Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Mire poate e semn bun secretia aceeaHands Cand ai ovulat? Tin pumnii si tie si Stelutzei
si ciu mai este la testatmajoreta majoreta
Florentina poate de anul nou vin berzele si in Gl. Mai ai cateva zile si tumajoreta
Alexa imi [pare rau pt z1. O sa vina si lunile noastre norocoase. Trebuie!ras computerlove
Si pe mine ma cam bate gandul sa iau test dar mi-e teama...Luna asta m-am umplut de cosuri pe fata..nu am mai avut asa de la 16 ani:)) se pare ca tenului meu nu i-a priit stimularea Crazy
Va pup pupici pupici
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Fetele, la 12 zile dpo deja nidatia s-a produs si testele ppt iesi pozitive. E adevarat ca nu la toata lumea se pozitiveaza asa repede, dar in majoritatea cazurilor da. Deci daca s7nteti z12 dpo si vreti sa scapati de emotii va astept cu niste poze de teste, chiar cu 2 liniute :)
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:34 AM
Nivel

bby88 wrote:
Luna asta m-am umplut de cosuri pe fata..nu am mai avut asa de la 16 ani:)) se pare ca tenului meu nu i-a priit stimularea Crazy
Va pup pupici pupici

Si eu m-am umplit de cosuri de cand fac stimulare uff
Nu mi-ar fi fost necaz daca as fi fost insarcinata, dar asa...plans
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
Mire pana nu vezi rosu e o speran?a eu înainte de Craciun aveam simptome ca îmi vine chiar am fost invita?i la ni?te prieteni si tot mergeam la baie ca aveam senza?ia ca îmi vine acum nimicuff

Doamne ajuta Stelutaaa hearts !! Sa avem un sfarsit de an si un inceput minunat!!
bby88
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:38 AM
Nivel

andy07 wrote:

Si eu m-am umplit de cosuri de cand fac stimulare uff
Nu mi-ar fi fost necaz daca as fi fost insarcinata, dar asa...plans

Si ma bucuram luna trecuta cand am luat doar utrogestanul ca am avut un ten foarte curat..iar acum de cateva zile explozie pe fata mea. Tu parca ai facut deja 3 luni nu? Faci pauza acum sau schimbati tratamentul?
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:38 AM
Nivel

bby88 wrote:
Mire poate e semn bun secretia aceeaHands Cand ai ovulat? Tin pumnii si tie si Stelutzei
Florentina poate de anul nou vin berzele si in Gl. Mai ai cateva zile si tumajoreta
Alexa imi [pare rau pt z1. O sa vina si lunile noastre norocoase. Trebuie!ras computerlove
Si pe mine ma cam bate gandul sa iau test dar mi-e teama...Luna asta m-am umplut de cosuri pe fata..nu am mai avut asa de la 16 ani:)) se pare ca tenului meu nu i-a priit stimularea Crazy
Va pup pupici pupici

Sunt in Z26 ,si am ovulat cam in Z 15-16. uff Am mai citit cum ca mucusul poate fi semn bun,dar mi-e teama sa nu fie vreo raceala/infectie..
Alexa001
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Mire ai vreo 10 zile dpo...eu zic sa mai astepti pana la 14 dpo pana sa faci testul ras mai devreme oricum s-ar putea sa iasa negativ indiferent daca e sarcina sau nu...
Eu de-abia astept sa-mi treaca uratii sa ma pun iarasi pe treaba hohot
Luna care vine sper sa fie cu noroc, sa primesc un cadou frumos de ziua mea, ca si-asa nesuferitul de Mos Craciun m-a uitat, sau a considerat ca nu am fost destul de cuminte hohot Lol
bby88
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:44 AM
Nivel

Mire wrote:

Sunt in Z26 ,si am ovulat cam in Z 15-16. uff Am mai citit cum ca mucusul poate fi semn bun,dar mi-e teama sa nu fie vreo raceala/infectie..

Inseamna ca mai ai cateva zile si tu pana ar trebui sa nu mai apara uratii. Si eu stiam ca secretiile devin mai abundente daca e sa fie bebe de asta iti spun ca poate e de bine..Tu relaxeaza-te de anul nou si poate in weekend ne dai o veste buna pupici
Flore
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
bby88 wrote:
Va pup pupici pupici

Sa te auda D zeu!!!!D ne ajuta la toate aspiricile sa vina stolul de berze cat mai tine vremea cu noi:)) Sunt in ziua 10 dpo si in afara de sani usor grei si durerosi si mici dureri de burta ,ca in fiecare luna de altfel ,alte simptome care sa ma puna pe ganduri nu am si nici nu vreau sa ma agat de orice semn care poate fi inselator.....am experienta celor 14 luni si m am invatat minte sa astept pana apar musafirii,,,,poate de Anul Nou voi face un test ,,,,D zeu stie cand v a fi si ziua mare pentru mine,topai coeur chitara
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:50 AM
Nivel

bby88 wrote:

Si ma bucuram luna trecuta cand am luat doar utrogestanul ca am avut un ten foarte curat..iar acum de cateva zile explozie pe fata mea. Tu parca ai facut deja 3 luni nu? Faci pauza acum sau schimbati tratamentul?

Luna decembrie a fost intr0adevar a 3a de stimulare, dar dupa 2 luni de pauza care au urmat dupa 2 luni de stimulare, deci nu le-am facut in continuu.
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:51 AM
Nivel

bby88 wrote:

Inseamna ca mai ai cateva zile si tu pana ar trebui sa nu mai apara uratii. Si eu stiam ca secretiile devin mai abundente daca e sa fie bebe de asta iti spun ca poate e de bine..Tu relaxeaza-te de anul nou si poate in weekend ne dai o veste buna pupici

Daa,d'asta nu vreau sa ma grabesc uff sunt sigura ca oricum iese negativ pale

Incerc sa stau cumintica si sa astept sa vad ce urmeaza newclap
Va tin pumnii la toateee!! majoreta
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 29, 2015 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Cora5440 wrote:
Buna fetelor. Stiu ca nu am mai postat de mult. Nu am mai tinut legatura. Dar a fost o perioada foarte incarcata.
Vreau sa va cer ajutorul. Cray
Dupa cum bine stiti, mi-a intarziat menstruatia o luna. (am crezut a fi bebe. teste negative) Intr-un final CM a aparut pe data de 14 decembrie. Si sa incheiat pe 18.
In data de 21, pana astazi. Am avut gen CM, la inceput foarte putin. Acum sa intensificat ca un CM normal.
Nu pot ajunge la doctor decat in ianuarie. Programarea o am pe 7.
Credeti ca a fost un avort spontan??
Am uitat sa mentionez. In prima zi de sangerare, am facut un test de sarcina. Care a iesit pozitiv. A doua liniuta era mai slaba. Dar era foarte vizibila.
Cand am vazut ca sangerarile se intensifica, la 3 zile distanta, am mai facut un test. Care era aproape negativ. A doua liniuta, era acolo, dar era foarte putin vizibila.
Ce credeti ca e? Trebuie sa ajung de urgenta la medic, dar pana am programarea.. simt ca mor Cray
Buna!!! nu vreau sa te sperii dar ar fi bn sa te duci la urgente la spitat sa vezi ce se intampla sa nu stai asa ca nu e bn, eu am trecut prin ce treci tu de doua ori o data cand am avut avortul spontan si apoi cu sarcina extrauterina eu la ambele am sangerat la extrauterina nu mai zic ca am sangerat cinci saptamani dupa ce am fost la spitat si a zis ca am pierdut sarcina si ma chiuretat degeaba cand sa spart trompa aveam deja 10 saptamani de sarcina, si in ambele cazuri am avut teste de sarcina pozitive, la avortul spontan imi iesea si dupa ce am pierdut testele pozitive pt ca nu sa curatat bn si a trebuit sa ma chureteze , sper ca la tine sa fie bn dar orice ar fi e bn sa te duci sa vezi cum esti te pup si ai grija de tineCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 29, 2015 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetele!!! va tin pumni Hands hai cu testele pozitive!!!!! va fac galerie imi e bor de un test pozitiv topai majoreta topai majoreta topai iloveyou
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:01 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Buna fetele!!! va tin pumni Hands hai cu testele pozitive!!!!! va fac galerie imi e bor de un test pozitiv topai majoreta topai majoreta topai iloveyou

Doamne ajuta!!! dance
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:14 PM
Nivel

Fetelor,n-am stare..am facut testul.
Nimic concludent,insa daca ma uit la lumina,pun blitzu de la tel e o linie ff pala uff sper sa nu ma incant degeaba.
La poza nu se vede nimic.

Mire attached the following image(s):
image.jpegimage.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.