Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Mire wrote:
Fetelor,n-am stare..am facut testul.
Nimic concludent,insa daca ma uit la lumina,pun blitzu de la tel e o linie ff pala uff sper sa nu ma incant degeaba.
La poza nu se vede nimic.

Ce test este? Repeta maine sau poimaine dar neparat cu prima urina. Hands Sa iasa pozitiv
Am vazut acum si poza..pare a fi minut. In poza nu se vede liniuta dar poate e devreme.
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
bby88 wrote:

Ce test este? Repeta maine sau poimaine dar neparat cu prima urina. Hands Sa iasa pozitiv
Am vazut acum si poza..pare a fi minut. In poza nu se vede liniuta dar poate e devreme.

E Barza uff ce alte teste recomandati fetelor?! Doar de asta gasisem..e 8,5 lei.
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Sure Check
sunt f precise, de fiecare data mi-au iesit negative si asa a fost :))
daca tu vezi, probabail ca e acolo, dar f pala, maine-poimanine se va vedea mai conturata liniuta
Alexa001
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Mire wrote:

E Barza uff ce alte teste recomandati fetelor?! Doar de asta gasisem..e 8,5 lei.

Ce te mananca si pe tine Mire... hohot nu ma surprinde, asa as fi facut si eu daca nu veneau uratii.
Nu stiu ce test e mai bun..Sure-check stiu ca se pozitiveaza mai greu..asa am auzit. Fa un minut, macar ala e mai ieftin. Dar mai asteaptaaaaa ras
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:46 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Ce te mananca si pe tine Mire... hohot nu ma surprinde, asa as fi facut si eu daca nu veneau uratii.
Nu stiu ce test e mai bun..Sure-check stiu ca se pozitiveaza mai greu..asa am auzit. Fa un minut, macar ala e mai ieftin. Dar mai asteaptaaaaa ras

Ma plictisesc la munca hohot Am nevoie de activitate,asa fac numai "prostioare".
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mire wrote:
Nimic concludent,insa daca ma uit la lumina,pun blitzu de la tel e o linie ff pala uff sper sa nu ma incant degeaba.
Mire iti tinem pumni!!!Hands mai repeta un test peste doua zile dar cu urina de dimineata!!!! :001006 aaa si eu am mai facut teste barza care sau pozitivat fara sa fie bebe.
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:03 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Mire iti tinem pumni!!!Hands mai repeta un test peste doua zile dar cu urina de dimineata!!!! :001006 aaa si eu am mai facut teste barza care sau pozitivat fara sa fie bebe.

Multumesc!! O sa stau cuminte acum,mai astept 2zile,in caz ca nu apar "uratii" o sa il repet. uff bounce
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mire wrote:

Multumesc!! O sa stau cuminte acum,mai astept 2zile,in caz ca nu apar "uratii" o sa il repet. uff bounce
eu înca am stat liniștită sincer chiar vroiam sa sun soțul sa ia un test da mam abținut daca nu apare ceva pana pe 31 îmi fac si eu un test deocamdata stau liniștită așa ca eu am speranțe sa venim cu vesti bune daca nu începem anul în forțămajoreta campfire
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mire sau un test de sânge beta hcg asa ne lamurim da Cum sunt Sarbatori nu stiu exact ce laborator e sunt deschiseCheek Kiss
doinanuta
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Mire wrote:

Eu vad a doua linie :).Si eu aveam mucus fertil inainte sa aflu ca sunt insarcinata!newclap Sanii erau ca ininte de menstra, dar nu la fel de durerosi si in ziua in care trebuia sa-mi vina s-au inmuiat si frigeau.Mai repeta un test peste 2 zile, desi eu de cabd am vazut pr surecheke a doua linie am facut zilnic si vedeqm cum deveneau mai rosii.Tocmai s-a eliberat barza lu auras si urmeaza si altele :).
Flore
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Mire wrote:

Mai rabda 2 zile si repeta ,poate Anul Nou v a fi cu adevarat special pentru voiHilar Eu nu vad liniuta dar ma dor si ochii ca am inventarul de sfarsit de an si de dimineata numar si socotescCrazy Iti tin pumniiHands
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:30 PM
Nivel

stelutza wrote:
Mire sau un test de sânge beta hcg asa ne lamurim da Cum sunt Sarbatori nu stiu exact ce laborator e sunt deschiseCheek Kiss

Am intrebat dimineata cand am plecat la munca la un laborator de langa mine hohot dupa 4ianuarie abia se poate face. ras
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:35 PM
Nivel

doinanuta wrote:

Eu vad a doua linie :).Si eu aveam mucus fertil inainte sa aflu ca sunt insarcinata!newclap Sanii erau ca ininte de menstra, dar nu la fel de durerosi si in ziua in care trebuia sa-mi vina s-au inmuiat si frigeau.Mai repeta un test peste 2 zile, desi eu de cabd am vazut pr surecheke a doua linie am facut zilnic si vedeqm cum deveneau mai rosii.Tocmai s-a eliberat barza lu auras si urmeaza si altele :).

Doamne ajutaaa!! Sper sa fie si sa nu o fi luat eu razna hohot daca zici ca o vezi si tu,inseamna ca mai am o sansa. uff hearts
Adinuta
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Miha_Ella wrote:
Adinuta tu ce mai faci?cum mai esti?care mai e situatia ta?nu mai stim nimic.nu s-a prins nimic pe cale naturala?cand incepi noul tratament?scuze ca am pus atatea intrebari dar nu mai stiu nimic de tine!Cheek Kiss

Nu s-a prins nimic draga mea. Teoretic pe la sf lunii ianuarie incep alt tratament, asta daca trec de momentele nashpa de acum. Nu ma simt prea ok psihic. Ma cert cu partenerul si daca continuam asa, nu mai fac nici un tratament. Se pare ca esecurile ne afecteaza , oricat am zice ca le tinem in frau.
In rest toate bune, ma gandesc sa imi caut un nou job, sa nu mai stau acasa...

Referitor la stimularea cu menopur, trebuie musai sa iti dea medicul doza recomandata. Eu am facut 4 fiole intr-o singura injectie timp de 5 zile si nu a avut nici un efect. Dar si prea mult , daca nu e necesar iti poate face f mult rau. Neaparat trebuie sa iei si injictia de declansare a ovulatiei si iti va zice medicul dupa minim 2 monitorizari cand anume trebuie facuta. Mult succes.

Referitor la acnee si eu am avut aceasi problema dupa stimulare, imi ieseau niste cosuri mari si urate cum nu am mai avut de cand eram adolescenta. Acum au trecut!
Flore
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Adinuta wrote:

Nu s-a prins nimic draga mea. Teoretic pe la sf lunii ianuarie incep alt tratament, asta daca trec de momentele nashpa de acum. Nu ma simt prea ok psihic. Ma cert cu partenerul si daca continuam asa, nu mai fac nici un tratament. Se pare ca esecurile ne afecteaza , oricat am zice ca le tinem in frau.
In rest toate bune, ma gandesc sa imi caut un nou job, sa nu mai stau acasa...

Referitor la stimularea cu menopur, trebuie musai sa iti dea medicul doza recomandata. Eu am facut 4 fiole intr-o singura injectie timp de 5 zile si nu a avut nici un efect. Dar si prea mult , daca nu e necesar iti poate face f mult rau. Neaparat trebuie sa iei si injictia de declansare a ovulatiei si iti va zice medicul dupa minim 2 monitorizari cand anume trebuie facuta. Mult succes.

Referitor la acnee si eu am avut aceasi problema dupa stimulare, imi ieseau niste cosuri mari si urate cum nu am mai avut de cand eram adolescenta. Acum au trecut!

Offff,Adinutooo ,imi pare rau ca nu esti tocmai bine psihic,e si normal intr un fel,se acumuleaza stresul ,chiar daca noi avem impresia ca putem tine in frau problemele,,,,,Si DA ,e ffff bine ca intentionezi sa iti cauti un job,te v a ajuta mult sa te detasezi cat de cat ,,,,iti tin pumnii ,iti urez mult ,mult succes si sa stii ca mereu mi ai lasat impresia ca esti o femeie puternica ,de fapt sunt convinsa de asta dar e uman pana la urma sa mai clacam din cand in cand,,,,important e sa ne ridicam si sa nu ne dam batute orice ar fi!!!Te pup si iti doresc multa putere si sanatate si D zeu le v a randui cum stie El mai bine,,,,,,postasem ceva pe fb ieri de genul :"tu fa tot ce poti ,iar D zeu v a face TOTUL"computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.