Clubul aspirantelor - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anemona30
Scris: Friday, December 25, 2015 9:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/15/2015
Alexa001 wrote:

Temperatura pare de faza luteala intr-adevar...eu dupa ovulatie am de obicei 36.7- 36.9.
Ai masurat toata luna? daca da, nu poti sa pui aici graficul? ras
Nu mai stiu, iei vreun tratament? Unele medicamente cresc temperatura corpului..
De teste eu nu stiu ce sa zic, nu folosesc pentru ca nu am baza in ele, mai ales ca testul poate iesi pozitiv si foliculul sa nu se sparga. In plus...citind pe aici ce derutate sunt fetele..mi-e clar ca nu e de mine hohot prefer sa masor temperatura...

am luat temperatura bazala in ultimele zile si este peste 36,7-36,95 ,deci mai mult ca sigur am ovulat luna aceasta...eu am bebelit toata luna,dar nu cred ca s-a prins..am zis ca nu mai fac nici un test de sarcina chiar daca am tot vut greturi ,sunt sigura ca-s induse..in schimb ,pe sani am circulatia ff puternic vascularizata,proeminenta chiar si nu inteleg de ce uff

Nasmyne:multumesc frumos pentru sfaturi..luna aceasta voi monitoriza ovulatia...sper sa apara si bebeSimplyLove
mya28
Scris: Friday, December 25, 2015 9:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Nici eu nu am vesti bune.dupa revelion pleaca al lpmeu in germania.daca nu se prinde bebe acum imi iau gandul in viitorul apropiat.cel mai ciuda imi este ca nu mai apuca sa faca spermograma sa vad daca e la el problema sau nu.sunt trista..
Mire
Scris: Saturday, December 26, 2015 1:02 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Haideti fetelor sa ne bucuram de sarbatoriyes hearts eu de dim m-am trezit cu o stare ciudata..am simptome care prevestesc "uratii"..ori e indus,nu stiu daca ma doare burta sau mi-e rau de la mancare(nu m-am abtinut de la nimic hohot)ori ca trebuie sa imi vina uff vreau sa nu ma mai gandesc si sa ma bucur de zilele astea ..noroc ca le umplu cu vizite hainoroc

Va pup!!Sarbatori fericite in continuare!hainoroc hearts
Alexa001
Scris: Sunday, December 27, 2015 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Salutare fetelor !
Eu inca nu am vesti...temperatura de azi dimineata a fost 36.8 NuStiu sper sa nu mai scada deloc ras

Anemona , sa stii ca temperatura nu este relevanta decat daca masori toata luna, altfel nu ai de unde sa stii sigur ca ai ovulat. Stiu fete care au dupa ovulatie 37.0 - 37.4, deci faptul ca ai avut cateva zile 36.7-36.9 nu garanteaza ca ai ovulat. Sau poate nu am inteles eu bine, si ai masurat toata luna, sau iti stii temperaturile din lunile anterioare NuStiu

Mya, imi pare rau pentru vestile proaste, capul sus, o sa vina si la tine momentul mult visat computerlove

Mire,si eu am ceva dureri de burta, si simt sanii grei si sensibili, ma dor daca nu port sutien. Dar am luat astazi temperatura si nu a scazut..luna trecuta a scazut brusc cu 2 zile inainte sa apara uratii NuStiu
Ai dreptate tu, sa ne bucuram de sarbatori, ce-o fi o fi ! ras Cheek Kiss
andy07
Scris: Sunday, December 27, 2015 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Hello, fetele!
Sper ca ati petrecut bine zilele astea. Nu am mai vazut noutati pe aici.

Dupa testul de sarcina negativ din ziua 12 dpo (l-am facut pt ca am citit in multe locuri ca fetele care au facut pregnyl sau ovitrelle au obtinut rezultat pozitiv in ziua 10 dupa injectie, iar la mine era a 13-a dupa pregnyl, speram si eu ca tot omu') si dupa 3 luni de cand tot iau progesteron in faza luteala si scapasem de spotting, de 2 zile s-a intors spottingul asta. Ieri am avut si dureri menstruale, azi m-au lasat. Azi, maxim maine, ar trebui sa-mi vina ciclonul ca lumea.
Mai voiam sa le intreb pe fetele care au trecut prin operatia de polip(i) uterin(i) daca li s-a modificat menstruatia in urma operatiei. Eu am facut histeroscopia operatorie in mai si de atunci ciclul meu nu a mai fost la fel, in sensul ca e muuult redus cantitativ si ca durata. Inainte aveam sangerari abundente si chiar cu cheaguri, dar asta inca din adolescenta, nu stiu daca sa leg asta de prezenta polipilor, ca banuiesc ca nu ii aveam de la 13-14 ani.
andy07
Scris: Sunday, December 27, 2015 8:08 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Dar am luat astazi temperatura si nu a scazut..luna trecuta a scazut brusc cu 2 zile inainte sa apara uratii NuStiu
Ai dreptate tu, sa ne bucuram de sarbatori, ce-o fi o fi ! ras Cheek Kiss

ei, poate e luna ta norocoasa :)
lunile precedente, de cand imi masor si eu TB si iau progesteroane dupa ovulatie, am observat scarederea TB la 1-2 zile dupa intreruperea progesteronului. azi, in a 3a zi dupa progesteron, o aveam constanta, 36.7, cat am avut-o de la ovulatie incoace. dar ce-i drept cam am si simptome de viroza, nas infundat, dureri musculare si alte din astea.
andy07
Scris: Sunday, December 27, 2015 8:20 PM
Nivel

mya28 wrote:
Nici eu nu am vesti bune.dupa revelion pleaca al lpmeu in germania.daca nu se prinde bebe acum imi iau gandul in viitorul apropiat.cel mai ciuda imi este ca nu mai apuca sa faca spermograma sa vad daca e la el problema sau nu.sunt trista..

mya, chiar daca e problema la el, si anume o spermograma proasta, nu prea are ce sa faca nici daca sta cu tine o perioada de timp, pana se imbunatateste situatia. dureaza cam 3 luni pana sperma isi imbunatateste proprietatile, iar tratamentul de l-ar face aici il poate face si unde pleaca, adica sa ia niste vitamine si sa nu aiba un mod de viata daunator spermatozoizilor- adica sa nu fumeze, sa nu abuzeze de cola si alcool etc. chiar daca nu apuca sa faca spermograma, pune-i tu in bagaj niste vitamine si naturiste- citeste mai in urma ce remedii au spus fetele ca ar fi bune. sa faca tratamentul unde pleaca si sa se intoarca la tine cu armata pusa la punct :). nici nu ti-ar trebui altceva, pt ca si daca sta acasa si nu e bun, n-ai ce face cu el.
singura chestie care ar fi mai grava, sa zic, in sensul ca nu se aranjeaza din suplimente, ar fi un varicocel, care trebuie operat.
dar nu dispera, sa se vitaminizeze bine cat e plecat si poate sa faca spermograma la intoarcere. daca iese cumva proasta, il duci la urolog.
Mire
Scris: Monday, December 28, 2015 9:07 AM
Nivel

Eu ma pregatesc de "urati",fetelor..plans uff m-am trezit cu o durere de sani ..si o stare generala exact ca in ziua in care imi vine ... Bye2
stelutza
Scris: Monday, December 28, 2015 9:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mire wrote:
Eu ma pregatesc de "urati",fetelor..plans uff m-am trezit cu o durere de sani ..si o stare generala exact ca in ziua in care imi vine ... Bye2
Imi pare rau dar poate nu vin musafiri si eu îi astept de 2 zile pe 26 decembrie trebuia sa îmi vina ca simptome nu am decat ușoare înțepături în burticauff
Mire
Scris: Monday, December 28, 2015 10:05 AM
Nivel

stelutza wrote:
Imi pare rau dar poate nu vin musafiri si eu îi astept de 2 zile pe 26 decembrie trebuia sa îmi vina ca simptome nu am decat u?oare în?epaturi în burticauff

Si eu am avut acum 2-3zile intepaturi..nu ma dureau sanii deloc,erau doar umflati.Acum ii simt grei si ma dor.Si am o stare generala proasta..parca si mici crampe.pale
Flore
Scris: Monday, December 28, 2015 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Buna dimineata fetelor si La multi ani!!!!Cum va simtiti dupa minivacanta de Craciun?Eu pot spune ca m am odihnit muuult,mi a priit,fara agitatie prea multa pentru ca sotul a cazut de servici in tura de dupaamiaza asa ca am luat masa in familie si o mica plimbarica ,,,,,,
Mire si Stelutza va doresc din suflet sa nu apara uratii si sa fie cu ochisori!!!Si tuturor aspiricilor le doresc ca in noul an sa paseasca pline de sperante ca v a fi anul in care vor deveni mamici Hilar
Eu sunt in ziua 9 dpo si in afara de sani care ma dor de ieri nu am alte simptome,,,,,,vedem ce v a fi si luna astaHands
Va pup pe toate si va tin pumniicomputerlove
andy07
Scris: Monday, December 28, 2015 10:22 AM
Nivel

Temperatura v-ati luat-o? La mine e in cadere libera, ieri 36.7, azi 36.4.
Alexa001
Scris: Monday, December 28, 2015 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Buna dimineata fetelor !

Si la mine a scazut brusc temperatura, de la 36.8 la 36.3 Big Surprise
Se pare ca nu a fost sa fie nici luna asta...asta e...ma asteptam. Cred ca maine o sa apara uratii.

Suntem cateva aici care asteptam uratii in orice moment, capul sus, in 2016 sigur avem mai mult noroc ! campfire
andy07
Scris: Monday, December 28, 2015 10:42 AM
Nivel

Daaa, suntem cam multe in aceeasi perioada.
Daca stam mult timp impreuna ne reglam toate ciclurile in acelasi timp :))
AndreiutzaEu
Scris: Monday, December 28, 2015 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
La multi ani fetelor!!!! Un an nou plin de bucurii si realizari!!!! Sa vi se implineasca fiecare dorinta a voastra!
Anul nou sa va aduca ingerasii mult doriti!!! sa fie un an nou plin de burtici cu bebei.! Aveti incredere si o sa vedeti ca vor veni la toate bebelasii mult visati! Anul trecut prin febr eram si eu aici suparata ca vin uratii sau ca au iesit teste negative si acum am 35 saptamani , nu pot crede ca mai am putin de tot si vine bebelu.

Nko care era la fel ca mine si acum are printesica in brate, Dia care si ea trebuie sa nasca, Roxy.... O sa vedeti ca la toate va veni bebe si nici nu o sa stiti cand va trece timpul si veti fi cu burtica mare gata sa ii aduceti pe lume.

Pana atunci va trimit la toate praf de burtica floare3 boing2 boing2 boing2 ca anul ce vine sa se instaleze bebelasii acolo la caldurica.... Va pup cu drag pe toate ( desi o parte din voi nu ma stiu pt ca nu erati aici cand am trecut la burtici) si va doresc din suflet ca odata cu anul nou sa vina si copilasii mult doritiBuddy1 Cheek Kiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.