Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cora5440
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2015
Buna fetelor. Stiu ca nu am mai postat de mult. Nu am mai tinut legatura. Dar a fost o perioada foarte incarcata.
Vreau sa va cer ajutorul. Cray
Dupa cum bine stiti, mi-a intarziat menstruatia o luna. (am crezut a fi bebe. teste negative) Intr-un final CM a aparut pe data de 14 decembrie. Si sa incheiat pe 18.
In data de 21, pana astazi. Am avut gen CM, la inceput foarte putin. Acum sa intensificat ca un CM normal.
Nu pot ajunge la doctor decat in ianuarie. Programarea o am pe 7.
Credeti ca a fost un avort spontan??
Am uitat sa mentionez. In prima zi de sangerare, am facut un test de sarcina. Care a iesit pozitiv. A doua liniuta era mai slaba. Dar era foarte vizibila.
Cand am vazut ca sangerarile se intensifica, la 3 zile distanta, am mai facut un test. Care era aproape negativ. A doua liniuta, era acolo, dar era foarte putin vizibila.
Ce credeti ca e? Trebuie sa ajung de urgenta la medic, dar pana am programarea.. simt ca mor Cray
AnonymAB
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Daca zici ca au fost si teste slav pozitive...se poate sa fi fost sarcina.. de ce nu mergi la un spital la garda, daca vrei neaparat pana la programare. Si daca a fost sarcina si ai pierdut-o poate e mai bine decat sa treci prin chiuretaj. Eu am pierdut la 5 sapt si nu s-a eliminat de tot si a trebuit sa fac chiuretaj care a fost ingrozitor...
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 8:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
mya@: testele de ovulatie nu treb interpretate singure, eu nu am asa mare incredere in ele, trebuie corelate cu temperatura bazala. daca si testele de ov si TB coincid, adica test ov pozitiv ziua 13 inseamna ovul prin z14-15, daca si temperatura iti creste din ziua 16 inseamna ca ovulatia s-a produs cu o zi in urma (testele de ovulatia se pozitiveaza inainte de ovulatie si TB creste dupa ovulatie), deci dupa ce vezi cresterea semnificativa a TB poti incepe linistita progesteronul.
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 8:04 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Cora5440 wrote:
Buna fetelor. Stiu ca nu am mai postat de mult. Nu am mai tinut legatura. Dar a fost o perioada foarte incarcata.
Vreau sa va cer ajutorul. Cray
Dupa cum bine stiti, mi-a intarziat menstruatia o luna. (am crezut a fi bebe. teste negative) Intr-un final CM a aparut pe data de 14 decembrie. Si sa incheiat pe 18.
In data de 21, pana astazi. Am avut gen CM, la inceput foarte putin. Acum sa intensificat ca un CM normal.
Nu pot ajunge la doctor decat in ianuarie. Programarea o am pe 7.
Credeti ca a fost un avort spontan??
Am uitat sa mentionez. In prima zi de sangerare, am facut un test de sarcina. Care a iesit pozitiv. A doua liniuta era mai slaba. Dar era foarte vizibila.
Cand am vazut ca sangerarile se intensifica, la 3 zile distanta, am mai facut un test. Care era aproape negativ. A doua liniuta, era acolo, dar era foarte putin vizibila.
Ce credeti ca e? Trebuie sa ajung de urgenta la medic, dar pana am programarea.. simt ca mor Cray

Beta HCG-ul e SFANT in monitorizarea sarcinii la inceputul ei. nu stiu de ce mai nimeni nu il face. stiu ca e mult mai lejer acasa cu test de urina, dar uite ca raman o gramada de intrebari la care nimeni nu iti poate raspunde. pana te duci tu la medic, acesta poate doar sa presupuna daca a fost sau nu avort spontan, asta in cazul fericit in care se elimina pana atunci.
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mire cum esti la mine înca nimic si ca întârziere am 2 zile da nu fac testul ca am mai fost în ultimele luni a venit si la 30 zile si nu vreau sa îmi fac speranțe ca simptome azi nimic vroiam sa plec în plimbare da la mine e frig si cum soțul aluat masina eu stau la calduracampfire
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
Mire cum esti la mine înca nimic si ca întârziere am 2 zile da nu fac testul ca am mai fost în ultimele luni a venit si la 30 zile si nu vreau sa îmi fac speran?e ca simptome azi nimic vroiam sa plec în plimbare da la mine e frig si cum so?ul aluat masina eu stau la calduracampfire

Hai poate intarzie vreo 9lunihainoroc hearts
Eu am simptome de vreo 2-3zile..ca vin "uratii",dar nimic. uff nu fac inca test ca e cam devremepale
Sanii imi pocnesc de 2zile,ii simt f grei..ieri m-am speriat ca mi-a venit,dar am avut o scurgere albicioasa uff
Normal trebuie sa imi vina azi-maine,asa ca momentan nu imi fac mari sperante dupa cum ma simt.
pale
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:30 AM
Nivel

Mire wrote:

Hai poate intarzie vreo 9lunihainoroc hearts
Eu am simptome de vreo 2-3zile..ca vin "uratii",dar nimic. uff nu fac inca test ca e cam devremepale
Sanii imi pocnesc de 2zile,ii simt f grei..ieri m-am speriat ca mi-a venit,dar am avut o scurgere albicioasa uff
Normal trebuie sa imi vina azi-maine,asa ca momentan nu imi fac mari sperante dupa cum ma simt.
pale
ciudat la mine e ca nu am nici un simptom ca mai aveam ?i eu crampe sâni tensiona?i acum nu ?tiu a?tept ce o fi am o aplica?ie pe telefon ?i chiar mam uitat a venit rozi în ultimele luni ?i la 26 zile da ?i la 30 zile acum stau ?i a?tept poate ne va ocoli vreo 9lunicampfire
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:41 AM
Nivel

stelutza wrote:
ciudat la mine e ca nu am nici un simptom ca mai aveam ?i eu crampe sâni tensiona?i acum nu ?tiu a?tept ce o fi am o aplica?ie pe telefon ?i chiar mam uitat a venit rozi în ultimele luni ?i la 26 zile da ?i la 30 zile acum stau ?i a?tept poate ne va ocoli vreo 9lunicampfire

Si mie imi vine intre 25-28 de zile.Luna trecuta la 23!! Azi e Z26,d'asta ma gandesc ca e prea devreme ptr test..al meu a zis sa asteptam pana dupa revelion,sa stau relaxata..daca e sa nu apara,sa fac atunci testul.
Eu stau cu el in geanta si din moment in moment vreau sa merg sa il fac uff da cred ca imi fac mai rau asa..
Alexa001
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Eu astazi declar z1 Bye2 chiar daca stiam de ieri, de cand a scazut temperatura, nu pot sa nu ma oftic putin.

Mire , Stelutza, va tin pumnii sa nu mai vina uratii 9 luni de-acum incolo !
wav
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:51 AM
Nivel

Mire wrote:

Si mie imi vine intre 25-28 de zile.Luna trecuta la 23!! Azi e Z26,d'asta ma gandesc ca e prea devreme ptr test..al meu a zis sa asteptam pana dupa revelion,sa stau relaxata..daca e sa nu apara,sa fac atunci testul.
Eu stau cu el in geanta si din moment in moment vreau sa merg sa il fac uff da cred ca imi fac mai rau asa..
Asa ma gândesc si eu dupa revelion fac testul pana atunci a?tept daca vine asta e începem anul în for?a grup eu nu am luat test ca nu rezist sa nu îl facuff
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:52 AM
Nivel

Alexa001 wrote:
Eu astazi declar z1 Bye2 chiar daca stiam de ieri, de cand a scazut temperatura, nu pot sa nu ma oftic putin.

wav
Imi pare rau sa nu î?i pierzi speranta începem în for?a în 2016newclap
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:00 AM
Nivel

Alexa001 wrote:

wav

Offf pale eu cusiguranta maine te urmez uff ma simt prea ciudat si rau..
Rocsana
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Buna fetelor,desi sunt la gravidute mai urmaresc ce se intampla pe aici pt ca si eu am trecut prin aceste emotii destul de mult asa ca asept sa vad teste pozitive cat mai multe pt.ca la gravidute se mai elibereaza cateva locuri.
Steluta si Mire sau alte fete care sunteti la testare va astept cu drag la gravidute majoreta majoreta majoreta
Mire
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:11 AM
Nivel

Rocsana wrote:
Buna fetelor,desi sunt la gravidute mai urmaresc ce se intampla pe aici pt ca si eu am trecut prin aceste emotii destul de mult asa ca asept sa vad teste pozitive cat mai multe pt.ca la gravidute se mai elibereaza cateva locuri.
Steluta si Mire sau alte fete care sunteti la testare va astept cu drag la gravidute majoreta majoreta majoreta

Multumim frumos!! hearts
Sarcina usoara si bebe sanatos!! coeur La cat timp ai aflat ca esti graviduta??
stelutza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 11:16 AM
Nivel

Mire pana nu vezi rosu e o speranță eu înainte de Craciun aveam simptome ca îmi vine chiar am fost invitați la niște prieteni si tot mergeam la baie ca aveam senzația ca îmi vine acum nimicuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.