresului si al meu are chef si inainte si dupa ovulatie, numai in alea 2-3 zile nu :)) |
|
| Adinuta wrote:
Medicul meu spune ca sunt 10 luni ovulatorii pe an/ la o femeie normala. La kine din 10 au ramas 5. pentru ca o trompa imi lipseste.
aolica, mai rau deci poftim cum sa nu te apuce depresia |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| andy07 wrote:aolica, mai rau deci poftim cum sa nu te apuce depresia La mine si la Lili e la fel.sunt injumatatite sansele. |
|
| Adinuta wrote:
Lili_eu de mult nu ii mai zic cand e perioada fertila. cel mai nasol a fost cand trebuia sa fac ovitrelle si el stia ca ovulez > atunci a fost dificil de trecut
Am avut si o discutie pe tema asta ci ovulatia si am zis ca gata nu iti mai zic cand e perioada fertila si sa suparat ca cum sa nu ii zic ca trebuie sa stie si el, si sincer nici nu pot sa nu ii zic |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Lili Eu wrote: Am avut si o discutie pe tema asta ci ovulatia si am zis ca gata nu iti mai zic cand e perioada fertila si sa suparat ca cum sa nu ii zic ca trebuie sa stie si el, si sincer nici nu pot sa nu ii zic
Eu si sa vreau nu pot sa ii ascund,ca oricum calculeaza singur stie cam cum trebuie sa fie. si acum imi tot zice..trebuie sa iti vina,nu?cand? Si cand poti sa afli daca e bebe?! Da iti mai vine?! e tare greuuu,cand deja ma stresez eu o groaza. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Mire mie mi se pare ca vad doua liniute in a doua poza.Doamne ajuta sa fie bebe.fetelor se pare ca toate suntem in aceeasi situatie.si al meu are chef exact cand nu trebuie.in perioada fertila e totul programat.noroc ca acum suntem in concediu si profitam.dupa sarbatori pauza cateva luni pana ne'om revedea :( La noi e invers eu tip la el din orice si ma enerveaza fiecare miscare nu imi comvine nimic.sunt tot timpu nervoasa si pusa pe scandal.si nici nu stiu ce sa iau sa ma calmez.off nici eu nu ma mai suport. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna dimineaa fetele la mine e asa ger frig si a început sa ninga am luat un pacetamol vad ca stranut rozi nu a venit înca Mire tu Cum esti ? |
|
| Mire wrote:Eu si sa vreau nu pot sa ii ascund,ca oricum calculeaza singur stie cam cum trebuie sa fie. si acum imi tot zice..trebuie sa iti vina,nu?cand? Si cand poti sa afli daca e bebe?! Da iti mai vine?! e tare greuuu,cand deja ma stresez eu o groaza. Cred ca noi toate cat si parteneri nostri trecem prin starile astea de stres si suoarare de nervi ot ca ne dorim foarte mult copii si faci tot ce poti sa reusesti apoi cand vezi ca vin rozi si nu ai reusit nici luna asta nu ai cum sa nu te superi si sa fii stresat, eu dupa cm doua trei zile am bun botic de il vezi la la doua strazi distanta si al meu se supara numai cand ma vede pe mine suparata, si ma intreaba dc? cum? si tot asa si ma streseaza mai rau, in zilele alea nu am chef sa vb cu nimeni, toate trecem prin starile astea, haideti fetelor sa fim mai calme anul viitor |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| stelutza wrote:Buna dimineaa fetele la mine e asa ger frig si a început sa ninga am luat un pacetamol vad ca stranut rozi nu a venit înca Mire tu Cum esti ?
Neata fetelor.Eu am ajuns la munca,ma simt rau,chiar cred ca imi vine..am crampe. Sanii nu mai sunt asa umflati. Am facut test dimineata..Barza,dar nu cred ca e nimic.E ziua 13dpo,ar fi trebuit sa se vada,zic eu. Mire attached the following image(s):
|
|
| Mire wrote:Neata fetelor.Eu am ajuns la munca,ma simt rau,chiar cred ca imi vine..am crampe. Sanii nu mai sunt asa umflati. Am facut test dimineata..Barza,dar nu cred ca e nimic.E ziua 13dpo,ar fi trebuit sa se vada,zic eu. mire eu parca vad acolo o umbra la a doua limiuta te rog sa stai linistita!!! poate totusi e bebe nu te agita prea mult si detaseazate un pic de la subiectul bebe, asa ma agait si eu cand e vb de test si cand ma gandesc simt ca am si copntractii uterine si nu e bn singura imi fac rau:( |
|
|